Riu Park El Kebir Hotel 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 8.110
№6 viesnīcas reitingā Hammamets
9.0 Numurs
9.3 apkalpošana
7.7 Tīrība
9.7 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca celta 2001. gadā, pēdējā vērienīgā rekonstrukcija veikta 2008. gadā. Kopējā platība 14 000 kv.m.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es ceru, ka mans pā rskats kā dam noderē s. ceļ ojis ar jaunu vī rieti, tū roperators coral travel. Pē c ieraš anā s lidostā infinda pē c 1.30 minū tē m. jau bija viesnī cā . sagaidī ja mū s ar vieglā m vakariņ ā m, kas sastā vē ja no kā postiem un burkā niem. … Tomēr ▾ Es ceru, ka mans pā rskats kā dam noderē s. ceļ ojis ar jaunu vī rieti, tū roperators coral travel. Pē c ieraš anā s lidostā infinda pē c 1.30 minū tē m. jau bija viesnī cā . sagaidī ja mū s ar vieglā m vakariņ ā m, kas sastā vē ja no kā postiem un burkā niem. Istabas sā kotnē ji tika pasū tī tas ar skatu uz jū ru, iekā rtotas bez problē mā m, viss kā nā kas! Pirms tam vairā kas reizes atpū tos Turcijā un Grieķ ijā . Tā pē c, salī dzinot ar Turciju, Tunisija noteikti uzvar! Lielisks klimats: jū s sauļ ojaties un nesvī dat kā Turcijā , T-krekls tika izmazgā ts un ž ā vē ts pē c 2 stundā m (Turcijā lietas ž ū st dienā m ilgi). Vakarā paceļ as viegls vē ss vē jiņ š ! Animā cija laba: tiks pievilkta vingroš ana, ū dens aerobika un basketbols! vakarā lī dz 23.00 daž ā das izklaides programmas! Pludmale superī ga: liela teritorija, tī ras smiltis, skaidra un silta jū ra ( tikai pē dē jā dienā Bija nemierī gs - aļ ģ es peldē ja). Principā jū ra man bija galvenais kritē rijs manā atvaļ inā jumā , tā pē c man nebija nekā du negatī vu momentu! Nesaprotu cilvē kus, kas nā k pie jū ras un tusē jas pie baseina (tā du bija vairā k, tā pē c pludmale bija gandrī z tukš a). Vienī gais, par ko biju nedaudz vī lusies, bija virtuve: vispā r bez zaļ umiem, no 12 dienā m 3 reizes tika pagatavota teļ a gaļ a (bet nez kā pē c vienmē r bija nepietiekami pagatavota), 2 reizes kalmā ru gredzeni un garneles, 2 reizes jē ra gaļ a. vistas un tī tara regulā ri! un pilnī ga arbū zu neesamī ba kaut kā du iemeslu dē ļ . Tā pē c mans mī ļ ā kais ē diens bija frī kartupeļ i un daudz, daudz sī polu (tie ir ļ oti garš ī gi). Es esmu tikai nedaudz izvē lī gs attiecī bā uz pā rtiku. Bet viņ iem alus nav kā Turcijā - aizlido no 2 glā zē m! Personā ls draudzī gs, neuzbā zī gs. Tiesa, izbraukš anas dienā , nododot atslē gas reģ istratū rā , saskā rā mies ar nelielu naudas izspieš anu (ja gribat naudu atstā t, vai ignorē t) Kopumā viesnī ca ģ imenei draudzī ga, mierī ga! 07.09. 2011. Marija
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар umely
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Bū tī bā viesnī ca ir orientē ta uz ģ imenes brī vdienā m, ar diviem draugiem atpū tos 14 dienas (tas ir daudz, pietiek ar 10 dienā m). Saimnieks bija ICS ceļ ojumu aģ entū ra, mū s sagaidī ja Nizar - liela gudra meitene, lieliski runā krieviski, ļ oti atbildī ga, draudzī ga, visu izstā stī s sī kā k, atbildē s uz visiem jautā jumiem. … Tomēr ▾ Labdien!
Bū tī bā viesnī ca ir orientē ta uz ģ imenes brī vdienā m, ar diviem draugiem atpū tos 14 dienas (tas ir daudz, pietiek ar 10 dienā m). Saimnieks bija ICS ceļ ojumu aģ entū ra, mū s sagaidī ja Nizar - liela gudra meitene, lieliski runā krieviski, ļ oti atbildī ga, draudzī ga, visu izstā stī s sī kā k, atbildē s uz visiem jautā jumiem. Viesnī ca laba, no mū su puses bija tikai divi komentā ri 1. Teritorija, ti. viņ as prombū tne, vienkā rš i nav kur staigā t, grieza lokus ap viesnī cu. 2. Bē das ar dvieļ iem, mū su istabā dzī voja 3 cilvē ki, vienalga cik atstā ji dzeramnaudu, katru dienu pē c tī rī š anas mums pietrū ka dvieļ u, bija jā meklē apkopē ja un jā paskaidro, ka 3 cilvē ki = 3 dvieļ i .
Nu, tie visi ir sī kumi, salī dzinot ar apkalpoš anu reģ istratū rā , restorā nos, bā ros un ī paš i Talasas centrā (par to atseviš ķ i). Personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs, atstā jot ļ oti patī kamu iespaidu. Ē diens 4+ pā rsvarā nav ī paš i daudzveidī gs, bet kvalitatī vs, jū ras veltes izcilas, svaigas, ī paš i grilē tas karaliskā s garneles un jū ras veltes tomā tu mē rcē , ē stu katru dienu. Alus garš ī gs, ir sarkanvī ns un baltvī ns, bet mums ļ oti patika rozā - viegls, atsvaidzinoš s, nedaudz miglains, tieš i tas, ko vajag : )) un arī zemeņ u un aprikož u pietika. Istaba parasta, standarta, iesaku nepaž ē lot 40-50 dinā rus un reģ istratū rā iekā rtot istabu ar skatu uz jū ru. Animā cijas komanda ir lieliska! Viņ i pievē rš uzmanī bu visiem atpū tniekiem, nevienu neatstā jot malā , protams, viņ u joki nav superinteliģ enti, bet smieklī gi, visi puiš i dejo un plastiski (pē dē jā s 4 dienas mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, lija lietus un jū ra bija vē traina), un tā pē c š ie puiš i atrodas viesnī cas vestibilos, viņ i mū s izklaidē ja, kā varē ja, dejoja, spē lē ja spē les, blē ņ ojas, vā rdu sakot, labi viņ i ir! Pludmale ir diezgan ē rta, bet mē s dzī vojā m pie baseina, tur ir jautrā k, un joprojā m bija forš i peldē ties jū rā .
Tallaso Centrs, uzreiz rezervē š u, ka prieks nav lē ts, bet ir tā vē rts! Talasas centrā strā dā krieviski runā još a pā rstā ve - daktere Margarita, bija uzmanī ga, izstā stī ja detalizē ti par visā m procedū rā m, paņ ē mā m Wasp Waist procedū ru kompleksu, š ajā kompleksā ietilpst ķ ermeņ a ietī š ana, ū dens procedū ras, masā ž as - 4 procedū ras dienā . , + hammam un peldbaseins ar jū ras ū deni bez maksas, ā da pē c š ā da kompleksa jums ir ļ oti pateicī ga. Tallaso centrā ir visdraudzī gā kais un patī kamā kais personā ls, lai gan masieri visi ir sadyugi, pē c pretcelulī ta masā ž u kompleksa kā jas visas zilas : )))
Viesnī cā ir skaistumkopš anas salons, tur neiesaku tetovē t.
Viesnī cā bija tikai 5 krievi, š ī fakta dē ļ atpū ta bija vē l ē rtā ka.
Ja netraucē ar maziem nelī dzenumiem, tad kopumā visa uzturē š anā s bija diezgan komfortabla, bijā m apmierinā ti, varbū t vē l atgriezī simies š ajā viesnī cā , un ieteiksim arī draugiem.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ir 35! ! labas brī vdienas Tunisijā!! ! labā k sauļ oties no rī ta lī dz 12!!! ! potos no 15 lī dz vakariņ ā m, ja sekosi š im, tad viss bū s super!! ! viesnī cā ir talaso terapija mana mamma gā ja pie viņ as 65 uz 15 dienā … Tomēr ▾ Man ir 35! !
labas brī vdienas Tunisijā!! !
labā k sauļ oties no rī ta lī dz 12!!! !
potos no 15 lī dz vakariņ ā m, ja sekosi š im, tad viss bū s super!! !
viesnī cā ir talaso terapija mana mamma gā ja pie viņ as 65 uz 15 dienā m, pierakstī jā s, tā godī gi kļ uva par citu, viņ a izskatī jā s par 15 gadiem jaunā ka!! !
skaisti labiekā rtota teritorija!
baro vienu un to paš u! ! bet tu varē tu ē st!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
tad š ī viesnī ca nebija laba, bet tagad ej, nenož ē losi … Tomēr ▾ tad š ī viesnī ca nebija laba, bet tagad ej, nenož ē losi
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
viesnī ca ir pietiekami ē rta. numuri ir standarta ar vannas piederumu komplektu, ir fē ns. Problē ma ar gludekli, jū s nevarat to nomā t, jū s varat tikai nomā t lietas, tas ir lē ti, bet jums jā gaida divas dienas. Ir tikai viens restorā ns, bez lielas daudzveidī bas, bet izsalkuš am palikt nav iespē jams. … Tomēr ▾ viesnī ca ir pietiekami ē rta. numuri ir standarta ar vannas piederumu komplektu, ir fē ns. Problē ma ar gludekli, jū s nevarat to nomā t, jū s varat tikai nomā t lietas, tas ir lē ti, bet jums jā gaida divas dienas. Ir tikai viens restorā ns, bez lielas daudzveidī bas, bet izsalkuš am palikt nav iespē jams. Alkoholiskie dzē rieni no pulksten 10 lī dz 1 neierobež otā daudzumā . Animā cija bē rniem un veciem cilvē kiem, jaunieš iem nav ko darī t. Personā ls patī kams, bez rusofobijas. Pludmale ir skaista, jū ra ir pā rsteidzoš a, ideā ls vietē jais iedegums. olī veļ ļ a ar citronu, ir lē ta, jū s uzreiz sauļ ojat. Viesnī cā ir spa. Ļ oti tī rs, patī kams laika pavadī š anai, piesē dā s paē st papildus 400-500 dolā ru. man un manam vī ram patika
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар yevhenn
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labas brī vdienas. Es lasī ju daudz negatī vu lietu par Tunisijas viesnī cā m, tač u domā ju, ka ir izņ ē mumi. Viesnī ca ir ļ oti laba. Istabas tiek uzkoptas katru dienu. Ja kaut kas ir salū zis vai nevarat iestatī t televizoru, tad zvanā t/dodieties uz reģ istratū ru un visas problē mas telpā tiek novē rstas 10 minū š u laikā . … Tomēr ▾ Labas brī vdienas. Es lasī ju daudz negatī vu lietu par Tunisijas viesnī cā m, tač u domā ju, ka ir izņ ē mumi.
Viesnī ca ir ļ oti laba. Istabas tiek uzkoptas katru dienu. Ja kaut kas ir salū zis vai nevarat iestatī t televizoru, tad zvanā t/dodieties uz reģ istratū ru un visas problē mas telpā tiek novē rstas 10 minū š u laikā .
Patika ē diens. Ļ oti labas vakariņ as un pusdienas, lai gan brokastis varē tu bū t labā kas.
Animā cija nav slikta. No izklaides - š autriņ as, teniss, loks. Animā cijas komandas puiš i ir draudzī gi un pretimnā koš i.
Es vē lē tos uzsvē rt divus punktus
1) Saka, ka Tunisijā ziemā nav ko darī t. . . Man, piemē ram, sauļ oties un pavadī t laiku relatī vā mierā un klusumā ir nenovē rtē jams prieks, tā pē c Tunisija ziemā ir Jā , Jā , Jā .
2) Dzeramnauda...Neviens to neprasī ja! ! ! Ja gribi, atstā j, ja negribi, neviens te pret tevi neizturē sies ar aizspriedumiem.
Vienī gais trū kums ir alkohola kvalitā te. Viss alkohols ir atū deņ ots.
Viesnī ca liktu stabilu 5!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Priekš rocī bas: lē ts talaso, labs ē diens Trū kumi: mazs. ter-i, apcirpts. … Tomēr ▾ Priekš rocī bas: lē ts talaso, labs ē diens Trū kumi: mazs. ter-i, apcirpts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies no 9. -23. jū lijam, mū su tū risma aģ entū ra sagaidī ja lidostu un devā mies uz viesnī cā m, braucā m kā das 2 stundas, ceļ i netī ri, nebija ko redzē t, ieradā mies 2 pē c viņ u laika otl, mē s tika nosū tī ti vakariņ ā s, sā kumā likā s š iki, un rī t un vakariņ as, bet pē c tam viss atkā rtojas. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 9. -23. jū lijam, mū su tū risma aģ entū ra sagaidī ja lidostu un devā mies uz viesnī cā m, braucā m kā das 2 stundas, ceļ i netī ri, nebija ko redzē t, ieradā mies 2 pē c viņ u laika otl, mē s tika nosū tī ti vakariņ ā s, sā kumā likā s š iki, un rī t un vakariņ as, bet pē c tam viss atkā rtojas. Gaļ a ir tā pati, tā pē c pā rē jā beigā s vienkā rš i nav nekā . kad mū s ielika istabā , tur bija ļ oti skaisti. lika puķ u lapiņ as, bet nā kamajā s dienā s neliek š ampū nu, tad nā cā s nekaunī gi dzert ziepes.
Ļ oti laba animā cija, puiš i dara visu iespē jamo, lai gan dejas atkā rtojas daž ā dā s programmā s, vispirms lai ar tevi draudzē jas tad lū dz atnest kā du dzē rienu!! !
daudzas reizes karaoke programmas, disko 80, mr vai miss elkibir!! !
ja ē d kopā ar dē lu vai meitu, tur jaunieš i var atrauties, galvenais sadraudzē ties ar akciju
pludmale ir tikai klase, ekskursijas tikai g. . bet, izņ emot kvadraciklu, var braukt ar kvadraciklu kur ir 250 kubi, vispirms paē d kolonnā , tad ved uz speciā lu laukumu un braukt tur apmē ram 40 minū tes, tad cits marš ruts arī ir 40 minū tes, ī si sakot, tas aizņ em apmē ram 2 stundas!
kad ej uz bazā ru, kaulē jies drosmī gi, uzreiz atmet 80% no lietas, nopirki ū denspī pi par 7 dinā riem, maksā ja 150, droš i pretojies.
Neveidojiet tetovē jumu, tas var ietekmē t ā du !! !
Ja ir kā di jautā jumi, zvaniet gerakadon pa Skype vai ICQ 477-005-897!! !
zvaniet man, lai uzzinā tu vairā k
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Liska1963
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti jauka viesnī ca. Istabas super. Personā la attieksme izcila. Esmu sajū smā . Krievu valodu tikpat kā nezina, bet tas netraucē . … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca. Istabas super. Personā la attieksme izcila. Esmu sajū smā . Krievu valodu tikpat kā nezina, bet tas netraucē .
Просто сказка Просто сказка Просто сказка Просто сказка Просто сказка Просто сказка Просто сказка Просто сказка
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies nedē ļ u kopā ar manu meitu un draudzenē m, izmantojot Capital Tour. Man ļ oti patika viesnī ca, brī niš ķ ī ga klusa ģ imene, jū ra un baseins ir akmens metiena attā lumā , ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmales dvieļ i ir bezmaksas un tī ri, reģ istratū rā nerunā krieviski, bet visā s citā s valodā s u200b (vā cu, franč u, spā ņ u vai angļ u valodā ) jū s sapratī siet vai gaidī siet tū risma operatora pā rstā vi. … Tomēr ▾ Mē s devā mies nedē ļ u kopā ar manu meitu un draudzenē m, izmantojot Capital Tour. Man ļ oti patika viesnī ca, brī niš ķ ī ga klusa ģ imene, jū ra un baseins ir akmens metiena attā lumā , ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmales dvieļ i ir bezmaksas un tī ri, reģ istratū rā nerunā krieviski, bet visā s citā s valodā s u200b (vā cu, franč u, spā ņ u vai angļ u valodā ) jū s sapratī siet vai gaidī siet tū risma operatora pā rstā vi. Krievi ir ne vairā k par 20%, daudzi vā cieš i un franč i, daudz bē rnu, viņ i pat atveda meiteni (krievu) nepilnu gadu. Varat mainī t numuru uz labā ku, ja jums kaut kas nepatī k; visiem tiek piedā vā ts apmesties villā s, bet tas nav piemē rots visiem. Ē diens izcils, man ļ oti patika vakariņ as ar daž ā du valstu nacionā lo virtuvi, nav obligā ti jā iet uz itā ļ u restorā nu; vienī gais, kas uzturā apbē dinā ja, bija arbū zu un zemeņ u trū kums. Svaigi spiesta sula tikai no rī ta un atš ķ aidī ta ar sī rupu, bet garš ī ga. Tī rī ja katru dienu, bet ne vienmē r nomainī ja dvieļ us un mazgā ju grī du, 1 dinā rs uz galda stū ra tonizē tī rī tā ju. Suvenī ru iegā dei jā dodas uz Hammametas centru (taksometrs 4 dinā ri) vai jā iet uz Azur viesnī cā m, min 15 pa kreisi pa ceļ u no viesnī cas ieejas. Kopumā viņ i bija apmierinā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен в 2001 году, последняя масштабная реконструкция проведена в 2008 году. Общая площадь составляет 14 000 кв.м.

Atrašanās vieta В 65 км от аэропорта Тунис-Карфаген, в 2 км от центра г. Хаммамет, на берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 150 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Конференц-зал на 500 человек, 2 открытых бассейна, площадь 250/160 кв.м., крытый бассейн с подогревом (в зимний сезон), площадь 60 кв.м., главный ресторан, 2 ресторана A la Carte (итальянский Cordoba и тунисский Granada), лобби-бар, lounge Bar, снек-бар, бар у бассейна.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна 20/18 кв.м., мини-клуб (возраст 4-12 лет), развлекательные программы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Центр таллассотерапии. Бесплатно: 4 теннисных корта (с жестким покрытием), теннисные мячи и ракетки, уроки тенниса, дартс, поле для мини-футбола, мини-гольф. Платно: сауна, турецкая баня, освещение теннисного корта, водные лыжи (с лицензией), серфинг (с лицензией), парашют (с лицензией). В 6 км от отеля расположены гольф-поля "Citrus" и "Yasmine".
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Main building – три 4-этажных корпуса. Bungalow – тридцать один 1-этажный коттедж. Annex building – один 4-этажный блок. Villas – тридцать одна 1-этажная вилла. 274 standard room, 10 junior suite, 6 prestige suite, 14 family room, 31 villa-A, 31 villa-В.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Rue Hédi Nouira Hammamet
Tālruņi: Tel.: (+216) 72 28 01 77
Fax.: (+216) 72 28 29 95
Tīmekļa vietne: Riu Park El Kebir Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).