Club Salammbo Hammamet Holiday Village 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
7.3 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.7 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīcas teritorija ir 5 hektāri.Vairāk →
аватар Mur-mau1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties Tunisiju, viņ i negaidī ja labas lietas. Atsauksmes par valsti un viesnī cā m kopumā atstā ja daudz vē lamo. Viesnī ca izrā dī jā s brī niš ķ ī ga! Pirmā rinda, sava pludmale (ar smilš u sijā š anu neizdevā s, bet lielu gruž u nav, sauļ oš anā s krē sli izņ emti), ē diens nav Turcija, bet izsalkuš i nebija, grils vienmē r garš ī gs un apmierinoš i, daž i pat kļ uva labā ki. … Tomēr ▾ Izvē loties Tunisiju, viņ i negaidī ja labas lietas. Atsauksmes par valsti un viesnī cā m kopumā atstā ja daudz vē lamo. Viesnī ca izrā dī jā s brī niš ķ ī ga! Pirmā rinda, sava pludmale (ar smilš u sijā š anu neizdevā s, bet lielu gruž u nav, sauļ oš anā s krē sli izņ emti), ē diens nav Turcija, bet izsalkuš i nebija, grils vienmē r garš ī gs un apmierinoš i, daž i pat kļ uva labā ki. Alkohols ir vietē jais, bet diezgan pieklā jī gs, Turcijā uzgā ju daudz sliktā ku. Personā ls visur ir draudzī gs. wi-fi visā teritorijā , kas patī kami pā rsteidza un iepriecinā ja !!! ! ! Vienī gais mī nuss ir skudras, bet telpa tika uzreiz mainī ta, bez papildus maksā jumiem un problē mā m. Viesnī cā ir tikai eiropieš i un ukraiņ i. Animā cija pē c viesnī cas izmē ra ir lieliska, puikas cenš as, bet neuzkrī toš i. Ē rta atraš anā s vieta uz veco un jauno medinu. Ar taksometru problē mu nav, viss ir uz skaitī tā ja. Viesnī cas gids Nazirs ir vienkā rš i mī ļ š , vienmē r gatavs palī dzē t un konsultē t. Mē s devā mies ekskursijā uz Sahā ru (2 dienas), negribē jā m zaudē t pludmales dienas, bet tas bija tā vē rts. Ļ oti bagā ta un kompetenta programma! Ceļ vedis "Papa Ā dams" retas stulbas, es neiesaku! Bet mums bija sava brī niš ķ ī gā kompā nija! Kopumā mē s lieliski pavadī jā m laiku!!! ! ! Ļ oti iesakā m š o viesnī cu. Galvenais, kas jā atceras, ir tas, kā tu izturies pret cilvē kiem, tā viņ i izturas pret tevi!
аватар zvezda255
Sveiki visiem. Vispirms vē los jums pateikt, ka jaunais viesnī cas nosaukums ir Salambo Hammamet 4 *. Ieradā mies naktī . Ā tri iekā rtojā mies. Viesnī ca ir pē c sejas liftinga. tī ra. teritorija sakopta. draudzī gs personā ls. No rī ta brokastī s ir ko ē st un pat arbū zi un kruasā ni bez kuriem ir grū ti. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Vispirms vē los jums pateikt, ka jaunais viesnī cas nosaukums ir Salambo Hammamet 4 *.
Ieradā mies naktī . Ā tri iekā rtojā mies. Viesnī ca ir pē c sejas liftinga. tī ra. teritorija sakopta. draudzī gs personā ls. No rī ta brokastī s ir ko ē st un pat arbū zi un kruasā ni bez kuriem ir grū ti. Nebaidieties izvē lē ties š o viesnī cu atsauksmju trū kuma dē ļ . Vakar mū s apsveica ar to, ka esam pirmie ukraiņ u juristi. Viesnī ca bija kluba viesnī ca un galvenokā rt atpū š as Vā cija un Spā nija. Š odien piestā ja č ehi.
Viss notiek pirmo reizi, bet Tunisijā neesmu pirmo reizi un varu teikt, ka š eit nav slikti. Starp citu, ir fē ns. Arī gaisa kondicionieris. balkons
Мы шли с завтрака. В ресторане завтракаешь и смотришь на море Мой завтрак Вид с окна Наша ванная чистая. Это французская выпечка и она на 100% отличается от турецкой манной каши.это вкусно Кондиционер есть
аватар dronova_tg
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Daudzas reizes esam apmetuš ies viesnī cā s. Ir ar ko salī dzinā t. Personā ls ļ oti uzmanī gs, ē diens labs, pludmale lieliska! Gids bija apzinī gs. Apkā rt franč u runai (diemž ē l). Mē s esam 4 krievi. Izcili sieri, lē ti augļ i (ja viesnī cā par maz) Visvairā k man patika animā cija! ! ! Visus izklaidē. … Tomēr ▾ Daudzas reizes esam apmetuš ies viesnī cā s. Ir ar ko salī dzinā t. Personā ls ļ oti uzmanī gs, ē diens labs, pludmale lieliska! Gids bija apzinī gs. Apkā rt franč u runai (diemž ē l). Mē s esam 4 krievi. Izcili sieri, lē ti augļ i (ja viesnī cā par maz) Visvairā k man patika animā cija! ! ! Visus izklaidē.20 dzī vespriecī gi jaunieš i. Galda spē les, raketes, korti – bez maksas. Visas dienas garumā notiek deju nodarbī bas, joga, golfs, loka š auš ana, aerobika. Brī vā bē rnu pilsē tiņ ā auklī tes ir saderinā juš ā s. Ū dens jū rā ir tikpat dzidrs kā dzeramais ū dens, ja piepilda pudeli. Mū su svē tki bija izdevuš ies.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Территория отеля составляет 5 га.

Atrašanās vieta Расположен в 103 км. от аэропорта г. Монастир, в 67 км. от г. Тунис, в 9 км. от центра г. Хаммамет.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Главный ресторан, бар, восточное кафе, открытый и закрытый бассейны,

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Теннисные корты (освещение платно), стрельба из лука. В 5 км. от отеля есть поля для гольфа.
  • tenisa korti
  • basketbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
Telpu apraksts

256 номеров.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis
  • balkons/terase
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.