Jūra ir tīra, pludmale ir netīra. Viesnīca veca, numuriņi labi, katru dienu uzkopti. Daudz pārtikas

Rakstīts: 10 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 28 septembris — 7 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 3.0
Pirmais, ko gribu uzsvē rt krievu tū ristiem, ir Ziemeļ ā frika! Nemeklē jiet š ajā valstī augstas viesnī cas un pakalpojumus.
Mē s ceļ ojā m no 28.09. 2017 lī dz 10.07. 2017 caur Anekstur, Azureir lidmaš ī nā m tur un Ural Airlines atpakaļ . Operators lieliski pastrā dā ja, reiss tur aizkavē jā s 14 stundas, atpakaļ bez kavē š anā s.
JŪ RA UN PLUDMA. Vissvarī gā kais ir tas, kā pē c jums ir jā iet š eit. Lī dz pludmalei ejiet 4 minū tes. Ī paš i slinkiem ik pē c 5 minū tē m no viesnī cas kursē mikroautobuss turp un atpakaļ . Jū ra ir vienkā rš i skaista, tī ra, sekla (lai aizpeldē tu lī dz kaklam, jā iet pietiekami tā lu) ar baltā m mī kstā m smiltī m. Pā rē jā s tikai 4 dienas bija mierī gs, pā rē jā s dienā s vē jš no jū ras brā zmains, atvē sina tieš i no svelmes saules (tas pat pluss). Pati pludmale ir nelī dzena visā piekrastē . Un tas ir tikai no kamieļ u un zirgu vilnas, ko vietē jie staigā , lai izjā dē tu ar tū ristiem. Katru rī tu pludmali tī ra ar traktoru - tiek grā btas aļ ģ es, irdinā tas un nolī dzinā tas smiltis. Uz sauļ oš anā s krē sliem vienmē r bija pietiekami daudz vietas, ja vien, protams, neierodaties pē c 10. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, protams, ir brī vi no viesnī cas.

VIESNĪ CA.
Veca ē ka, bet diezgan skaista fasā de, viss kā bildē . Istabas labas, bezmaksas, gultas vietas visā viesnī cā ir atseviš ķ as-divvietī gas! paturiet to prā tā , kad ievā caties. Tī rī ts katru dienu. Karstais ū dens, duš a, bidē . Pats krā na ū dens ir iesā ļ š (Dž erbā tā vienmē r ir problē ma). Dzeramo ū deni no bā ra var ņ emt pudelē s, cik vien vē laties. Animā cija ir, bet vā ja. Man viņ a vispā r nekad nav vajadzī ga. Bet paš i animatori ir ļ oti smieklī gi un forš i.
UZTURS.
Liela bufete. Viņ i ē da lī dz vē deram. Kā dreiz uz grila uzcepā m 3 lielus 30kg tunci, krabjus, nu vispā r ik pē c 2-3 dienā m bija kaut kā da daž ā dī ba.
Ē damistaba ir liela, bet rindas pē c ē diena ir vienkā rš i briesmī gas)) Nestā viet rindā s kā aitas - nā ciet un paņ emiet to, kas jums nepiecieš ams, pretē jā gadī jumā pū lis daž reiz stā v tikai pie viena ē diena, un tie bloķ ē pā reju uz citiem)) ))
Č IPSI.
1) Bezmaksas restorā nu pie baseina var apmeklē t vienu reizi - pierakstieties vestibilā pretī reģ istratū rai pie meitenes pie galdiņ a. Bezmaksas ē dienkartē bija divi salā ti, lazanja, makaroni, pica un pudele vī na ; ))

2) Neļ aujiet sevi apmā nī t vietē jo tirgotā ju š ķ irš anā s dē ļ ! Ieraugot jū su rokassprā dzes, tā s sabojā cenas 2-3 reizes dā rgā kas. Uzziņ ai mē s ekskursijā s pa Sahā ru paņ ē mā m kilogramu lē tā ko un svaigā ko dateļ u par 7 dinā riem, un Meduņ ā mū s gribē ja izaudzē t par 25 dinā riem kilogramā sauso dateļ u!
3) Medun - jums tuvā kā pilsē tiņ a ar tirgotā jiem. Dodieties uz turieni tikai darba dienā s - sestdienā s, svē tdienā s tur neviens nestrā dā . Š eit jū s varat iegā dā ties augļ us un doties uz nelielu lielveikalu. Ar taksi no viesnī cas turp un atpakaļ tieš i 6 dinā ri.
4) Pē c revolū cijas un terorakta Tunisijā savulaik pludmali un viesnī cu apsargā dienu un nakti, visur ir daudz apsargu, tā pē c nekā di incidenti š eit nenotiek. Mē s satikā mies ar vietē jiem iedzī votā jiem pludmalē , un viņ i mū s mierinā ja, Tunisija ļ oti augstu vē rtē droš ī bu - neuztraucieties))
5) Krokodilu audzē tava atrodas 10 minū š u attā lumā no viesnī cas (izeja no galvenā s ieejas un pa kreisi). Ieeja vienai personai maksā.18-20 dinā rus. Krokodilu baroš ana notiek divas reizes nedē ļ ā (tr, piektdien) 17:00, cilvē ki uz š o izrā di pulcē jas no visā m viesnī cā m, tā pē c nā ciet laicī gi, vismaz 16:30 un labā k lī dz 15:00, jo š eit ir bez krokodiliem. teritorijā atrodas arī mā la meistars un mini muzejs. Meistars veido mā la vā zes un uzņ em forš as bildes. Un vē l var palū gt nobildē ties ar mazo krokodilu. Tas viss ir bez maksas, ja kas - maksā tikai par ieeju))

6) Divu dienu ekskursija uz Sahā ru ir tikai bumba! Noteikti ej! Bez tā pā rē jais š ķ itī s garlaicī gs. Vispirms ar prā mi nokļ ū siet cietzemē , tad ar cukurautobusiem, tad dosieties uz viesnī cu, peldē sieties ū denskritumā oā zē , ja vē lē sieties, brauksiet ar dž ipiem pa smiltī m, ieradī sieties Tatuī nā ( pilsē tiņ as mā kslī gā s celtnes Zvaigž ņ u karu filmas filmē š anai), pā rnakš ņ ot forš ā viesnī cā oā zē , paskatī ties uz sā lsezeru, nopirkt svaigus dateles, tikko no rī ta salasī tas par 20 dinā riem 3kg! Gids visas divas dienas par visu bija ļ oti interesanti, daudz emociju! Un mums arī "paveicā s"...te vienu vai divas reizes gadā kaut kur lī st. Pē c prognozes tiem vajadzē ja bū t novembrī , bet aizgā ja mē nesi agrā k. Mē s redzē jā m lietusgā zes Sahā rā =)) Protams, tas tū ri nepaspilinā ja, tač u nebija tveicī gs karstums un arī tā du prieku no vietē jiem nenā kas biež i redzē t)))
7) WiFi reģ istratū rā nedarbojas labi. Bet no rī ta lī dz vakaram pie baseina ir Wi-Fi, par kuru daž i cilvē ki zina, tas ir aizsargā ts ar paroli - un jū s varat atrast paroli telpā zem stikla vai jautā t animatoriem))
Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Pirmajā vai divā s dienā s es nevarē ju pierast pie viesnī cas, bet galu galā man negribē jā s doties prom! ) Kopumā mē s pamanī jā m, ka pludmalē gandrī z neviena nebija. Tā da sajū ta, ka visi atnā ca uz baseinu! Cilvē ki! Tā ir jū ra! Kā var atnā kt uz kū rortu un sē dē t viesnī cā ! Kurā , starp citu, bija daudz saš utuš u tū ristu, kuriem nekas nepatika. Bet tieš i š os neapmierinā tos es redzē ju atpū tas beigā s piedzē ruš os un dzī vespriecī gos pie bā ra =)))) Tā tad viņ iem pā rē jais bija izdevies =)))))
Dodieties atpū sties nevis ar domā m par kalpoš anu, bet ar domā m par jū ru. Nesē di pie baseina, nesē di istabā s, tad atcerē sies savu atvaļ inā jumu un vē lē sies atgriezties! Veiksmi!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu