Nogurusi, nobružāta viesnīca ar daudz atkritumu apkārt

Rakstīts: 28 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 28 augusts — 5 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Es nopirku tū ri viesnī cā no 1001 Tour, cerot uz labu ieteikumu kā regulā rs tū rists, kurš atstā ja daudz naudas uzņ ē mumā . Viesnī ca izrā dī jā s ne tuvu neatbilstoš a viesnī cnieka fotogrā fijai, ā rkā rtī gi askē tiska, iespē jams, 80. gados tā bija pamatī ga, bet š odien nogurusi, nolietota viesnī ca ar visnepatī kamā ko smaku gū zmu, sā kot no urī na un ekskrementiem, beidzot ar parasto atkritumu smaku no ielas, ar ļ oti mazu ē dienu un rupju apkalpoš anu. . .
Bet tie visi ir sī kumi, es neesmu no tiem tū ristiem, kas meklē negatī vismu, es meklē ju pozitī vo, jo nonā cu lī dz jū rai un skaistai pludmalei. . . Bet tad mani sagaidī ja dzī ves lielā kā vilš anā s. . Es redzē ju visu savā dzī vē , puiš i. . . Bet tā ir pilna rindkopa (tas ir ļ oti mī ksts vā rds)! Pludmale pie viesnī cas ir nokaisī ta ar jū raszā lē m un atkritumiem iiii r. . . m! Jū s nedzirdē jā t daudz kamieļ u sū du, tur nav iespē jams peldē t, ir vienkā rš i kauns tur atrasties...Es uzņ ē mu video - https://youtu. be/B0I2T1wEQFI.
Vispā r atvaļ inā jums no pā rpratuma sā ka pā rvē rsties ELLĒ , viesnī cas personā ls bija ļ oti nedraudzī gs, pie jebkura lū guma spiedza vai taisī ja seju, ka neko citu negribas prasī t, man ir aizdomas, ka personā ls vienkā rš i nesanā k maksā vai viņ iem maksā santī mu un viņ iem absolū ti vienalga. Restorā ns absolū ti nevar tikt galā ar cilvē ku skaitu, kas dzī vo viesnī cā , apkalpoš ana tā da pati, var pusstundu pagaidī t glā zi ū dens, pusstundu tī rī t galdu, ē diens vienkā rš i pretī gs , lai gan neesmu pretencioza, bet otrš ķ irī ga ē diena sajū ta un smarž as bija skaidri jū tamas!

Vispā r treš ajā dienā es vienkā rš i biju gatavs aizbē gt no š ī s Elles, ja man bū tu lieka nauda, ​ ​ nopirkš u biļ eti un lidoju prom pirms grafika. Rezultā tā mana tū re izmaksā ja 55 tū kstoš us, un par tiem es dabū ju vienkā rš i PELLĒ ! Menedž ere Jū lija mani “nopludinā ja” uz manā m ziņ ā m, maigi izsakoties, lai gan es jau biju pastā vī gs klients un atstā ju vismaz ceturtdaļ miljonu tū risma kompā nijai, un, iespē jams, es bū tu atpū tusies ar viņ iem tā lā k, jo ' nepamanu daudzus mī nusus, man ir svarī gs pamats, ka, ja mans tū roperators piedā vā tu labu viesnī cu par normā lu cenu un zinā tu, kur mani sū ta. . . Tagad sapratu, ka uzņ ē mums ir tī ri tirgus pā rdevē ji, nopirku ekskursiju un uz redzē š anos, kaut kas nepatī k, ej kur gribi. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu