El Fell Hotel 3*– Atsauksmes

17
Novērtējums 6.610
№22 viesnīcas reitingā Hammamets
6.4 Numurs
6.6 apkalpošana
6.7 Tīrība
7.1 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hammametas krastā, 7 km attālumā no pilsētas centra. Viesnīcas kopējā platība ir 4 hektāri. No šejienes jūs varat viegli nokļūt līdz galvenajām pilsētas apskates vietām. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар d.hoholko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Draugi, nevaru nerakstī t. Ja ceļ ojumu aģ entū ra piedā vā š o viesnī cu, atri bē dziet no tā s. Mē s ar sievu izš ķ ī rā mies pē c lē ta piedā vā juma un tū kstoš reiž u nož ē lojā m. … Tomēr ▾ Draugi, nevaru nerakstī t. Ja ceļ ojumu aģ entū ra piedā vā š o viesnī cu, atri bē dziet no tā s. Mē s ar sievu izš ķ ī rā mies pē c lē ta piedā vā juma un tū kstoš reiž u nož ē lojā m. Ī sā k sakot viss ir salū zis, ir tikai Viesnī cā arā bi gan kulturā li, bet tomē r gandrī z visi piedzē ruš ies un ar cigaretē m zobos, SVĒ Ķ Ē VISUR, PAT BĒ RNU BASEINĀ . Ē diens pretī gs: pikants un vienmuļ š , olas un sausa maize no rī ta, ha! Š ajā viesnī ca, jū sties vienkā rš i kā idiots. Vispā r gā jā m ar trim bē rniem, paņ ē mā m labu putru lī dzi, lai bē rni pietū kst no bada. No plusiem vakaros ļ oti garš ī gas kū kas un pusdienā s saldē jums. jū ra protams forš a, bet tas jau ir Dieva nopelns.
аватар espoir_n
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s no 6. lī dz 11. jū lijam Hammametā , viesnī cā El Fell (El Fell) 3 *. Viesnī ca ir forš a, pludmale smilš aina, perfekti tī ra, jū ra dzirkstī ja kā š ķ idrs dimants, viesnī cas teritorijā ir rotaļ u laukums un mini zoodā rzs, milzī gs peldbaseins, kondicionē tā js numurā , piekļ uve privā ta terase no istabas, es drosmī gi liktu viesnī cu 4 *. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 6. lī dz 11. jū lijam Hammametā , viesnī cā El Fell (El Fell) 3 *. Viesnī ca ir forš a, pludmale smilš aina, perfekti tī ra, jū ra dzirkstī ja kā š ķ idrs dimants, viesnī cas teritorijā ir rotaļ u laukums un mini zoodā rzs, milzī gs peldbaseins, kondicionē tā js numurā , piekļ uve privā ta terase no istabas, es drosmī gi liktu viesnī cu 4 *.
Devā mies izbraucienā ar kuģ ī ti, apmeklē jā m Kartā gas zemi. Super iespaidi!
Atklā ju sev dabī go Vidusjū ras kosmē tiku Secret of Thalasso, pirmo reizi mū ž ā apdegu un, izmantojot š ī s firmas atvē sinoš o krē mu, saglabā ju iedegumu un nenolobī jos treš ajā dienā , kā tas bija iepriekš . . Viesnī cu gidi tos parasti izved bez maksas uz tā m vietā m, kur š ī kosmē tika ir trī sreiz dā rgā ka, lai saņ emtu procentu no izpā rdoš anas, un mē s to iegā dā jā mies netā lu no viesnī cā m Miramar un Furati no krieviski runā još iem pā rdevē jiem firmas zaļ ajā veikalā Le. Talaso noslē pums. Patieš ā m, trī sreiz lē tā k nekā jebkur citur, un kvalitā te ir virsū ! Ja atrodaties tajā rajonā , pajautā jiet jebkuram pā rdevē jam, kā nokļ ū t š ajā veikalā , viņ i viens otru pazī st un jums pateiks, skatieties paš i.
Turpat apvidū uzdū rā mies vietē jā kafejnī cā , kur jū ras brekš u zivis maksā.10 dinā rus. Ja redzi š o stendu, dodies drosmī gi! Kamē r jū su priekš ā grilē s zivs, jums tiks pasniegti bezmaksas salā ti, olī vas, majonē ze, lobija (pupiņ as tomā tu mē rcē ) vai makaroni ar jū su izvē lē to mē rci, bageti, un tad viņ i atnesī s zivi ar kartupeļ iem un salā tiem. Viss par 10 dinā riem vienai personai (mū sē jiem tas ir 250 rubļ i)
Dienā pirms lidojuma no manas istabas nozagta fotoaparā ts (ziepju kaste, ž ē l tikai bildes zibatmiņ ā ) un maku ar bankas kartē m (maksā ja 300 rubļ us, bet tas Dior uzraksts zagli samulsinā ja acī mredzot ), bez skaidras naudas, bet bū s apgrū tinoš i atjaunot kartes man, tas aizē noja manu iespaidu par š o viesnī cu, citā di bū tu licis 5+.
Lidojiet uz Tunisiju, atpū tieties, pastaigā jieties, izmē ģ iniet dabisko kosmē tiku Secret of Thalasso un noteikti dodieties uz Kartā gas zemi, kur maksā par ieeju, bet iekš ā visas atrakcijas ir jū su! Super!
Tunisija, es atgriezī š os! Gaidiet mū s! Mī lu tevi!
аватар pla111
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ceļ ojā m 2. ar bē rnu uz citu viesnī cu, bet Dž ons ap nolē ma mū s ievietot š ajā . Viesnī ca vietē jiem. Bija kā di 15-20 krievvalodī gie tū risti! ! ! vē l mazā k vā cieš u. No FB viss atš ķ iras tikai ar alkoholu. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m 2. ar bē rnu uz citu viesnī cu, bet Dž ons ap nolē ma mū s ievietot š ajā . Viesnī ca vietē jiem. Bija kā di 15-20 krievvalodī gie tū risti! ! ! vē l mazā k vā cieš u. No FB viss atš ķ iras tikai ar alkoholu. Ē dienu maz, sortiments mazs, bet atnes nedaudz (1-2 veidu saldumus, bet blakus jā stā v un jā gaida) augļ us - arbū zs, melone, vī nogas - pamī š us. Gids Mukhameds, no leptis turs tikš anā s puses izturē jā s pret mums kā pret pē dē jiem. Viņ š neieradā s viesnī cā vai aizbē ga, lai neatrisinā tu problē mas. Teritorija ir apbū vē ta - staigā t, ī paš i vakarā , nevis kur. Bā rs pludmalē ir apmaksā ts visiem, Ja gribi iedzert, jā iet uz galveno ē ku, uzkodas nav - tikai 3 ē dienreizes dienā . Istabas gandrī z nekad netiek tī rī tas (vannasistabā nedaudz un uz balkona daudz atkritumu, nedē ļ as laikā neviens pat istabu neizslaucī ja! ! ) Pludmales dvieļ us neatradā m pat pret droš ī bas naudu. Viens pluss ir pludmale liela un ar smiltī m, bet! ! kā tur iet kamieļ i un zirgi visi kakā ! ! jā staigā uzmanī gi
Kopumā es vairs nevē los doties uz Tunisiju. Varbū t, protams, Djon Ap visu sabojā ja ar š ā du attieksmi, bet no 20-30 cilvē kiem š ajā viesnī cā nokļ uva 6 - pat tie, kas bija samaksā juš i 4 * ! ! Un pusdienas lidmaš ī nā nebija! stjuarte teica, ka Djons Ap nemaksā ja! ! ! Izrā dī jā s, ka 2 stundas lidostā bija + 3-20 stundas lidojot un + 2 stundas autobusā ! ! Labi, ka mums ir š okolā des konfektes.
Foto no viesnī cas numuriņ i nav tā di paš i kā mū sē jie - tikai estakā des gulta ar matraci gultas vietā un baltas sienas, nobruž ā ts balkons.
аватар pyato4kina1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca attaisnoja uz sevi liktā s cerī bas! Nekas pā rdabisks, bet tajā paš ā laikā - teritorija zaļ a un ē naina, pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem plaš a, pie baseina un ā ra terasē (pie ē damistabas) diezgan jauka! Jū ra ir skaidra un pat vē trā . … Tomēr ▾ Viesnī ca attaisnoja uz sevi liktā s cerī bas! Nekas pā rdabisks, bet tajā paš ā laikā - teritorija zaļ a un ē naina, pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem plaš a, pie baseina un ā ra terasē (pie ē damistabas) diezgan jauka! Jū ra ir skaidra un pat vē trā . Numuri tiek uzkopti katru dienu + tiek mainī ti dvieļ i. Tajos laikos, kad "tē jai" atlika tikai 1 dinā rs, tī rī š ana bija rū pī gā ka, tika mainī ta arī gultas veļ a.
Viesnī cas plusi: 1. draudzī gs un neuzbā zī gs personā ls; 2. garš ī gi pagatavots ē diens nepretenciozam klientam (tiem, kas negaida brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s - jū ras veltes un marcipā nu =)). Un viss, kas tika pagatavots, bija ļ oti garš ī gs un ē stgribu.
Viesnī cas mī nusi: 1. bezmaksas wi-fi trū kums uz vietas (manuprā t, tā vairs nav greznī ba); 2. nesakopti tenisa korti (bet spē lē t var); 3. ļ oti atš ķ aidī ts alkohols.

Kopumā iet uz nedē ļ u, lai mainī tu situā ciju, ir ļ oti vienmē rī gi.
Ja ir vē lme braukt pa Tunisijas pilsē tā m, varu ieteikt sazinā ties ar Gannar Moumou 0021.97 43.743, 0021.24 53.810 gannarchahir@hotmail. fr (tas ir tū ristu taksometrs). Š oferis Netipisks pē c viņ a patikas, kā jau arā bam. Mē s bijā m patī kami pā rsteigti, pavadot visu dienu ar viņ u vienā kompā nijā . Par saprā tī gu cenu mē s seš i braucā m uz mums interesantā m vietā m ar Hyundai h1.

Vē los arī atzī mē t, ka ar arā biem visur vajag kaulē ties. Sā kotnē jā cena precē m, piemē ram, 10 dinā ri. Tu pagriezies, viņ š jau kliedz pē c tevis 5 un ja tu sper daž us soļ us, tad var jau bū t 2. Protams, tas nav garantija, ka tā notiks katrā gadī jumā , bet ļ oti biež i).
аватар Ksuxawanderer
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
atvaļ inā jumā pagā juš ajā rudenī . Pē c piecu zvaigž ņ u viesnī cā m atš ķ irī ba ir jū tama, bet kopumā uzturē š anā s nebija slikta. Ierodoties š ajā viesnī cā , mē s ar vī ru tikā m izmitinā ti galvenajā ē kā pirmajā stā vā , smaka istabā ir vienkā rš i briesmī ga. … Tomēr ▾ atvaļ inā jumā pagā juš ajā rudenī . Pē c piecu zvaigž ņ u viesnī cā m atš ķ irī ba ir jū tama, bet kopumā uzturē š anā s nebija slikta. Ierodoties š ajā viesnī cā , mē s ar vī ru tikā m izmitinā ti galvenajā ē kā pirmajā stā vā , smaka istabā ir vienkā rš i briesmī ga. Neskatoties uz to, ka bijā m divi un viesnī ca bija pustukš a (sezonas slē gš ana), numuriņ š bija mazs un tajā paš ā laikā paredzē ts trim cilvē kiem. Bija vē ls, un es tikai gribē ju pā rģ ē rbties un duš ā . Pē dē jais piliens ievietoš anai š ajā telpā bija nokritusi kontaktligzda un nokrituš as drē bju skapja durvis. Tā kā reģ istratū rā naudu maksā t negrasī jā mies, nolē mā m sagaidī t savu gidu un ar viņ u nokā rtot š o jautā jumu. Mums par lielu laimi viņ š atgriezā s viesnī cā uzreiz pē c vakariņ ā m (reģ istrē š anā s bija ap pulksten 18.00) un, pateicoties viņ am, mū s pā rcē la uz citu istabu atseviš ķ ā mā jā . Salī dzinot ar pirmo, otrā bija tikai piecu zvaigž ņ u, un mē s tajā palikā m lī dz atvaļ inā juma beigā m. Neskatoties uz visiem negatī vajiem, personā ls ir diezgan draudzī gs. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs par trim zvaigznē m. . Ī paš i priecē vakara pica un pankū kas, kas tiek gatavotas pie baseina ap pulksten č etriem pē cpusdienā . Jū ra ir ļ oti tī ra, lai gan pludmalē ir neliels trū kums - tie ir cilvē ki, kuri cenš as tevī kaut ko pacelt, piemē ram, kaktusu vai jasmī na augļ us utt. Bet nevajag steigties ar eksotiku, jo tas pats kaktuss pilsē tā maksā apmē ram divus dinā rus, un viņ i prasa desmitiem. Viesnī cas atraš anā s vieta arī ir ļ oti laba - tuvumā ir veikali, bankas, restorā ni un 5 dinā ru (25-30 UAH) brauciens lī dz Hammametas centram. Kopumā svē tki bija brī niš ķ ī gi, ja ne nepatikš anas ar norē ķ inā š anos.
аватар Oks_Hal
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki cilvē ki! Mē s ar vī ru pavadī jā m brī niš ķ ī gu nedē ļ u š ajā viesnī cā . Izlasot atsauksmes, uzreiz noskaņ ojā mies uz to, lai nekā di nieki nebojā garastā vokli. Laba istaba (lai gan no kondicioniera. … Tomēr ▾ Sveiki cilvē ki! Mē s ar vī ru pavadī jā m brī niš ķ ī gu nedē ļ u š ajā viesnī cā . Izlasot atsauksmes, uzreiz noskaņ ojā mies uz to, lai nekā di nieki nebojā garastā vokli. Laba istaba (lai gan no kondicioniera. . . ū dens lija, bet oktobrī tas nav vajadzī gs), tī rs visur - gan istabā , gan teritorijā , gan pludmalē ; ļ oti draudzī gs un pieklā jī gs personā ls.
Ē diens bija garš ī gs un, galvenais, diezgan veselī gs uzturs - daudz sautē tu dā rzeņ u, salā ti, sautē jums, gards rū guš piens un baltais siers. Mī nusi - nebija pietiekami daudz sulu, zivju un augļ u - "C pakā pei". Saldumu bija daudz, bet primitī vi (un paldies Dievam! )
Iespaids par mū su tū roperatoru ("Cartege") ir neviennozī mī gs - transfē rs tika organizē ts normā li, pavadoš ie krieviski runā još ie puiš i - tunisieš i ir ļ oti draudzī gi un patī kami sarunā ties. Bet, kad bargā jaunkundze Lidija atbildē ja tū ristei, kurš pē c vecuma lī dzinā jā s viņ as tē vam, "nejautā man stulbus jautā jumus" (jautā jums, starp citu, nemaz nebija stulbs) - mums palika slikti. dodas ekskursijā .
Internets bija viegli pieslē gts saldē jumam (kafijai, sulai...) kafejnī cā pretī , bet viesnī cā nez kā pē c tas bija maksas pakalpojums vestibilā (un bez saldē juma : ))
Vienā no atsauksmē m viņ i jau rakstī ja par vietē jo iedzī votā ju "iebrukumu" brī vdienā (tā dā ziņ ā , ka viņ i nā ca atpū sties uz dienu) - arī mums bija nelaime ievē rot š o nelikumī bu: bija "tumsa" no viņ iem viņ i dienu un nakti uzvedā s ļ oti trokš ņ aini un rupji (š is tomē r bija TIN). . . Bet uzreiz vienojā mies, ka mū su atvaļ inā jumu nekas nesabojā s! : )
Kopsavilkums: ja vē laties nedē ļ u baudī t jū ru un sauli ar nelielu budž etu, tas ir ļ oti labs risinā jums. Un ja ļ oti gribas ko vairā k - var paņ emt 4* Nabeulā (mums piedā vā ja draugi, kas tur ciemojā s), bet bū s par 450-500$ dā rgā k : ) Lai veicas!
аватар pogodina_olga1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir lieliska. Atbilst visā m norā dī tajā m prasī bā m. Trī szvaigž ņ u statuss ir pamanā ms tikai ē dienu daudzveidī bā (nevis sastā vdaļ ā s), telpu pieticī bā , apkalpoš anas trū kuma dē ļ . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Atbilst visā m norā dī tajā m prasī bā m. Trī szvaigž ņ u statuss ir pamanā ms tikai ē dienu daudzveidī bā (nevis sastā vdaļ ā s), telpu pieticī bā , apkalpoš anas trū kuma dē ļ .
Reģ istrē š anā s notika ā tri, numuriņ i ir pieticī gi, bet tī ri un kā rtī gi, bez ledusskapja, bez seifa. Gultas veļ a tī ra, dvieļ i tī ri un pieejami. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a katru dienu. Vienī gā piebilde, ka grī das nebija ī paš i labi mazgā tas - bija smiltis, kuras, "pateicoties" smilš ainajai pludmalei, ir visur)))
Ē diens ir pietiekams. Protams, daž ā dī ba ir maza, bet sastā vdaļ as ir tā das paš as kā visur citur. Tie. ja 5* bū s vā rī ta un cepta gaļ a, un bū s divu veidu makaroni, tad bū s gaļ a un makaroni, bet vienotā variantā . Daudz dā rzeņ u. Ir piebilde, ka daž reiz vī ns bā rā nonā ca pudelē , bet vienmē r varē ja paņ emt glā zi)))
Jū ra un pludmale BEZ PIEZĪ MĒ M. Viss ir pā rsteidzoš s. Ir sauļ oš anā s krē sli, smiltis mī kstas, jū ra tī ra. Medū zu nav. Pludmalē par papildu samaksu ir pieejamas papildu aktivitā tes.
Paš ā viesnī cā bija grū tī bas ar valū tas maiņ u, bet ā rpusē ir bankas un kaimiņ u viesnī cas (lielā kas) ir gatavas samainī t naudu. Dzeramais ū dens telpā s nav iestatī ts "pē c noklusē juma", bet bā rs tiek izsniegts bez jautā juma pē c pieprasī juma pudelē s.
Animā cijas gandrī z nav. Bet mē s atpū tā mies sezonas "saulrietā ", iespē jams, tā pē c animatori bija atraisī juš ies.
Personā ls slikti runā angliski un praktiski nerunā krieviski, bet viņ i saprot zī mju valodu))) Ar saziņ u nebija nekā du problē mu.
Ir rotaļ u laukums, bet pieticī gs. Baseins ir liels un tī rs. Bet ar tik skaistu jū ru tā biež i ir tukš a.
аватар abkbyfnv
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums patika viss. Viesnī ca relaksē još ā m pludmales brī vdienā m. Daudz franč u, krievu un ukraiņ u. Uz vienu nedē ļ as nogali atbrauca arā bi ar ģ imenē m – tā bija skā rda. Personā ls ir neticami draudzī gs, pozitī vs un sabiedrisks. … Tomēr ▾ Mums patika viss. Viesnī ca relaksē još ā m pludmales brī vdienā m. Daudz franč u, krievu un ukraiņ u. Uz vienu nedē ļ as nogali atbrauca arā bi ar ģ imenē m – tā bija skā rda. Personā ls ir neticami draudzī gs, pozitī vs un sabiedrisks. Es runā ju nedaudz franč u valodā , tā pē c man bija ļ oti viegli sazinā ties. Bungalo ir milzī gs, ar augstiem griestiem, tieš i 80 soļ us lī dz pludmalei. Bungalo darbojas viss: kondicionieris, santehnika, fē ns. Tī rī ts ļ oti tī rs un katru dienu mainī ta veļ a. Dvieļ i arī tika paņ emti no rī ta un atgriezti pē c vakariņ ā m, bet tikai jā lū dz reģ istratū rā tos atstā t un viss kļ ū st labā k. Ē dienu ir daudz, viss svaigs, bet nez kā pē c nav garš vielu un maz augļ u. Man ne viss patika. Mums vienkā rš i ir daž ā di produkti pē c garš as. Papildus brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m konditorejas izstrā dā jumi un pankū kas acī mredzot ir franč u mantojums. Animā cija ir viduvē ja, bet mē s ar vī ru dejojā m ar franč iem, un mū sē jie arvien vairā k sē dē ja stū ros. Personā lam patī k sazinā ties ar viesiem, un tā kā lielā kā daļ a mū sē jo un ukraiņ u runā tikai krieviski, tunisieš i mā cā s krievu valodu, gandrī z visi bā rmeņ i staigā ar krievu sarunvā rdnī cā m. Viņ i iemā cī sies. Viesnī cā ir milzī ga sakopta teritorija, tiek sakopta pludmale. Jū ra ir tī ra un caurspī dī ga, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas un visiem pietiek. Naktī jū rā labā k nekā pt, daž as indī gas zivis peld un kož . Baseins ir pieejams naktī . Pā rsteidzoš i tī ri peldbaseini: ā ra un iekš telpu. Reģ istratū rā ir seifs. Istabā s nav ledusskapju. Restorā nā ir ī paš i krē sli bē rniem un neliels rotaļ u laukums pie bē rnu baseina. Es nekad neesmu redzē jis tarakā nus un citas dzī vas radī bas. Ja jū s atstā siet dzeramnaudu, viss personā ls jū s noē dī s zobos. Vislielā kā vilš anā s ir nedaudz auglis, bet mē s to salī dzinā m ar Taizemi. Visspē cī gā kais iespaids ir Sahā ra un Kartā ga.
аватар rrrsrrryos9
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija š ajā viesnī cā oktobra sā kumā , kopumā par 726 dolā riem diviem derē s. Izvē loties, nevarē ju atrast atsauksmes, tā pē c domā ju, ka mans apskats kā dam noderē s. Kopumā viesnī ca nav domā ta prasī gā kiem tū ristiem, ja gribas greznī bu un mirdzumu, tad iesaku ceļ ojuma budž etu pā rskatī t vismaz divas reizes uz augš u. … Tomēr ▾ Bija š ajā viesnī cā oktobra sā kumā , kopumā par 726 dolā riem diviem derē s. Izvē loties, nevarē ju atrast atsauksmes, tā pē c domā ju, ka mans apskats kā dam noderē s.
Kopumā viesnī ca nav domā ta prasī gā kiem tū ristiem, ja gribas greznī bu un mirdzumu, tad iesaku ceļ ojuma budž etu pā rskatī t vismaz divas reizes uz augš u. Viesnī ca ir ļ oti veca un nav renovē ta. Viss, kas atrodas 80. gadu izlaiduma viesnī cā , ir tī rs, vecajam apkalpojams..... tas varbū t ir viens no mī nusiem.
Tagad plusi
Pirmā krasta lī nija ar tī ru pludmali, es tikai gribu atzī mē t ar tī ru pludmali, varbū t pludmales atraš anā s vieta ir kaut kā ietekmē ta, vai varbū t tā pē c, ka pludmale ir labi iztī rī ta, tā patieš ā m ir ļ oti tī ra uz dienvidiem, piemē ram, pē c tū ristu domā m , pludmalē bija maisi, un pā rē jie atkritumi. Tunisijā , starp citu, nav tā das lietas kā urna, viss lido zemē un katru rī tu tiek tī rī ts.... nu nevar iztī rī t visur...Braucot ar prā mi uz Kerkennas salā m , es redzē ju peldoš us maisus jū rā desmit kilometrus no Sfax)
Tā tad viesnī cas pludmale ir pelnī jusi visu uzslavu, un tas ir vienkā rš i labi)
Kas vē l iepriecinā ja š ī istabiņ a un uzkopš ana tajā , iereģ istrē joties mū s uzreiz pā rsteidza fakts, ka istaba ir ļ oti rū pī gi uzkopta, balkons atvē rts un aizsegts ar aizkariem, istabā smarž oja pē c skaista vakara vē sma, no balkona paveras skats uz jū ru, un tas varē ja tikai priecā ties))) )) Viņ i regulā ri tī rī ja katru dienu, pē c tam, kad es iedevu apkopē jai desmit mā rciņ as, viņ a katru rī tu sā ka locī t manas mantas))) Mani draugi no Tunisijas man uzdā vinā ja puš ķ i. no jasmī na, no rī ta bez prasī š anas puš ķ is tika ielikts vā zē , es nelū dzu apkopē jai to izdarī t, bet biju ļ oti apmierinā ts))) visu darbinieku nostā ja "Ja viesis kaut ko prasa, tad tas ir jā dara" Ē diens, ē diens kā ē diens nav nekas pā rdabisks. Man ļ oti patika pankū kas)) tā s ir ļ oti garš ī gas) tiem, kas vē las pusdienot ar delikatesē m netā lu no viesnī cas ir daudz restorā nu, kur viņ i gatavo izcilas jū ras veltes, cenas ir diezgan pieņ emamas, es to iesaku) Runā jot par taksometriem, taksometriem Tunisijā nav dā rgi, pajautā gidam cik maksā brauciens un paskaties, ka taksists ieslē dz leti. Brauciens no viesnī cas uz medī nu, neatceros cik, bet mums tas neizmaksā ja daudz.
Kam es ieteiktu š o viesnī cu. . . ?
droš i vien Jaunieš i, kuri prot sevi aizņ emt, un cilvē ki, kuri vē las tikai jū ru un tī ras smiltis. Diskotē kā s kā tā dā s viesnī cā arī nav animā cijas, tā pē c tiem, kas nolems doties uz š o viesnī cu, bū s jā izklaidē jas paš iem.
аватар AlexHim
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2 nedē ļ as atpū ties, operators Biblio-Globus. Viesnī ca ir parasta trī s. Ē diens ir labs. Alkoholu, es nezinu, es nedzeru, bet cilvē ki sū dzē jā s, viņ i to atš ķ aida. Jū ra, pludmale tī ra, pā ris reizes vē tra. Krievu bija ne vairā k kā ducis, pā rsvarā Ukraina, brā ļ i slā vi, pā ris lieldegunu francū ž u, (tagila) nemaz nebija. … Tomēr ▾ 2 nedē ļ as atpū ties, operators Biblio-Globus. Viesnī ca ir parasta trī s. Ē diens ir labs. Alkoholu, es nezinu, es nedzeru, bet cilvē ki sū dzē jā s, viņ i to atš ķ aida. Jū ra, pludmale tī ra, pā ris reizes vē tra. Krievu bija ne vairā k kā ducis, pā rsvarā Ukraina, brā ļ i slā vi, pā ris lieldegunu francū ž u, (tagila) nemaz nebija. Relaksē još ai brī vdienu viesnī cai. Ceļ š -lidosta (tū ristu transportē š ana) ir nogurdinoš s - stundas 1.5. Kopumā tas ir labi, bet es gribu doties uz Ē ģ ipti!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Bastynda
sveiki visiem, kas bija Tunisijā!!!!
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 15 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на побережье Хаммамета, в 7 км от центра города. Общая площадь территории гостиницы составляет 4 га. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей города. Отель подойдет для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель находится в 60 км от Международного аэропорта Энфиды и 78 км от аэропорта Тунис-Карфаген.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 85 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, поле для мини-футбола, освещение теннисного корта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
Telpu apraksts

Отель предлагает гостям 234 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Route Touristique El Merazka, 8050 Hammmet
Tālruņi: +216 72 322 661
Tīmekļa vietne: El Fell Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.