briesmīga 2 zvaigžņu viesnīca

Rakstīts: 21 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 17 septembris — 17 oktobris 2017
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 3.0
nokļ uvu š ajā viesnī cā uz lidojuma gaidī š anas dienu ("paldies ANEX TOUR"). viņ i mū s atveda (veselu autobusu atpū tnieku, no kuriem lielā kā daļ a ir mazi bē rni) no MANĀ RA 5 * uz š o 4 * pusdienu laikā , tā pē c pē c kartī š u aizpildī š anas visi tika nosū tī ti pusdienā s.... un te sā kā s mū su Š OKS.... teikt sliktu pā rtiku - tas nav ko teikt.... bija pā rtikas pā rpalikumi, proti, rī si, spageti ar tomā tu pastu, vista, vā rī ti kartupeļ i un VISS.... dā rzeņ u izcirtņ i, sieri, desiņ as, nē . ir daž i nezinā mi jaukti salā ti. . . no augļ iem: melone (nav garš ī ga), arbū zs, sapuvuš i ā boli, un neē dami bumbieri. Bē rni bija izsalkuš i, tā pat kā viņ u vecā ki.
pē c "garš ī gā m pusdienā m" devā mies pē c istabiņ ā m. . . un tas ir tikai mū su piedzī vojumu sā kums. tā kā mē s bijā m 5, un viņ iem nav lielu ģ imenes istabu, mums teica, ka viņ i dos 2 istabas. pē c vakariņ ā m bija gatavs tikai viens numurs. Saņ ē mā m atslē gas un devā mies reģ istrē ties. pirmā istabiņ a bija spā rnā , kas izskatī jā s pē c labā kas dienas redzē juš a hosteļ a. Istaba mū s sagaidī ja ar pretī gu smaku un lai no tā s atbrī votos mē s atvē rā m logus. bet ā rā smarž a bija vē l sliktā ka. tad devā mies pē c otrā numura, cerī bā , ka tas bū s labā ks par pirmo un bū s kur mazuli iemidzinā t. Skaitlis bija labā ks nekā iepriekš ē jais. un tad pirmais numurs tika nomainī ts uz mums. bet istabiņ as vē l bija netī ras (staigā jā m tieš i kurpē s), santehnika nestrā dā ja, ū dens vannasistabā un izlietnē neaizgā ja....ī si sakot, var rakstī t daudz un ilgi .
vakariņ as nā ca un mē s gā jā m.... bet jū s nevarat iedomā ties mū su pā rsteigumu, kad vakariņ ā s redzē jā m to paš u, ko pusdienā s, tika pievienota tikai zivs un daž as desiņ as. un tev nav ne jausmas, cik mē s bijā m priecī gi ar gardo maizi un ū deni.

Ī sā k sakot, š ī nav 4 zvaigž ņ u viesnī ca. maksimums 2.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu