Noteikti ne šiki, bet lai vienkārši atpūstos un izgulētos!

Rakstīts: 29 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 21 — 28 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Laba diena visiem! ) Pirms pā riet uz viesnī cas apskatu, es vē los dalī ties savos iespaidos par Tunisiju. Ja jums jau ir apnikusi Turcija un Ē ģ ipte, vē laties redzē t Sahā ras skaistumu, peldē ties pā rsteidzoš ajā Vidusjū rā Hammametas piekrastē , iepazī ties ar š ī s Ā frikas valsts bagā to kultū ru un vē sturi, paņ emt lī dzi miljonu eksotisko un panorā mas fotogrā fijas - nevilcinieties un rezervē jiet ekskursiju, esmu pā rliecinā ts, ka bū siet apmierinā ts ar savu lē mumu! Un atceries, OBLIGĀ TI jā dodas divu dienu ekskursijā uz Sahā ru, tas ir ļ oti forš i! ! ! (cena apmē ram 100 USD). Vienī gais, kas nedaudz sabojā iespaidu par valsti, ir atkritumi, kas salī dzinā jumā ir ļ oti daudz. Bet tas ir saistī ts ar politiskajiem satricinā jumiem, kas Tunisijā bija pirms daž iem gadiem. Kā stā stī ja gide, viņ i cī nā s ar š o problē mu, un ar katru gadu atkritumu paliek arvien mazā k. Mē s varam no sirds vē lē t viņ iem veiksmi š ajos centienos! Nu, tagad sā ksim Regency Hammamet viesnī cas plusu un mī nusu analī zi. Uzreiz gribu jū s sagatavot, ka viesnī cas numuriņ š sā kumā var sabojā t pirmo iespaidu, jo remonts nav jauns, un arī mē beles nav pirmajā svaigumā , bet tajā s vienmē r ir karsts ū dens, gaisa kondicionē tā js darbojas pareizi (kas nodroš ina patī kamu vē sums visu diennakti), ir balkons. Ja kaut kas tavā istabā pietrū kst vai nestrā dā - tiksi sakā rtots diezgan ā tri! Galvenais nesē dē t un sū dzē ties par likteni, kā tur viss nav ideā li, bet rī koties! ! ! Neaizmirstiet, ka atrodaties Tunisijā ))) Tā tad,
Mī nusi: telpas netiek uzkoptas katru dienu; daž ā s telpā s var nebū t fē na, vai arī kaut kas nav kā rtī bā (kas tiek risinā ts, kā jau rakstī ju iepriekš ); ē damistabā pē c pirmā tū ristu pieplū duma brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s galdi kā du laiku paliek nenotī rī ti, un, atnā kot vē lā k, ir diezgan grū ti atrast tī ru galdu; nepietiekams sauļ oš anā s krē slu skaits pludmalē (lai ē rti atpū stos, pirms brokastī m jā ierodas pludmalē un jā paņ em sauļ oš anā s krē sls un tikai tad jā dodas brokastī s); Wi-Fi tikai vestibilā un pie bā ra (kad ir daudz cilvē ku, izplatī š ana ir ļ oti vā ja, tā pē c jū s varat normā li izmantot internetu vai nu no rī ta, vai vē lu vakarā ); izmantojiet seifu! jo no mū su istabas pazuda 100 dolā ru banknote, vietē jie alkoholiskie dzē rieni nav piemē roti visiem.
Plusi: teritorija ir liela un zaļ a; jū ra ir ļ oti tuvu (minū te vai divas ar kā jā m); ē diens labs (gaļ a, zivis, salā ti, augļ i, garš ī gi deserti, izsalcis nebū si ar vā rdu sakot), telpas patī kami vē sas, draudzī gs personā ls, animā cija, tī rs un pietiekami liels baseins.

Tā pē c, ja dodaties atvaļ inā jumā un par prioritā ti pieš ķ irat viesnī cas servisu, tā estē tiku, dodieties uz Turciju par to paš u naudu vai izvē laties greznu viesnī cu, jū s pats saprotat citā cenu kategorijā ). Bet, ja dodaties uz ā rzemē m, piedzī vojumi, jaunas emocijas, interesantas ekskursijas, un jums ir nepiecieš ama viesnī ca, lai atvilktu elpu, nomazgā tos, atveldzē tos un vienkā rš i atpū stos pirms nā kamā "piedzī vojuma" - ar to pilnī gi pietiks!
P. S. Ī paš s paldies supergidam Sabri par aizraujoš o, interesanto ekskursiju uz Sahā ru, kā arī labo noskaņ ojumu, ko viņ š mums dā vā ja! ! ! Paldies)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu