Hawai Beach Club Hotel 3*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.310
№15 viesnīcas reitingā Hammamets
8.1 Numurs
8.4 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.4 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca Hawai Beach Club atrodas Hammamet Sud, 600 metru attālumā no Hammametas pludmalēm. Yasmine Hammamet osta atrodas 3 km attālumā no viesnīcas, savukārt golfa laukums Citrus — 4 km attālumā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenes atpūtai pludmalē, gan pāriem.Vairāk →
аватар stepanova16
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca))) tā neatš ķ iras no Beach, tikai Beach atrodas 1. lī nijā )) labs serviss, mē s devā mies no globusa kompā nijas, mū s sagaidī ja lidostā un labi uzņ ē ma, gaidī jā m istabu apm. 5 minū tes. gā ja ar bē rniem vecumā no 2 un 15 gadiem) visiem ļ oti garš oja, bija arī daudz augļ u) katru dienu milzī ga salā tu izvē le, liela konditorejas izstrā dā jumu izvē le brokastī s)) jū ra ir tī ra) lieliska animā cija, lai gan viss bija franč u valodā mē s visi sapratā m, mana meita nedaudz zinā ja angļ u valodu, bet tas nepalī dzē ja) pietiek zinā t, kā runā t angliski, paldies (tur lielā kā daļ a iedzī votā ju saprot krieviski). … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca))) tā neatš ķ iras no Beach, tikai Beach atrodas 1. lī nijā )) labs serviss, mē s devā mies no globusa kompā nijas, mū s sagaidī ja lidostā un labi uzņ ē ma, gaidī jā m istabu apm. 5 minū tes. gā ja ar bē rniem vecumā no 2 un 15 gadiem) visiem ļ oti garš oja, bija arī daudz augļ u) katru dienu milzī ga salā tu izvē le, liela konditorejas izstrā dā jumu izvē le brokastī s)) jū ra ir tī ra) lieliska animā cija, lai gan viss bija franč u valodā mē s visi sapratā m, mana meita nedaudz zinā ja angļ u valodu, bet tas nepalī dzē ja) pietiek zinā t, kā runā t angliski, paldies (tur lielā kā daļ a iedzī votā ju saprot krieviski). 3 gadus vecam bē rnam patika animā cija) pē c vakariņ ā m, dejas bē rniem. tad bē rnu izrā de...pieauguš o izrā de un diskotē ka pieauguš ajiem) bā rs ir atvē rts visu š o laiku) nā kamgad tikai tur)))
аватар un_petit_crouton
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Cienī jamie lasī tā ji, kuri sapņ o par labu atpū tu, vē los jū s brī dinā t, ka neizvē laties š o viesnī cu. Mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā bija tik neē rta, ka ir grū ti nosaukt kā das atseviš ķ as nepilnī bas viesnī cā . … Tomēr ▾ Cienī jamie lasī tā ji, kuri sapņ o par labu atpū tu, vē los jū s brī dinā t, ka neizvē laties š o viesnī cu.
Mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā bija tik neē rta, ka ir grū ti nosaukt kā das atseviš ķ as nepilnī bas viesnī cā . VISS ir slikti! Esmu bijis daudzviet un dzī vojis daž ā di, tač u pē c š ā das pieredzes izpelnī jos bailes kaut reizi atrasties lī dzī gā vietā .
Pati viesnī ca izskatā s pē c vecas padomju slimnī cas slimnī cas - iekš ā viss gaiš ā krā sā ar traipiem. Mē beles istabā s (izdzī vojā m pat 2), gan vestibilā , gan ē damistabā - vecas, ar skrā pē jumiem, š ķ embā m, pā rklā jumu nolobī jis. Dī vā ni ir netī ri.
Pirmo istabu, uz kuru mū s aizsū tī ja pē c ieraš anā s naktī , viņ i sauca par "bungalo". "Bungalo" š ajā viesnī cā ir š ķ ū nim lī dzī ga piebū ve ar ā rkā rtī gi zemiem griestiem (mums, 3 sī kā m meitenē m) ar tā dā m paš ā m mē mā m, steigā nokrā sotā m sienā m un ar veciem dē ļ iem apkaltu logu (! ) . No otrā mazā loga pavē rā s brī vs laukums ar nezā lē m, kā du celtniecī bas tehniku ​ ​ un atkritumiem.
Varat iedomā ties mū su š oku, ieraugot š o mā jokli. Uzreiz sazinā jā mies ar reģ istratū ru un tur satikā m vē l 5-6 krieviski runā još us cilvē kus, kuri arī bija š okā par savā m istabā m. Reģ istratū ras darbiniece, kura pirms pusstundas pļ ā pā ja ar mani franciski (š ajā valodā runā ju perfekti), pē kš ņ i pā rstā ja to saprast, kā arī angliski. Mē ģ inā jumi kaut ko atrisinā t ievilkā s lī dz vieniem naktī , kad iznā ca viesnī cas ī paš nieka pā rstā vis un apsolī ja, ka no rī ta tiksim izmitinā ti. Tikā m tieš ā m izmitinā ti, tikai ne pē c dienas vai divā m, bet gandrī z pē c nedē ļ as - istabiņ ā ar nestrā dā još u veco televizoru galvenā s ē kas 3. stā vā . Tas bija nesalī dzinā mi labā ks, lai gan tas arī bija tā lu no mū su priekš stata par 3 zvaigž ņ u viesnī cu. Mē s tur palikā m lī dz aizbraukš anai.
Visu š o laiku bijā m pretī gi baroti. Un es nerunā ju par personī gajā m vē lmē m pā rtikā . Ē diens ir ā rkā rtī gi trū cī gs. Ir ļ oti maz augļ u, saldumu, sā nu ē dienu. Dzē rieni gandrī z neeksistē . Jupiji un tē jas maisiņ i. Pilnī gi visu ū deni un sulas nopirkā m paš i. Galvenā brokastu ē dienkarte ir kū ka (katru dienu gandrī z ē da tikai to, jo neviens ar to nesaindē jā s, atš ķ irī bā no citā m pozī cijā m), daž i ā rkā rtī gi eļ ļ aini kruasā ni, pā rslas, retā k nedaudz desiņ as vai š ķ iņ ķ a, kas atgā dina papī ru, daž reiz arbū zs, negatavas aprikozes vai melones. No dzē rieniem - jupiji, tē jas (dzē rā m kumelī tes), kafija.
Pusdienā s - nav skaidrs, kā di sautē ti dā rzeņ i peld eļ ļ ā , lē ta cepta zivs, reizē m kartupeļ u daiviņ as. Desertā - brokastī s augļ u salā ti, kas gatavoti no pusapē stiem augļ iem, daž reiz - kū kas (tā s bija garš ī gas). Viens no pā rē jiem satricinā jumiem mums bija puve sautē juma traukā , kas gulē ja paš ā apakš ā . Pē c š ī gadī juma kļ uva baisi tur vispā r kaut ko ē st pusdienā s.
Vakariņ as – viss, kas pusdienā s netika patē rē ts. Atkal - daudz novecojuš u produktu sajauc ar ko svaigā ku.
Tikai vienu reizi viesnī cā bija kaut kā da vakara ballī te un bija garš ī gs ē diens: grilē ta gaļ a, daž ā di saldumi, kū kas. Š ķ iet, ka tas bija nolemts, lai tas sakristu ar š ī s iestā des ī paš nieka ieraš anos, kuru, starp citu, viņ a lietas nemaz neinteresē . Mē s, viesi, tā dus svē tkus vairs nesarī kojā m.
Viesnī cas personā ls ir neizglī tots un nepatī kams, 90% jauni arā bi iedziļ inā s katrā kustī bā . Tika uzskatī ts, ka ir normā li mocī t pat ē doš as meitenes. Tač u, kā rezultā tu liecinā ja iebrukumi pilsē tā un ekskursijas uz citā m Tunisijas pilsē tā m – š ī nekaunī ba, augstprā tī ba un iekā re ir valsts pazī me.
Viesnī cā ir peldbaseins. Nav svarī gi, vai viņ i to tī ra, arā bu sievietes biež i tajā peldas tieš i tajā s drē bē s, kurā s viņ as ieradā s, jo reiz ū dens no viena no viņ ā m bija nedaudz notraipī ts no rozā svā rkiem. Bē rni, kuri dzē ra ū deni, saindē jā s atkā rtoti.
Teritorija ir nesakopta. Dodieties uz pludmali pa putekļ ainu, dubļ ainu ceļ u, kur automaš ī nas biež i steidzas ar pilnu ā trumu (no kuras bū s dzirdama bļ auš ana un svilpoš ana) un gandrī z nav gā jē ju celiņ u. Jū s ejat cauri putekļ iem - visi jū su apavi ir netī ri - jū s cī nā ties pret uzmā kš anos. Vairā kas reizes bijā m ielenkti, tas bija baisi. Var, protams, nokļ ū t lī dz mini vilcienam (jā , lī dzī gi kā bē rnu atrakcijai), tikai jā sagaida un tad jā plā no viss savs laiks atbilstoš i satiksmes grafikam. Pastaiga no viesnī cas lī dz pludmalei - 15 minū tes. Ar vilcienu - 5-7 lī dz viesnī cai (cita ē ka netā lu no krasta lī nijas).
Karī bu pludmale ir parasta. Daudz kamieļ u un lipī gu tirgotā ju ar kaklarotā m un rokassprā dzē m, pat ja jū s gulē jat un guļ at. Kamieļ u dē ļ ir daudz ekskrementu. Tie tiek noņ emti, bet bez ī paš as rū pī bas. Nereti tā s ir noklā tas ar smiltī m un var notikt nepatī kams pā rsteigums. Jū ra ir normā la. Ļ oti garš ieeja, bē rniem bū s ē rti.
Daž kā rt bija animā cijas ar vidē jo stulbumu.
Kopumā viesnī ca ir netī ra, par ko liecina agrā k pozitī vas atsauksmes. Neviens to nedara, saimnieks stulbi izsū c visu naudu, ko var izsū kt. Darbinieki ir ne tikai vienaldzī gi, bet arī nedraudzī gi. Bija gadī jums, kad viens no viesmī ļ iem pusdienu laikā sā ka kliegt un vicinā t rokas uz kā du francū zieti, kura, viņ aprā t, "neglī ti izkaisī ja" ē dienu virs konteinera. Viņ i neatbild uz pieprasī jumiem. Durvī s salauztā slē dzene, kuras dē ļ tā s nebija iespē jams aizvē rt, tika labota 4 dienas ! ! Viesnī cas interjers tieš ā m ir nomā coš s, sajū ta, ka tu bū tu mē mā slimnī cā . Turklā t stā vi ir pilni ar ķ irzakā m, kas rā po pa nobruž ā tajiem griestiem.
Veļ a tiek mainī ta caur klā ja celmu, izmazgā ta lī dz trulumam, bet tikā m bez traipiem. Viņ i barojas mē mi un baidā s par savu dzī vī bu.
Vienī gais noteiktais viesnī cas pluss - uzturē š anā s laikā tajā svars sasniedza zemā ko punktu visā manā pieauguš ā mū ž ā ! Es nekad neesmu bijis tik novā jē jis. Tomē r tas nav pā rsteidzoš i, ja pusdienā s un vakariņ ā s jū s ē dat gandrī z neko.
Es to ne tikai neiesaku, bet arī atturu jū s! Pati ne pē das un neviens no krievvalodī gajiem, pie mums atpū š as - arī .
аватар svetike87
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! 09.09. 10 atgriezā s no brī niš ķ ī gā s valsts Tunisijas! Jū ras saule. Baltas smiltis. siltais gaiss. Mē s ceļ ojā m kopā . Dalī simies iespaidos pa vienam! : Aleksejs 28 gadus vecs — 11 dienas Tunisijā atpū tusies Hammametā , viesnī cā Carribean World Garden (saules dā rzs). … Tomēr ▾ Sveiki! 09.09. 10 atgriezā s no brī niš ķ ī gā s valsts Tunisijas! Jū ras saule. Baltas smiltis. siltais gaiss. Mē s ceļ ojā m kopā . Dalī simies iespaidos pa vienam! :

Aleksejs 28 gadus vecs — 11 dienas Tunisijā atpū tusies Hammametā , viesnī cā Carribean World Garden (saules dā rzs). Š ī viesnī ca ir daļ a no Carribean viesnī cu ķ ē des. Izlidoja no Domodedovas lidostas. lidojums aizkavē jā s par 2 stundā m. Lidosta ir pretī ga pē c reģ istrē š anā s zā lē nebija vietu un nā cā s stā vē t 4 stundas. Mē s lidojā m ar Boeing 747.2 stā vu lidmaš ī nu. Man ļ oti nepatika lidaparā ts-koloss, tas satricina turbulences, tā pē c paskaties un sabrū k !! ! ī sā ks lidojis 4 stundas 30 minū tes apsē dies Monastiras lidostā ! izieta kontrole, migrā cijas kartes utt. Mē s lidojā m ar biblio globusu, nesē ju Trans Aero. Iekā p autobusā un ejam. Visā m viesnī cā m lī dz Hamametam ir nepiecieš ama stunda un 20 minū tes. mē s ieradā mies viesnī cā kopā un vē l viena sieviete ar savu dē lu. Reģ istratū rā bija krievu puisis Andrejs! Viņ š mums piedā vā ja istabu pirmajā stā vā.
Izskatī jā s, ka neoč am patika. jautā ja un pā rcē lā s uz otro. izskatī jā s labi! duš as kabī ne, liels balkons, fiksē ts kondensators, paš reizē jais TV nedarbojas! (dienu vē lā k salaboja, bet kanā ls 2 Krievija skatā s aktuā lo seriā lu)) vī ģ es ņ em aiziet uz jū ru. devā s viņ u meklē t. izgā ju no gaiteņ a - kur iet? atsauksmes lasī t, ka eja caur citu viesnī cu. atcerē jā s. 15 metri pa kreisi un pa labi! jā ! tur viņ š ir! carribean world hammamet 4*. Mē s ejam tam cauri un te ir jū ra!! ! OOO! kā da pludmale-bezgala kas pa labi kas pa kreisi! baltas smiltis! mazs! vismaz aizmigt smilš u pulkstenī . zilā mierī gā jū ra - miers un klusums! pamē ģ inā sim ū deni! ! oi cik silti! ī si sakot, viņ i nomazgā jā s, izž ā vē jā s un visu uzzinā ja savā viesnī cā ! Gide viesnī cā bija ukraiņ u meitene Jū lija. tikš anā s ar viņ u nā kamajā dienā . laiks pusdienā m! mmm normas zā le un havč iks! Pirms tam bijā m Ē ģ iptē , tur bija rinda. Tad viss mierī gi sanā ca, uzvilku un uz sā niem. 5 veidu salā ti. Tik daudz garnē jumu. + uzkodas utt.
+ arbū zi, melones, persiki un visā das shnyagas. ir dzesē tā js ar ū deni un stends ar alu un vī niem (balts kr. rozā ) un atš ķ aidī tā m sulā m. Mums patika! ē da! neizpakotie koferi devā s apsekot apkā rtni. Tas nav milzī gs, bet tas ir liels! 1 milzī gs bossain 1 slide bar snakebar tenisa loka golfs! pasē dē ju ielas bā rā paņ ē mu alu (alus normas nav ī paš i sliktas kā Ē ģ iptē un nevis glā zē bet alus krū zē ) normas !! ! izpirkš ana baseinā ! Animators ir ieradies! Viņ i mani sauc par č upiņ u! tad pē c 15 minū tē m parā dā s - kā mani sauc? aizmirsā m, sakā m - Č ok! viņ š bija aizvainots. Izrā dā s - Č oko! nā kamā s dienas bija peldē š anā s un sauļ oš anā s! 3dien ar taksi braucā m uz akvaparku Flipper! PPC! cilvē ki tur nebrauc - ar taksi 14 dinā ri, ieeja 36 (diviem) - tur nav ko darī t !!! ! slidkalniņ i nekļ ū st stulbi pē c Ē ģ iptes dž ungļ iem, tur ir jautri 6 gadus vecam bē rnam! Starp citu, $1 = 1.45dinā rs. . 6dien braucā m ekskursijā uz Sahā ru (340dinā ri) +140 diviem kamieļ u dž ipiem!! ! Man ļ oti patika! cauri tuksnesim uz Kruzaka 100s!!
kamieļ u saulriets! un kolizejs un moš eja! ī sa ekskursija! straume ir dā rga (Tad laikapstā kļ i kļ uva slikti 2 dienas lija lietus (Gajā m pa pludmali uz pilsē tu veikalos pirkā m suvenī ru eļ ļ as un citas lietas. Pē c tam laiks atgriezā s normā lā stā voklī . Siltums atgriezā s vidē ji 35-40! Mē s peldē jā s Bet viļ ņ i ir ļ oti spē cī gi(metra augstumā )!! Esmu tik forš a! Ī si sakot secinā jums! Valsts ir civilizē tā ka par Ē ģ ipti! Viesnī ca ļ oti laba!!!! Krievu maz! Pā rsvarā franč u Itā ļ i! Personā ls super! Neaizmirstiet par istabenes padomiem! Lai gan mums daž kā rt pietrū ka)bet lieliski uzkopj arī bez viņ iem! Uz Ē ģ ipti nebraukš u, uz Grieķ iju vai Tunisiju!

Svetlana 23 - Nu vī rs teica savus vā rdus .......tagad mani iespaidi!
Lidosta, piekrī tu, ir š ausmas, un tas ir tikai kluss murgs, viņ i stā vē ja tik ilgi, ka, ierodoties, bija tikai viena vē lme gulē t miegu.
Lidmaš ī na - liela, protams, stipri trī cē ja un aviokompā nijai nepatika, pasaž ieri nebija draudzī gi, ļ aunas stjuartes, komandieris nesniedza informā ciju, un, ja viņ š kaut ko teica, tad nebija iespē jams izdarī t ā rā vā rdus.
Bet š ķ iet, ka arā bi ir mež onī gi, piedodiet, viņ i ir cilvē ki, bet viņ i visu dara daudz ā trā k, ā tri un viegli nokā rtoja visas formalitā tes.
Mē s lidojā m caur biblio satiku arī ā tri ieradā s.
Viesnī ca nav liela, mā jī ga, tā s teritorijā viens baseins ir slidkalniņ š ! Apmetā s labā istabā otrajā stā vā bez naudas piedā vā ja vairā kus variantus, kas bija patī kams pā rsteigums! Viņ i runā franč u valodā , pā rsvarā nedaudz angļ u valodā . Ē diens man personī gi patika, vienmē r varē ju atrast sev, kā jau meitenei, ne tos treknā kos un krā sainā kos ē dienus, salā tu pā rpilnī ba, protams, augļ i, gaļ a, zivis, konditorejas izstrā dā jumi, vairā ki piedevi iespaido! Man patika kuskuss - protams, daž reiz man tas bija pikants, bet tas nav piemē rots visiem.
Es godī gi centos neē st lielu skaitu saldumu, bet vairā kas reizes es nevarē ju pretoties un uzsprā ga saldumos (un man nav kauns)))))))))
Jū ra - ah, š ī jū ra ir jū ra, zili tī ra, caurspī dī ga silta, baltas drupanas smiltis ir tikai pasaka, bet, protams, tas nebija ilgi trī s dienas un tad nā ca viļ ņ i.
Es nevē los rakstī t par viesnī cā m, caur kurā m mē s devā mies, bet jā , tā ir arī laba, bet ļ oti liela un tur ir daudz cilvē ku! Mē s bijā m mierī gā ki.
Iepirkš anā s ---- protams olī veļ ļ a un viss kas ir no olī vā m, ziepes, eļ ļ as. Dateles aug tieš i uz ielas citos Tunisijas rajonos un tiek pā rdotas visur. Ā das izstrā dā jumi. dekorā cijas. Nu, milzī gs skaits daž ā du suvenī ru. Gā jā m lī dz Yasmine Hamamed (Jasmine) tur veikali tirgi mums patika Bravo lielveikalā fiksē tas cenas ē rti.
Ekskursijas uz akvaparku nelī dzinā s citā s lietā s un atrakciju parkā Carthage Land, brauciens uz Sahā ru noteikti ir iespaidī gs, tikai precī zā k bū tu uzreiz nosaukt pilnas izmaksas un nerakstī t, ka dž ipi, kamieļ i, zirgi ir viss. par maksu un burtiski tā pat kā Bibliotē kā cenrā dī (pē c izvē les), bet patiesī bā , ja neē d, apsver iespē ju vienkā rš i braukt ar autobusu daudz laika, nakš ņ ot viesnī cā un neko neredzē t. Gide Jū lija, protams, visu izstā stī ja un it kā atbildē ja uz jautā jumiem, bet bez liela entuziasma, bet, kad jau braucā m mā jā s, viena no tū riste no Main Hotel Hamet), kura atrodas uz jū ras) nez kā pē c sā ka dusmoties. š eit, protams, Jū lija dedzī gi viņ ai atbildē ja un, kā saka, viss patiesī ba mā tes sejā kā burtiski (Jums vajag mazā k dzert), kas bū tu tik par ekskursijā m un reā lajā m izmaksā m. Bet tie ir sī kumi.
Un, protams, nebija ī paš i patī kami, kad viņ š mū s savā ca no viesnī cas un jau 6 stundas pirms izlidoš anas sakarā ar to, ka bija cits reiss no Pē tera, kurš bija 7-40 un mū sē jais 9-10 viņ i arī bija. slinkums braukt ar diviem autobusiem, laikam lai taupī tu!
Bet kopumā pā rē jais man patika ļ oti labā k nekā Ē ģ iptē , manai noteikti nepretenciozajai gaumei. un es varu droš i ieteikt š o valsti un viesnī cu tuviem draugiem un jums, tik gara apskata lasī tā jiem! Bet, ja esi izlasī jis, tad informā cija tev noderē ja! Kā saka, paldies par uzmanī bu un bū s jauni iespaidi par jauniem ceļ ojumiem, noteikti rakstī sim, jo ​ ​ mums ļ oti palī dzē ja citu tū ristu atsauksmes!
Ja jums ir kā di jautā jumi, rakstiet ar prieku, mē s palī dzē sim un pastā stī sim .. .
Отель Отель Номер
аватар vika_vika4
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ļ oti forš a. Tas ir piemē rots gan jaunieš iem, gan pā riem. Bē rnu ir diezgan daudz, ī paš i ā rzemju, tā pē c, ja ir bē rns, viņ am nebū s garlaicī gi. Jaunieš u nav nemaz tik daudz, bet kompā nijā pulcē jā s 5-6 cilvē ki no katras valsts. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti forš a. Tas ir piemē rots gan jaunieš iem, gan pā riem. Bē rnu ir diezgan daudz, ī paš i ā rzemju, tā pē c, ja ir bē rns, viņ am nebū s garlaicī gi. Jaunieš u nav nemaz tik daudz, bet kompā nijā pulcē jā s 5-6 cilvē ki no katras valsts. Laikam sā kš u no norē ķ inā š anā s brī ž a. Tiklī dz iegā jā m viesnī cā (devos kopā ar mammu un divus gadus veco mā su), mū s uzreiz sagaidī ja krieviski runā još s puika, kurš strā dā ja reģ istratū rā . Mē s gaidī jā m 15 minū tes lī dz reģ istrā cijai. Istaba bija diezgan pieklā jī ga. Divstā vu gulta, balkons ar skatu uz dā rzu un piebraucamo ceļ u, daudz zaļ umu. Tur tiek uzkopta katru dienu, gultas veļ a tiek mainī ta vai nu katru dienu, vai katru otro dienu. Kalpones ir ļ oti jaukas un godī gas. Cik reizes atstā jā m naudu un telefonus, nekas netika aiztikts. Iesaku paņ emt seifu. Tas maksā apmē ram 20 dinā rus (1 dinā rs = 22 rubļ i). Dvieļ us pie jū ras var ņ emt kā depozī tu (30 dinā ri). Jū s varat tos mainī t vismaz reizi stundā . Baseins liels, visur daž ā di dziļ umi.
Bē rniem ir ī paš as sadaļ as. Bet mī nuss ir tas, ka ļ oti smarž o pē c balinā tā ja un bē rnam ir alerģ ija. Ir neliels kalniņ š.
Uzturs. Brokastis no 7:30 lī dz 9:30. No 10 lī dz 11 kontinentā lie (kruasā ni, sulas, tē ja. Izvē le liela. Viss ļ oti garš ī gi un svaigi. Pusdienas sā kas 12-30 un lī dz 14-30, piemē ram. dodieties uz uzkodu bā ru, kas atrodas 3 metrus no restorā na. Reizē m ir sviestmaizes, pankū kas. Baseina bā rs ir atvē rts no 10 lī dz 23 bez maksas. Ir vī ns, alus, sulas, bezalkoholiskie dzē rieni, tē ja, kafija, ū dens. Jū ra ir 10 minū š u attā lumā - 15 gā jiena attā lumā . Bet ik pē c 15 minū tē m kursē bezmaksas vilciens, kas pietur tieš i pie ieejas reģ istratū rā. Valū tu var samainī t atkā rtoti reģ istratū rā. 100 dolā ri = 140 dinā ri. Tā lrunis atrodas suvenī ru veikalā , kas atrodas viesnī cas teritorijā. Maksa 1 minū te 1 dinā rs Nekā dā gadī jumā neiegā dā jieties suvenī rus viesnī cas teritorijā un pludmalē!
Kaimiņ os esoš ajā tū risma rajonā Port Marina viss ir daudz lē tā ks. Jū s varat nokļ ū t 10-15 minū tē s ar taksometru, kas vienmē r stā v netā lu no ieejas viesnī cā . Taksometri ir diezgan lē ti. Portmarinā tas maksā.4 dinā rus, t. i. , 90 rubļ us. Tirgū nekavē joties samaziniet pā rdevē ja piedā vā to cenu ik pē c 5 reizē m. Ja nepiekrī tat, dodieties prom. Pē c pusminū tes viņ š tevi panā ks un pateiks, ka ir gatavs pā rdot pā ris reizes lē tā k par jū su piedā vā to cenu) Par 500 rubļ iem jū s varat nopirkt tik daudz suvenī ru, ka tie neietilps č emodā nā ! ) Viesnī cā ir vairā k bē rnu. rotaļ u laukums un mini klubs. Tur var sū tī t rotaļ ā ties bē rnu, ar kuru kopā strā dā s animatori. Runā jot par animatoriem. Trū kst vā rdu, lai izteiktu manu apbrī nu. Viņ i strā dā no pulksten 10, lī dz visi ir devuš ies gulē t. Ir pieauguš o un bē rnu diskotē kas. Pieauguš ais sā kas apmē ram 23 vai 23-30 ī paš ā telpā . Bē rnudā rzs notiek estrā dē pie baseina no 20-30. Kopumā jū s nenož ē losiet, izvē loties š o viesnī cu!
Es pati esmu ļ oti apmierinā ta ar pā rē jo un iesaku apmeklē t š o valsti un š o viesnī cu!!! !
аватар Beto4ka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s jū lija beigā s - augusta sā kumā . Iespaidi ir vislabā kie. Viesnī ca ir mā jī ga, atrodas otrajā lī nijā , un vilcieni brauc uz pludmali. Pludmale lieliska, vienī gais, ka gar jū ru nemitī gi staigā kamieļ i un zirgi. … Tomēr ▾ Atpū tā s jū lija beigā s - augusta sā kumā . Iespaidi ir vislabā kie. Viesnī ca ir mā jī ga, atrodas otrajā lī nijā , un vilcieni brauc uz pludmali. Pludmale lieliska, vienī gais, ka gar jū ru nemitī gi staigā kamieļ i un zirgi. . . arī par ē dienu neko sliktu nevaru teikt. Viņ i deva gaļ u, augļ us, kū kas un viss bija ļ oti garš ī gs. Nu, animā cija ir vienkā rš i lieliska. Nebija garlaicī gi, visu laiku izklaidē ja. Vakaros bija izrā des. Pē c izrā des diskotē ka. Vē l varu teikt, ka ja tavai istabai pa logu paveras skats uz baseinu, tad tu naktī neaizmigsi, diskotē kā ļ oti skaļ a mū zika pie baseina (varu piebilst, ka š ajā atpū š as ļ oti daudz franč u un itā ļ u viesnī ca))
Идеальный отдых
аватар chirchy
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā , biju tur ar vī ru un meitu (1 gads un 7 mē neš i) no 11. jū lija lī dz 25. jū lijam. Es gribē tu sā kt ar to, ka viesnī cas Carribean World Hammamet nosaukums ir parastais nosaukums 2 viesnī cā m, no kurā m viena atrodas pirmajā krasta lī nijā , bet otrā , attiecī gi, otrajā . … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā , biju tur ar vī ru un meitu (1 gads un 7 mē neš i) no 11. jū lija lī dz 25. jū lijam.

Es gribē tu sā kt ar to, ka viesnī cas Carribean World Hammamet nosaukums ir parastais nosaukums 2 viesnī cā m, no kurā m viena atrodas pirmajā krasta lī nijā , bet otrā , attiecī gi, otrajā . Iepriekš tā bija viena liela viesnī ca, vē lā k tā s tika sadalī tas, tagad tā s pat apsaimnieko daž ā di direktori un sacenš as savā starpā , lai gan ī paš nieks joprojā m ir viens un tas pats. Tā tad viesnī ca, kas atrodas tuvā k jū rai pirmajā piekrastē , tiek saukta par Carribean World Beach 4 *, un viesnī ca otrajā piekrastē ir Carribean Sun Garden 3 *. Mums palaimē jā s atpū sties Sun Garden 3* viesnī cā...Kā pē c mums paveicā s? ? ? Jo 3* daudzē jā dā ziņ ā ir pā rā ks par 4*...Mē s bijā m draugi ar daudziem tū ristiem no C. World Beach un lī dz ar to saņ ē mā m kaudzi neapmierinā tu atsauksmju par pā rtiku, liftu trū kumu, nepilnī gu AI sistē mas darbī bu. .

Tā tad, es sā kš u pē c kā rtas.

Teritorija: Salī dzinoš i maza, zaļ a, pilna ar ziediem.
Ir tenisa korts, golfa laukums, volejbols, boč ija, futbols (visi sporta veidi ir bez maksas, inventā rs tiek izsniegts no rī ta lī dz vakaram).

Istabas: Viesnī ca ir diezgan veca, sen nav remontē ta, mē beles ir vecas, bet numuri ir veidoti mū sdienī gā stilā , gaiš i, sulī gi, kas nemaz nekairina acis. + Tī rī š ana tiek veikta regulā ri un ļ oti kvalitatī vi ar dzeramnaudu 1 dinā rs (22 rubļ i)

Animā cijas izklaide: Ļ oti dzī va, ir daudz animatoru, viņ i aizņ em tū ristus no rī ta lī dz vakaram, animā cijas programma ir standarta, atkā rtojas katru nedē ļ u. Uz beigā m jau paliek garlaicī gi.

Jū ra un pludmale: Lī dz jū rai, cauri C. World Beach teritorijai, ir pieklā jī ga pastaiga, bet no viesnī cas kursē bezmaksas vilcieni, kas ar vē smu nogā dā s pludmalē . Pludmale tiek tī rī ta 2-3 reizes nedē ļ ā , smiltis ir ļ oti mī kstas, bez akmeņ iem. Ieeja jū rā ir pakā peniska, ļ oti sekla, kas ir labi bē rniem. Vē jainā laikā jū ra ir ļ oti netī ra, un tagad tur ir diezgan daudz medū zu (biteri).
Ē dinā š ana: Ē dienam es dotu viesnī cai 5+, tur pilnī bā tiek ievē rota AI sistē ma, pamatē dienā s ē dienu izvē le milzī ga, visa veida gaļ a, daž ā di dā rzeņ i, salā ti, uzkodas, dzē rieni. . . Vienmē r ir "dzī vā virtuve", t. i. , jū su priekš ā gatavot: piemē ram, olu kultenis, pankū kas, makaroni, kokteiļ i, zivis, gaļ a. 2 nedē ļ as bija 2 reizes ceptas garneles, 1 reizi vā rī tas, mī dijas, astoņ kā ji. Katru dienu kū kas, saldē jums, gaļ a utt. Jū s varat uzskaitī t bezgalī gi. Ir Tunisijas virtuve, pusdienā s un vakariņ ā s ir nepiecieš ams vismaz viens ē diens. Viss ir ļ oti garš ī gi! Un, kas ir svarī gi, nekad nav bijuš as saindē š anā s vai zarnu darbī bas traucē jumi.

Baseini: 1 pieauguš ais, 1 sekla baseins, pieauguš o baseins ir ļ oti mazs, daž reiz tas bija ļ oti pā rpildī ts. Baseins tiek regulā ri tī rī ts.
Bē rniem: Animā cija, mini diskotē ka, bē rnu klubs, rotaļ u laukums, gultiņ as, augstie krē sli ē damistabā , nav bē rnu virtuves, bet no daž ā diem ē dieniem var viegli izvē lē ties kaut ko bē rnam, vienmē r ir makaroni, olas, graudaugi, graudaugi, diē tiskā gaļ a, dā rzeņ i, augļ i...

Kam jā pievē rš uzmanī ba:

Reģ istrē joties neņ emiet istabiņ as viesnī cas labajā spā rnā ar skatu uz baseinu, jo tur ir skatuve, ļ oti skaļ i dā rd mū zika, ļ oti jā cenš as aizmigt...

Nekavē joties pā rbaudiet gaisa kondicioniera darbī bu, jo daudzi sū dzas, ka tas nedarbojas labi.

Lai jaukas brī vdienas!!! ! ! ! !
аватар Luda_Ufa
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta no maija vidus lī dz 2010. gada jū nijam viesnī ca Caribbean World Sun Garden. Es negribē ju braukt prom, 11 dienas tomē r izrā dī jā s par maz, lai gan atvaļ inā juma vidū ļ oti gribē jā s mā jā s. Bet viss ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ Atpū ta no maija vidus lī dz 2010. gada jū nijam viesnī ca Caribbean World Sun Garden.
Es negribē ju braukt prom, 11 dienas tomē r izrā dī jā s par maz, lai gan atvaļ inā juma vidū ļ oti gribē jā s mā jā s. Bet viss ir kā rtī bā . Ieraš anā s - izbraukš ana viss pē c grafika, bez kavē š anā s. No Ufas tas bija pirmais tieš ais lidojums uz Monastiru. No Monastiras ar autobusu lī dz Hammametai 1.5 stundas. Piegā dā ja viesnī cā s, bijā m pirmie, tā tad ne pā rā k noguruš i. Meitenei, kura mū s sagaidī ja lidostā un pavadī ja lī dz viesnī cai, maigi sakot, nepatika, viņ a nestā stī ja interesantas lietas, neatbildē ja uz jautā jumiem labprā t, daž kā rt paceltos toņ os. Izmetā m pie ieejas, tur satikā m vē l vienu meiteni Jū liju, viņ a mums visu paskaidroja, aizsū tī ja uz restorā nu (viesnī cā ieradā s ap 14.00) vakariņ ot, brī dinā ja par informatī vo tikš anos. Istabu iedeva augš ē jā stā vā , bijā m divas ģ imenes, prasī ja iedot divas blakus istabas ar vienu balkonu, iedeva bez problē mā m un bez papildus maksas.
Mana ģ imene pirmo reizi bija ā rzemē s, un tā pē c nav ar ko salī dzinā t. Telpa ir normā la, tikai duš a sasprindzinā ja, jo pē c paņ emš anas bija jā savā c ū dens no grī das, kas tā s lietoš anas laikā iztecē ja. Istabā ir televizors, gandrī z nelietots, fē ns (arī nelietots), kondicionieris (nesapratu, vai no tā ir kā da jē ga). No istabas paveras skats uz dā rzu, skats diezgan gleznains. Diezgan pacieš ami, jo ī paš i tā pē c, ka istabā pavadī jā m tikai nakti. Mē s neatstā jā m dzeramnaudu, kā man likā s, tikai par velti. Ē diens daudzveidī gs un katrai gaumei (kā mums š ķ ita paš ā sā kumā ): gaļ a daž ā dā s versijā s, zivis, daudz augļ u, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Ī paš i man nepatika brokastis, ceļ ojuma beigā s izdomā jā m, ka sā ksim klapē t, no tā , ka katrā s brokastī s bija olu kultenis un vā rī tas olas. Ja vē laties, varat ē st un dzert visas dienas garumā , kaut kas vienmē r ir atvē rts un kaut kur gatavots. Metro viesnī ca restorā nā ir uzmanī ga, pieklā jī ga.
Mū su viesnī ca atradā s pludmales otrajā lī nijā (Garden), lī dz jū rai (Hammamet Beach Hotel) varē ja nokļ ū t vai nu ar vilcienu (paspē jā m braukt divas reizes, jo ne vienmē r bija), vai ar kā jā m. Biju diezgan apmierinā ta ar pastaigu - staigā t ne vairā k kā.5 minū tes. Jū ra ir lieliska: tī ra, caurspī dī ga, silta. Smiltis ir tī ras, sauļ oš anā s krē slu vienmē r pietiek. Vienī gais negatī vais ir stiprais vē jš , visu mū su uzturē š anā s laiku neatceros nevienu dienu, kad bū tu bijis mierī gs. Š ī iemesla dē ļ jū rā kā rtē jo reizi nevar peldē ties, jo, izejot no tā s, vajadzē ja ietī ties dvieļ os, lai nenosaltu. Varē jā m izmantot vienu bā ru Hammametas pludmalē , ar to mums pietika. Baseins š ī s ē kas teritorijā ir lielisks, ir pietiekami daudz slidkalniņ u.
Mū su Dā rzā pā rsvarā bija franč i un itā ļ i, viņ i praktiski nesaprata krievu valodu, pludmalē bā rmenis un viens no animatoriem runā ja krieviski, pā rē jie zinā ja daž us vā rdus: halaso, plump, freebie, labrī t (man tas traucē ja nedaudz) Ekskursijā mē s nedevā mies – tā tad, pieņ emsim, ka esam pasī vi tū risti. Tikai pā ris reizes viņ i paš i izkā pa uz Old Hammamet medī nā un Yasmine. Tur ar taksi (apmē ram 5 dinā ri) atpakaļ kā jā m. Medinā nopirka magnē tus, suvenī rus, pē c kā mū s sauca par krievu bandī tiem, jo ​ ​ viņ i labi kaulē jā s, bet ja mē s vispirms apmeklē tu Jasmī nu, tad Medī nā neko nepirktu, jo cenas tur ir tik augstas, ka pat pē c kaulē š anā s mē s nopirka dā rgi.
Sliktā kā mū su ceļ ojuma daļ a bija mū su bē rna trauma. Viss notika animatoru prezentā cijas laikā (Garden), kā vē lā k sapratā m, skici rā dī ja divi galvenie animatori, tā teikt, pavā ri.
Uz skatuves tika izspē lē ts kautiņ š ar koka zobeniem, vienā no sitieniem zobena gabals nolidoja un trā pī ja manam bē rnam pa uzaci (piezī mē ju, ka sē dē jā m skatī tā ju zā lē , kaut kur pa vidu). Viņ i uzreiz nesaprata, kas noticis, bet izskrē juš i zā lē ieraudzī ja, ka bē rnam pā rgriezta uzacis, tek asinis, meita histē rijā , gandrī z puse zā les, kas skatī jā s priekš nesumu, iznā ca mums aiz muguras. , daudzi piedā vā ja un sniedza pirmo palī dzī bu bē rnam. Ā rsts tika izsaukts uz reģ istratū ru. Pē c daž ā m minū tē m ieradā s ā rsts. 30, apskatī ja, teica, ka nevajag š ū t, uzlī mē ja plā ksteri, aizgā ja pē c pateicī bas, ka esam viņ am parā dā.40 dinā rus. Vī rs atteicā s maksā t, jo pie bē rna gū tā s traumas vainojami animatori. Uz ko daktere ļ oti apvainojā s un solī ja, ka mums bū s problē mas.
Nā kamajā dienā gaidī jā m lī dz pusdienā m mū su krievvalodī gā s meitenes (Jū lija un Kristī na), lai noskaidrotu, kas un kā maksā s par ā rsta izsaukumu un vai tie, kas izraisī juš i bē rna sitienu, atvainosies mums un mū su bē rnam. . Saruna notika tikai pē c tam, kad uzrakstī jā m pretenziju un lū dzā m to atnest viesnī cas direktoram, prasī ba protams tika pieņ emta, bet tagad neviens nezinā s vai tā nodota direktorei, un vai tika piemē roti kā di sodi animatori. Piezī mē ju, ka, kamē r gaidī jā m viesnī cā pusi dienas, visi animatori, izņ emot tos divus samurajus, pienā ca pie mums, apvaicā jā s, kā mums iet, mē ģ inā ja paspē lē ties ar bē rnu. Beidzoties ilgiem precizē jumiem un prasī bā m sarunā t personī gu tikš anos ar direktoru, mums teica, ka direktore ieradī sies tikai pirmdien 20.00 (tas viss notika piektdien). Toli tā sakrita, jumta segums reģ istratū rā zinā ja mū su izbraukš anas dienu (otrdienas rī ts), bet tikš anā s nekad nenotika.
Vienī gais, pie kā noveda saruna ar Jū liju un Kristī nu, bija tas, ka "ē rgļ i-animatori" atvainojā s, kamē r viņ i turpinā ja smaidī t un smieties (vai nu viņ i tieš ā m nesaprata, ko izdarī juš i, vai vienkā rš i ….. ) kā rezultā ts: bē rns pē dē jā s atvaļ inā juma dienā s nevarē ja peldē t un saslapinā t brū ci, mums ir sabojā ts garastā voklis, š ķ ī bi un neapmierinā ti skatieni no uzņ emš anas (galvenokā rt no krievvalodī gajiem) Liels "paldies" viņ iem par š ā du atbalstu .
Š ī ir mū su pirmā pieredze ā rzemē s.
аватар olechka_g
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies 2009. gada jū lija sā kumā , viesnī cā Caribbean World Hammamet Garden. Es negribē ju braukt, 11 dienas joprojā m izrā dī jā s par maz. Bet viss ir kā rtī bā . Ieraš anā s - izbraukš ana viss pē c grafika, bez kavē š anā s. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2009. gada jū lija sā kumā , viesnī cā Caribbean World Hammamet Garden.
Es negribē ju braukt, 11 dienas joprojā m izrā dī jā s par maz. Bet viss ir kā rtī bā . Ieraš anā s - izbraukš ana viss pē c grafika, bez kavē š anā s. No Monastiras ar autobusu lī dz Hammametai 1.5 stundas. Piegā dā ja viesnī cā s, bijā m gandrī z pē dē jie un vieni š ajā viesnī cā . Mani izsē dinā ja pie ieejas, teica, ka viss pats no sevis, un aizgā ja. Istaba tika pieš ķ irta augš ē jā stā vā gaiteņ a galā (vē lā k es novē rtē ju tā s atraš anā s vietu: klusums, nav skraidī š anas un kliedzoš u bē rnu). Kad es ieraudzī ju numuru, man gribē jā s raudā t. Zinā ju, ka viesnī ca un numuriņ i ir veidoti mauru stilā , redzē ju foto. Bet, kad mazā istabā sienas ir nokrā sotas spilgti dzeltenā , sā rtinā tā un zilā krā sā , bet gultas pā rklā ji ir baltā s un melnā s svī trā s, tad tas ir sprā dziens acī m! Izgā ju uz balkona, gar viesnī cas sienu uz ielas bija skudru celiņ š , satiksme bija divvirzienu. Bet nā kamajā dienā viņ i nepievē rsa uzmanī bu š ā dai krā su sacelš anā s (jo ī paš i tā pē c, ka viņ i ieradā s istabā tikai pā rģ ē rbties un pā rnakš ņ ot), un skudras nekad nenogriezā s no sava ceļ a.
Kondicionieris darbojā s labi, dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Par labu darbu viņ i sā ka atstā t dinā ru, parā dī jā s ziedu vā ze. Vispā r par visu grib saņ emt vismaz dinā ru: š oferi autobusā , gidu, visu viesnī cas personā lu. Kā pē c krievi ir tik skopi? Jā , mums ir cita mentalitā te. Bet pē c dinā ra saņ emš anas viņ i sā k ar atriebī bu mē ģ inā t, gaidot nā kamo. Dinā rs dara brī numus. Viņ i pat paš i sā ka mā cī ties krievu vā rdus, lai mē s bū tu apmierinā ti.
Ē diens daudzveidī gs un katrai gaumei: gaļ a daž ā dā s versijā s, zivis, daudz augļ u, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Ja vē laties, varat ē st un dzert visas dienas garumā , kaut kas vienmē r ir atvē rts un kaut kur gatavots. Metro viesnī ca ē damzā lē (nu, tas nav restorā ns) ir tik uzmanī gs, pieklā jī gs, viņ am vienmē r bija kā rtī ba, brauca viesmī ļ i.
Jū ra ir super: tī ra, caurspī dī ga, silta. Smiltis ir tī ras (katru rī tu tī ra uz speciā las maš ī nas, sijā ). Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, nebija nekā du problē mu. Pā ris reizes redzē jā m lielas medū zas. Peldē ju garā m, prā todama, kā da ceriņ u paka peld. Un krievu vī rieš i viņ u noķ ē ra, vilka krastā , protams, paš i sadedzinā ja.
Ļ oti jauki baseini, tī rs ū dens, tī rī ts katru vakaru. No Dā rza ē kas lī dz Pludmalei nepā rtraukti gā ja elektromaš ī na (ja ir slinkums staigā t kā jā m), skrē ja š urpu turpu. Ja dzī vojat Dā rzā , joprojā m varat izmantot baseinus ar slidkalniņ iem, pludmales bā rus (bet brokastis-pusdienas-vakariņ as tikai savā ē kā ), doties uz animā ciju.
Pludmales ē kā bija praktiski tikai krievi, mū su Dā rzā krievu runu nedzirdē si, tā pē c, manuprā t, it visā bija lielā ka kā rtī ba. Kontingents: franč i un itā ļ i ar bē rniem. Pludmalē bija animā cija krievu valodā , mums bija animā cija jebkurā citā , nevis krievu valodā , tikai pē dē jā s 2 dienā s parā dī jā s puika, kurš runā ja visā s valodā s, t. sk. ļ oti labi krievu valodā . Bet 1) ja neproti valodas, tad ja vē lies vakarā vari doties uz animā ciju Pludmalē ;
2) jebkuras dejas, ū dens aerobika un jebkurš cits sporta veids ir saprotams jebkurā valodā ; 3) personī gi man un manai ģ imenei animā cija principā nepatī k.
Mē s devā mies ekskursijā s uz Tunisu-Kartā gu-Sidi Bou Said, 2 dienas Sahā rā , paš i uz Kartā gas zemi un vienkā rš i pastaigā ties pa Hammametu. Ieeja viesnī cā ir pilna ar dzelteniem taksometriem, 4 dinā ri uz Hammametu. Ekskursija uz Sahā ru ir neaizmirstama, iesaku visiem. Katru dienu viņ i piedā vā ja braucienu ar pirā tu kuģ i. Kas gā ja - viedokļ i ir ļ oti daž ā di. Mē s negā jā m.
14. jū lijs - Bastī lijas diena, viņ i svinē ja. Vakarā bija svē tku vakariņ as pie baseina ar priekš nesumiem, salū tu, milzī gu torti Eifeļ a torņ a formā .
Tunisija ir Austrumeiropas valsts (viena sieva, bez plī vura). Bet tos tirgo kā austrumos, tā pē c vienkā rš i ielū kojā mies medī nā un uzreiz devā mies ceļ ā , es labā k izvē lē jos pirkt suvenī rus fiksē to cenu veikalos (to ir maz, cenas zemas). Magnē ts ir 1 dinā rs, un tirgū tie sā kas ar 8 DT, jū s moka kaulē š anā s. Š is ir piemē rs, tā pē c cena nekavē joties jā samazina ik pē c 5 reizē m. Skaidrs, ka viņ iem tā ir izklaide un laika pavadī š ana. Vī rieš i, ja netirgo, tad sē diet kafejnī cā - dzer kafiju, lē nā m, bet sievietes, kā parasti, mā jsaimniecī bā un uz lauka (olī vas, dateles, dā rzeņ i un augļ i).
Jums jā apmeklē Tunisija. Un, ja tu runā vismaz nedaudz franč u valodā , tad tevi vienkā rš i mī lē s.
Отель Сахара, граница с Алжиром Оазис в пустыне На море Отель Море
аватар Aleksi
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir mana pirmā vizī te Tunisijā . Pirms tam atpū tos Turcijā Kotigorijas č etrzvaigž ņ u viesnī cā s. Ko es varu teikt. Turcija atpū š as. Tunisija mani iekaroja, es iemī lē jos š ajā valstī , dabā , jū rā , cilvē kos. … Tomēr ▾ Š ī ir mana pirmā vizī te Tunisijā . Pirms tam atpū tos Turcijā Kotigorijas č etrzvaigž ņ u viesnī cā s. Ko es varu teikt. Turcija atpū š as. Tunisija mani iekaroja, es iemī lē jos š ajā valstī , dabā , jū rā , cilvē kos....Viss bija maģ iski, kā pasakā . Ir pagā juš as daž as dienas, kopš ieradā mies, bet es joprojā m nevaru aizbraukt, es ļ oti gribu atgriezties tur, kur biju tik laimī ga. Nu tagad mē ģ inā š u atstā t emocijas un rakstī t visu kā rtī bā .
Tā tad tikš anā s ballī te ir biblioglobuss. Nav sū dzī bu. Liels paldies mū su viesnī cas gidam Yana. No pirmā s lī dz pē dē jai dienai viņ a mū s izsekoja, vadī ja, transfē rus, ekskursijas, viss skaidrs, bez maldinā š anas, visi jautā jumi ā tri atrisinā ti. Biblio-Globus - paldies! !
Izlidoš ana no Sanktpē terburgas – mū su Russian Airlines. Viss ir kā rtī bā , nekā du kavē š anos, nekā du problē mu.
Transfē rs - ar transportu uz viesnī cā m pusotru stundu, tā lu, bet autobusi diezgan ē rti.
Reģ istrē š anā s - ieradā mies viesnī cā kaut kur ap vienpadsmitiem pē cpusdienā , anketu aizpildī jā m pē c desmit minū tē m jau istabā . Ļ oti ā tri un skaidri. Telpu uzreiz iedeva labu, nekā du problē mu.
Teritorija - oho! Milzī gs baseins, viens slidkalniņ š (nebraucu, nezinu) ap baseinu ir daudz sauļ oš anā s krē slu, milzī ga spē ļ u zona (lielais teniss, minigolfs, volejbols, basketbols, loka š auš ana, es zinu, ka bē rni spē lē ju futbolu), iekš telpu spē ļ u zona viesnī cas ē kā (spē ļ u automā ti, galda futbols, gaisa hokejs, biljards - 1 dinā rs par maksu), divas terases animā cijai, viens restorā ns, uzkodu bā rs un galdiņ i citā baseina bā rā , iekš telpu diskotē ka, veikali, suvenī ru veikali, iekš telpu baseins, internets otrajā stā vā.5 dinā ri stundā .
Apkalpoš ana ļ oti uzmanī ga, visi sveicina. viņ i smaida, ā tri atceras vā rdus, interesē jas, kā notiek, viņ i nezina krievu valodu. Tikai pamata vā rdi, bet labprā t mā ca. Mū su istaba tika iztī rī ta labi, nekā du sū dzī bu, dvieļ us mainī ja katru dienu, veļ u vienu reizi. Reģ istratū ra ļ oti laipna, vienmē r izpalī dzī ga. Naudas maiņ a tieš i pie reģ istratū ras, kautrī ga, glī ta meitene maina eiro un dolā rus. Reversā maiņ a netiek veikta, tikai lidostā . JĀ ! Dvieļ i depozī tā reģ istratū rā , atvainojos. Seifs mū su istabā maksā ja 30 USD.
Ē diens - brokastis no 6 lī dz 10, pusdienas no 12-30 lī dz 2, no 16 - uzkodu bā rs: pankū kas, virtuļ i, sviestmaizes, vakariņ as no 18-30 lī dz 20-30. Viss iekļ auts lī dz 23:00. Pē c tam - par maksu, pat ū deni. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs! Ē dā m nepieklā jī gi : ))) Daudz augļ u, saldumu, vairā ku veidu gaļ a un zivis. Ah, salā ti, uzkodas dabiski. Vairā kas reizes viņ i deva jū ras veltes mī dijas un garneles. Saldē jumu arī iedeva, bet tas tikai izskatā s pē c saldē juma, bet nav skaidrs, kas var bū t š erbets, bet, godī gi sakot, ne garš ī gs. Ļ oti garš ī ga kafija, jebkura - kapuč ī no, espresso, š okolā de. no rī ta un pē cpusdienā baseina bā rā . Tē ja nav nekas tā ds : )) vispā r viss ir ļ oti garš ī gs. Rindas nav, bet, kad ir daudz cilvē ku, rodas problē mas ar galda piederumiem, jā , viesmī ļ i ļ oti cenš as, bet ne vienmē r ir laiks atbildē t. Un ir grū ti atrast tī ru galdu. Vai nu jā nā k agrā k vai vē lā k.
Jū ra ir ah......pludmale ir ļ oti laba, bet ir maz sauļ oš anā s krē slu, jo ir divas viesnī cas. Pludmale atrodas otrā s Beach viesnī cas teritorijā , ejams apmē ram piecas lī dz septiņ as minū tes, ik pē c pusstundas tvaikonis kursē no Garden uz pludmali, ne vairā k kā pusotru minū ti. Grafiks ir reģ istratū rā . Var izmantot arī visas posta izklaides iespē jas, baseinu (tā , starp citu, slaidi forš i, seš i no tiem), animā cijas un vakara programmas. Pludmalē ir bā rs. Var arī braukt ar kajaku un nirt - tas ir iekļ auts oll tū res cenā . par naudu izpletņ i, banā ni, zirgi un kamieļ i un citas lietas, ko viņ i piedā vā . Esiet uzmanī gi ar jā tniekiem, viņ i piedā vā testa braucienu un pē c tam prasa naudu. Nepiekrī tiet nevienam "TESTAM", ja negrasā ties braukt.
Animā cija - mums viesnī cā bija 17 cilvē ku komanda, pa pusei itā ļ i, puse Tunisija. Super puiš i. No deviņ iem rī tā viņ i strā dā pie baseina, tiek piedā vā tas visa veida sporta un izklaides programmas. Viņ i dara visu iespē jamo, lai iesaistī tos. Ļ oti jauki zē ni un meitenes. Man ļ oti patika. Vakara animā cijas programmas – nu, nezinu. Mini diskotē ka bē rniem - katru vakaru viens un tas pats. Bet galvenais, bē rniem ļ oti patī k, tas ir galvenais. Nu pieauguš ie ir cī tī gi savienoti tā pat. Ļ oti smieklī gi. Pē c mini diskotē kas programma ikvienam lī dz pulksten 11. Forš i : )) jautri, daž reiz pat vienkā rš i lieliski. Man ī paš i patika kabarē shoi, it ī paš i ī ru dejas : )) nebija LAIKA garlaikoties : ))
KOPSAVILKUMS: viss bija vienkā rš i miris!! ! ! Liels paldies mū su Biblio-Globusam, liels paldies mū su puiš iem, reanimatologiem, reģ istratū rā m, viesmī ļ iem, bā rmeņ iem..... vispā r visus atcerē š os, un varbū t pat atdoš u, nu kā kaķ i nokritī s. Jebkurā gadī jumā es ļ oti vē los. Lai visiem jaukas brī vdienas! ! ! Ja dodaties, atrodiet animatoru Feiselu, pasveiciniet mani. no Saš as no Sanktpē terburgas : ) lū dzu : ))
аватар Lenchik31
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Liels paldies vietnes organizatoriem par iespē ju š eit atstā t savu atsauksmi. Es sā kš u no jauna. Lielā s nodarbinā tī bas dē ļ man nebija iespē jas ilgstoš i doties uz tū risma aģ entū ru un izvē lē ties viesnī cu, kā to darī ju iepriekš , tā pē c nopirku biļ eti, var teikt pa tā lr. … Tomēr ▾ Liels paldies vietnes organizatoriem par iespē ju š eit atstā t savu atsauksmi.
Es sā kš u no jauna. Lielā s nodarbinā tī bas dē ļ man nebija iespē jas ilgstoš i doties uz tū risma aģ entū ru un izvē lē ties viesnī cu, kā to darī ju iepriekš , tā pē c nopirku biļ eti, var teikt pa tā lr. Atsauksmes apskatī t nevarē ja, jo praktiski nebija. Kopumā mē s nolē mā m to uztvert kā piedzī vojumu.
Š o viesnī cu nesen iegā dā jā s Carribean viesnī cu ķ ē de, un iepriekš to sauca par Sapphire. Domā jams, ka tas ir izstrā dā ts Karī bu jū ras stilā , un tas ir vienkā rš i nokrā sots ar spilgtā m, nesaderī gu krā su krā sā m. Viesnī cas personā ls ir ģ ē rbies spilgtos negludinā tos (un nemazgā tos) kreklos. Istabas ir tak, ja salī dzina ar trī s rubļ iem tajā paš ā Tunisijā , ī paš i iespaidu atstā ja kondicionieris, no kura tik ļ oti smirdē ja, ka nebija jā ieslē dz, par nomaiņ u acī mredzot nezina. filtri (galu galā tas arī ir bī stami !! ! ) Veļ a 14 dienas pie mums nekad nav mainī ta! , un zilie dvieļ i arī smarž oja kā nemainī ti. . . Pati mazgā ju un paslē pu! Ē diens: )))) Nu milzī gā muš u un netī ro galdu kompā nijā apetī ti neradī s pat kulinā rijas š edevri, un, kad gaisā virmo lē tu un ne visai svaigu zivju smarž a, tad ir diezgan bē dī gi! ! ! Par trauku tī rī bu atseviš ķ i - tas tieš ā m ir netī rs ! ! ! Protams, uz š ķ ī vjiem netī rumi nav redzami, bet uz caurspī dī gā m brillē m. . . Ak! Vakarā gan, atkal sē ž ot uz ielas, ar prieku varē ja ē st daž ā du veidu gaļ u, kas cepta uz grila. Pieņ emsim, ka lī dz jū rai ir tā lu, un, ja bū tu ļ oti karsts, tas droš i vien bū tu nogurdinoš i. Lielā kā daļ a atpū tnieku ir pie baseina, kas atrodas pagalmā un bagā tī gi nokaisī ts ar balinā tā ju! ! ! Mē ģ inā jā m arī mē s, nekas, lai gan aizejot uz 2h atgriezā mies pie sauļ oš anā s krē sliem bez MŪ SU dvieļ iem (tie pazuda). Personā ls normā ls, ļ oti cenš as, lai gan, protams, vairā k mī l ā rzemniekus (dzeramnauda ir viena un tā pati). Animatori neanimē ! Vakarā kaut ko pamē ģ ina, bet kaut kā paliek garlaicī gi. Ņ emot vē rā , ka vakarā vairs nav kur iet, bija jā skatā s! Vispā r tur nav ko darī t!
Parādīt vairāk »


iemiesojums AKSA_1
Cienījamie tūristi! Kurš palika šajā viesnīcā 2014. gadā. Es atrodu šausmīgi negatīvas atsauksmes. Vai tas ir tik slikti? Izvēlamies vasarai. Apstājos Ēģiptē, bet paskatījos uz šo viesnīcu un kaut kā tā iegrima dvēselē. Es nekad neesmu bijis Tunisijā. Es ceļoju ar 2 bērniem. Vai jūs domājat, ka tas ir tā vērts?
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums kruella63
Atpūta 1 dienu jūnija beigās jūlija sākumā 2 pieaugušajiem un vienam 7 gadus vecam bērnam no izbraukumiem no Kijevas
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums inna-17
Sveiki! Pastāsti man, es lidoju uz šo viesnīcu 26. aprīlī, kāds tur laiks tajā laikā, kādu valūtu labāk ņemt, uz kādiem apskates objektiem doties, kas jāzina par kaut ko īpašu, varbūt kaut ko var nedarīt šajā valstī. Pateicos jau iepriekš.
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 73 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Hawai Beach Club расположен на курорте Хаммамет Sud, в 600 м от пляжей Хаммамета. Порт Ясмин-Хаммамет находится в 3 км от отеля, а поле для гольфа Citrus — в 4 км. Этот отель подойдёт как для семейного пляжного отдыха, так и для пар.

Atrašanās vieta Отель расположен в 30 км от международного аэропорта Энфида-Хаммамет и в 60 км от аэропорта Тунис-Карфаген.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Открытый бассейн, терраса для загара, ресторан (шведский стол), снэк-бар, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, крытая и охраняемая парковка.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мни-клуб для детей 4-14 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Аквапарк в отеле отеле Caribbean World Hammamet, 7 водных горок, мини-гольф, мини-футбол, игровая комната, 2 теннисных корта.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • izjādes centrs
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 216 номеров с видом на сад или бассейн.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Hammamet Sud Zone Touristique Zone Touristique Hammamet Sud8050, 8050 Hammamet Sud, Тунис.
Tālruņi: (+216) 72 315 100
Tīmekļa vietne: Hawai Beach Club Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.