labs trio

Rakstīts: 6 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 3 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī cu izvē lamies iepriekš un rū pī gi, izsverot visus plusus un mī nusus. Meklē jā m viesnī cu ar 1 lī niju, tī ru pludmali, slidkalniņ iem, lai nepaliktu badā un ne ī paš i dā rgi, lai nebū tu ž ē l aizbraukt uz pā ris dienā m Sahā rā . Un š eit ir Samira. Bruņ oti pē c pieredzē juš u drē bju š ķ ipsnu, fē na un krū zes ieteikuma, viņ i lidoja)))))
Izmitinā š ana. Ieradā mies ap 20:00 un uzreiz tikā m iekā rtoti oranž ajā ē kā . Ar mums bija vē l viena 4 cilvē ku ģ imene, viņ i bija iekā rtojuš ies zaļ ā krā sā . Lū dza bū t blakus, bet viņ i teica, ka š ī ir tuvā kā apkā rtne. Esam vī rs + sieva un divi bē rni. Tika pieš ķ irta istaba ar 4 vienvietī gā m gultā m. Radiniekiem ir vecmā miņ a + mā te + 2 pieauguš as mazmeitas, viņ iem tika pieš ķ irta divguļ amā gulta un divi odnuš ki. Loģ iski, ka vajadzē tu bū t otrā di. Viņ iem arī bija vanna, mums ir duš a. Bet mē s neesam izvē lī gi, un mums ir vienalga, kā guļ am un mazgā jamies, tie nemainī jā s.
Serviss un apkope. Viņ i ir ļ oti klibi. Ierodoties, pietrū ka dvieļ u, palagu un spilvenu komplekta. Divas reizes ziņ oja reģ istratū rā , beigā s atnesa tikai dvieļ us, uz kuriem viens no mums gulē ja. No rī ta caur viesnī cas gidu atrisinā ja problē mu ar spilvenu un tad istaba vienmē r bija aizsegta uz 4)))) Radiniekiem ir tā da pati problē ma, vienai personai nepietika, un nebija arī tualetes papī ra un ziepes un ziepju komplekts. Mū su dzī voklis tik tikko izvilka, televizors vispā r nedarbojā s. Reģ istratū rā atstā ja pieprasī jumu, uz kuru neviens neatsaucā s. Rezultā tā vī rs pats tī rī ja konderu, un mē s mā jā s nelietojam televizoru, mē s necē lā m traci. Bet pats fakts, ka pat neviens neatnā ca, nepā rbaudī ja un nelaboja, ja bija pieteikums, tas ir milzī gs mī nuss.

Tī rī ts katru dienu un pietiekami labs. Gan istaba un teritorija, gan pludmale. dvieļ u maiņ a katru dienu, bet atkal mī nuss. Sistē ma no rī tiem paņ emt no istabas dvieļ us un vakarā atdot ir š ausmī ga. Pē cpusdienā pē c jū ras nomazgā sies, bet nav ar ko noslaucī t. . . Pludmales tī rī š ana tikai no rī ta. Kakas netiek noņ emtas, traktors brauc gar krastu un ara smiltis un mē slojumu. Atkritumus manuā li savā c vairā ki cilvē ki ar maisiem. Š ā das smiltis jā filtrē ar tī kliem. Galu galā , dienas laikā viņ š rok ar kā jā m un atkritumus atkal uz virsmas.
Uzturs. Viņ i nepalika izsalkuš i. Vienmē r ir neliela izvē le. Vairā ku veidu gaļ a, sā nu ē dieni, dā rzeņ i un augļ i. Diezgan labi priekš trijotnes. Saldē jums uzkodu bā rā.2 stundas dienā . Donuts 2 stundas (vienreiz bē rni stundu stā vē ja rindā un nogā za visu medī bu). Viņ i necieta no ē š anas traucē jumiem, kas nozī mē , ka pā rtika un ū dens ir kvalitatī vi. Negatī vā puse ir darbinieku trū kums. Viņ iem nav laika nomazgā t traukus, notī rī t galdus. Tikai viens cilvē ks stā v un gatavo jū su priekš ā (pankū kas, virtuļ i, zivis, gaļ a). Pret viņ u veidojas baisa rinda. Ar lielu tū ristu skaitu varē ja nolikt vairā kus pavā rus, esmu uzticī gs rindā m, bet te tā s ir pā rā k garas un garas. Viņ iem arī tika dota priviliģ ē ta attieksme pret vietē jiem (arā biem, alž ī rieš iem u. c. ) bez rindas, un noteikumi, ka uz cilvē ku divas glā zes, divi virtuļ i, divas pankū kas uz viņ iem neattiecas. viņ i var visu.
Dzē rieni. Bē rni dzē ra š okolā di, kakao, tē ju, Sprite. Kola ļ oti dī vaina, pā rē jais viss ir UPI. Pienā cī gs alus, sarkanvī ns patika. Vairā k no alkohola nekas netika ņ emts. Viņ i visu atnesa sev lī dzi)))
Animā cija ir forš a. Komanda ir ļ oti spē cī ga.

Vispā rē jais iespaids. Viss ir relatī vs. Kad apstā jā mies nebrī vē , viss tika salī dzinā ts ar pē dē jo atvaļ inā jumu Turcijā . Istaba š ķ ita nobruž ā ta, ē diens slikts, pludmale netī ra. Bet tad sapratā m, ka alas stila telpas ir ļ oti autentiskas. Pastaigā joties pa pludmali un apskatot citu viesnī cu teritoriju, pilsē tas pludmali, sapratā m, ka mū sē jā ir ļ oti tī ra. Kad no tuvē jā s viesnī cas viņ i sū dzas, ka viņ i nav pabaroti, un jums nav laika izsalkt nā kamajai ē dienreizei.
Bijā m par visu apmierinā ti un ar asarā m acī s aizgā jā m.
Padomi tiem, kas izvē lē jā s Samiru. Labā k paņ emt lī dzi dolā rus un nomainī t viesnī cā . Kurss labs. Cerē jā m uz bankomā tu un uzreiz izņ ē mā m dinā rus. Viesnī cā nebija bankomā ta. Ielas bankomā tā viņ š atļ ā va izņ emt tikai 300 dinā rus. Par katru izņ emš anu komisija ir 100 rubļ u. Rezultā tā visu peļ ņ u no dinā ra izņ emš anas komisijas naudas veidā ziedojā m Krā jbankai.
Mē s nē sā jā m fē nu, bet patiesī bā tas nebija vajadzī gs.
Ļ oti noderē ja virve un drē bju š ķ ipsna.
Alus cienī tā jiem glā zes 0.5 velkas lī dzi, ar mazajiem mokā s vilkt lī dz bā ram.
Paņ ē mā m paš i savus pludmales dvieļ us, viesnī cā dod par 2 dinā riem dienā . 4 cilvē kiem tas bija dā rgi - 1000 rubļ u nedē ļ ā .
droš i 3 dinā ri dienā . 500 rubļ u nedē ļ ā . Par zā dzī bā m gan nesū dzas, droš ā k dokumentus un vē rtslietas glabā t zem atslē gas.
Tā pat ņ emiet lī dzi pozitī vu attieksmi. Centieties nesalī dzinā ties ar citā m valstī m. Tunisija ir atseviš ķ a valsts ar savu garš u, mentalitā ti un iezī mē m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu