Medina Belisaire & Thalasso 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.110
№24 viesnīcas reitingā Hammamets
6.2 Numurs
6.2 apkalpošana
5.3 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 12 km attālumā no Hammametas centra, Yasmine rajonā. Viesnīca pirmo reizi durvis viesiem vēra 2002. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2012. gadā. Blakus viesnīcai atrodas golfa laukumi. Viesnīca ir piemērota jauniešiem vai ģimenēm.Vairāk →
аватар Kart_maria
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es uzrakstī š u, kas man patī k. Proti, š ī ir viesnī cas teritorija, tī ra, kopta, zaļ a. Un diezgan labi baseini. Un tagad par galveno. Š ī nav pirmā reize Tunisijā , un š ī ir sliktā kā viesnī ca, kurā esam apmetuš ies. … Tomēr ▾ Es uzrakstī š u, kas man patī k. Proti, š ī ir viesnī cas teritorija, tī ra, kopta, zaļ a. Un diezgan labi baseini.
Un tagad par galveno. Š ī nav pirmā reize Tunisijā , un š ī ir sliktā kā viesnī ca, kurā esam apmetuš ies. Par naudu ir daudz labā ki visos veidos. Ļ oti nož ē loju, ka nolē mu mē ģ inā t doties uz jaunu vietu. Bija jā dodas uz cenu, kas pā rbaudī ta š ā dai dienai.
1. Norē ķ ins. Reģ istratū rā viņ i izspiež naudu un ļ oti jauki smaida. Nesaņ ē muš i no mums naudu, viņ i apmetā s pagrabā , kur dzī vo viesnī cas darbinieki. Istaba bija netī ra ar saplē stu veļ u. Pē c divu dienu skandā la viņ i apmetā s invalī du istabā . Kurā burtiski viss sabruka! Telefons karā jā s, acī mredzot skaistuma dē ļ , ar pā rrautiem vadiem, ziepju dozatori bija tukš i, un dvieļ us vienkā rš i nedeva, katru dienu nā cā s ubagot ar skandā lu.
2. Uzturs. Ja neatnā ci uz atklā š anu, tad diez vai kaut ko dabū si, jā staigā apkā rt un jā lū dz, lai atnes sieru vai pienu. Ja vē lies paņ emt pankū ku (pā ris reizes ņ ē mu 1 pankū ku, vairā k nevajag), tad rindā bū s jā stā v 15 minū tes. Sulas - atš ķ aidī ta ķ ī mija vai sapuvuš u arbū zu ekstrakcija. Jū s nevarat atrast vietu pusdienā m un vakariņ ā m, jū s nevarat lū gt glā zi vī na, un jū s pat nevarat pats paņ emt ū deni, viņ i nedod, viņ i saka - sē dies un atnes. Un jū s varat gaidī t ilgi.
3. Alkohols. Visu stipro alkoholu atš ķ aida ar ū deni. Visi par to runā , bet neviens neiet sū dzē ties pie vadī tā ja. Vī ns un alus, kā visur. Kokteiļ us gatavo no tā paš a spirta, kas atš ķ aidī ts ar ū deni.
4. Pludmale. Netī ra, š ī viesnī ca, atš ķ irī bā no citā m, nemaz netī ra pludmali. Sauļ oš anā s krē sli veci un bez matrač iem, citā s viesnī cā s š ajā pludmalē viss ir pieklā jī gi. Viss pulksten 7:00 skrien, lai ņ emtu sauļ oš anā s krē slus. Lī dz 8:30 jū s noteikti neatradī siet sauļ oš anā s krē slu. Kad es atpū tos citā s viesnī cā s, varē ja ierasties jebkurā laikā un darbinieki vienmē r atnesa sauļ oš anā s krē slus un visiem pietika. Pludmalē ir stends, to nevar nosaukt par bā ru. uz kuru ir rinda un nekas cits kā alus, ū dens, kola, fanta nav. Tualetes ir netī ras, bet tā ir atpū tnieku vaina.
5. Personā ls. Ir ļ oti jauks personā ls, gatavs apkalpot, pateikt ko patī kamu, un ir kā ds, kurš atklā ti parā da, kā viņ am riebjas atpū tnieki. Viens gados vecs bā rmenis, lejot dē lam sulu, nolamā jā s arā bu valodā un tad teica, ka mē s te atpū š amies, viņ š strā dā un negrib tik biež i liet sulu, vī nu un dot ū deni. Dzert mazā k)))). Pajautā ju kā viņ u sauc un teicu, ka par tā diem vā rdiem ieš u pie menedž era, jo lī dz atvaļ inā juma beigā m viņ š bija noguris no savā m rupjī bā m (un tieš ā m varē ja pat katru dienu kliegt uz ciemiņ iem), tā pē c uzreiz mainī jā s. un sā ka lē kt mums priekš ā un pat nest kaut ko tā du, ko mē s neprasī jā m. Š eit ir viens reģ istratū rā ir ļ oti nepatī kams tips, kurš smaida visvairā k. Kad pienā ca klā t un lū dza nomainī t pludmales dvieļ us, viņ š teica, pagaidiet 20 minū tes. Lai gan viesi no Eiropas uzreiz mainī jā s. Atkal nā cā s ķ erties pie tā , ka ejam pie menedž era. Uzreiz nebija jā gaida. Pirmo reizi esmu tā dā stresā . Man nekad nav bijuš i tik slikti svē tki. Š is ir mans pirmais apskats 20 ceļ ojumu gadu laikā .
Uz daudz ko varu pievē rt acis un pozitī vi noskaņ oties pret mī nusiem, bet apvienojot ar rupjī bā m un sliktu apkalpoš anu, un uzkopš anu, un ē dinā š anu, tad skaistā teritorija neizlī dzinā s negatī vo un slikto iespaidu.
Neiesaku doties uz š o viesnī cu. Par to paš u naudu varu ieteikt labā ko variantu. Nož ē loju, ka iegā dā jos jaunu vietu Tunisijā , spilgtas viesnī cas fotogrā fijas un atsauksmes.
Veiksmi visiem, labu atpū tu un garastā vokli.
аватар odoroxov
Neliela atkā pe, pati viesnī ca jauka, liela teritorija ar futbola laukumu un tenisa kortu. Tam vairs nav nekā laba. Apkope un apkope ir slikta. Viss sā kā s ar reģ istrē š anos, nekaunī gais un smaidī gais arā bs reģ istratū rā nekaunī gi izspieda naudu par labu numuriņ u, neko nesaņ ē mis ar smaidu uz lū pā m, viņ š mū s iekā rtoja pagrabā , kur dzī vo viesnī cas darbinieki. … Tomēr ▾ Neliela atkā pe, pati viesnī ca jauka, liela teritorija ar futbola laukumu un tenisa kortu. Tam vairs nav nekā laba. Apkope un apkope ir slikta.
Viss sā kā s ar reģ istrē š anos, nekaunī gais un smaidī gais arā bs reģ istratū rā nekaunī gi izspieda naudu par labu numuriņ u, neko nesaņ ē mis ar smaidu uz lū pā m, viņ š mū s iekā rtoja pagrabā , kur dzī vo viesnī cas darbinieki. Pē c divu dienu strī diem ar menedž eri mū s pā rcē la augš ā uz invalī du istabu, ahahaha, mums noteikti jā izskatā s kā invalī diem. Nebija vairs spē ka lamā ties, palikā m š ajā istabā . Protams, ka istaba ir skā rusi, telefons vannas istabā karā jā s skaistumam, vads vienkā rš i karā jā s gaisā , telefons istabā arī nedarbojas, segas pā rvalks saplī sis, kondicionieris, vai tas ir vai nē , strā dā , bet nav jē gas. Un visvairā k skā rda, sejas un ķ ermeņ a dvieļ u bija jā prasa katru dienu, jo tī rī š anas laikā tos atņ ē ma un neatnesa. Ja nenā ci priekš galā brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, bet pē c stundas un nedod Dievs pē c 1.5, tad ē dienu neredzē si, jā brauc pē c š iem frī kiem arā biem un jā lū dz, lai viņ i atnes ē dienu. Vī ns pie ē diena netiek pratinā ts. Atpū tnieku ir daudz, bet viņ i apkalpo visu peļ u un neher personā lu. Kas attiecas uz alkoholu bā ros, tas ir pilnī gs sū ds, atš ķ aidī ts tā , lai jū s dzertu krā na ū deni, ko velns.........yu, tas ir viens un tas pats. Ž ē l, ka man nebija gara mē rī tā ja, citā di es viņ iem bū tu Kuzkina mā ti noorganizē jis. Normā lu alkoholu pilsē tā nevar nopirkt, islā ms nav iespē jams. Pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ja atnā ci uz pludmali 09.30, tad sē di uz smiltī m vai stā vi. Sauļ oš anā s krē sli plosā s, lai ņ emtu pulksten 7:00, tin. Gultas ir vecas un saplē stas. Protams, ir jauni, bet to ir maz. Pludmales stendos, es to sauktu par alus kiosku, grū ti to nosaukt par bā ru, kur ir rinda kā mauzolejā . 10 dienu atpū tai š ajā bodē.11:00 vienreiz beidzā s alus un alus vairs nebija, kā arī vienreiz salū za iekā rta alus lieš anai un tā arī netika remontē ta. 10 dienas, atrodoties š ajā viesnī cā , viņ i visur skandē ja tikai ar personā lu. Ielikš u foto ar frī ku izspiedē ju arā bu, zinu pē c skata, kurš tur brauks. . Visu to labā ko un labu garastā vokli.
Вымогатель с ресепшина. Бойтесь его.
аватар grishkova.mary
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar draugu un biju apmierinā ta. Protams, š ī nav labā kā viesnī ca. Bet tas ir nepiecieš ams, lai tas bū tu 4 * un ekskursijas izmaksas atbilstu. Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas un mū s vispirms "izkrauja" no autobusa, tas ir pluss) Istaba ir diezgan pieklā jī ga. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar draugu un biju apmierinā ta. Protams, š ī nav labā kā viesnī ca. Bet tas ir nepiecieš ams, lai tas bū tu 4 * un ekskursijas izmaksas atbilstu.
Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas un mū s vispirms "izkrauja" no autobusa, tas ir pluss)
Istaba ir diezgan pieklā jī ga. Ē rtas gultas, ē rta duš a/vanna. Seifs istabā ir apmaksā ts un ierodoties maksā s kaut kā du nodokli tū ristiem (neatceros, kas tas bija konkrē ti, bet bez tā neiztikt). Un, ierodoties lidostā , bū s jā aizpilda vī zas pieteikuma anketa (jā ņ em lī dzi pildspalvas), bet tas ir kā Ē ģ iptē .
Viesnī cā ir 1 restorā ns un 1 uzkodu bā rs. un 2 bā ri, viņ u alkohols ir vietē jais....man patika. Ē diens - zivis, gaļ a, dā rzeņ i, saldumi, augļ i....grū ti palikt izsalkuš am.
Divi lieli ā ra baseini un viens apsildā ms baseins.
Man patika animā cija. Puiš i piedā vā daž ā das spē les, sporta veidus - vingroš anu, ū dens aerobiku, jums nebū s garlaicī gi. Reizē m, protams, animatori stipri uzmā cī gi aicina kaut ko nospē lē t. Visi animatori runā angliski, viens no viņ iem arī krieviski.
No trū kumiem - neē rti sauļ oš anā s krē sli.
Ejiet lī dz jū rai 3-5 minū tes, jums jā iet ā rpus viesnī cas.
Iesaku doties ekskursijā uz Sahā ru (ekskursija ilgst 2 dienas) un jā ņ em lī dzi daudz ū dens. Nakš ņ osi viesnī cā.... viesnī cas viesnī cā , no duš as nā k sā lsū dens.... tas ir mī nuss.
Man no atvaļ inā juma ir daudz pozitī vu emociju. Š o viesnī cu plā noju apmeklē t vē lreiz pē c pā ris mē neš iem. Cena ļ oti pieņ emama, viesnī ca ļ oti pieklā jī ga.
Mē s paņ ē mā m biļ eti caur aģ entū ru Prostotour un esam ļ oti pateicī gi Marinai Piljajevai par palī dzī bu viesnī cas izvē lē .
аватар baylo1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar draugu devā mies uz Tunisiju atveseļ oš anā s nolū kos, tā pē c izvē lē jā mies Medina Belisaire & Thalasso viesnī cu, jo lasī jā m daudz atsauksmju par talaso centru š ajā viesnī cā . Realitā te pā rspē ja visas cerī bas! Pirmkā rt, pati viesnī ca atrodas Hammametas centrā , kur var pastaigā ties un atpū sties. … Tomēr ▾ Ar draugu devā mies uz Tunisiju atveseļ oš anā s nolū kos, tā pē c izvē lē jā mies Medina Belisaire & Thalasso viesnī cu, jo lasī jā m daudz atsauksmju par talaso centru š ajā viesnī cā . Realitā te pā rspē ja visas cerī bas! Pirmkā rt, pati viesnī ca atrodas Hammametas centrā , kur var pastaigā ties un atpū sties. Tuvumā jū ra - 5 min. , brī niš ķ ī ga pludmale, un jū ra ir vienkā rš i unikā la! Tā du ū deni neesam redzē juš i ne Grieķ ijā , ne Itā lijā , lai gan tur regulā ri atpū š amies. . Mē s atpū tā mies uz "viss iekļ auts" programmu un Tunisijā tas ir labā kais variants, jo viņ u kafejnī cas un restorā ni ir netī ri eiropieš iem un ē dienkarte var ne vienmē r bū t piemē rota, tač u mū su viesnī cā bija tik daudzveidī ga, ka var apmierinā t jebkuru gardē di. Uzturoties nedē ļ u, mē s pat neizmē ģ inā jā m visus ē dienus, kas tika piedā vā ti restorā nā ! Ī paš s paldies viesnī cas personā lam – vē rī giem, draudzī giem un izpalī dzī giem cilvē kiem! Talasoterapija rezervē ta 4 dienā m. Saņ ē mā m visu, ko gribē jā m, pateicoties krievvalodī gajai dakterei, kura uzklausī ja visas mū su vē lmes. Pateicoties lieliskajam servisam un brī niš ķ ī gajiem masieriem, uz š o talaso centru ierodas cilvē ki arī no citā m viesnī cā m, kas mū s ļ oti iepriecinā ja un apliecinā ja mū su pareizo izvē li. . . Lieliski apkalpoti gidi no "Leptis-Tour", kuri piedā vā ja un nodroš inā ja labas, izzinoš as ekskursijas. Sahā ras neapmeklē š ana bū tu noziegums pret sevi. . . Un mū su gids Samirs ir galantuma, pieticī bas, profesionalitā tes paraugs un augsti garī gs cilvē ks! Viņ a stā sti par Tunisijas un Ā frikas dzī vi, viņ a filozofiskā s diskusijas par dzī ves jē gu - tik dziļ as un neuzbā zī gas mē s atceramies ar prieku un pateicī bas sajū tu par brī niš ķ ī gi pavadī to laiku! Paldies tū roperatoram "Mansana" par visa ceļ ojuma organizē š anu! Aicinā m visus uz Medina Belisaire & Thalasso, nenož ē losiet!
аватар qwedsayxcvbnm
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ja gribi sabojā t atvaļ inā jumu, dodies uz Tunisiju, laba virtuve neizgludina atkritumu kalnu un ubagu iespaidu, jū ra tiek izmantota arī kā izgā ztuve, atvaļ inā jums sabojā ts, pusi suvenī ru aizveda muitā (kas patika) saka, ka nav paredzē … Tomēr ▾ Ja gribi sabojā t atvaļ inā jumu, dodies uz Tunisiju, laba virtuve neizgludina atkritumu kalnu un ubagu iespaidu, jū ra tiek izmantota arī kā izgā ztuve, atvaļ inā jums sabojā ts, pusi suvenī ru aizveda muitā (kas patika) saka, ka nav paredzē ts izvest no valsts, viesnī cai ir nepā rtrauktas tehniskas problē mas (vai nu nav ū dens, tad nedarbojas lifts) mē ģ iniet ierasties istabā pē c 40 grā du karstuma un nokrī t aizmidzis bez mazgā š anas, pats iespaids tā ds, ka pē dē jā naktī nav ū dens ko paņ emt, bet nav ko nomazgā t, vismaz aizskriet uz jū ru pē c ū dens, super atvaļ inā jums
аватар TanyaTanya111
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju kopā ar draugu nedē ļ u. Es nož ē loju, ka ne 10-14 dienas. Aģ entū ra mums ieteica š o viesnī cu – mē s lū dzā m relaksē još as brī vdienas ar kvalitatī vu ē dienu. Un saņ ē mu : ) Ē diens daudzveidī gs, viss svaigs, daudz labuma. … Tomēr ▾ Biju kopā ar draugu nedē ļ u. Es nož ē loju, ka ne 10-14 dienas. Aģ entū ra mums ieteica š o viesnī cu – mē s lū dzā m relaksē još as brī vdienas ar kvalitatī vu ē dienu. Un saņ ē mu : )
Ē diens daudzveidī gs, viss svaigs, daudz labuma. Man ļ oti patika pankū kas ar š okolā di, sieri, bumbieri, vī nogas, persiki, ā boli, paglija, kuskuss, siera kastroļ i, lazanja utt : ))
Gardas kū kas.
Istabas tika tī rī tas katru dienu, gaiss viesnī cā ļ oti patī kams, smarž ī gs : )) Ierodoties kokteilis, personā ls vienmē r smaida - ļ oti jauki.
Es jutos ļ oti ē rti. Patika, ka bija ne vairā k kā.2-3 krievu pā ri, kas nebija manā mi, pludmalē klusums, skaļ i kliedzieni, troksnis - ko es meklē ju! : ))
Pludmales krē sli nav problē ma. Jū ra bija tī ra, tikai brī ž iem vē jains un nedaudz atkritumi (vienī gais "mī nuss").
Es gribu tur atgriezties! Pā rē jais bija veiksmī gs uz 5, ņ emot vē rā to, ka biju saaukstē jies un jū rā nekā pu! : ))) bet uzkā pa iekš telpu baseina siltajā jū ras ū denī . Pilns iekļ auts pakalpojums ir bezmaksas no pulksten 12:00 lī dz 15:00.
наш пляж! и тишинаааа!!!!!!!!!! крытый бассейн с морской тёплой водой здесь варят кофе по-восточному, можно покурить кальян хорошенький балкончик, но не было времени там сидеть :)
аватар hathat
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir nevainojama, tī ra, sakopta un ē dieni garš ī gi. Iesaku doties turp un paņ emt "All Inclusive" biļ eti … Tomēr ▾ Viesnī ca ir nevainojama, tī ra, sakopta un ē dieni garš ī gi.
Iesaku doties turp un paņ emt "All Inclusive" biļ eti
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī viesnī ca pieder Spā nijas ķ ē dei "Iberostar", kas nozī mē lielisku servisu, ko saņ ē mā m. Galvenā s priekš rocī bas: 1 Tī ra, kopta, apzaļ umota teritorija. 2 Labs serviss. 3 Tī ras gaiš as telpas ar visu nepiecieš amo. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca pieder Spā nijas ķ ē dei "Iberostar", kas nozī mē lielisku servisu, ko saņ ē mā m.
Galvenā s priekš rocī bas:
1 Tī ra, kopta, apzaļ umota teritorija.
2 Labs serviss.
3 Tī ras gaiš as telpas ar visu nepiecieš amo.
4 Lieliski daudzveidī gs ē diens.
Mī nusi:
1 Nedaudz tā lu no pludmales (300-350 metri).
2 Pati viesnī ca atrodas nedaudz nost no ceļ a (500 metru attā lumā no galvenā s ielas ar veikaliem un restorā niem).
3 Nepiecieš amī ba no rī tiem ieņ emt vietas pie baseina un pludmalē .
Kopumā ar pā rē jo biju apmierinā ts. Varu ieteikt š o viesnī cu relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
Un neesiet pā rā k slinks, lai dotos divā s galvenajā s ekskursijā s: 1 Sahā ra un 2 Tunisa-Kartā ga-Sidi Bou Said. Garantē ts prieks un neaizmirstams piedzī vojums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар AlinaM
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies Iberostar Belisaire no 01.06. lī dz 12.06. 2008. Man viss ļ oti patika: viesnī ca ļ oti ē rta, mā jī ga, un, galvenais, ļ oti tī ra. Viesnī cas personā ls bez izņ ē muma ir draudzī gs un jauks. Pakalpojums bija visaugstā kais iespē jamais. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Iberostar Belisaire no 01.06. lī dz 12.06. 2008. Man viss ļ oti patika: viesnī ca ļ oti ē rta, mā jī ga, un, galvenais, ļ oti tī ra. Viesnī cas personā ls bez izņ ē muma ir draudzī gs un jauks. Pakalpojums bija visaugstā kais iespē jamais. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Animā cija notiek katru dienu, un animatori, lai arī jauni, ļ oti centā s. Viens mī nuss: viesnī cas personā ls gandrī z nerunā krieviski, jo krievu š eit ir ļ oti maz, tač u mū su uzturē š anā s laikā daudzi darbinieki vairā kkā rt vē rsā s pie mums ar saviem sarakstiem un lū dza nosaukt krieviski frā zes, kuras viņ i ar mums runā ja angliski. , kas ir mū su dzimtā s valodas problē ma, drī z tiks atrisinā ta arī š ajā viesnī cā! ! ! Es ļ oti gribu tur atgriezties: viņ i tur pat ieguva daudz draugu no viesnī cas darbiniekiem, no kuriem bija ž ē l š ķ irties.
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba, tī ra viesnī ca, jauka vide. krievu tikpat kā nav (ē diens vispā r patika. Pludmale tī ra. No rī tiem notika ū dens vingroš ana - kas netraucē ja tā dai diē tai) Apkalpoš ana labs, draudzī gs personā ls. istabene atdeva maku, kas bija ļ oti jauki. … Tomēr ▾ Laba, tī ra viesnī ca, jauka vide. krievu tikpat kā nav (ē diens vispā r patika. Pludmale tī ra. No rī tiem notika ū dens vingroš ana - kas netraucē ja tā dai diē tai) Apkalpoš ana labs, draudzī gs personā ls. istabene atdeva maku, kas bija ļ oti jauki. Pie trū kumiem: nokaltuš as palmas uz salas baseinā (Animā cijas programma reizē m ir muļ ķ ī bas, bet bija arī ļ oti interesantas programmas. Manuprā t, par to cenu, ko prasa aģ entū ras, nav slikta atpū ta .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums 12338
Pastāstiet, lūdzu, kā ir ceļš uz pludmali? vai man jāšķērso ceļš? cik ilgi jābrauc līdz pludmalei
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в 12 км от центра г. Хаммамет, в районе Ясмин. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 2002 году,а последняя реновация проведена в 2012 г. Гольф-поля находятся рядом с отелем. Отель подойдет для молодежного или семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Туниса – 72 км, Энфиды – 38 км, Монастира – 102 км.
Pludmales apraksts Собственый песчаный пляж находится в 200 м от отеля.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • aukle
Izklaide un sports Бадминтон, дартс, шахматы, поле для мини-футбола, мини-гольф, освещение теннисного корта (платно), уроки тенниса (платно), аэрохоккей, каноэ, водные лыжи, парашют, катамаран.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 276 комфортабельных номеров.

Istabās

В номерах представлено: ванная комната, кондиционер, телефон, фен, сейф (платно), мини-бар, балкон или терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Bp. 204 8050 Yasmine Hammamet, 8050 Хаммамет, Тунис
Tālruņi: Phone: +216 72 24 48 55
Tīmekļa vietne: Medina Belisaire & Thalasso
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.