viesnīca ir tik draudzīga, ka nav par ko sūdzēties

Rakstīts: 28 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 9 — 20 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta rū pī gi, saskaņ ā ar atsauksmē m internetā . Pegasfly reisam no Ufas bija paredzē ts pacelš anā s 9:35 / zemes dienestu gausuma dē ļ pacē lā s pusotru stundu vē lā k. . Uzreiz jā saka, ka atgrieš anā s lidojums no plaš ā s un ē rtā s Dž erbas lidostas izbrauca pē c grafika. Ostā ir pieklā jī gs dutiks (izbraucot) - ar ļ oti pieklā jī gu personā lu. Ierodoties dutiks ir mazs, bet viss, kas nepiecieš ams atpū tai (alkohols, smarž as, krē mi, cigaretes) ir par normā lā m cenā m (atš ķ irī bā no Ufas). Reģ istrē š anā s - bez problē mā m - ko prasi, to arī iedod : ) bez kavē š anā s iedeva istabiņ u - un pegasfly dē ļ aizkavē jā s pusdienā s - pastaiga pa teritoriju - un recepcijā brī dinā ja, ka bū s bā rs. atvē rts 16, netā lu no pludmales - ir dzē rieni, tē ja, kafija, picas sviestmaizes un augļ i.
Kopumā viesnī cai ir standarta teritorija istabu skaitam un futbola laukums un tenisa korti ir plus. Istabas uzkopš ana ir ļ oti laba. Vienmē r ir viss higiē nai, duš ai utt. Viesnī cas personā ls ir ļ oti uzmanī gs. Visi mazie pieprasī jumi tiek izpildī ti. Ē diens ir daudzveidī gs. Vienmē r gaļ as zivis dā rzeņ i augļ i. Cepiet vairā k vai mazā k pē c pieprasī juma. Saldumi - daudz veidu. Vienmē r arbū zi, melones, vī nogas, persiki - lai tie mainā s - bet vienmē r ir deserts. Kafija bā ros ir laba. Bā rmeņ i vienmē r ir draudzī gi. Vissvarī gā kais ir pludmale un jū ra. Tī ri. Lietussargi. Viņ i no rī tiem savā c atkritumus ar traktoru. Vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli, no kuriem izvē lē ties no rī ta, vē lā k, kas ir palicis. PS - pē c Ē ģ iptes un Turcijas viesnī cā m saprā tī gā s robež ā s no restorā na var izņ emt ē dienu bez jebkā da niķ a. Jū s varat smē ķ ē t gandrī z visur - atkal - nekaitē jot citiem nesmē ķ ē tā jiem. Animā cija Sporta izklaide - visu laiku. Liela animatoru komanda – jums nebū s garlaicī gi.
Pegaza gide - Irina - pē c grafika uz vietas. Kam tas tieš ā m ir vajadzī gs, uz viņ as whatsapp sienas. WiFi - galvenā ē ka. Reizē m pā rslogoti. Bet - ja vajag, pastiepiet roku. . . Pietiek balsij caur viberu. Kas jums jā zina - viesnī cā ir bē rni ar vecā kiem - tā ir neizbē gamī ba (kā lidmaš ī nā ) - ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m...PPS - viesnī ca pieņ em ar maziem jauktiem. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар