Regency 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 4.510
№57 viesnīcas reitingā Hammamets
3.9 Numurs
4.1 apkalpošana
4.1 Tīrība
4.6 Uzturs
4.9 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no divām 5 stāvu ēkām, atklāta 1992. gadā, renovēta 2014. gadā. Atrodas Hammamet līča pludmalē, 6 km attālumā no Medīnas un golfa laukumiem. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, individuāliem braucieniem vai ceļojumiem ar draugiem.Vairāk →
аватар svet33aa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ieradā mies agri no rī ta, sagaidī jā m ar vienaldzī bu, likā s, ka mē s viņ us te pabarojā m. Visur ir netī rumi, grī das nav mazgā tas, iespē jams, mē nesi, stikli logiem nav mazgā ti kopš atvē rš anas dienas, visur ir zirnekļ u tī kli un atkritumi. … Tomēr ▾ Ieradā mies agri no rī ta, sagaidī jā m ar vienaldzī bu, likā s, ka mē s viņ us te pabarojā m. Visur ir netī rumi, grī das nav mazgā tas, iespē jams, mē nesi, stikli logiem nav mazgā ti kopš atvē rš anas dienas, visur ir zirnekļ u tī kli un atkritumi. Ē damzā lē brokastī s vispā r nav nekā - vieni rī si pildī ti ar pienu un vā rī tā m olā m, un vakardienas pusapē sti salā ti. Ē damistabā ir netī rumi, ē damistabā grī das vispā r nav mazgā tas, visapkā rt netī rumi un smird. Mū su reģ istrē š anā s laikā istabā nedarbojā s tualete, vī ra spē cī ga skandā la laikā to salaboja piecā s stundā s, vispā r neko negrib darī t. Istabā salauzta gulta, skapī vienas durvis vispā r nevē rā s vaļ ā , neizmantojā m. Pludmale netī ra, neviens netiek tī rī ts, ja paņ emsi sauļ oš anā s krē slus, tad atnā ksi un dvieļ us noņ ems un guļ vietē jie tunisieš i. Visi un daž ā di iet caur viesnī cas vestibilu, lai dotos uz pludmali, vietē jie pū ļ i staigā pa pludmali viesnī cas viesiem praktiski nav vietas. Ē diens ir š ausmī gs - tas nav atvaļ inā jums, š ī ir elle, nekad neizvē lies š o viesnī cu, Dzī vojot š ajā viesnī cā , var teikt, ka dzī vojat miskastē . Darbinieki ir augstprā tī gi, drē bes uz tā s ir netī ras, skraida komentā ros.
аватар elizaroff.vania2016
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ausmas! viesnī ca ir ļ oti slikta maigi sakot, viss bildē s nav patiesī ba! telpas sliktas, daudz visā das dzī vā s radī bas, ē diens lī dz vemš anai, bē rnu ē dienkartes vispā r nav, animā cijas vispā r nav, viens baseins un tad ar smiltī m un kaut kā dā m dzī vajā m bū tnē m vā rds, netī rī ba! vietē jo pamatiedzī votā ju attieksme nekam neder! bar viens nepā rtraukti rindā ! ņ emot vē rā , ka tuvumā esoš ā jū ra visus mī nusus nenoslā pē , sauļ oš anā s krē sli visi saplī suš i, nabaga tievie kamieļ i staigā apkā rt un sū dā s krastā . … Tomēr ▾ Š ausmas! viesnī ca ir ļ oti slikta maigi sakot, viss bildē s nav patiesī ba! telpas sliktas, daudz visā das dzī vā s radī bas, ē diens lī dz vemš anai, bē rnu ē dienkartes vispā r nav, animā cijas vispā r nav, viens baseins un tad ar smiltī m un kaut kā dā m dzī vajā m bū tnē m vā rds, netī rī ba! vietē jo pamatiedzī votā ju attieksme nekam neder! bar viens nepā rtraukti rindā ! ņ emot vē rā , ka tuvumā esoš ā jū ra visus mī nusus nenoslā pē , sauļ oš anā s krē sli visi saplī suš i, nabaga tievie kamieļ i staigā apkā rt un sū dā s krastā . Cienī jamie tū risti, ja jū s lasā t š o atsauksmi, tad jums ir paveicies, tā ir patiesa patiesī ba, mē s ar sievu gaidī jā m atvaļ inā juma beigas no pirmā s dienas! tikai alva!
аватар 018quetzal
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s devā mies uz š o viesnī cu pē dē jā brī ž a ceļ ojumā . Internetā bija jaukas fotogrā fijas un labas atsauksmes par š o viesnī cu (man š ķ iet, ka tā s ir rakstī juš i cilvē ki, kas nebija š ajā viesnī cā ). … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz š o viesnī cu pē dē jā brī ž a ceļ ojumā . Internetā bija jaukas fotogrā fijas un labas atsauksmes par š o viesnī cu (man š ķ iet, ka tā s ir rakstī juš i cilvē ki, kas nebija š ajā viesnī cā ). Esmu diezgan izvē lī gs tū rists un neko no viesnī cas negaidī ju. Tač u pē c brauciena bija ā rkā rtī gi nepatī kama pē cgarš a. Viesnī ca ir veca, nesakopta, ar daudz nepilnī bā m un pretī gu apkalpoš anu. Es viņ am pat divas zvaigznes nedotu. Istabas ir vecas, tehnika (fē ns, TV, ledusskapis) nav pieejama visā s istabā s, un pat tajā s, kas ir, tā ne vienmē r darbojas. Mū su istabā nedarbojā s matu fē ns un nedarbojā s gaisa kondicionieris. Uz pieprasī jumiem labot, mainī t, labot ir tikai viena atbilde - tad atgriezieties rī t. Telpas ir iztī rī tas slikti, varam teikt, ka netika iztī rī tas vispā r. Viesnī cas teritorija ir bojā ta, apkā rt guļ atkritumi. "Restorā nā " muš u muš as, netī ri trauki. Ē diens, kā viņ i parasti raksta, ir garlaicī gs, bet tas nav tik slikti. Gatavots diezgan bezgarš ī gs, pat tas mazais, kas bija. Daž i produkti nebija pirmais svaigums. Pā ris reizes ir sapuvuš as zivis. Mans nabaga vē ders, tas viņ am bija pā rbaudī jums. Pludmale arī atstā j daudz ko vē lē ties: pludmalē atkritumi, kamieļ u un zirgu kakas. Es nevienam neiesaku doties uz š o viesnī cu, izņ emot to, ka jū s varat ieteikt savus ienaidniekus.
аватар 9269002700
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ē diens bija briesmī gs, baroja ar kā postiem un olā m, pē c daž ā m dienā m ē dienkarte nedaudz paplaš inā jā s, bet ne daudz. Bet, ja jū s neieradā ties uz ē damistabas atklā š anu, tad varat palikt bez ē diena vispā r! Dā rzeņ u un augļ u nebija, izņ emot kā postus. … Tomēr ▾ Ē diens bija briesmī gs, baroja ar kā postiem un olā m, pē c daž ā m dienā m ē dienkarte nedaudz paplaš inā jā s, bet ne daudz. Bet, ja jū s neieradā ties uz ē damistabas atklā š anu, tad varat palikt bez ē diena vispā r! Dā rzeņ u un augļ u nebija, izņ emot kā postus. Visi dzē rieni tiek atš ķ aidī ti ar ū deni. Istabas netika tī rī tas, palagi un dvieļ i nekad netika mainī ti. Kad mē s iebraucā m istabā , uz izlietnes gulē ja beigts kukainis, un tas palika gulē t. Tualetes tehnika. Nav animā cijas bē rniem. Personā ls ne vienmē r uzvedas pareizi, viņ i ciena vā cieš us un mums atklā ti teica, ka esam nepilnvē rtī gi. Fotoattē lu nepievienoš u, domā ju, ka internetā tā du ir pietiekami daudz ar nepilnī bā m. Vienī gais pluss ir tas, ka tas atrodas netā lu no jū ras.
аватар voytyukss85
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena visiem! ) Pirms pā riet uz viesnī cas apskatu, es vē los dalī ties savos iespaidos par Tunisiju. Ja jums jau ir apnikusi Turcija un Ē ģ ipte, vē laties redzē t Sahā ras skaistumu, peldē ties pā rsteidzoš ajā Vidusjū rā Hammametas piekrastē , iepazī ties ar š ī s Ā frikas valsts bagā to kultū ru un vē sturi, paņ emt lī dzi miljonu eksotisko un panorā mas fotogrā fijas - nevilcinieties un rezervē jiet ekskursiju, esmu pā rliecinā ts, ka bū siet apmierinā ts ar savu lē mumu! Un atceries, OBLIGĀ TI jā dodas divu dienu ekskursijā uz Sahā ru, tas ir ļ oti forš i! ! ! (cena apmē ram 100 USD). … Tomēr ▾ Laba diena visiem! ) Pirms pā riet uz viesnī cas apskatu, es vē los dalī ties savos iespaidos par Tunisiju. Ja jums jau ir apnikusi Turcija un Ē ģ ipte, vē laties redzē t Sahā ras skaistumu, peldē ties pā rsteidzoš ajā Vidusjū rā Hammametas piekrastē , iepazī ties ar š ī s Ā frikas valsts bagā to kultū ru un vē sturi, paņ emt lī dzi miljonu eksotisko un panorā mas fotogrā fijas - nevilcinieties un rezervē jiet ekskursiju, esmu pā rliecinā ts, ka bū siet apmierinā ts ar savu lē mumu! Un atceries, OBLIGĀ TI jā dodas divu dienu ekskursijā uz Sahā ru, tas ir ļ oti forš i! ! ! (cena apmē ram 100 USD). Vienī gais, kas nedaudz sabojā iespaidu par valsti, ir atkritumi, kas salī dzinā jumā ir ļ oti daudz. Bet tas ir saistī ts ar politiskajiem satricinā jumiem, kas Tunisijā bija pirms daž iem gadiem. Kā stā stī ja gide, viņ i cī nā s ar š o problē mu, un ar katru gadu atkritumu paliek arvien mazā k. Mē s varam no sirds vē lē t viņ iem veiksmi š ajos centienos! Nu, tagad sā ksim Regency Hammamet viesnī cas plusu un mī nusu analī zi. Uzreiz gribu jū s sagatavot, ka viesnī cas numuriņ š sā kumā var sabojā t pirmo iespaidu, jo remonts nav jauns, un arī mē beles nav pirmajā svaigumā , bet tajā s vienmē r ir karsts ū dens, gaisa kondicionē tā js darbojas pareizi (kas nodroš ina patī kamu vē sums visu diennakti), ir balkons. Ja kaut kas tavā istabā pietrū kst vai nestrā dā - tiksi sakā rtots diezgan ā tri! Galvenais nesē dē t un sū dzē ties par likteni, kā tur viss nav ideā li, bet rī koties! ! ! Neaizmirstiet, ka atrodaties Tunisijā ))) Tā tad,
Mī nusi: telpas netiek uzkoptas katru dienu; daž ā s telpā s var nebū t fē na, vai arī kaut kas nav kā rtī bā (kas tiek risinā ts, kā jau rakstī ju iepriekš ); ē damistabā pē c pirmā tū ristu pieplū duma brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s galdi kā du laiku paliek nenotī rī ti, un, atnā kot vē lā k, ir diezgan grū ti atrast tī ru galdu; nepietiekams sauļ oš anā s krē slu skaits pludmalē (lai ē rti atpū stos, pirms brokastī m jā ierodas pludmalē un jā paņ em sauļ oš anā s krē sls un tikai tad jā dodas brokastī s); Wi-Fi tikai vestibilā un pie bā ra (kad ir daudz cilvē ku, izplatī š ana ir ļ oti vā ja, tā pē c jū s varat normā li izmantot internetu vai nu no rī ta, vai vē lu vakarā ); izmantojiet seifu! jo no mū su istabas pazuda 100 dolā ru banknote, vietē jie alkoholiskie dzē rieni nav piemē roti visiem.
Plusi: teritorija ir liela un zaļ a; jū ra ir ļ oti tuvu (minū te vai divas ar kā jā m); ē diens labs (gaļ a, zivis, salā ti, augļ i, garš ī gi deserti, izsalcis nebū si ar vā rdu sakot), telpas patī kami vē sas, draudzī gs personā ls, animā cija, tī rs un pietiekami liels baseins.
Tā pē c, ja dodaties atvaļ inā jumā un par prioritā ti pieš ķ irat viesnī cas servisu, tā estē tiku, dodieties uz Turciju par to paš u naudu vai izvē laties greznu viesnī cu, jū s pats saprotat citā cenu kategorijā ). Bet, ja dodaties uz ā rzemē m, piedzī vojumi, jaunas emocijas, interesantas ekskursijas, un jums ir nepiecieš ama viesnī ca, lai atvilktu elpu, nomazgā tos, atveldzē tos un vienkā rš i atpū stos pirms nā kamā "piedzī vojuma" - ar to pilnī gi pietiks!
P. S. Ī paš s paldies supergidam Sabri par aizraujoš o, interesanto ekskursiju uz Sahā ru, kā arī labo noskaņ ojumu, ko viņ š mums dā vā ja! ! ! Paldies)
аватар irina32081
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tas 3 cilvē ku ģ imenē . š ajā viesnī cā.2018. gada jū lijā . Izlasī ju atsauksmes, bet nolē mu visu redzē t savā m acī m. Es pieturos pie jē dziena - "cik cilvē ku, tik viedokļ u". Pati viesnī ca nav slikta, mā jī ga. … Tomēr ▾ Atpū tas 3 cilvē ku ģ imenē . š ajā viesnī cā.2018. gada jū lijā . Izlasī ju atsauksmes, bet nolē mu visu redzē t savā m acī m. Es pieturos pie jē dziena - "cik cilvē ku, tik viedokļ u".
Pati viesnī ca nav slikta, mā jī ga. Neliela, bet ļ oti zaļ a teritorija (ja vē l pieskatī ta....), dabū jā m ļ oti labu istabiņ u (acī mredzot paveicā s). Milzī ga istaba, kurā : 2-vietī ga, divas 1.5-vietī gas gultas, mazuļ a gultiņ a mazuļ iem, kumode, ledusskapis, skapis un kafijas galdiņ š ar krē sliem. Ir daudz brī vu vietu. Vannas istaba ir atseviš ķ a (tajā ir viss nepiecieš amais). Tī rī š ana notiek katru dienu aptuveni pulksten 17.00. Es nesapratu, kā tika mainī ts dvielis, bet mums nebija neviena netī ra, š ķ iet, katru dienu nedaudz. Gultas veļ a nav jauna, bet tī ra. WiFi darbojas tikai reģ istratū rā , un tas ir ļ oti slikti.
Jū ra ir skaista, ā rpus konkurences! ! ! Pludmale ir jauka, bet netī ra. Katru dienu pē c vakariņ ā m iet vietē jie arā bi ar ģ imenē m, un viņ i nav ī paš i sakopti, viņ i atstā j visu un visur. Pludmalē ir ne tikai sauļ oš anā s krē sli, bet arī teltis. Mē s to ieņ ē mā m no rī ta, bet darbinieki ieradā s vakariņ ā s un teica, ka no 12.00 telts ir rezervē ta. Tas nozī mē , ka nā ks vietē jie. Protams, neviens mū s neizdzina, viss ir ļ oti pieklā jī gi, bet ne patī kami. Mē s viņ iem atvedam daudz naudas...Pē cpusdienā jū rā ir karsts ū dens. Peldē ties ar bē rniem ir lieliski.
Tas viss attiecas uz pā rtiku – Š Ī IR MILZĪ GA MĪ NUSA viesnī ca. Pilnī gi antisanitā ri! ! ! Protams, š o iestā di nevar saukt par restorā nu, es teiktu, netī ru ē damistabu. Pilnī gi nav kondejas. Istabā ir necieš ami karsts, un uz ielas muš as un kaķ i kā pj acī s un degunā un š ķ ī vī . Galdi nekad netiek noslaucī ti. Izskatā s, ka viņ i par to nemaz nezina. Katru rī tu brokastu laikā darbinieki sā k tī rī t nekā rtī bu, kas bija palicis no vakara. Grī das nekad netiek mazgā tas! Nabaga pavā rs cep pankū kas vai zivis, un no viņ a deguna un pieres sviedri plū st tieš i uz š ī m pankū kā m. Š AUSMAS! ! ! Bē rni nav ielaisti! ! ! Ē diens ir vienmuļ š no dienas uz dienu, nav bē rnu galda, un es neieteiktu barot bē rnu no vispā rē jā s. Mē s devā mies ekskursijā s, lai pamestu un nepaē stu š ajā viesnī cā . Vispā r viss bū tu kā rtī bā , ja viesnī cai bū tu labs saimnieks. Acī mredzot no viesnī cas izspiež visu, kas vien iespē jams, nevē loties investē t.
Es nepamanī ju, ka viņ i visur smē ķ ē , un tas ir nepanesami (lasī ju iepriekš ē jā s atsauksmē s). Mū su ģ imene NAV smē ķ ē tā ja, un nikotī ns mū s netraucē ja. Mē s tam nepievē rsā m uzmanī bu. Tā bija pirmā reize Tunisijā , domā ju, ka tā bū s pē dē jā . Š ī nav valsts, kurā es vē lē tos atgriezties. Bija Sahā rā – tieš i tā jū s varat ierasties š eit. Sahā ra ir brī niš ķ ī ga! ! ! No viņ as saņ ē mā m kaudzi pozitī vu, neaizmirstamu emociju.
аватар vika_scorp
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es gribu teikt, ka pirms doš anā s atvaļ inā jumā izlemiet, ko jū s sagaidā t no viesnī cas. Ja jums nepiecieš ama nevainojama tī rī ba un augstā kā lī meņ a apkalpoš ana, tad samaksā jiet atbilstoš u naudu un dodieties uz 5 * viesnī cu. … Tomēr ▾ Es gribu teikt, ka pirms doš anā s atvaļ inā jumā izlemiet, ko jū s sagaidā t no viesnī cas. Ja jums nepiecieš ama nevainojama tī rī ba un augstā kā lī meņ a apkalpoš ana, tad samaksā jiet atbilstoš u naudu un dodieties uz 5 * viesnī cu. Bet, ja jums nav daudz naudas, bet vē laties atpū sties pie jū ras, tad Regency ir labs risinā jums. Telpas ir pieņ emamas. NAV prusaku! Ne istabā s, ne ē damistabā . Mums istabā bija televizors ar pirmo kanā lu, ledusskapi. Fē na nebija, un visi mani mē ģ inā jumi to iegū t bija neveiksmī gi. Mē s aizņ ē mā mies no draudzenes, kura dzī voja citā istabā ar fē nu, un pat atvedā m savu. Manam draugam arī bija seifs istabā , kurā glabā jā m dokumentus un naudu. Neļ aujiet sevi kā rdinā t meitenē m, kuras katru dienu uzkopj telpas un maina dvieļ us. Neatstā jiet publiskajā s telpā s lietas (cigaretes, kosmē tiku, naudu). Tie visi ir š o nabaga meiteņ u kā rdinā jumi. Labā k viņ iem katru dienu atstā t 1 dinā ru. Viņ i bū s apmierinā ti un centī sies vairā k.
Kas attiecas uz pā rtiku, tas nav piemē rots visiem. Ē diens ir diezgan pikants. Izvē le ir, bet lī dz atvaļ inā juma beigā m ļ oti gribē jā s normā lu, pazī stamu ē dienu. No augļ iem bija tikai arbū zi. Reiz iedeva meloni (ne ī paš i garš ī gu). Citā s viesnī cā s augļ i bija daudzveidī gā ki. Liela konditorejas izstrā dā jumu izvē le (cepumi, kū kas, putas, putukrē jums, kruasā ni) Dzē rieni jebkurā daudzumā . Brokastu, pusdienu un vakariņ u laikā puiš i staigā apkā rt un pē c tava pieprasī juma piepilda glā zes, iztī ra netī ros traukus. Galdi netiek noslaucī ti. Es tikai sakratu un apgriež u salvetes.
Baseins ir mazs. Un peldē ties tur pā rsvarā vietē jie (arā bi). Es neredzu iemeslu doties uz tā lā m zemē m un sē dē t pie baseina. Turklā t lī dz jū rai jā iet 3 minū tes. Viņ i ieradā s pludmalē pirms brokastī m pulksten 6.30, aizņ ē ma sauļ oš anā s krē slus un izmantoja tos visu dienu. Atstā jiet dvieli un dodieties brokastī s un pusdienā s. Viss bija savā s vietā s. Bā rs pludmalē . Strā dā no 10.00. Jū s vienmē r varat nā kt un paņ emt dzē rienus (jebkurā daudzumā ).
Viesnī cā ir labas spa procedū ras. Hamam, masā ž a, sauna, dž akuzi.
Animā cijas praktiski nebija.
Manuprā t, Regency ir diezgan pieņ emama viesnī ca. Atpū ties apmierinā ts.
аватар yuliia583
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2018. gada jū lijā ar ģ imenē m - es, mans vī rs un bē rns 9 gadus vecs. Nolē mu uzrakstī t ī su atsauksmi, lai atspē kotu iepriekš ē jo negatī vo viesnī cas virzienā . Apmeklē jā m daž ā das valstis - Bulgā riju, Ē ģ ipti, Kipru, vairā kas reizes Turcijā un Tunisijā atpū tā mies jau 4. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2018. gada jū lijā ar ģ imenē m - es, mans vī rs un bē rns 9 gadus vecs.
Nolē mu uzrakstī t ī su atsauksmi, lai atspē kotu iepriekš ē jo negatī vo viesnī cas virzienā .
Apmeklē jā m daž ā das valstis - Bulgā riju, Ē ģ ipti, Kipru, vairā kas reizes Turcijā un Tunisijā atpū tā mies jau 4. reizi. Tā pē c ir ar ko salī dzinā t.
Pē c daudzu negatī vu atsauksmju izlasī š anas mē s gatavojā mies sliktā kajam. Bet ko mē s varē tu sagaidī t no viesnī cas Tunisijā par š ā du cenu? Bet š ī viesnī ca mū s pā rsteidza.
Ieradā mies vē lu vakarā , mū s aizveda uz restorā nu un paē dinā ja vakariņ as, sasildī ja mikroviļ ņ u krā snī . Reģ istrē š anā s notika ā tri, un mums tika pieš ķ irta istaba ar skatu uz viesnī cas pagalmu. Istabā ir ziepes, š ampū ns, dvieļ i, ledusskapis, balkons, daž os numuros ir seifs. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, tī rī ti un gultas klā tas katru dienu.
Kas attiecas uz ē dienu, tad ē damā pietika. Mē s nebijā m izsalkuš i. Brokastī s bija karstas pankū kas, izņ emot sieru, desu un bulciņ as. Pusdienā s un vakariņ ā s - vairā ku veidu gaļ a, zivis, makaroni, rī si, kartupeļ i, karsta pica, daudz dā rzeņ u, salā ti. Daž reiz viņ i deva frī kartupeļ us, kuskusu, saldē jumu. Daudz daž ā du gardu kū ku un augļ u - arbū zs, saldā melone, zemenes, vī nogas. No dzē rieniem - vī ns (sarkans, balts, rozā ), alus, viskijs, sprite, fanta, kokakola, daž ā di kokteiļ i - visu neizmē ģ inā jā m, pludmales bā rā bez maksas tika dots ū dens pudelē s neierobež ots daudzums, tajā skaitā dzē rieni.
Milzī gs viesnī cas pluss ir tā s tuvums jū rai – 1. lī nija, nepilni 50 m, liela pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem un matrač iem.
Gar viesnī cas teritoriju uz pludmali ved skaista palmu aleja. Pludmalē tieš i blakus jū rai ir skaists restorā ns. Var sē dē t pie sniegbalta galda un skatī ties uz jū ru. Tā pē c iesaku š o viesnī cu romantiskai atpū tai jauniem pā riem.
Vienī gais viesnī cas mī nuss ir tī rī bas trū kums. Galdi restorā nā , bā rā un uz galdiem zā lē pie reģ istratū ras ir netī ri, netī rie trauki tiek izņ emti vē lu. Tač u Tunisijā tikai daž as viesnī cas var lepoties ar lielisku servisu. Un tū ristiem ir jā saprot, uz kuru valsti viņ i dodas. Tur jū s nevarat gaidī t nevainojamu tī rī bu un tā du apkalpoš anu, vismaz Turcijā . Tā vairs nav kā das konkrē tas viesnī cas problē ma, bet gan visas tautas un visas Tunisijas valsts mentalitā tes problē ma.
Kopumā esam apmierinā ti ar savu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Viņ š pilnī bā attaisnoja viņ am iemaksā to naudu. Un priecā jamies, ka mū s "nepavedinā ja" negatī vā s atsauksmes par š o viesnī cu un ieradā mies š eit.
Un kurš grib vislabā ko servisu un tī rī bu, tad vajag izlikt citu naudu un doties uz citu valsti!
аватар linashershenevich
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, lielā koties jū ras tuvuma dē ļ , kā arī cenas dē ļ . Teiksim tā , ka mums nebija ilū ziju. Viņ i mū s atveda uz viesnī cu 21.30, uzreiz teikš u, ka par Anex tū ri nav sū dzī bu, ka reiss no Kijevas izlidoja bez lidojuma kavē š anā s, ka transfē rs, ka viesnī cas gide Anastasija - viss ir “saskaņ ā ar iegā dā tas biļ etes”. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, lielā koties jū ras tuvuma dē ļ , kā arī cenas dē ļ . Teiksim tā , ka mums nebija ilū ziju. Viņ i mū s atveda uz viesnī cu 21.30, uzreiz teikš u, ka par Anex tū ri nav sū dzī bu, ka reiss no Kijevas izlidoja bez lidojuma kavē š anā s, ka transfē rs, ka viesnī cas gide Anastasija - viss ir “saskaņ ā ar iegā dā tas biļ etes”. Nastja kopumā ir labi padarī ta un gudra, sveiks viņ ai! Viņ i mums atstā ja vakariņ as, ne vienalga, bet pē c 15 stundu brauciena mē s bijā m sajū smā . Reģ istratū rā Karims pats visu aizpildī ja, iemitinā ja mū s 101. istabā , sā kumā gribē ja piemaksā t, lai tiktu augstā k, bet Karims teica, ka tas ir bezjē dzī gi, tā pē c neko nemaksā ja. Istaba liela, atbilst bildei, bet kaut kā dī vaini atbilst: viss it kā ir kā bildē , bet sajū ta, ka esi apkrā pts, nepazū d. Telpā nebija seifa, ī rē jā m seifu reģ istratū rā , par brī vu, bet tā ir droš ā k, mums ir atslē ga un administratora atslē ga, tas ir, seifs atveras tikai ar divā m atslē gā m, turklā t administrā cija uzņ emas pilnu atbildī bu. Mums derē ja, nekur nebija problē mu ar lietu droš ī bu, drē bes tika aizmirstas pludmalē , mums viss tika atdots. Tā tad atgriezī simies istabā , viņ iem tur ir franč u slē dzenes sistē ma, tas ir, durvis aizcirtā s. Gultas veļ a bija tī ra, kvalitatī va, tā pē c nogulē jā m 10 dienas, piemē ram, mainot 2 reizes, nu, tur spilvenus apgā za uz otru pusi, vai, nav skaidrs kā pē c, pā rtaisī ja. saklā ta gulta. Sā kotnē ji bija tikai 1 vannas dvielis, bet 24h un 4 vecā kā s meitas braucienos mums iedeva vē l 3 mazos dvieļ us, nobļ ā vā mies un devā mies dziedā t dziesmu vairā k uz torņ iem! Tā pē c vakarā viņ i atnesa vannas. Pludmales dvieļ us paņ ē ma pret droš ī bas naudu, 20 dinā ri par vienu, uzreiz rezervē š u, dvieļ u maiņ a ir cita lieta (atnā k 10, pē c 30 minū tē m, pē c 10 minū tē m utt. ), bet mainī t var. tas un depozī ts tika atgriezts bez problē mā m. Man ļ oti patika jū ra, lai gan iespaidu nedaudz sabojā ja kamieļ u kakā š ana un nekā du ž estu trū kums par tī rī š anu. Tā tad tirgotā ji pludmalē ir informā cijas krā tuve, mē s ar Ludovič u runā jā m (tirgojā m juvelierizstrā dā jumus), viņ š mums daudz stā stī ja, vispā r, ja neskatā s viņ u virzienā , viņ i nepieķ eras. Uzturs. Ak, es nezinu, bē rniem tur NAV ko ē st! Par franč u virtuvi pat nevar sapņ ot, kas tā ir - nesapratā m, bet omā rus par š o naudu nesagaidī jā m, bet cepamā mež acū ka, iespē jams, beigta, mū s nogā za, nav ne smakas, bet sliktā k, bet par to arī ir rinda! Mē s, 100% ukraiņ i, kas zinā m, kas ir cū kgaļ a un kā tai jā smarž o, nu, tas ir bē das! Uzcep stavridu personā lam augstā kā matemā tika! Kā posti - jā , trī s vai pat č etri veidi: neapstrā dā ti, cepti, tvaicē ti drupā.... Glā bš ana nā ca no turienes, kur viņ i negaidī ja: bē rni ē da frī , kā dreiz bija kartupeļ u biezeni, labi vā rī ti, es ē du kuskusu, salā ti mū suprā t, nē . Nu viņ i nepalika izsalkuš i un, pats galvenais, nesaindē jā s! Tī ī k ass, pat man, gruzī nu virtuves cienī tā jam, ļ oti gribē jā s teikt: puiš i, pievienojiet tomā tam cukuru, bet es sajaucu makaronus ar saldo keč upu un neko, deserti: kū kas, cepumi, bija putukrē jums, bet 10 dienas pat bē rns vairs negribē ja to paš u kū ku, lai gan pirmā s dienas tika izglā btas! OOO, reiz vakariņ ā s bija garš ī ga gaļ a, ī sti nezinu kuras, un reiz bija maigā kā zivs.
Brokastis: vā rī tas olas, konditorejas izstrā dā jumi, starp citu, paš i necepas, ļ oti garš ī gi ir pā rslas, rī su putra, siers, desa, brī niš ķ ī ga kafija, ievā rī jumi. Viņ i cepa pankū kas, bet mē s atnā cā m agri, un viņ u darbinieki ļ oti mī l gulē t, reiz septiņ os no rī ta bija divi š ķ ī vji desas ar sieru, un tad es saplī su. Personā ls pamodā s 7.30, jā , apvieno teritorijas uzkopš anu ar brokastī m! Visi ir kā miegainas muš as, ir Eiropas viesmī lis, brilles, uz ielas apkalpo galdus - vienkā rš i gudra meitene! Lielā problē ma ir sā ls, bet atrisinā ma. Arī paš i atpū tnieki biež i uzvedas pretī gi, un ne tikai ē damistabā ! Darbinieku maz, saimnieks stulbs! Bā rs pludmalē ir kaut kas, tas ir restorā ns vietē jiem, mums tikai ū dens, fanta, bezalkoholiskie dzē rieni un, alus, es, cilvē ks, kurš nav dziļ i dzē rā js, gribē ju nogarš ot alu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, tas nav alus , bet es neesmu liels eksperts š ajā jomā , cilvē ki dzē ra, viņ i neko nesaka, man tas ir urī ns. Vī ns, arī nesaprotama smarž a un garš a, meita saka, ka smarž o pē c kamieļ a. Augļ i: arbū zs, melone, zemenes, ne cukurs, saku uzreiz, bet ē st var. Animā cija: puiš i Toto un Momo ir lieliski puiš i, viņ i laikam vienī gie tur mē ģ ina, paldies viņ iem, bet es gandrī z apraudā jos pē c uguns š ova, kad viņ i paš i sā ka sakopt! Var rakstī t daudz vairā k, es teikš u pē c manā m domā m: ne trī skā rš s, bet ne č etrinieks, kaut kur pa vidu. Es daudz ceļ oju, ja es biju Turcijā , tad š ī nav Turcija, jā , es biju zoodā rzā - prieks, klejoju trī sarpus stundas, braucu ar taksi, jums jā brauc no rī ta, lī dz 9.9. 30. Cilvē ki devā s ekskursijā , bet tikai 1.5 stundu skrē jienā , pē c vakariņ ā m un daudz dā rgā k, mē s sev neko neliedzā m un ieguldī jā m 180 dinā rus par trim. Vispā r paldies visiem, kas mē ģ inā ja, es tomē r atpū tos, viss atkarī gs no garastā vokļ a, gada laikā biju tik noguris, ka neviens un nekas nevarē ja liegt atpū sties. Man nepatika pati valsts, alž ī rieš u un libā nieš u skaits nedē ļ as nogalē ir tikai . . ups, vispā r saule ir ļ oti agresī va, no 10.30 viegli izdegt, pat krē mi nepalī dz. Lai jaukas brī vdienas.
Пляж Пляж Пляж дети построили замок
аватар svbrag
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
nokļ uvu š ajā viesnī cā uz lidojuma gaidī š anas dienu ("paldies ANEX TOUR"). viņ i mū s atveda (veselu autobusu atpū tnieku, no kuriem lielā kā daļ a ir mazi bē rni) no MANĀ RA 5 * uz š o 4 * pusdienu laikā , tā pē c pē c kartī š u aizpildī š anas visi tika nosū tī ti pusdienā s. … Tomēr ▾ nokļ uvu š ajā viesnī cā uz lidojuma gaidī š anas dienu ("paldies ANEX TOUR"). viņ i mū s atveda (veselu autobusu atpū tnieku, no kuriem lielā kā daļ a ir mazi bē rni) no MANĀ RA 5 * uz š o 4 * pusdienu laikā , tā pē c pē c kartī š u aizpildī š anas visi tika nosū tī ti pusdienā s.... un te sā kā s mū su Š OKS.... teikt sliktu pā rtiku - tas nav ko teikt.... bija pā rtikas pā rpalikumi, proti, rī si, spageti ar tomā tu pastu, vista, vā rī ti kartupeļ i un VISS.... dā rzeņ u izcirtņ i, sieri, desiņ as, nē . ir daž i nezinā mi jaukti salā ti. . . no augļ iem: melone (nav garš ī ga), arbū zs, sapuvuš i ā boli, un neē dami bumbieri. Bē rni bija izsalkuš i, tā pat kā viņ u vecā ki.
pē c "garš ī gā m pusdienā m" devā mies pē c istabiņ ā m. . . un tas ir tikai mū su piedzī vojumu sā kums. tā kā mē s bijā m 5, un viņ iem nav lielu ģ imenes istabu, mums teica, ka viņ i dos 2 istabas. pē c vakariņ ā m bija gatavs tikai viens numurs. Saņ ē mā m atslē gas un devā mies reģ istrē ties. pirmā istabiņ a bija spā rnā , kas izskatī jā s pē c labā kas dienas redzē juš a hosteļ a. Istaba mū s sagaidī ja ar pretī gu smaku un lai no tā s atbrī votos mē s atvē rā m logus. bet ā rā smarž a bija vē l sliktā ka. tad devā mies pē c otrā numura, cerī bā , ka tas bū s labā ks par pirmo un bū s kur mazuli iemidzinā t. Skaitlis bija labā ks nekā iepriekš ē jais. un tad pirmais numurs tika nomainī ts uz mums. bet istabiņ as vē l bija netī ras (staigā jā m tieš i kurpē s), santehnika nestrā dā ja, ū dens vannasistabā un izlietnē neaizgā ja....ī si sakot, var rakstī t daudz un ilgi .
vakariņ as nā ca un mē s gā jā m.... bet jū s nevarat iedomā ties mū su pā rsteigumu, kad vakariņ ā s redzē jā m to paš u, ko pusdienā s, tika pievienota tikai zivs un daž as desiņ as. un tev nav ne jausmas, cik mē s bijā m priecī gi ar gardo maizi un ū deni.
Ī sā k sakot, š ī nav 4 zvaigž ņ u viesnī ca. maksimums 2.
это вся еда на ужин, больше есть нечего
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель представляет собой два 5-этажных здания, был открыт в 1992 году, реновирован в 2014 году. Расположен на пляже в заливе Хаммамет, в 6 км от Медины и гольф-полей. Отель подойдет для семейного отдыха, индивидуальных путешествий или для поездок с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 5 км от Ясмин Хаммамет и в 6 км от Cеверного Хаммамета. Расстояние от отеля до аэропорта Туниса составляет 66 км, до аэропорта Энфиды — 44 км, а до аэропорта Монастира — 104 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж рядом с отелем. Пляжные полотенца (платно), матрасы (платно), бар: 11.00-17.00 (напитки бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная регистрация, камера хранения багажа, сейф на ресепшн (платно), Wi-Fi в холле у ресепшен бесплатно, 1 открытый бассейн, 1 крытый бассейн с подогревом.

Главный ресторан (шведский стол) — завтрак: 06.00-10.00, обед: 12.30-14.00, закуски: 16.00-17.00 (лобби-бар) — платно, ужин: 19.00-21.00.

Ресторан A la Carte — 20.00-00.00 (платно)

Лобби-бар — 10.00-23.00.

Бар у бассейна — 11.00-17.00 (только безалкогольные напитки бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Пляжный футбол и волейбол, дартс, водная аэробика, бочче, центр водных видов спорта (платно), моторизованные водные виды спорта (платно), дневная и вечерняя анимация, гольф-клуб в 4 км. от отеля (платно), массаж (платно).
  • galda teniss
  • volejbols
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 190 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер (15.06-15.09), телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно, не во всех номерах), сейф (бесплатно), телефон, мини-бар (бесплатно), ванная комната, фен, балкон/терраса (не во всех номерах). Уборка в номере: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Avenue Monceq Bey, 112, Hammamet 8050, Tunisia
Tālruņi: Tel: +216 72 226 222 Fax: +216 72 227 200
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).