Holiday Village Manar 5*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.010
№8 viesnīcas reitingā Hammamets
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.2 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 7 km attālumā no Hammametas, piekrastē. Viesnīca tika atvērta 1987. gadā, un pēdējā renovācija notika 2013.-2014. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai, romantiskai atpūtai vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар Anna_Sher
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atbraucā m kā ģ imene, 5 cilvē ki ar mazu bē rnu. Problē mas sā kā s ar reģ istrē š anos, kad mums atseviš ķ i rezervē ja vienu istabu pieauguš ajiem bē rniem. Bē rnu istabā bija viena liela gulta un piekabē dī vā ns, mū s negribē ja mainī t. … Tomēr ▾ Atbraucā m kā ģ imene, 5 cilvē ki ar mazu bē rnu. Problē mas sā kā s ar reģ istrē š anos, kad mums atseviš ķ i rezervē ja vienu istabu pieauguš ajiem bē rniem. Bē rnu istabā bija viena liela gulta un piekabē dī vā ns, mū s negribē ja mainī t. Kad iegā jā m istabā , grī da bija netī ra, pē c mū su lū guma.
izmazgā grī du, nekā das atbildes. Arī nā kamajā dienā , pat ar viesnī cas gida palī dzī bu, istabenei samaksā ja personī gi. Prusaki, odi, zirnekļ i, muš as. . . Katru dienu kā pā rbaudī jums dzī vojā m 4 stā vā . Problē mas risinā jums: viņ i ieteica izsmidzinā t ar dihlorvosu. Tā lā kais ē diens: briesmī gs un negarš ī gs, nav ko izvē lē ties, neskatoties uz milzī go izvē li. Viss ar nepatī kamu pē cgarš u, vī ns nav skaidrs, kā sajaukts. Slikta, rupja apkalpoš ana. Mū su lū gumi tika izpildī ti piespiedu kā rtā , viņ i vairā kas reizes saskā rā s ar problē mā m. Pirmo reizi, kad mē s to satikā m, š ī "labā kā " viesnī ca ievelk labu 3 kaut kur Kiprā , Krē tā vai citur. Nekad nenā c š eit.
аватар ketov1990
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika Holiday Village Manar 5 * viesnī ca - Hammamet, Tunisija. ES iesaku! Treš o reizi Tunisijā . Š ī viesnī ca ir ļ oti laba. Bija labā ko pieciniekā Dž erbā un Susā . Š is ir labā ks. Ē diens ir izcils! Karaliskā s garneles, mī dijas, kalmā ri, grilē ta store, tuncis, jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, vistas gaļ a, liellopu gaļ a, zemenes, abuza, melones, persiki, dateles, zemesrieksti, visa veida deserti, 6 medus š ķ irnes (ar ķ imenē m, kanē li utt. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Holiday Village Manar 5 * viesnī ca - Hammamet, Tunisija. ES iesaku!
Treš o reizi Tunisijā . Š ī viesnī ca ir ļ oti laba. Bija labā ko pieciniekā Dž erbā un Susā . Š is ir labā ks. Ē diens ir izcils! Karaliskā s garneles, mī dijas, kalmā ri, grilē ta store, tuncis, jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, vistas gaļ a, liellopu gaļ a, zemenes, abuza, melones, persiki, dateles, zemesrieksti, visa veida deserti, 6 medus š ķ irnes (ar ķ imenē m, kanē li utt. ) , saldē jums pusdienā s un vakariņ ā s. 5 veidu picas nesasniedza). Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi. Animā cijas komanda ir lieliska un draudzī ga. Viesnī cai ir skaista zaļ a zona. Lieliska pludmale (bā rs pludmales). Labs talaso centrs. 4 dienas lieliskas programmas var uzņ emt divas stundas dienā . Kurss maksā.100 USD (Mū su programmā bija iekļ autas vannas, masā ž as, tai skaitā ā jurvē das ar siltu eļ ļ u, pī lings, aļ ģ u ietī š ana, hammam, sejas maska ​ ​ ar pilnu sejas masā ž u, galvas masā ž a, eļ ļ as masā ž a uz dī vā na zem ū dens strū klā m). Stepa dejas cienī tā jiem - ikdienas nodarbī bas) Super! Vakarā brazī lieš u š ovs, dejas utt. . Bē rniem ir daudz. Pirmo reizi redzē jā m, ka pie bā ra bē rniem ir speciā li kā pš ļ i, lai viņ i varē tu pasū tī t dzē rienus sev, bē rni tur pastā vī gi prasa kaut ko ar svarī gu izskatu)). Mē s devā mies ekskursijā TUNISIJA - KARTĀ GA - SIDI-BOU-SAID. Klase! Cena -40 dolā ri no Anex tū res. Ļ oti bagā ta tū re. Mums patika. Ī sā k sakot, mē s lieliski pavadī jā m laiku!
аватар dlyaoli
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū su uzturē š anā s Brī vdienu ciematā Manar Vienī gais mī nuss man ir aļ ģ es jū rā . Jū ra ir skaista, bet tur, kur viss dziļ ā k aļ ģ ē s, peldē ties nav patī kami. Jū ra ir auksta un ū dens baseinos ir auksts. … Tomēr ▾ Mū su uzturē š anā s Brī vdienu ciematā Manar Vienī gais mī nuss man ir aļ ģ es jū rā . Jū ra ir skaista, bet tur, kur viss dziļ ā k aļ ģ ē s, peldē ties nav patī kami. Jū ra ir auksta un ū dens baseinos ir auksts. + Vē jains š ajā gadalaikā (14. -24. jū nijs), tas var bū t neē rti bē rniem. lidojums, tikš anā s, naktsmī tne, pati viesnī ca, ē dinā š ana, animā cija - lieliski. Atceļ ā lidmaš ī nā segas nedod, jā brī dina, kas lido ar bē rniem, jo ​ ​ lidojums ir naktī un lidmaš ī nā ir forš i. Darbinieki nedaudz runā krieviski, angliski var atrisinā t jebkuru jautā jumu. Ļ oti uzmanī gs un atsaucī gs personā ls. Tī rī š ana ir laba. Numuri ir lieliski. Animā cija visas dienas garumā gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, arī krievu valodā . Ē diens var bū t ļ oti pikants, tač u vienmē r ir ko izvē lē ties un kā pabarot bē rnu. Vienī gais ir visas yuppie tipa sulas. Sakarā ar to, ka ieraduš ies daudz krievu, ir grū tī bas ar sauļ oš anā s krē sliem un vietā m restorā nā , rindas pē c kaut kā garš ī ga. Bet tā nav viesnī cas vaina, bet gan mū su tautieš u uzvedī ba. Kā dam var bū t svarī gs droš ī bas jautā jums: viesnī cā ir dienesta suns, laba apsardze, pie ieejas rā mis, pie viesnī cas vā rti - neviens tā vienkā rš i nepiestā jas, visas maš ī nas tiek pā rbaudī tas ar speciā lu spoguli. Policija ir visur uz ielā m. Tirgotā ji labprā t kaulē jas un neko neuzspiež , kā Ē ģ iptē . Ar pā rē jo esam apmierinā ti, ļ oti skaista un draudzī ga valsts. Paldies Natā lijai Isakovai par mū su brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu.
Живая музыка в холле Фрукты на ужин Вид из номера Пляж
аватар alena555
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies augusta beigā s - septembra sā kumā pirmo reizi Tunisijā . Laiks priecē ja, lietus nebija, pā ris dienas apmā cies lī dz pusdienlaikam un atkal saule. T gaiss -28-32, T ū dens jū rā.28, T ū dens baseinā - 30, klimats patika vairā k nekā Turcijā . … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies augusta beigā s - septembra sā kumā pirmo reizi Tunisijā . Laiks priecē ja, lietus nebija, pā ris dienas apmā cies lī dz pusdienlaikam un atkal saule. T gaiss -28-32, T ū dens jū rā.28, T ū dens baseinā - 30, klimats patika vairā k nekā Turcijā . Izlidoš ana no Kijevas 11:55, un 13:20 pē c vietē jā laika jau izkā pā m no lidmaš ī nas. Carthage travel izdevā s labi, viesnī cā nokļ uvā m 40 minū tē s, naktsmī tne pagā ja ļ oti ā tri.
Istaba bija lieliska, ar izsmalcinā tī bu un uzreiz bez piemaksā m, lai gan es par to uztraucos, es tieš ā m negribē ju istabu bez balkona. Viņ i tī rī ja katru dienu, lai gan viņ i ne vienmē r mainī ja dvieļ us, tie, kurus jū s nometat uz grī das, tiks apmainī ti, un, ja tas sver, tos var nemainī t vairā kas dienas, lī dz jū s pametat.
Man ļ oti patika jū ra un pludmale, smiltis ir smalkas un baltas, cilvē ku pludmalē maz, pā rsvarā mū sē jie (ukraiņ i un krievi). Ja pludmali iztī rī tu vē l labā k, tas kopumā bū tu lieliski. Ļ oti zaļ š un skaists viesnī cas rajons, salī dzinot ar Manaru, citas viesnī cas ir vienkā rš i plikas.
Ē diens man ne visai patika, maza gaļ as ē dienu izvē le, vienmuļ ī ba, bet saldumi bija tie nedaudzie, kas tieš ā m bija garš ī gi, lai gan atvaļ inā jumā ar kū kā m parasti neaizraujamies, vienkā rš i nepietika spē ka viņ iem. Tieš i pirms tam atpū tā mies luksusa viesnī cā Turcijā - atš ķ irī ba ir milzī ga, gardumus te neatradī siet. Un kokteiļ i ir pretī gi, fanta-colu nedzeram, tā pē c dzē rā m tikai ū deni ar citronu un kafiju.
Ļ oti iesaku doties ekskursijā uz Sahā ru, nenož ē lojiet 2 dienas un jū s redzē siet visu valsti. gids Aleksejs ir š ī ceļ ojuma spilgtā kais punkts, viņ š ļ oti interesanti stā sta par tunisieš u dzī vi un lieliski pā rzina vē sturi. Un viņ a tautastē rpi ceļ ojuma laikā ir atseviš ķ s jautā jums, ļ oti krā sains. Suvenī rus ceļ ojuma laikā var iegā dā ties lē tā k nekā netā lu no viesnī cas. Tikai esiet uzmanī gi ar datumiem, tie mums noslī dē ja ar beidzies derī guma termiņ u un tā rpiem.
Te jau visi ir rakstī juš i par animā ciju, bet mums tas nebija svarī gi, aizbraucā m uz jū ru un apskatī jā m Tunisiju, ballī tes mums nebija svarī gas, tā pē c atpū tā mies labi.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ties ar ģ imeni (dē lam nepilni 4 gadi). Viss ir kā rtī bā . Ā rzemē s jau 10. reizi - starp 5 zvaigž ņ u viesnī cā m ir ar ko salī dzinā t. Labā k nekā Turcija un Ē ģ ipte kopā . Ē diens labs (atceros atsauksmi, kur raksta, ka vī ram nepietika gaļ as - pilnī gas muļ ķ ī bas un meli), alkoholiskie dzē rieni ir cienī gi, ja ir sortiments. … Tomēr ▾ Atpū ties ar ģ imeni (dē lam nepilni 4 gadi). Viss ir kā rtī bā . Ā rzemē s jau 10. reizi - starp 5 zvaigž ņ u viesnī cā m ir ar ko salī dzinā t. Labā k nekā Turcija un Ē ģ ipte kopā . Ē diens labs (atceros atsauksmi, kur raksta, ka vī ram nepietika gaļ as - pilnī gas muļ ķ ī bas un meli), alkoholiskie dzē rieni ir cienī gi, ja ir sortiments. Sveiciens animatorei Vovai un Avataram – viņ i strā dā ar pilnu atdevi
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mitsubishi46
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Ē diens ir š ausmī gs!! ! VISS nav garš ī gs un negarš ī gs! Vairā kas reizes pā rvā rī ts! Pā rē jais ū dens no pudelē m saplū st kopā , vī ns tiek liets pudelē s saimniecī bas telpā ! Skudras dzī vo … Tomēr ▾ Ē diens ir š ausmī gs!! !
VISS nav garš ī gs un negarš ī gs! Vairā kas reizes pā rvā rī ts! Pā rē jais ū dens no pudelē m saplū st kopā , vī ns tiek liets pudelē s saimniecī bas telpā ! Skudras dzī vo kopā ar jums, bet tas ir absurds! Garlaicī gi! Kauns! Neiesaku! Ž ē l par iztē rē to spē ku un naudu!
аватар anchep
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzrakstī t atsauksmi pamudinā ja negodī gu, manuprā t, mitsubishi46 viedokli. Magic Life Manar tiek uzskatī ta par labā ko Hammametas viesnī cu. Ē diens viesnī cā ir labs. Domā ju, ka ē st katrs atradī s sev, izvē le liela. Jū su acu priekš ā tiek pagatavots daudz gaļ as un zivju. … Tomēr ▾ Uzrakstī t atsauksmi pamudinā ja negodī gu, manuprā t, mitsubishi46 viedokli.
Magic Life Manar tiek uzskatī ta par labā ko Hammametas viesnī cu.
Ē diens viesnī cā ir labs. Domā ju, ka ē st katrs atradī s sev, izvē le liela. Jū su acu priekš ā tiek pagatavots daudz gaļ as un zivju. Pietiekami daudz augļ u, saldumu milzī gos daudzumos. Numuri ir plaš i un aprī koti ar seifu (bez maksas).
Ir 2 TV kanā li krievu valodā .
Attiecī bā uz viedokli, ka viesnī ca ir garlaicī ga - absurds. Visas izklaides, un to ir daudz, ir bezmaksas (izņ emot motorizē tos sporta veidus). Braucā m ar banā nu laivā m un kajakiem. Ir iespē ja iemā cī ties sē rfot, peldē t ar katamarā nu. Var š aut ar loku, spē lē t galda tenisu, volejbolu u. c. utt. Ir lieliska sporta zā le. Ķ ī nieš u uš uistu grupa pat rī koja bezmaksas nodarbī bas veselī bu uzlabojoš ā vingroš anā . Dienas laikā -
animā cija un spē les, vakarā - lieliska animā cija amfiteā trī . Mū su uzturē š anā s laikā bija animatori no Brazī lijas - vienkā rš i lieliski, viņ i dejoja super.
Mazliet samulsina mazais importa alkohola sortiments bā ros. Bet ir labs vietē jais alus un vī ns, arī laba importa tekila.
Personā ls ir draudzī gs, lai gan tikai spa centra vadī tā js ī sti zina krievu valodu. Bet tauta viņ u lē nā m mā ca. Apkalpoš ana galvenajos un "a la carte" restorā nos ir laba.
Viesmī ļ i ļ oti cenš as.
Kas ir ļ oti svarī gi (pamatojoties uz daž u pat labu Antā lijas viesnī cu negatī vo pieredzi): gan pludmalē ,
un pie baseiniem vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, nav jā steidzas no rī ta aizņ emties
vietā m. Pludmalē pastā vī gi dež urē cilvē ks, kurš tī ra sauļ oš anā s krē slus un matrač us.
Sī kums, bet runā par Magic Life ķ ē des (Austrijas ķ ē des) korporatī vo identitā ti: kad viņ i ierodas viesnī cā
jauni viesi, skan Magic Life himna. Kad mē s devā mies ceļ ā , 5 darbinieki iznā ca mū s izvest un ilgi mā ja pē c mū su autobusa.
Varu tikai ieteikt š o viesnī cu. Ja neesi pilnī gs nī grs, nevis slinks kā Oblomovs, un
izrā di vismaz minimā lu iniciatī vu, tad acī mredzot bū si apmierinā ts ar savu uzturē š anos Magic Life . .
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2009. gada augustā pē c labas aģ entū ras ieteikuma devā mies uz Magic Life Manar Imperial viesnī ca. Cerī bas attaisnojā s pilnī bā – personā ls ļ oti labestī gs (un savstarpē jā saziņ ā - arī , kas nozī mē labu iekš ē jais klimats personā la vidū ! ). … Tomēr ▾ 2009. gada augustā pē c labas aģ entū ras ieteikuma devā mies uz Magic
Life Manar Imperial viesnī ca. Cerī bas attaisnojā s pilnī bā – personā ls ļ oti
labestī gs (un savstarpē jā saziņ ā - arī , kas nozī mē labu
iekš ē jais klimats personā la vidū ! ). Izklaide – jū ra gan pieauguš ajiem, gan
bē rniem. (Man pat patika nodarboties ar kapoeiru ar ī stiem speciā listiem no
Brazī lija! )
Ē diens ļ oti labs, visu laiku mainā s. Vienmē r ir pietiekami daudz galdu.
Pludmalē - vienmē r ir vieta.
Ar ī rē tu Peugeot-407 mē s ar prieku ceļ ojā m 4 dienas. prieks no
braucieni - nelī dzinā s neglī tajai satiksmei un ceļ iem Krievijā .
Kopumā no 15 dienu ceļ ojuma par 16.000 rubļ u saņ ē mā m to, ko gaidī jā m. -
liels prieks!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Ksen_touragent
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca prasī giem tū ristiem, kur visi pakalpojumi ir bez maksas, izņ emot motorizē to sportu. Viesnī ca tika atklā ta 1987. gadā , pilnī ga restaurā cija notika 2006. gadā . Viesnī cas teritorija ir 13 hektā ri. Lieliska animā cijas komanda - 25 cilvē ki, no kuriem 2 ir krievu puiš i. … Tomēr ▾ Viesnī ca prasī giem tū ristiem, kur visi pakalpojumi ir bez maksas, izņ emot motorizē to sportu. Viesnī ca tika atklā ta 1987. gadā , pilnī ga restaurā cija notika 2006. gadā . Viesnī cas teritorija ir 13 hektā ri. Lieliska animā cijas komanda - 25 cilvē ki, no kuriem 2 ir krievu puiš i. Miniklubs uzņ em bē rnus no 4 lī dz 12 gadiem un ir atvē rts sezonas laikā no pulksten 8 lī dz 22. Baseins ir sadalī ts divā s daļ ā s - aktivitā š u baseinā (ar slidkalniņ iem, kur ir trokš ņ ains, skan mū zika un darbojas animā cija) un relaksā cijas baseins relaksē još ai atpū tai.
аватар SeverS74
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien visiem lasī tā jiem. Tikko - tikko atgriezos no, iespē jams, brī niš ķ ī gā kā ceļ ojuma pē dē jo 10 gadu laikā , kura iespaidos vē los padalī ties ar jums. “Visbrī niš ķ ī gā kais, tu saki? ” – Tu pasmaidī si, “acī mredzot, vī rietis nekad dzī vē neko nav redzē jis! ” Uh-uh, nē ! Tici man, esmu daudz ko redzē jis, bet katru reizi daž ā dā s medus mucā s izrā dī jā s, ka tā ir maza, bet muš a ziedē. … Tomēr ▾ Labdien visiem lasī tā jiem.
Tikko - tikko atgriezos no, iespē jams, brī niš ķ ī gā kā ceļ ojuma pē dē jo 10 gadu laikā , kura iespaidos vē los padalī ties ar jums. “Visbrī niš ķ ī gā kais, tu saki? ” – Tu pasmaidī si, “acī mredzot, vī rietis nekad dzī vē neko nav redzē jis! ” Uh-uh, nē ! Tici man, esmu daudz ko redzē jis, bet katru reizi daž ā dā s medus mucā s izrā dī jā s, ka tā ir maza, bet muš a ziedē...Un tad...Tomē r pie lietas.
Tā pē c ī si un kā rtī bā mē ģ inā š u izklā stī t savu iespaidu, kas var noderē t tiem, kas apsver š o viesnī cu savā m brī vdienā m.

1. Viesnī ca
Kopumā viesnī ca atstā j ļ oti patī kamu iespaidu no ā rpuses un iekš puses (visas fotogrā fijas, kuras redzē jā t tā s mā jaslapā , ir patiesas), un tai ir lielā kā teritorija starp Hammametas viesnī cā m, zaļ a, kopta un ļ oti tī ra.
Viesnī cā ir 7 peldbaseini, tai skaitā.2 bē rniem ar slidkalniņ iem, 1 iekš telpu (viesnī cas -1 stā vā ) ar siltu ū deni (blakus saunai, hammam un 4 dž akuzi), 1 baseins ar 5 veidu slidkalniņ iem, ir baseins ar ū denspolo tī klu. Atš ķ irī ga iezī me: nekur nav simpā tijas, jebkurā baseinā , kurā ieradī sieties, atradī siet pietiekami daudz vietas. Š ī funkcija mani gan pā rsteidza, gan patī kami iepriecinā ja: viesnī cā vienlaikus var dzī vot 350 cilvē ki, bet tajā paš ā laikā sistē ma ir uzbū vē ta tā , lai cilvē ku plū smas nekrustojas un netraucē viena otrai. Un tā jebkurā viesnī cas daļ ā.
2. Istabas
Istabas labas: diezgan ē rtas un plaš as, mē beles nav vecas. No visiem numuriem paveras skats uz jū ru, 50% numuru ir balkoni. Numurā ir: TV, parasts gaisa kondicionieris, fē ns un seifs, bezalkoholiskais minibā rs - ledusskapis (piepildī ts katru dienu bez maksas), atseviš ķ a vannas istaba.
Istabas tiek uzkoptas katru dienu, un, ja atstā jat istabu par 1 dinā ru, tad uz gultas atradī siet ziedus vai bē dī gi slaveno "gulbi" ar ziedlapiņ ā m.

3. Pludmale
Pludmale ir privā ta, smilš aina, plaš a. Sauļ oš anā s krē slu piekrastē vienmē r pietiek visiem, kas vē las sauļ oties, absolū ti nav nepiecieš ams agri celties, lai ieņ emtu kā roto vietu zem saules. Smiltis nesasilst, un pa tā m var droš i staigā t basā m kā jā m, nebaidoties apdedzinā t kā jas. Pludmalē bez maksas: banā nu laivoš ana, ū densslē poš ana, smaiļ oš ana un vindsē rfings. Izpletņ lē kš ana ir maksas, bet par smieklī gu cenu: 25 dinā ri (kaut kas ap 20 USD), var kaulē ties par 20. Ir vairā ki volejbola laukumi un minifutbola laukums. Slapjie pludmales dvieļ i uzreiz tiks apmainī ti pret sausiem.

4. Animā cija.
Animatoru ir daudz, un jā saka – labi darī ts! Visas dienas garumā (izņ emot otrdienu; otrdiena ir brī vdiena) tū risti tiek izklaidē ti daž ā dā s vietā s.
Tiesa, izņ emot baseiniem pieguloš o teritoriju, atpū tniekiem tie nepieķ eras. Pie baseina ar slidkalniņ iem izvietots liels reklā mas stends, kurā norā dī ts stepa aerobikas, kapoeiras, volejbola u. c. grafiks, kā arī norises vieta, kur pievilkties visi gribē tā ji. Vakara š ovs vienkā rš i super, skaitļ i neatkā rtojas, katrs vakars ir kaut kas jauns, spilgts, iespaidī gs.
Katru vakaru zā lē no 21:00 lī dz 24:00 dzī vā mū zika, pie kuras visi dejo, no 24:00 lī dz 02:00 - diskotē ka atseviš ķ ā ē kā.
Tiem, kas vē las vakarā meditē t, ir iespē ja uzpī pē t ū denspī pi.

5 Ē diens.
Ē diens visaugstā kajā lī menī ! Ļ oti garš ī ga virtuve ar ļ oti lielu ē dienu sortimentu katrai gaumei! No rī ta neierobež otā daudzumā svaigi spiestas burkā nu un apelsī nu sulas, pusdienā s un vakariņ ā s - neierobež ots skaits daž ā du veidu saldē juma.
No augļ iem: arbū zi, melones, zemenes, persiki, dateles, aprikozes, plū mes, ā boli, bumbieri, apelsī ni. Netā lu no galvenā restorā na atrodas vairā ki bezmaksas a la carte restorā ni (libā nieš u, Vidusjū ras, meksikā ņ u, itā ļ u, zivju) ar à la carte ē dienu izvē li, tač u galdiņ š jā rezervē.24 stundas iepriekš reģ istratū rā . Dzē rienus visos restorā nos atnes un izlej viesmī ļ i. Ja katru dienu iedosiet viņ iem dinā ru, jū s kļ ū siet par viņ u labā ko draugu ar tū lī tē jas apkalpoš anas iespē ju. Apkalpoš ana patī kama un neuzbā zī ga, vienmē r ar smaidu. Kas mani iepriecinā ja: nav laika apņ emš anā s ē dienam, vienmē r ir starpuzkodas starp brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m, tā pē c neatkarī gi no rī ta pamostoties, jū s nepaliksit izsalkuš i. Ja vē laties, varat ē st arī naktī . Pirms vakariņ ā m viesnī cas vestibilā katru dienu tiek pagatavoti un pasniegti kokteiļ i. Uz vietas esoš ie bā ri ir atvē rti lī dz 20:00, bā rs galvenajā ē kā ir atvē rts visu diennakti.
Alkoholisko dzē rienu daudzveidī ba bā rā bija iespaidī ga: alus, konjaks, viskijs, degvī ns (vairā ki veidi), tekila, dž ins, martini, 3 veidu vī ni, liķ ieri (un tie visi nav uz vietas raž oti. Hennessy un Black Label, protams, ka nav, bet tas, kas ir, ir ļ oti pieklā jī gā kvalitā tē . Profesionā li kokteiļ i tiek gatavoti "golfa bā rā " vestibilā . Nu, kafijas automā ti (ja kā dam garš o kapuč ī no vai espresso, piemē ram) un liela izvē le tē ja arī iepriecina.

6. Sports
Kā jau rakstī ju, pludmalē ir volejbola un minifutbola laukumi, baseinā ir ū dens polo tī kls, blakus galvenajai ē kai ir ā ra trenaž ieru zā le. 4 tenisa korti ar inventā ru - bez maksas, bet iepriekš jā piesakā s uz noteiktu laiku. Ir vietas loka š auš anai un kalnu riteņ braukš anai.

6. Morā lā atmosfē ra viesnī cā.
Skaisti, pē c divā m dienā m jū ties kā mā jā s. Personā lam nav absolū ti nekā negatī va.
Atpū tnieki ir kulturā la tauta, nav trokš ņ u / kautiņ u / skandā lu. Brī niš ķ ī ga vieta, kur palikt kopā ar bē rniem!

Nobeigumā vē los atgā dinā t sā kumā pieminē to "muš u sviedros". Vai zini, cik reizes, atgriež oties no 5* viesnī cā m daž ā dā s valstī s (paldies Dievam, man bija iespē ja cienī gi redzē t pasauli), es sev teicu: "Ak, viss ir lieliski, ja nebū tu š ī mazā lieta, tas bū tu vienkā rš i forš i"...Tā tad š ajā viesnī cā es visu laiku domā ju, kas bū s š ī karote starp nepā rtrauktajiem pozitī vajiem? Un nav viņ as, š ī s paš as karotes : -) Viss ir vienkā rš i super!

Visiem, kas lasa š ī s rindas, novē lu labus, patī kamus svē tkus. Ja esat nolē mis doties uz Magic Life Manar Imperial 5 *, un vē laties precizē t kā du detaļ u - sū tiet jautā jumu, es ar prieku atbildē š u visiem.
Ar cieņ u Aleksandrs
Вид из окна номера_2 Вид из окна номера
Parādīt vairāk »


iemiesojums malleus
Vai varat man pateikt, vai no visiem standarta numuriem paveras skats uz jūru?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Cat934
attālums metros
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в 7 км от Хаммамета, на побережье. Гостиница была открыта в 1987 году, а последняя реновация проводилась в 2013-14 гг. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель находится в 60 км от аэропорта г. Энфида, в 120 км от аэропорта г. Монастир, в 74 км от аэропорта г. Тунис.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории есть магазины. Есть камера хранения багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская коляска предоставляется по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, стрельба из лука, каноэ, пляжный футбол.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 333 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Route touristique merezka, 8050 Hammamet, Tunisie
Tālruņi: Tel: +216 72 322 333
Tīmekļa vietne: Holiday Village Manar
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).