Bērniem, kuri nemeklē tarakānus un nepamana problēmas, brīvdienas pie jūras

Rakstīts: 9 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 27 jūlijā — 7 augusts 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 3.0
Bē rniem, kuri nemeklē prusaku un nepamana problē mas - normā la atpū ta pie jū ras. BET, ja iespē jams, pievienojiet vē l nedaudz un paņ emiet labu viesnī cu. Kopumā izvē lieties viesnī cu, kas nav paredzē ta krieviem - kaimiņ u viesnī cā pakalpojums ir par pakā pi augstā ks (tur atpū tā s ā rzemnieki un krievi).
Mē s nopirkā m ekskursiju no Biblio Globus (caur Alina Tour), palī dzē jā m izvē lē ties viesnī cu (pagā juš ajā gadā atsauksmes bija lieliskas), izbraukš anas datumu un laiku (lai dotos turp no rī ta, atpakaļ vakarā ). Reģ istrē š anā s AK "RUSSIA" lidojumam tieš saistē (dienā ), jū s varat izvē lē ties (365 rubļ i par vietu), tiek piedā vā ts rezervē t vietas atgrieš anā s lidojumam (ko mē s izdarī jā m).
Atpū tā mies no 27.07 lī dz 07.08. 2019 ar bē rnu 6 gadi. Lidmaš ī nā viņ i piedā vā ja aizpildī t anketu (vā rds, uzvā rds, pases dati, viesnī cas nosaukums). Ieradā mies agri no rī ta Enfidha lidostā , izgā jā m pasu kontroli un iekā pā m autobusā (neizmetiet anketas mugurkaulu - nododiet, kad izbraucat). Kā vienmē r, pazuduš os gaidī jā m vairā k nekā stundu. No lidostas tas aizņ ē ma 1 stundu un 30 minū tes. (mē s apmeklē jā m trī s viesnī cas pirms mū su).

Reģ istrē š anā s: Ierodoties viesnī cā (9:00 pē c vietē jā laika) patstā vī gai reģ istrā cijai (un tad viss ir NEATKARĪ GI visur - meklē jiet paš i. . . ). Uzvilka rokassprā dzes, aizgā ja brokastī s. Reģ istrē š anā s stingri pē c pulksten 15:00. Pē c brokastī m pā rģ ē rbā mies (nav kur pā rģ ē rbties - kā ds ir istabā koferu glabā š anai, kā ds ir tualetē ) un devā mies uz pludmali. Jū ra bija vē traina (ū dens pilns ar aļ ģ u dubļ iem), iegremdē jā mies, duš ā nomazgā jā m dubļ us un pirms pusdienā m devā mies uz baseinu. 12:30 pusdienas un gaida reģ istrē š anos vestibilā . Istabiņ u gaidu pē c nakts lidojuma ar bē rniem lī dz 15:00. - skumji.
NUMURS: Atslē gas tika dotas tieš i pulksten 15. lai gan atslē gas bija gatavas daudz agrā k. Istaba 16 metri, balkons ar tieš u skatu uz jū ru un baseinu (kas tika pasū tī ts), vecas salauztas gultas, vannas istaba, atseviš ķ a tualete, dvieļ i, fē ns, š ampū ni, ž eleja. Istabā viss vecs, izņ emot televizoru, bet darbojas. Bet, lai pā rģ ē rbtos, ieiet duš ā un pā rnakš ņ otu bez pretenzijā m uz apstā kļ iem, tas pienā kas trī s zvaigznē m. Matrač i un veļ a ir veci un nobruž ā ti. Veļ a mainī jā s vienreiz un tad ne visi. Dvieļ i pē c pieprasī juma (iemet uz grī das) un tad pretī atnesa divus no trim. Nav tī rī š anas.
JŪ RA: ieeja ir maiga, smilš aina, bet no 12 uzturē š anā s dienā m - 5 dienas bija tī ra (pā rē jais bija vē tra un dubļ i). Principā sauļ oš anā s krē slu ir pietiekami daudz, tos var atrast ē nā pat pulksten 9. Dvieļ i pret droš ī bas naudu (labā k ņ emt savus, tie izdala saplē stas lupatas, kuras ir neē rti mainī t tikai no 8 lī dz 10 no rī ta). Pludmalē ir atkritumu un aļ ģ u kaudzes, neviens netī ra (vienreiz viņ i tos noņ ē ma, kad ieradā s varas iestā des). Arī smiltis neviens netī ra. Pludmalē ir bā rs, kolas dzē rieni, fanta u. c. , ū dens, alus un citi stiprie dzē rieni no 10 lī dz 17 bez maksas. No pulksten 11. - popkorns, pica un panini. Jū s varat mē ģ inā t vienu vai divas reizes, ne vairā k.
TERITORIJA: maza (nav kur staigā t - galvenā ē ka, bungalo ē kas un celiņ i ap tā m (neizgaismoti lī dz estrā dei), zaļ a. Blakus reģ istratū rai ir valū tas maiņ as punkts (bet tikai vienā virzienā - par dinā riem, nauda atpakaļ lidostā vai iztē rē t. Un maiņ a ir viltī ga: apmainī tā jā nav naudas, kas mazā ka par pusdinā ru, metā la eiro nepieņ em - tikai papī ri). Teritorijā atrodas bē rnu klubiņ š un rotaļ u laukums. minidiskotē kas skatuve ir kopī ga ar viesnī cu Bel Azur.

BASEINS: ir galvenais baseins un bē rnu baseins. Netī rumi ap baseinu, slikti iztī rī ti. Pats baseins tiek tī rī ts katru otro reizi, bet balinā tā js (vai kaut kas cits) tiek pā rklā ts ar spaiņ iem pulksten 7 un 18. Divas reizes dienā baseinā - ū dens polo. Tā pē c nav kur peldē ties.
PĀ RTIKA: Š ķ iet, ka visa kā ir daudz, bet nav nekā ī paš a, no kā izvē lē ties. BROKASTIS: notiek 1. stā vā : pankū kas, desiņ as, omletes, konditorejas izstrā dā jumi. . . Dā rzeņ i - izcirtņ i no vakara (vai vakar rī ta. . . ). Daž reiz kafijas automā ti nedarbojas, tikai ā boli, apelsī ni (vai melones vai arbū zi) ir augļ i. Biež i vien jū s nevarat atrast salvetes, sā lstraukus...Uz galdiem netī ras salvetes. PUSDIENAS (VAKARIŅ AS) 3. stā vā : Atpū tnieki stā v gaitenī un gaida atklā š anu. Agrā k atsauksmē s rakstī ja, ka galdiņ u par maz, ē dinā š ana - IS un galdiņ i ir par brī vu un ē dienu nemitī gi nes (ja beidzas), lai gan viesnī ca ir piebā zta. Pirmā s 10 minū tes uztraukums, rindas (no ieejas visi stā v vienā rindā , iespē jams, ka paplā tes ar pā rtiku ir novietotas nepareizi, bet tas ir viesnī cas un mū su izsalkuš o atpū tnieku jautā jums). Pē c 10 minū tē m jū s varat izvē lē ties, ko vē laties bez rindā m. Gaļ a - 2-3 veidi (vista, trusis, liellopa gaļ a, pā ris reizes desiņ as), zivis (kā brē tliņ as, nedaudz vairā k un kā pollaks, vienu reizi uz grila bija tuncis), trī s reizes bija krabji (mazi - nav nekā ), dā rzeņ i, salā ti, piedevas. No augļ iem, ā boliem, arbū ziem (ne vienmē r), melonē m, plū mē m trī s reizes, persikiem sagriež vienu reizi. Kū kas 4-5 veidi. Vī nu, alu atnes viesmī lis (paskrien ā tri - maksimums minū ti un viss ir uz galda). Kafijas automā ts ir viena rinda, tē jai krū zī š u nepietiek, jā lej papī ra glā zī tē s (pamē ģ ini celt pie galda. . . ). Ā tri beidzas arī augļ u dakš iņ as un naž i. BĀ RI: viens vestibilā reģ istratū rā (no rī ta lī dz vakaram kafija, tē ja, alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni. Otrais ir pie baseina (dzē rieni un uzkodas ir tā di paš i kā pludmales bā rā ), treš ais ir uz pludmale.
PERSONĀ LS: Visi ļ oti atsaucī gi un draudzī gi (izņ emot uzņ emš anu, tur viss ir stingri). Visi zina krievu valodu. Viņ i vienmē r palī dzē s, ja lū gsiet.
ANIMĀ CIJA: Š ķ iet, ka ir animatori (redzē ti divreiz pludmalē ar bē rniem un mini diskotē kā ) - varbū t viņ i visus uzjautrina pie baseina vai nakts diskotē kā s - es nezinu! Pat tad, kad viņ i devā s prom, animatori nolē ma noorganizē t izsū tī š anu, tač u neviens nesā ka ar viņ iem dejot un atvadī ties (lai gan brauca pilns autobuss).

EKSKURSIJAS: No rī ta devā mies ekskursijā uz zoodā rzu (no Biblio Globe). Braucot, gide nedaudz stā stī ja par zoodā rzu, tad zoodā rzā pati. Zooloģ iskais dā rzs noteikti ir interesants – staigā pa celiņ iem un skaties uz dzī vniekiem no augš as. Bet visi dzī vnieki slē pjas no karstuma. Viss zoodā rzs ar bē rnu apbrauca stundas laikā , reizē m baroja dzī vniekus, bildē ja (par dinā riem). Cenā iekļ auta izrā de ar kaž okā du roni. Pā rē jā laikā kafejnī cas ar saldē jumu (var eiro, dolā ri un dinā ri). Ņ emiet lī dzi ū deni, varē siet uzkost bē rniem vieglas uzkodas un noteikti uzvelciet cepurī tes galvā .
IEPIRKŠ ANĀ S: blakus viesnī cai ir kosmē tikas veikals "LAGUNA", nopirkā m nedaudz dā vanā m. Vienu kvartā lu no viesnī cas ir arī lielveikals (dateles, saldumi, magnē ti,...) - iztē rē jā m dinā rus, kurus mums atdeva no dvieļ u depozī ta.
PLUSI: neatradu, tikai atpū ta pie jū ras (neko labu neatcerē jos kā citā s viesnī cā s).
TRŪ KUMI: Ē diens, netī ra pludmale un jū ra, istabā s viss vecs, istabā s uzkopš ana.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu