Diana Beach Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 5.010
4.7 Numurs
5.0 apkalpošana
4.7 Tīrība
5.0 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši Zarzis pludmales zonas piekrastē.Vairāk →
аватар Marrow
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies 2019. gada jū nija vidū . Iespaidi principā bija tikai pozitī vi. Nakš ņ oš ana trī s personā m. Mē beles istabā s vecas, notraipī tas, dvieļ os caurumi. Santehnika arī visa veca, bet darbojas. Ierī ce ar lepno nosaukumu gaisa kondicionieris darbojas tikai kā ventilators. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2019. gada jū nija vidū . Iespaidi principā bija tikai pozitī vi.

Nakš ņ oš ana trī s personā m.

Mē beles istabā s vecas, notraipī tas, dvieļ os caurumi. Santehnika arī visa veca, bet darbojas. Ierī ce ar lepno nosaukumu gaisa kondicionieris darbojas tikai kā ventilators. Vairā kas reizes zvanī ja meistaram, atnā ks, ieslē gs, ja pū š , tad strā dā un aiziet, tas ir viss remonts. Bet, ja nepiecieš ams ā tri izvē dinā t telpu, tad jā atver ā rdurvis un balkona durvis. Spriež ot pē c tā , ka atvē rtas durvis biež i bija manī tas citā s telpā s, acī mredzot tā da situā cija ir daudziem, jo ​ ​ tikai atvē rts balkons nepalī dz. Lai gan viņ i nodarbojas ar ainavu veidoš anu: mū su laikā pā rkrā soja sienas (netraucē jot atpū tniekus) un mainī ja vecos (CRT) vai mazos LCD televizorus pret jauniem 32 collu. Tā lvadī bas pults tika atstā ta istabā bez depozī ta.

Serviss č etriem.

Telpu uzkopš ana nav ī paš i laba. Grī da tiks mazgā ta istabas vidū , un zem gultas sakrā jas putekļ u kā rta.
Mā jā s, protams, es arī nemazgā ju grī das katru dienu, bet reizi nedē ļ ā var izmazgā t normā li. Koridoros putekļ u kuš ķ i var vilkties vairā kas dienas. Kopumā apkopē ju darbs atstā j daudz vē lamo.
Par restorā nu (ē damistabu). Viesmī ļ i restorā nā ir produktī vi, ā tri notī ra galdus un nekavē joties apkalpo, tā pē c vienmē r ir brī vi galdiņ i, kad vien ierodaties.
Animā cija. Animatori ir vienkā rš i lieliski, viņ i ļ oti cenš as. Izklaide ir katrai gaumei: dejas no rī ta pie baseina, loka š auš ana, boccia, ū dens polo, volejbols, ū dens aerobika. Vakaros bē rniem ir mini diskotē ka, bet dienas laikā - mini klubs. Mū su bē rniem tas ļ oti patika. Viņ i veidoja, gleznoja, veda uz zoodā rzu, pastaigā gar krastu, mē s ar viņ iem negā jā m, tikai nodevā m viņ us animatora Riko aprū pē , viņ š labi saprotas ar bē rniem. Animatori paš i sarī ko vakara izrā di pieauguš ajiem.
Rezultā ts ir amatieru priekš nesums, vietā m ļ oti labs, bet puiš i ļ oti cenš as un galvenais animators visu runā piecā s valodā s, arī krievu valodā . Animators Vili izrā dī jā s visu amatu dž eks un ne tikai. Kā izrā dī jā s, faķ ī rs (bet tikai uguni pū š ) no viņ a nav slikts.

Ē diens ir izcils.

Ē diens ir neslavē jams. Visu veidu gaļ a: liellopa, vistas, tī tara, jē ra gaļ a, kā arī grilē ts tunč a steiks. Viņ i arī vā ra makaronus, picas (vienkā rš as), baklaž ā nus daž ā dā s versijā s, mazas ceptas zivis, salā tus, uzkodas un š pakteles, augļ us un dā rzeņ us. Gurķ u pasniegš ana ir neparasta, š ķ iet, ka tie ir vienkā rš i sagriezti š ķ ē lē s, savukā rt nomizoti un izņ emtas sē klas, kā jau labā kajos franč u restorā nos. Pā ris reizes bija saldē jums (gandrī z bez rindā m). "Tunisijas vakarā " viņ i vā rī ja kuskusu. Kā izrā dī jā s, viesnī cas direktors pats uzrauga virtuvi, ja kaut kas nav kā rtī bā , nekavē joties zvana š efpavā ram.
Piemē ram, piedeguš i kruasā ni tiek nekavē joties izņ emti. Kopumā pā rtika var atgū t izmaksas par 120%, ja jū s varat ē st tik daudz. Vī ns restorā nā mucā s, balts un rozā , izrā dā s ļ oti atš ķ aidī ts, jo to atdzesē , mucā s ielejot ledu. Alus uz batoniņ iem ir gandrī z bezalkoholisks, un stiprais alkohols ir uz pusi normā ls (t. i. , ja uz etiķ etes ir rakstī ts 40%, skaitiet to kā.20). Vienī gais kokteilis, kuram iecienī jā mies, bija sedratī ns ar toniku, ledu un grenadī nu (paš i izdomā jā m - tā du nepiedā vā ja).

Kā izrā dī jā s, netā lu no viesnī cas (tū lī t pa labi un 300 m. ) atrodas atrakciju parks bē rniem. Mū su bē rni bija apmierinā ti, bet ne visi braucieni bija pieejami, daž i bija bē rniem vecā kiem par 12 gadiem. Kasē s var nopirkt karti ar "biļ etē m" par 12 dinā riem par 10 dinā riem. Tas ir, vairumtirdzniecī ba ir lē tā ka.

Ja dodaties tā lā k no parka, bū s veikali, kur varē s kaulē ties, atš ķ irī bā no veikala viesnī cā , kur cenas ir fiksē tas.
Starp citu, tur vienā no veikaliem nopirkā m izcilu lauku olī veļ ļ u (nevis rū pnī cas). Ja kaulē jas un ņ em daudz (paņ ē mā m 6 litrus), tad 8 dinā ri par 1 litru (0.5 litru pudeles par 4 dinā riem). Tur viņ i aizveda arī vietē jo harisu.

Ekskursijas.

Ir daudz viedokļ u par ekskursijā m. Labā k par viņ iem visu zinā t iepriekš . Mums bija ekskursijas cenā iekļ auta Dž erbas apskates tū re, kas sagā dā ja lielu vilš anos. Uz salas nav interesantu apskates objektu, tā pē c apskates vietas ir vienkā rš i tā lu. Nedomā ju, ka ir vē rts pirkt š o tū ri. Nopirkā m arī ekskursiju ar nosaukumu "Chenini", man patika, par 300 dinā riem uz 2 pieauguš ajiem. un 2 dienas. Tā kā viesnī ca nav uz salas, bet blakus Zarzim, tad ej tuvā k. Autobuss no viesnī cas sagaidī ja 9-20, un 17 jau bijā m pie viesnī cas, bē rni nebija ī paš i noguruš i.

Rezumē jot, gribu teikt, ka pē c brauciena palika tikai labi iespaidi.
Neskatoties uz daž iem trū kumiem, viesnī cas draudzī gā atmosfē ra to veicinā ja.
Бассейн Номер Mini Disco Ресторан Mini club
аватар marina78-10
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 21. -28. augustam, iedeva istabiņ u 2. stā vā.225 bez seifa, lai gan steidzī gi pieprasī jā m istabiņ u ar seifu pie reģ istrā cijas, pirms izbraukš anas 28. augustā . 18 g, apkopē ja no manas somiņ as nozaga 20 $, stundu ā rpus manas istabas. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 21. -28. augustam, iedeva istabiņ u 2. stā vā.225 bez seifa, lai gan steidzī gi pieprasī jā m istabiņ u ar seifu pie reģ istrā cijas, pirms izbraukš anas 28. augustā . 18 g, apkopē ja no manas somiņ as nozaga 20 $, stundu ā rpus manas istabas. jo koferis bija sapakots. Paņ ē mu dvieļ us un paņ ē mu 20k. . . acī mredzot nolē mu "samaksā t savu darbu. "Esi uzmanī gs. . Š ajā viesnī cā zeļ zagš ana. Transfer Pegasus izņ ē ma viesnī cu, pat nepaē dot vakariņ as 5 minū tē s. pirms restorā na atklā š anas, lai ietaupī tu uz 20 tū ristiem, kas 28. augustā izlidos. Saņ emts no viesnī cas 5 stundas pirms izlidoš anas, neskatoties uz to, ka lī dz lidostai ir vajadzī gas 50 minū tes. Jū ra ir laba, pludmale tiek iztī rī ta no rī ta. Viesnī ca nepā rprotami nav piemē rota ģ imenē m ar bē rniem!
Номер кондей еле работает.встроен в стену .
аватар kristavrn
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! Pirmkā rt, viesnī ca atrodas nevis paš ā Dž erbas salā , bet gan Zarzī (kontinentā uz dienvidiem no Dž erbas, pā ri 6.5 km tiltam), pē kš ņ i kā ds to nezina. Lidojā m oktobrī (š ī tiek uzskatī ta par samta sezonu), tā pē c izvē lē jā mies Zarzis, jo tas atrodas uz dienvidiem, un tur ir par pā ris grā diem siltā ks nekā paš ā Dž erbā (spriež ot pē c laikapstā kļ iem). … Tomēr ▾ Sveiki!
Pirmkā rt, viesnī ca atrodas nevis paš ā Dž erbas salā , bet gan Zarzī (kontinentā uz dienvidiem no Dž erbas, pā ri 6.5 km tiltam), pē kš ņ i kā ds to nezina. Lidojā m oktobrī (š ī tiek uzskatī ta par samta sezonu), tā pē c izvē lē jā mies Zarzis, jo tas atrodas uz dienvidiem, un tur ir par pā ris grā diem siltā ks nekā paš ā Dž erbā (spriež ot pē c laikapstā kļ iem).

Atpū tā mies no 17. lī dz 26. oktobrim, pilnas 10 dienas, ieradā mies ap 6 no rī ta, ā tri izgā jā m kontroli un devā mies uz viesnī cu (lī dz stunda). Lidojā m ar Tunisian Airlines (Nouvelair), ē diens un lidmaš ī na tur bija, maigi izsakoties, "ne ļ oti", bet pacieš ami, atpakaļ un lidmaš ī na un ē diens un apkalpe bija virsū.

Viesnī cā ieradā mies ap 8 no rī ta, bijā m vienī gie, kas tur devā mies (tā pē c arī nebija krā mu tirdziņ i, nebija cī ņ as par sauļ oš anā s krē sliem, netrū ka ē diena), vispā r dē ļ tā , ka jau bija sezonas beigā s mē s, par laimi, nepiedzī vojā m visu to likteni, kas rakstī ts iepriekš ē jos apskatos.
Mums iedeva rokassprā dzes, un mē s devā mies brokastī s (viesnī cā bija ļ oti maz cilvē ku, tā pē c ē dienu izvē le nebija liela, bet vienmē r varē ja atrast ko ē damu): vā rī tas olas, pankū kas, ja gribas olu kulteni vai olu kulteni, palū dziet pavā ram apcept (starp citu, š efpavā ram, kurš no rī tiem ir nikns un vienmē r neapmierinā ts), jogurtus, kruasā nus, kartupeļ us, gaļ u, halvu, bumbierus, plū mes, graudaugus, pienu un starp citu veidā , tē ja, kafija un karsts piens bija tikai no rī ta. Brokastis no 7:00 lī dz 9:00 vai 10:00, cē lā mies 5:30 (gā jā m sagaidī t rī tausmu, tā ir tikai pasaka...visiem iesakā m), tā pē c vienmē r devā mies uz sā kumu brokastis.
Ē damistaba, starp citu, vienmē r bija tukš a, visi galdi bija rezervē ti, un kurš teica, ka nav salveš u, acī mredzot sezonas beigā s tā s parā dī jā s)) Salvetes bija personalizē tas, ar viesnī cas emblē mu) Apkopē ja (viesmī lis) ē damistabā arī ne vienmē r bija laipna, acī mredzot noguris viens cilvē ks, ī paš i viens)) Vā cieš i un franč i uz galdiem pastā vī gi iestudē ja klaunā di: ziedi, sveces, vī na un ū dens glā zes, viss, kas atrodas. ģ enerā lis ir skaists un krā sains, es nezinu, varbū t viņ i dod daudz padomu, vai viņ i vienkā rš i tā izturas pret viņ iem, mē s to nedarī jā m, godī gi sakot, mums bija vienalga, tikai ē st)
Mē s dabū jā m istabu otrajā stā vā , netā lu no reģ istratū ras, no istabas bija skats uz ceļ u, palmas karā jā s uz balkona, un es noķ ē ru Wi-Fi, istaba bija visparastā kā , duš a, tualete darbojā s, mē s nekad neieslē dzā m gaisa kondicionieri, mē s nebijā m karsti, televizors bija vecs, izliekts)) Nā kamajā dienā mē s satikā m mū su gidi Elenu, viņ a jautā ja, kā klā jas mū su istabā utt. , mē s teicā m, ka tas ir normā li, tikai televizors bija ļ oti mazs, viņ a bija š okā , ka neesam mainī juš i numuru, un aizgā ja uz reģ istratū ru, mums iedeva atslē gas no citas istabas, un mē s pā rvā cā mies)) Istaba bija ar skatu uz jū ru, ar dzī vokli -ekrā na TV, ar elegantu milzī gu logu uz grī das, istaba bija lielā ka un griesti bija 4 metri))) Istaba 458))) Mē s tī rī jā m katru dienu, periodiski mainī ja gultas veļ u, katru dvieļ us! diena, mitrā tī rī š ana bija arī , vē rpjot sirsniņ as, gulbjus utt. , mē s atstā jā m Alyonka š okolā des un dinā rus.
Tiesa, duš ā pa dienu bija slikts spiediens un duš a bija kaut kā dī vaini uztaisī ta, nepā rtraukti tecē ja no tā s uz grī du, iemetā m vienu dvieli kā jā m, kas, jo visa grī da bū tu ū denī , apkopē ja visu iztī rī ja) Paldies viņ am.

Par pludmali ir cits stā sts...tā noteikti ir pasaka, tajā gadā mē s bijā m Dominikā nas Republikā , un tā pē c smiltis š eit ir sniegbaltas un ļ oti lī dzī gas Dominikā nas smiltī m, jū ras krā sa ir atš ķ irī ga katru dienu: daž reiz zaļ gani, daž reiz gaiš i zaļ i, daž reiz zili, daž reiz tirkī za, neprā tī gi skaisti, viesnī cā mū su uzturē š anā s laikā bija maz aļ ģ u, precī zā k pirmajā s trī s dienā s to nebija vispā r (labajā pusē atrodas tikai aļ ģ u kalni pamesta teritorija), jū ra bija mierī ga, ū dens dzidrs, ejot kā dus 15 metrus. un tu esi lī dz ceļ iem...
tad vē jš pieņ ē mā s spē kā (starp citu, pirms pusdienā m nebija vē ja, vē jš pieauga pē cpusdienā un daž reiz bija ļ oti stiprs), atnesa aļ ģ es, dienu vē lā k aļ ģ es sā ka pazust, vai nu tā s tika ievestas atpakaļ jū ra, vai tie tika noņ emti, es nezinu, viļ ņ i tur bija vē rā ņ emami, lieliski uzlē cā m uz tiem))), un pē dē jā s dienā s bija vairā k vai mazā k mierī gs, bet bija arī viļ ņ i un jū ra bija tī ra (Pielikumā pievienoš u foto). Gadī jā s, ka savā pludmalē pat gulē jā m vieni, protams tur bija miljons sauļ oš anā s krē slu, izvē lies ko gribi, nav jā cī nā s, nu matrač i ar lietussargiem vienmē r ir pā rpilnī bā (atkal sakarā ar to, ka viesnī ca bija pustukš a), viņ i saka, ka kaimiņ u viesnī cā s par š ķ ī vjiem un pā rtiku cī nī jā s).
Naktī , vakarā un no rī ta bija vē ss, 20 grā di, no rī ta pā ris reizes lija lietus, bija jā pavada laiks ar pludmali, tad noskaidrojā s, no apmē ram 9:00 rī tā saule karsta, un lī dz 15:00, jū ra silta, 25 grā di, peldē ties nebija auksti, pat pie stipra vē ja, saule cepā s, bet ne reizi neapdedzinā jā mies (tikai deguns tika nolobī ts). Laiks no rī ta un vakarā ir 20-22 grā di, naktī.18-20, pē cpusdienā.26-27, saule plī voja diezgan labi, domā ju, ka bija vairā k par 30.

Viesnī cas teritorija ir maza, bet viss ir tī rs un ē rts. Animatori mū su uzturē š anā s laikā nestrā dā ja, jo viesnī ca bija gandrī z tukš a, nebija neviena, kam lē kt priekš ā )) Bet mē s satikā mies un runā jā m) Reiz mums pat bija vingrinā jumi.
Wi-Fi ķ eras vestibilā un balkonā pie bā ra, es personī gi zvanī ju uz mā jā m caur viber un augš upielā dē ju bildes un video, viss ir ok, vestibilā ir 2 TV, mē s skatī jā mies krievu kanā lu (tikai viens pirmais kanā ls) , ir biljards par naudu , ir katra santī ma vē rts. Baseins ir liels, sā kas no 1.
4m un lī dz 1.9m, katru rī tu redzē jā m tī rī tu, nekas tajā negulē ja.

Bā rs darbojā s tikai vestibilā , stikla glā zē s lē ja ko un cik gribē ja, kad vakarā daudz nā ca no nekurienes spē lē t futbolu, acī mredzot pietrū ka un lē ja plastmasā , un vienmē r glā zē s , prasī ju kokteiļ us smukā s glā zē s ar augļ iem un tū biņ ā m, man vienmē r taisī ja kafiju ar putā m, ar pienu, ar ko gribi (ar ko ir), pat termokrū zes ņ ē mā m lī dzi, ja gribē jā m liet. tajos iekš ā un paņ ē mā m lī dzi uz pludmali, tā ka 100 reizes neiet, jo pludmalē bā rs nestrā dā ja, neviens neteica ne vā rda. Katru dienu paņ ē mā m 1.5l ū dens pudeli (ir gan ar gā zi, gan bez).
Istabā ir seifs, bet tas ir par maksu, neņ ē mā m, mums bija 2 koferi ar slē dzenē m, neskatoties uz to, ka viens ietilpa otrā , tur mē s visu noslē pā m, un tā lruņ i vienmē r bija ar mums somiņ ā , pludmalē , kas atstā ta uz zviļ ņ a, neviens neko nezaga paldies Dievam.

Netā lu no viesnī cas, ja ej uz ceļ a un ej pa labi, ir veikali un restorā ni, veikalos pirkā m suvenī rus: garš vielas, turku gardumi, magnē ti, olī veļ ļ a, halva, viss ir lē ti. . Un restorā nā pie apskates objektiem pē dē jā dienā ē dā m par atlikuš ajiem dinā riem, puiš i...ja pasū tā t tur ē dienu, prasiet lai nav pikanti, mē s neteicā m, un mute dega elliš ķ ī gā s liesmā s. ...nu viss bija ļ oti pikanti!

Pē dē jā dienā izrakstī jā mies 12:00, rokassprā dzes neviens negriež , visu var arī izmantot...
ī si pirms izbraukš anas uz pusotru stundu iegā jā m reģ istratū rā un teicā m: "Istaba-duš a", mums iedeva pirmā stā va istabas atslē gas un mierī gi gā jā m nomazgā ties un pā rģ ē rbties, bez jebkā dā m papildus maksa!

Pusdienā s ē damzā lē vienmē r bija ē dienu izvē le, viss, kas bija norā dī ts iepriekš ē jā s atsauksmē s, bija viss, vienkā rš i nereā li palikt izsalkuš am, daž i ē dieni a la vakardienas makaroni + dā rzeņ i arī bija visi pē c kā rtas, bet es ne t tos ē st, bija arī traki pikanti ē dieni, arī vakariņ ā s, tikai vakariņ ā s tika pievienotas visā das kū kas, pī rā dziņ i utt un plus divas mucas sarkanā un rozā vī na, vī ns katram. Bet alus bā rā bija ļ oti garš ī gs, lai gan es neesmu alus cienī tā js.
Bijā m tikai uz Krokodilu fermu (Krievijā plā nojā m braukt tikai uz turieni, tā kā uz Sahā ru vajag uz 2 dienā m ja iet, bet man tas ir grū ti), nekas pā rdabisks nebija, protams, apskatī jā m krokodilu barus, kā tos baro, uz bruņ urupuč iem, iguā nā m un nobildē ju ar mazo krokodilu, vispā r forš i.

Pā ri ceļ am ir viesnī ca Leila Meriam, tur var droš i doties pastaigā ties, uzkā pt uz mini zoodā rzu (tur ir tikai kamieļ i), bet no kalna paveras skaists skats, un ī paš i skaisti ir saulrietā , viesnī cas teritorija ir skaista, bet viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , un Diā na, starp citu, pirmajā , no viesnī cas 1 minū tes gā jiens lī dz pludmalei).

Vispā r, rezumē jot: mē s neatradā m tā s š ausmas, par kurā m es tur lasī ju (nu, tur ir aplodas, un tas ir normā li, viesnī ca ir C pakā pe, un jū s vē laties noskū pstī t kā jas), un, starp citu, mē s gā jā m gar krastu pa kreisi no viesnī cas, garā m Odisejam, Eden Star , Sango klubam un teikš u tā...puiš i, mums bija visvairā k!
tī ra pludmale! Viesnī cas pludmalē , kurā ir tilts, mati cē lā s stā vus no "skatiem" ...pat lī dz tiltam bija jā brien pa aļ ģ u biezokņ iem, š ausmas ...viņ iem arī pudeles ar glā zē m peldē ja ...lū k, jums ir 4 zvaigznes!

Tunisiju plā nojā m oktobrī (precī zi Dž erba vai Zarzis), bet baidī jos un š aubī jos...bet nopirkā m ekskursiju (par ļ oti pieņ emamu cenu: pilnas 10 dienas diviem mums izmaksā ja 5.200 rubļ us ar lidojumu no Maskavas (Vnukovo). Lidosta) un iesim, un es teikš u tā. . mē s nekad nenož ē lojā m, mē s gribē jā m tieš i tā du atvaļ inā jumu, pilnī gu atpū tu ...10 dienas atpū ta, tikai jū ra, tikai saule un tikai mē s))) Mē s saņ ē mā m tas...

Paldies Ā frikai! Paldies Tunisai! Paldies Dž erba un Zarzis!
Пляж на рассвете Ослик на территории отеля живёт Крокодилова ферма Пляж Рассвет Бассейн Территория отеля Рядом с отелем


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Midounas pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Houmt Souk pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Reliģija, Stats, iepirkšanās

Гостиница расположена непосредственно на береговой линии пляжной зоны Зарзис.

Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Открытый бассейн.

  • restorāns
  • atklāts baseins
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Бальнеотерапия, гидромассаж, парная, сауна, каякинг, парусный спорт, пляжный волейбол, теннис.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • animācija
Adrese Tourist area Zarzis
Tālruņi: Phone : 75 706 706 Fax : 75 705 095
Tīmekļa vietne: Diana Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.