Hostelis arābiem.

Rakstīts: 24 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 22 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i. Ieteica nepieredzē jis ceļ ojumu aģ ents.
Patika: Klimats vienmē rī gs. Laiks nav svelmains karstums. Animatori.
Nepatika:
Arā bi, 95% no tiem, daž i franč i, pā ris vā cu ģ imenes, nu, 12 no mums, krieviem.
1. o. Dž erba, tur nav pilnī gi ko darī t. Nekā das iepirkš anā s, nekā das izklaides. Jū s sē dē sit uz teritorijas, lai kļ ū tu traki.
2. Viesnī ca. Visa santehnika ir salauzta. Mainī jā m vairā kus numurus un visur situā cija ir vienā da. Skudras un tarakā ni ir visur. Problē mas ar gaisa kondicionē š anu, tas ir noteikums.

3. Virtuve un ē damistaba. Virtuve ir vienmuļ a, katru dienu viens un tas pats. Brokastī s bija cietes maisī jums trī s krā sā s a la jogurts, 2 veidu bezgarš ī gs siers, 2 veidu desa, kukurū zas pā rslas, kruasā ni. Zupas nav, ir kaut kā da mē rce, bet tik pikanta, ka iekš as bija sasietas mezglā . Pā rē jā s ē dienreizes ir vienā das. Man bija jā ē d makaroni. Tē jas nebija, pat daž reiz nebija verdoš a ū dens, viņ i dzē ra ū deni. No dā rzeņ iem -
tomā ti, paprika, sī polu gredzeni, redī si, sasmalcinā ti kā posti. Skaidras naudas nav. Augļ u nav.
Uz galdiem nav galdautu un tie š ausmī gi smird. Krē sliem bija pielipuš i ē diena pā rpalikumi, kurus varē ja nokasī t tikai ar nazi. Vispā r mež onī gi antisanitā ri apstā kļ i apkā rt.
4. Pludmale. Srach un atkritumi. Apkopē jas staigā apkā rt un izliekas, ka tī ra. Cigareš u izsmē ķ i, plastmasas trauki, trū doš as aļ ģ es. Netika atrasts neviens sauļ oš anā s krē sls, visi salauzti. Matrač i saplī suš i un š ausmī gi netī ri. Gar ū dens malu arā bi veda zirgus un kamieļ us, piedā vā ja jā t. Dzī vnieki uzreiz izkā rnī jā s un visu viļ ņ i aizskaloja jū rā un cilvē ki (arā bi) tajā visā plosī jā s.
5. Jū ra. Silts ū dens. Tikai pā ris dienas izvē rtā s mierī gas un tī ras, pā rē jā laikā valdī ja uztraukums. Mē s gā jā m peldē ties no 8 lī dz 10 no rī ta, lī dz cilvē ku bija maz un viņ i sā ka dzī t pa pludmali lopus.
Secinā jums: tas ir pretī gi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu