Viesnīca atstāj labu iespaidu, negribējās aizlidot.

Rakstīts: 3 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 6 — 18 septembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Man patika viesnī ca, tī ra, zaļ a, sakopta teritorija, pieklā jī gs personā ls. Ž ē l, ka viesnī cā darbinieki nezina krievu valodu, bet prieks, ka viņ i to apgū st intensī vi. Viesnī cā var spē lē t volejbolu, futbolu, ir trenaž ieru zā le, divi peldbaseini, atklā ti ū dens slidkalniņ i, ir animā cija pa dienu un vakarā . Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cā , tač u tas faktiski nedarbojas. Ir normā li izmantot Wi-Fi agri no rī ta, kad visi vē l guļ .
Man arī patika 1143. istabiņ a, ā trā reģ istrā cija, mē beles jaunas, viss darbojā s (santehnika, kondicionieris, TV), istaba iztī rī ta normā li. Pieprasī jums pē c remonta (krē slam nolū za kā ja) tika izpildī ts stundas laikā , kas bija patī kams pā rsteigums.
Ē dieni viesnī cā ir daudzveidī gi: gaļ a (liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, vista), zivis un jū ras veltes, piena produkti, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, daž ā di dzē rieni, saldē jums. Var nā kt lī dz brokastu, pusdienu vai vakariņ u beigā m, sortiments nemainā s. Nā kamgad solī ja ē dienu nosaukumus pā rtulkot krieviski.

Laiks brī vdienā s mainī jā s, bija mierī gas un saulainas dienas, bet bija vē jainas dienas ar lietu un vē trā m. Tas netraucē ja atpū sties, saules pietika, lai iegū tu labu iedegumu. Pludmale tika attī rī ta no gruž iem un aļ ģ ē m, vienmē r var atrast vietu zem sauļ oš anā s krē sla, pieklā jī gais personā ls netraucē ja peldē ties ar savu svilpi. Jū ra silta, jū rā var ieiet no pontona un no krasta, krasta tuvumā ir daudz asu akmeņ u, viesnī cā ir cilvē ki ar kā ju traumā m.
Pā ri ceļ am ir trī s veikali, bet mē s ar taksi aizbraucā m uz tirgu un tur visu nopirkā m, lielā ka izvē le, zemā kas cenas. Taksī pavadī jā m pusotru stundu, 4 dinā ri vienā virzienā , pietura Medun, Carrefour.
Iesaku aiziet lī dz bā kai, tur ir skaista un ē rta lagū na peldē š anai, var nopirkt ceptus krabjus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu