Atvaļinājums ar bērniem

Rakstīts: 27 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 20 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tā mies 2019. gada jū nija vidū . Iespaidi principā bija tikai pozitī vi.

Nakš ņ oš ana trī s personā m.


Mē beles istabā s vecas, notraipī tas, dvieļ os caurumi. Santehnika arī visa veca, bet darbojas. Ierī ce ar lepno nosaukumu gaisa kondicionieris darbojas tikai kā ventilators. Vairā kas reizes zvanī ja meistaram, atnā ks, ieslē gs, ja pū š , tad strā dā un aiziet, tas ir viss remonts. Bet, ja nepiecieš ams ā tri izvē dinā t telpu, tad jā atver ā rdurvis un balkona durvis. Spriež ot pē c tā , ka atvē rtas durvis biež i bija manī tas citā s telpā s, acī mredzot tā da situā cija ir daudziem, jo ​ ​ tikai atvē rts balkons nepalī dz. Lai gan viņ i nodarbojas ar ainavu veidoš anu: mū su laikā pā rkrā soja sienas (netraucē jot atpū tniekus) un mainī ja vecos (CRT) vai mazos LCD televizorus pret jauniem 32 collu. Tā lvadī bas pults tika atstā ta istabā bez depozī ta.

Serviss č etriem.

Telpu uzkopš ana nav ī paš i laba. Grī da tiks mazgā ta istabas vidū , un zem gultas sakrā jas putekļ u kā rta.
Mā jā s, protams, es arī nemazgā ju grī das katru dienu, bet reizi nedē ļ ā var izmazgā t normā li. Koridoros putekļ u kuš ķ i var vilkties vairā kas dienas. Kopumā apkopē ju darbs atstā j daudz vē lamo.
Par restorā nu (ē damistabu). Viesmī ļ i restorā nā ir produktī vi, ā tri notī ra galdus un nekavē joties apkalpo, tā pē c vienmē r ir brī vi galdiņ i, kad vien ierodaties.
Animā cija. Animatori ir vienkā rš i lieliski, viņ i ļ oti cenš as. Izklaide ir katrai gaumei: dejas no rī ta pie baseina, loka š auš ana, boccia, ū dens polo, volejbols, ū dens aerobika. Vakaros bē rniem ir mini diskotē ka, bet dienas laikā - mini klubs. Mū su bē rniem tas ļ oti patika. Viņ i veidoja, gleznoja, veda uz zoodā rzu, pastaigā gar krastu, mē s ar viņ iem negā jā m, tikai nodevā m viņ us animatora Riko aprū pē , viņ š labi saprotas ar bē rniem. Animatori paš i sarī ko vakara izrā di pieauguš ajiem.
Rezultā ts ir amatieru priekš nesums, vietā m ļ oti labs, bet puiš i ļ oti cenš as un galvenais animators visu runā piecā s valodā s, arī krievu valodā . Animators Vili izrā dī jā s visu amatu dž eks un ne tikai. Kā izrā dī jā s, faķ ī rs (bet tikai uguni pū š ) no viņ a nav slikts.

Ē diens ir izcils.


Ē diens ir neslavē jams. Visu veidu gaļ a: liellopa, vistas, tī tara, jē ra gaļ a, kā arī grilē ts tunč a steiks. Viņ i arī vā ra makaronus, picas (vienkā rš as), baklaž ā nus daž ā dā s versijā s, mazas ceptas zivis, salā tus, uzkodas un š pakteles, augļ us un dā rzeņ us. Gurķ u pasniegš ana ir neparasta, š ķ iet, ka tie ir vienkā rš i sagriezti š ķ ē lē s, savukā rt nomizoti un izņ emtas sē klas, kā jau labā kajos franč u restorā nos. Pā ris reizes bija saldē jums (gandrī z bez rindā m). "Tunisijas vakarā " viņ i vā rī ja kuskusu. Kā izrā dī jā s, viesnī cas direktors pats uzrauga virtuvi, ja kaut kas nav kā rtī bā , nekavē joties zvana š efpavā ram.
Piemē ram, piedeguš i kruasā ni tiek nekavē joties izņ emti. Kopumā pā rtika var atgū t izmaksas par 120%, ja jū s varat ē st tik daudz. Vī ns restorā nā mucā s, balts un rozā , izrā dā s ļ oti atš ķ aidī ts, jo to atdzesē , mucā s ielejot ledu. Alus uz batoniņ iem ir gandrī z bezalkoholisks, un stiprais alkohols ir uz pusi normā ls (t. i. , ja uz etiķ etes ir rakstī ts 40%, skaitiet to kā.20). Vienī gais kokteilis, kuram iecienī jā mies, bija sedratī ns ar toniku, ledu un grenadī nu (paš i izdomā jā m - tā du nepiedā vā ja).

Kā izrā dī jā s, netā lu no viesnī cas (tū lī t pa labi un 300 m. ) atrodas atrakciju parks bē rniem. Mū su bē rni bija apmierinā ti, bet ne visi braucieni bija pieejami, daž i bija bē rniem vecā kiem par 12 gadiem. Kasē s var nopirkt karti ar "biļ etē m" par 12 dinā riem par 10 dinā riem. Tas ir, vairumtirdzniecī ba ir lē tā ka.

Ja dodaties tā lā k no parka, bū s veikali, kur varē s kaulē ties, atš ķ irī bā no veikala viesnī cā , kur cenas ir fiksē tas.
Starp citu, tur vienā no veikaliem nopirkā m izcilu lauku olī veļ ļ u (nevis rū pnī cas). Ja kaulē jas un ņ em daudz (paņ ē mā m 6 litrus), tad 8 dinā ri par 1 litru (0.5 litru pudeles par 4 dinā riem). Tur viņ i aizveda arī vietē jo harisu.

Ekskursijas.


Ir daudz viedokļ u par ekskursijā m. Labā k par viņ iem visu zinā t iepriekš . Mums bija ekskursijas cenā iekļ auta Dž erbas apskates tū re, kas sagā dā ja lielu vilš anos. Uz salas nav interesantu apskates objektu, tā pē c apskates vietas ir vienkā rš i tā lu. Nedomā ju, ka ir vē rts pirkt š o tū ri. Nopirkā m arī ekskursiju ar nosaukumu "Chenini", man patika, par 300 dinā riem uz 2 pieauguš ajiem. un 2 dienas. Tā kā viesnī ca nav uz salas, bet blakus Zarzim, tad ej tuvā k. Autobuss no viesnī cas sagaidī ja 9-20, un 17 jau bijā m pie viesnī cas, bē rni nebija ī paš i noguruš i.

Rezumē jot, gribu teikt, ka pē c brauciena palika tikai labi iespaidi.
Neskatoties uz daž iem trū kumiem, viesnī cas draudzī gā atmosfē ra to veicinā ja.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu