Hammamet Beach 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
10.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca ģimenēm un aktīvai atpūtai. Labs piedāvājums cenas/kvalitātes attiecības ziņā. Attālumi - Hammametas vēsturiskais centrs 5 km, Tunisa 60 km, Monastira 94 km. Tikai 358 (ēkā un bungalo). Skats uz dārzu, skats uz jūru – par papildus samaksu.Vairāk →
аватар YuAndrienko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms ceļ ojuma izlasi daudz atsauksmju par daž ā dā m Tunisijas viesnī cā m. Hammametas pludmale bija vislabā kā salī dzinā jumā ar negatī vajā m atsauksmē m. Nolē mā m riskē t trijniekā un nekļ ū dī jā mies! Apmeklē jā m daudzas kū rortviesnī cas ekskursijā s, savā cot cilvē kus, bet tik skaistas reģ istrā cijas un atraš anā s vietas praktiski nebija. … Tomēr ▾ Pirms ceļ ojuma izlasi daudz atsauksmju par daž ā dā m Tunisijas viesnī cā m. Hammametas pludmale bija vislabā kā salī dzinā jumā ar negatī vajā m atsauksmē m. Nolē mā m riskē t trijniekā un nekļ ū dī jā mies! Apmeklē jā m daudzas kū rortviesnī cas ekskursijā s, savā cot cilvē kus, bet tik skaistas reģ istrā cijas un atraš anā s vietas praktiski nebija. Viesnī ca pirmajā rindā . Teritorija liela. Viss ir iež ogots un videonovē rots. Sava pludmale, kurā neviens nelaiž as. Pat pā rdevē ji no jū ras lī nijas. Tikai bļ auj uz jū ras malu, bet nevar paspert ne soli malā . . Kā pē c es uzsveru teritoriju un aizsardzī bu. Ir viesnī cas ar kopī gā m pludmalē m. Vietē jie cilvē ki no visas Tunisijas uz turieni brauc ar auto. . . Arā bi Tunisijā ir ļ oti draudzī gi un smaidī gi, bet visi grib naudu un labā k lai netraucē . . Atlaidā mies un diezgan drosmī gi atstā jā m mantas uz sauļ oš anā s krē sliem. Apsardze viesnī cā , pat ar suni, kas, peldoties jū rā , uzjautrinā ja bē rnus. Visa viesnī cas mehā nisma organizē š ana visaugstā kajā lī menī , pateicoties ģ enerā ldirektoram. Viņ š nepā rprotami ir savā vietā un bija vienmē r un visur! Apsardzes vadī tā js, š efpavā rs, animā cijas vadī tā js pastā vī gi saņ ē ma no viņ a kaut kā dus norā dī jumus. Visi notikumi bija minū ti pē c minū tes un kā stundas laikā . Vestibila bā ra bā rmenis mež onī gi atvainojā s un nevarē ja atlaist dzē rienu piecā s minū tē s lī dz 10. Viņ š sā k tieš i desmitos! Un š o dzē rienu var paņ emt blakus restorā nā lī dz 10. Daudziem var nepatikt. Vienmē r ir tū risti, kas "atbrauca atpū sties un samaksā ja naudu. " Labi, ka alkohols ir vā jš un no tā gandrī z neiespē jami piedzerties. Ē diens viesnī cā ir stabilas 5 zvaigznes. Trī s gaļ as veidi katru dienu. Zivju nebija daudz, bet vienmē r bija pieejamas. Bija pat zivju kokteilis ar garnelē m, kalmā riem utt. Saldumi 5 galdiņ i. Es nezinu, kā da š ķ irne jums ir nepiecieš ama, bet es nepaspē ju visu izmē ģ inā t nedē ļ as laikā . Ir daudz augļ u, bet jums ir jā saprot sezona. Jū nijā persiki joprojā m ir cieti. Bet Ā frikas arbū zu un meloņ u ir pā rpilnī bā .
Noliku vienu punktu zemā k, jo nevarē ju dabū t istabu ar skatu uz jū ru. Mū su pē dē jā brī ž a ekskursijas piedā vā numurus aizmugurē jā s ē kā s starp zaļ ā m palmā m un ziedoš ā m alejā m ar skatu uz ū dens atrakciju parku. Pirmajā ē kā dzī vo franč i, bagā ti arā bi. Tas atrodas tieš i pludmalē , tač u nav vē rts maksā t papildus par pusi no ceļ ojuma budž eta. Visur tī rī ba un skaistums. Tunisijas jū ra nav jā uzslavē . Smilš ainais Sahā ras tuksnesis bija piepildī ts ar zilu ū deni. Apakš ā praktiski nekā nav - viena vai divas zivis un nedaudz zā les. Nav dziļ a un redzamī ba kā parastam baseinam. Bet ū dens +28. Pā ris dienas pū ta vē jš un ū dens temperatū ra noslī dē ja lī dz +26. Pat ne medū zas. Viņ i acī mredzot neiesakņ ojā s tuksnesī . Man ļ oti patika mans ceļ ojums uz Tunisiju. Bija lielas š aubas, bet tur bijuš i, sapratā m, ka rī kojā mies pareizi.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель для семейного и активного отдыха. Неплохое предложение в смысле соотношения цена/качество. Расстояния - Исторический центр г. Хаммамет 5 км, г. Тунис 60 км, г. Монастир 94 км. Всего 358 (в корпусе и в бунгало). Вид на сад, вид на море - за доплату.

Atrašanās vieta Отель расположен на побережье в туристической зоне к северу от г. Хаммамет. Состоит из трехэтажного корпуса, бунгало и большой зеленой территории-сада.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж. Лежаки и матрасы на пляже и у бассейна - бесплатно, пляжные полотенца не выдаются.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.