Royal Garden Palace 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.510
№4 viesnīcas reitingā Džerba
7.9 Numurs
7.6 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.6 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Džerbas salā, 6 km attālumā no Midounas pilsētas, 18 km attālumā no Houmt Souk pilsētas. Pretī viesnīcai atrodas 27 bedrīšu golfa laukums. Viesnīcas kopējā platība ir 14 000 m2. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар svetlanamarkc
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pā rsvarā š eit uzturas vecā ki cilvē ki. Daudz pensionā ru. Ar bē rniem parasti nav vē rts iet, jo ir rotaļ u laukums un principā viss. Jaunatnei š eit vairs nav ko darī t. Nā cā s nedaudz pagaidī t, kamē r reģ istrē jamies, bet kopumā nekā du problē mu nebija. … Tomēr ▾ Pā rsvarā š eit uzturas vecā ki cilvē ki. Daudz pensionā ru. Ar bē rniem parasti nav vē rts iet, jo ir rotaļ u laukums un principā viss. Jaunatnei š eit vairs nav ko darī t. Nā cā s nedaudz pagaidī t, kamē r reģ istrē jamies, bet kopumā nekā du problē mu nebija. Jauka liela istaba. Viss, kas jums nepiecieš ams ē st. Bezmaksas seifs. Bezmaksas mini bā rs tiek papildinā ts katru dienu. Ir neliels kosmē tikas komplekts. Bezmaksas interneta nozvejas visā . Ē diens ļ oti labs un daudzveidī gs. Viesnī ca piedā vā brokastis un pusdienas kā parasti. Vakariņ ā s jums jā izvē las apmeklē juma laiks. Ar 1-2 stundu starpī bu. Piemē ram no 18.30 vai no 20.30. Tas tika darī ts, lai izvairī tos no cilvē ku pū ļ iem. Ē diens ļ oti labs brokastis neko daudz nemaina Bet pusdienas un vakariņ as ar labu daž ā dī bu. Vienmē r vairā ku veidu gaļ a un zivis. Un uzreiz vairā kos sagatavoš anas veidos. Daudzi tiek grilē ti jū su priekš ā . Brokastī s ietilpst trī s veidu svaigi spiestas sulas. Neliela sieru izvē le, bet sieri labi, ir zilais siers. Daž reiz ir jū ras veltes. Mī dijas un garneles. Diē tiskā pā rtika ir maz un reti tiek tvaicē ta. Saldē jums pusdienā m un vakariņ ā m. Laba augļ u izvē le. Ir a la carte restorā ni, bet pamatā viss ir tā pat kā galvenajā , bet ir labi ē dieni, kas nav uz kopē jā galda. Ir labi kokteiļ i, labs vī ns un alus. Bet vispā r labā k ņ emt lī dzi vietē jo alkoholu. Viesnī cā ir maz izklaides. Vakaros ir dzī vā mū zika, un jū s joprojā m varat dejot. Dienas animā cija ir ļ oti mierī ga un neuzkrī toš a. Ir standarta komplekts. Basketbols, galda teniss, ū dens aerobika, š autriņ as. Jū s varat spē lē t bocha vai mini golfu. Vispā r viesnī ca lī dz 22.00 jau pilnī bā izmirst. Tieš i tas, ko gribē jā m. Kopumā viesnī ca tika atrasta ļ oti ā tri, labi, ka viņ i uzklausī ja draugu un vē rsā s pie profesionā la ceļ ojumu aģ enta Dmitrija Mira, kuram pē c uzvā rda jā ielū kojas sociā lajā tī klā VKontakte. Cilvē ki un mū su mazais budž ets un viesnī cas ā tri visu orientē ja, aizņ ē ma kā das desmit minū tes. Un pats patī kamais cilvē ks pat sniedza noderī gus padomus par valsti, pateicoties kuriem varē jā m daudz ietaupī t. Pludmale arī laba. Lī dz pludmalei 300 m Laba ieeja ū denī . Diezgan garš un plats. Pludmale ir tī ra. Daudz zviļ ņ u. Pludmales bā rā tikai bezalkoholiskie dzē rieni un viss. Pati viesnī ca ir maza, un tai ir liels peldbaseins. Laba dizaina ainavu dizains. Kopumā svē tki bija lieliski!
аватар kotesn
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pā rskats par jū su uzturē š anos Royal Garden Palace (ex Palace Royal Garden) 5 * viesnī cā Tunisijā Dž erbas salā no 19.10. 2018 lī dz 30.10. 2018. gads Pirmo reizi vē sturē es ar 22 gadus veco mazdē lu ar tieš o reisu no Minskas ieradā mies lidostā Dž erbas salā no rī ta, pē c 3. … Tomēr ▾ Pā rskats par jū su uzturē š anos Royal Garden Palace (ex Palace Royal Garden) 5 * viesnī cā Tunisijā Dž erbas salā no 19.10. 2018 lī dz 30.10. 2018. gads
Pirmo reizi vē sturē es ar 22 gadus veco mazdē lu ar tieš o reisu no Minskas ieradā mies lidostā Dž erbas salā no rī ta, pē c 3.5 stundu lidojuma. Viesnī ca 280 personā m ir sakopta, interjers bagā tī gs, personā ls draudzī gs, atpū tnieki gados (nav ballī š u viesnī ca), pā rsvarā franč i, vā cieš i, angliski, maz krievvalodī go. Saruna franč u valodā , viņ a pavadoņ i zina un saprot.
Ē ka ir 3-4 stā vu ar liftu tikai centrā lajā daļ ā . Krievvalodī gie tiek izmitinā ti galvenokā rt 3 stā vu spā rnos bez lifta. Numuri ir lieli, tī ri, labi mē belē ti, ar balkonu.
Istabā s ir fē ns, halā ts, č ī bas, 3 dvieļ i katrā , skū š anā s maš ī na ar krē mu, š ampū ns, zobu birste ar pastu, apavu lī dzekļ i, bet nebija kurpju lā pstiņ as. Istabu katru dienu uzkopa draudzī gs vī rietis.
Ē dieni "viss iekļ auts" daudzveidī gi, pietiekami, kvalitatī vi, galvenokā rt Eiropas virtuve, nekad nav bijis grē mas, bija koš era un diē tiskā ē dienkarte. Augļ i katru dienu ir vienmuļ i, mandarī ni mū su viesnī cā nekad neparā dī jā s.
Jū ra ir krietni sekla, mierī gi labi, bet oktobrī ir vē ji, liels vilnis. Vietē jie stā sta, ka š ogad rudens iestā jies agri un vē ji sacē luš i lielu vilni, kas izsviedis daudz aļ ģ u, grū ti bijis peldē t dubļ ainā ū denī no aļ ģ ē m un smiltī m. Tas aizē noja mū su atpū tu, bet mē s peldē jā mies jū rā visas dienas, izņ emot divas, kad stihija plosī jā s. Vē jš bija lī dz 40 ms, no pludmales tika izņ emti sauļ oš anā s krē sli, jo vilnis sasniedza ē kas un tā s bū tu iepū stas jū rā . Izņ ē ma tonnā m aļ ģ u, bet ā tri viss tika sakā rtots. Jā atzī mē personā la koordinē tais darbs. Š ī s 2 dienas mē s peldē jā mies lielā ā ra baseinā pie bā ra.
Animā cija - mū zika galvenokā rt franč u valodā (tikai viens dziedā tā js izpildī ja krievu dziesmu no Tender May repertuā ra).
Vakarā silta, patī kama atmosfē ra, skaista mū zika un labs vī ns (ko viesmī ļ i vienmē r nes pie galdiņ iem uz ielas), draudzī ga publika, dejas – iestā jas pilnī ga relaksā cija. Tagad par spa viesnī cā . Tunisijas brauciena mē rķ is bija vē lme saņ emt papildus ā rstē š anu sev un mazdē lam. Viesnī cā ir saldū dens baseins, aļ ģ u un dū ņ u procedū ras, pirts, duš a, ļ oti labi masieri. Cenas zemā kas kā ar spa centriem. .
Bet talasoterapija ir spa procedū ru komplekss, kura pamatā ir baseina apmeklē jums ar “burbuļ ojoš u” uzkarsē tu jū ras ū deni ar aļ ģ ē m, jū ras dubļ iem un dū ņ u procedū rā m. Viesnī cā nebija baseina ar jū ras ū deni. Nā cā s ceļ ot un meklē t SPA centru citā s viesnī cā s.
Apstā jos Bio-Spa centrā uz Cesar Thalasso SPA viesnī cas bā zes, 4 *, kas ir 2 minū š u brauciena attā lumā.
Cena bija augstā ka nekā mū su viesnī cā . Masā ž as, epilā cijas un kosmē tiskā s procedū ras tika piedā vā tas kā atseviš ķ as procedū ras, viss pā rē jais tika piedā vā ts kursos no 3 lī dz 6 dienā m vai komplektos. Kompleksu izmaksas atkarī bā no mē rķ a ir no 520 lī dz 1060 dinā riem (1S = 2.8 dinā ri). Daudzveidī gu masā ž u komplekti - 6 gab. , maksā no 340 lī dz 605 dinā riem. Tajā paš ā laikā dā vanā bija baseins ar hidroterapiju (4 gab. ).
Pierakstī š anu veic ā rsts, viņ u sauc Fedi (Fedja), viņ š ir beidzis medicī nas institū tu Krievijā un runā krieviski. Pē c sarunas viņ š mums piedā vā ja ā rstē š anai visvairā k izvē lē to, mū su slimī bā m, individuā los kompleksus 6 dienas un vienlaikus piekrita samazinā t cenu, par ko esam viņ am pateicī gi. Centrā aprī kojums ir moderns, dī vā ni, uz kuriem tiek veidoti aptinumi, ir automatizē ti. Tikai apakš veļ a atstā ja nepatī kamu iespaidu; halā ti nav balti, dvieļ iem bija nepatī kama smaka un tie bija izmazgā ti.
Viņ i to skaidroja ar to, ka ir daudz apmeklē tā ju un liela apgrozī ba. Jā piebilst masā ž as terapeita Mario (kurš veica speciā lo muguras masā ž u manam mazdē lam un masierei Latifai (kura man prasmī gi veica gan klasiskā s, gan specifiskā s masā ž as un limfodrenā ž u) profesionā lo darbu) Patī kams pā rsteigums bija brauciens ar taksi un atpakaļ organizē ja Spa un nodroš inā ja bez maksas.
Kopumā ā rstē š ana noritē ja veiksmī gi, par ko paldies visam draudzī gajam personā lam!!!! ! .
Iesakā m paš iem apmeklē t krokodilu fermu baroš anas dienā , tā ir netā lu (brauciens 2 dinā ri vienā virzienā , ieejas biļ ete 20 dinā ri), pietiek ar 2-3 stundā m.
Mē s iegā dā jā mies dā vanas Carrefour tirgū tuvā kajā Midounas pilsē tā (ceļ ojums 4 dinā ri vienā virzienā )

Atpū ta Royal Garden Palace (ex Palace Royal Garden) 5 * viesnī cā ir labi organizē ta, izņ emot iepriekš minē tos jautā jumus.
аватар mariaivlask
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cai ir skaists, labi kopts liels vestibils. Reģ istratū rā var mainī t valū tu. Viesnī cā ir neliels veikals, kurā var iegā dā ties nepiecieš amā s lietas. Milzī gs peldbaseins. Dziļ umā lī dz diviem metriem ir sekla ieeja bē rniem. … Tomēr ▾ Viesnī cai ir skaists, labi kopts liels vestibils. Reģ istratū rā var mainī t valū tu. Viesnī cā ir neliels veikals, kurā var iegā dā ties nepiecieš amā s lietas. Milzī gs peldbaseins. Dziļ umā lī dz diviem metriem ir sekla ieeja bē rniem. Gultas vienmē r ir pietiekami daudz. Nu, pieņ emsim, ka dizains ir morā li novecojis, bet kopumā viss ir glī ti. Viss izskatā s labi. Nekas nav salauzts. Atseviš ķ ā tualetē ir bidē un tualete, kā arī atseviš ķ a vannas istaba ar vannu un izlietni. Ko mē s varam teikt, tas ir reti. Kopumā ē rti. Plaš s seifs. Plaš i skapji ar spoguļ durvī m. Ledusskapis katru dienu ielieciet ū deni. Divas gultas saspiestas kopā . Ikdienas tī rī š ana un dā vana atstā j daž us saldumus. Istabā ir pā ris atzveltnes krē sli, galds, liels spoguļ a tualetes galdiņ š . Elektronika ir moderna. Arī balkons pietiekami plaš s, galds un divi krē sli. Ir ž ā vē tā js. Č ī bas un š ampū nu losjoni nav pieejami, tā pē c ņ emiet lī dzi savas. Viss par ē dienu ir lieliski. Daž ā du veidu gaļ a. Garš ī gi saldē juma dā rzeņ u augļ i. Bū tī bā jū s nepaliksit izsalkuš i. Pietrū ka tikai mū su zupas. . Bija dā rzeņ u un kartupeļ u krē mzupas, kas izskatī jā s pē c kartupeļ u biezeni, kas atš ķ aidī ts ar ū deni) Un arī zivis. Vispā r nevienam nepatika. Bet š eit amatierim. Vestibilā ir divi bā ri, kas atvē rti no seš iem vakarā lī dz vieniem no rī ta. Ir pieejams bā rs pie baseina un restorā ns. Piecu minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Gar aleju ar palmā m. Smiltis ir baltas un mazas, kā Dominikā nas Republikā . Pludmalē ir bezalkoholiskais bā rs ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem. Pludmalē ir tualetes un duš as. Viņ i staigā ar zirgiem, kamieļ iem ļ oti krā saini. Kopumā viesnī ca ir vairā k piemē rota mē renai atpū tai. To var viegli atrast pē c uzvā rda sociā lajā tī klā VKontakte. No izklaides loka š auš anas, ū dens aerobikas vispā r, nekas ī paš s. Vakaros daž ā di priekš nesumi, dziedā tā ji, mā kslinieki, piemē ram, vē derdejas, vai tautas mū zika. Viesnī ca ir laba, mē s atgriezī simies!
аватар id142233208
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Oktobra beigā s atpū tā mies Karaliskajā dā rza pilī . Viesnī ca ir lieliska. Tī ras telpas un koridori. Kopumā viss ir tī rs, arī sabiedriskā s tualetes. Nav redzē ts neviens kukainis! Pludmales dvieļ us var mainī t jebkurā laikā . … Tomēr ▾ Oktobra beigā s atpū tā mies Karaliskajā dā rza pilī . Viesnī ca ir lieliska. Tī ras telpas un koridori. Kopumā viss ir tī rs, arī sabiedriskā s tualetes. Nav redzē ts neviens kukainis! Pludmales dvieļ us var mainī t jebkurā laikā . Lai nomainī tu gultas veļ u, vienkā rš i uzlieciet uz gultas ī paš u kartiņ u. Istabā regulā ri tika mainī ti dvieļ i. Vienkā rš ais pudelē s un minerā lū dens pudelē s tika papildinā ts katru dienu, vests uz istabu. Tika papildinā ts arī minibā rs. Krieviski runā još s personā ls, pieklā jī gs un draudzī gs. Uz visiem pieprasī jumiem tika atbildē ts nekavē joties. Paš am priekam runā jā m franč u valodā .
Virtuve ir daudzveidī ga un garš ī ga. Apmeklē jā m tunisieš u restorā nu, mums patika. Viesmī ļ i galvenajā restorā nā ir efektī vi un izpalī dzī gi.
Pludmale ir tī ra un smilš aina. Viesnī cas teritorija ir sakopta, bet ir vietas, tā teikt, neapgū tas. Galvenokā rt pludmales zonā . Jū ra ir kaprī za, nedaudz vē tra, bet š is ir oktobris.
Vē los atgriezties š ajā viesnī cā vasaras sezonā .
аватар anastasiavas
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vispirms jums ir jā saprot, ka Tunisija ļ oti atš ķ iras no lē tiem kū rortiem, piemē ram, Turcijas vai Ē ģ iptes. Pirmkā rt, tie ir klusi kū rorti ar neuzkrī toš u animā ciju un mierī gā m vakara izrā dē m. Acī mredzot nav vē rts doties uz Tunisiju trokš ņ ainā s diskotē kā s vai vakara pastaigā s pa pilsē tu. … Tomēr ▾ Vispirms jums ir jā saprot, ka Tunisija ļ oti atš ķ iras no lē tiem kū rortiem, piemē ram, Turcijas vai Ē ģ iptes. Pirmkā rt, tie ir klusi kū rorti ar neuzkrī toš u animā ciju un mierī gā m vakara izrā dē m. Acī mredzot nav vē rts doties uz Tunisiju trokš ņ ainā s diskotē kā s vai vakara pastaigā s pa pilsē tu. Zinot š os faktus, mums nebija par ko vilties, tieš i otrā di, guvā m lielu prieku no brī niš ķ ī gajā m klusajā m brī vdienā m. Pirmais, kas iekrita acī s, bija draudzī gais un ļ oti korektais personā ls, patī kama pieklā jī ga komunikā cija, laba apkalpoš ana, gan restorā nā , gan viesnī cas bā ros. Gandrī z visi, vismaz nedaudz, runā krieviski. Visas problē mas tika atrisinā tas ā tri un viegli. Ē diens ir diezgan pieklā jī gs. Es neteikš u, ka galdi bija pilni ar ē dienu, bet ir grū ti palikt izsalkuš am. Brokastis izskatī jā s diezgan nabadzī gas, bet kafija bija pagatavota ļ oti garš ī ga, plus vairā ku veidu svaigi spiestas sulas. Vairā ku veidu sieri, putras, desu izcirtņ i, mums pietika. Pusdienā s un vakariņ ā s bija vairā ku veidu gaļ a, zivis un jū ras veltes, dā rzeņ i un augļ i, vairā ku veidu saldē jums. Jauki, ka vī ns tika pasniegts pudelē s. Lai arī ē dienu nebija ī paš i daudz, viss bija labi sagatavots un ļ oti garš ī gs. Starp citu, WI-FI tvē ra gandrī z visur perfekti, istabā , pie baseina un pat pludmalē . Tagad par numuru. Istaba plaš a, tī ra. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a arī , gultas veļ a mainī ta vairā kas reizes. Bet č ī bu klā tbū tne tomē r nenā ktu par ļ aunu. Baseins ir jauks, liels un tī rs. Teritorija liela, kopta, bet gribē tos nedaudz vairā k apstā dī jumu. Lai gan viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , lī dz pludmalei ir nedaudz tā lu, 5-7 minū tes. Pludmalē ir bā rs ar sulā m, dzē rieniem un kafiju. Pa pludmali tieš ā m staigā zirgi un kamieļ i, tač u tas mū s ne tikai netraucē ja, bet pat pieš ķ ī ra vairā k vietē jā s garš as. Tajā paš ā laikā pludmale ir tī ra, pastā vī gi tī rī ta. Smiltis ir smalkas un baltas. Ieeja jū rā ir maiga, jā iet lī dz dziļ umam, bet bē rniem tas tā . Viesnī ca kopumā ir klusa un mierī ga, lielisks personā ls, skaista jū ra.
аватар darina_sav
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š obrī d tur nav ī sti karsts, protams, var iedegties, bet peldē ties vairs nav ī sti (lai gan jū ra silta, vē ja dē ļ viļ ņ i nes aļ ģ es). Viņ i saka, ka š ī nav sezona, š ķ iet, ka tā ir taisnī ba. Pludmales bā rs ir slē gts kopš novembra. … Tomēr ▾ Š obrī d tur nav ī sti karsts, protams, var iedegties, bet peldē ties vairs nav ī sti (lai gan jū ra silta, vē ja dē ļ viļ ņ i nes aļ ģ es). Viņ i saka, ka š ī nav sezona, š ķ iet, ka tā ir taisnī ba. Pludmales bā rs ir slē gts kopš novembra. Tikai vienu dienu jū ra bija pilnī gi tī ra ar gludiem viļ ņ iem. Pā rē jā laikā no apakš as paceltā s smiltis un aļ ģ es radī ja diskomfortu, tā pē c viņ i ar katamarā nu peldē ja dziļ umā un peldē ja tur. Sazinā jā s ekskursijā s ar tū ristiem no citā m Dž erbas viesnī cā m - tā pati problē ma. Bet krieviem tā nav problē ma. bet ā rzemnieki - arvien vairā k tusē jas pie baseina. Jū s varat sauļ oties daudz, pludmales ir pamestas, saule ir maiga. Atš ķ irī bā no Ē ģ iptes, ir iespē jams arī bez augš daļ as. Tikai apsildā ms iekš telpu baseins. uz ielas - bez apkures, t. i. kā jū rā , tikai tī rā k : )). Krievvalodī go tū ristu tieš ā m maz. Animatori ī paš i necenš as, bet komunikā cijas trū kuma dē ļ viņ iem ir jā samierinā s ar mazumiņ u. Ir jaunieš i, viesnī cas teritorijā ir pat diskotē ka, viesnī cas viesiem - bez maksas. Ne visi darbinieki runā angliski, kas ir nedaudz kaitinoš i, bet apkalpoš ana ir lieliska, viņ i ļ oti cenš as saprast un palī dzē t.
Mē s devā mies uz Sahā ru. Valsts, protams, ir nabadzī ga. Mani pā rsteidza atkritumu kaudze, kas bija izkaisī ta pa tuksnesi gar ceļ u. Nav skaidrs, kurš to uzskicē ja, varbū t vē jš aizpū tis, bet skats visu ceļ u bija apkaunojoš s. Man patika smilš ainā Sahā ra, bet ar ekstrē majiem sporta veidiem labā k nerē ķ inā ties. Izbraucieni ar dž ipu un kamieļ iem bija ī si un ļ oti mierī gi, kā jau man : ))) Par maksu var braukt ar kvadracikliem. lidot lidmaš ī nā . Š obrī d nemaz nav karsts, pat dienas laikā . Vispā r, lai bū tu priekš stats par valsti, dabu, cilvē kiem, protams, jā iet apskatī ties. Tiesa, mū su grupai ar gidu nepaveicā s: garlaicī gi un dzī ves noguruš i, ne pozitī vi, ne entuziasma pilni: ((
Dateles, ī paš i svaigas, tieš ā m ir ļ oti garš ī gas, bet granā tā boli man nepatika, tie ir gaiš i rozā un vienkā rš i saldi, esam pieraduš i pie saldskā biem un spilgti sarkaniem.
бассейн бар на пляже вид с номера знакомство с Тунисом знакомство с Тунисом развлечения на воде пляж каменные цветы
аватар AlexGreate
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ģ imenes brī vdienas novembra beigā s. Iespaidi ir vislabā kie. Istaba vismaz 25 metri, ar atseviš ķ u vannas istabu. Restorā ns, vairā ki bā ri. Ē dinā š ana: brokastis no 7 lī dz 10, pē c tam no 10 lī dz 12 - bā rā uz ielas pie baseina no 12:30 lī dz 15 pusdienojam pie baseina vai no 13 lī dz 15 - restorā nā - ir lielā ka izvē le pē c 15 lī dz 17 - pē cpusdienas uzkodas - diezgan krieviskas pankū kas : -) utt. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas novembra beigā s. Iespaidi ir vislabā kie. Istaba vismaz 25 metri, ar atseviš ķ u vannas istabu. Restorā ns, vairā ki bā ri.
Ē dinā š ana: brokastis no 7 lī dz 10, pē c tam no 10 lī dz 12 - bā rā uz ielas pie baseina
no 12:30 lī dz 15 pusdienojam pie baseina vai no 13 lī dz 15 - restorā nā - ir lielā ka izvē le
pē c 15 lī dz 17 - pē cpusdienas uzkodas - diezgan krieviskas pankū kas : -) utt.
vakariņ as 2 maiņ ā s - 18 un 20 stundas - pirmajā dienā jā dodas uz metro staciju un jā rezervē galdiņ š . ja aizmirsā t - nav problē mu, varat to izdarī t tieš i vakariņ u laikā .
Dzē rieni visu laiku - bet iezī me - restorā nā pusdienā s un vakariņ ā s nav karsto dzē rienu - tikai vī ni, sulas, limonā des. Bā ri, lū dzu. Bet kafija-tē jas nav garš ī gas bezgarš ī gā ū dens dē ļ , tā pē c joprojā m iztika bez tā m. 10 dienu laikā pieņ ē mā s svarā par 3 kg.
Istabas tiek uzkoptas katru dienu, labi. Iedevu puisim 1 dinā ru (~20 rubļ i) dzeramnaudu. Ir ī paš ī ba - vannas istabā ir zī me, ka, ja vē laties mainī t dvieli - iemet to vannā . Izlasī ju tikai 3dien : ).
Pludmale nav slikta, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, tiek nodroš inā ti matrač i un dvieļ i. Nosē dinot iedod laminē tus papī rī š us - nomaini pret pludmales dvieli pie baseina, un tad atkal dvieli pret papī ru.
Animā cija novembrī sastā vē ja no trī s jaunieš iem – tieš ā m forš iem puiš iem, bet tā du ir ļ oti maz. Var š aut ar loku, spē lē t petanku, minigolfu utt. , visa veida vingroš anu. Vakaros izklaides programmas. ATV, zirgi, kamieļ i, golfs un teniss - individuā lajā m vecmā miņ ā m. Golfs ir paredzē ts lielā m vecmā miņ ā m.
Talosoterapijas centrs viesnī cā ir arī atseviš ķ as vecmā miņ as. Vienkā rš ā kā masā ž a ir 35 dinā ri (reizinā t ar 20 rubļ iem), minimā lā kā likme ir vairā k nekā.250 dinā ri. Ja jums ir 50 dinā ri - lieliski. Bet kurš izmantoja - uzslavas.
Viesnī cā un arī salā daž i cilvē ki runā angliski. Galvenā valoda ir franč u, tas ir saprotams, bijusī kolonija, tad vā cu. Visi viesnī cā tā runā . Un atpū ta (novembrī ), pā rsvarā vā cu pensionā ri. Bija 7 krievi, un viņ i bija vienī gie jaunieš i viesnī cā , neskaitot animatorus.
Bijā m ekskursijā uz Sahā ru uz 2 dienā m - patika, iesaku. Tas maksā ja apmē ram 180 dinā rus, bet ir, kur likt vecmā miņ as - bagijus, deltaplā nu virs tuksneš a, visā dus suvenī rus...
Man ļ oti patika vietē jie dateles, kā arī olī veļ ļ a - tas ir no tā , ko var nest mā jā s. Nafta jā pē rk Midounā - pilsē tiņ ā uz salas, no viesnī cas ar taksi - 2 dinā ri. Tur ir daudz interesantu lietu. Ir tradicionā lie arā bu veikali, kur jā kaujas lī dz zilam acī s (un vē l paliek nepieredzē jis : )), ir veikali ar fiksē tu cenu (pie ieejas rakstī ts) - kā mā jā s - mierī gi atnā ci , visu apskatī ja, prasī ja cenu un neviens netraucē . Varat arī doties uz Houmt Souk (7 dinā ri par ceļ u) - š ī pilsē tiņ a ir lielā ka, interesantā ka. Bet pa lielam bez tirgiem, veikaliem arī nav ko redzē t.
Zvans uz Krieviju no reģ istratū ras maksā ja 1.2 dinā rus minū tē - t. i. ļ oti lē ts.
Ir nirš anas stacijas, bet es nezinu, kur ir interesanti nirt - visa piekraste ir cietas smiltis. Es paņ ē mu masku, bet niru tikai vienu reizi - bija garlaicī gi.
аватар Ten27
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem un jū ra bija silta. Viesnī ca ir tikai 5 zvaigznes. Ir, protams, mī nusi. Tā das ir divas. Pirmajā telpā s ir mitrs, otrais ir neapsildī ts baseins, lai gan ir iekš telpu baseins un jū ra, kurā ū dens ir siltā ks. … Tomēr ▾ Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem un jū ra bija silta. Viesnī ca ir tikai 5 zvaigznes. Ir, protams, mī nusi. Tā das ir divas. Pirmajā telpā s ir mitrs, otrais ir neapsildī ts baseins, lai gan ir iekš telpu baseins un jū ra, kurā ū dens ir siltā ks. Izcils ē diens, pieklā jī gs personā ls, viss tī rs un kopts. Tiem, kas brauc uz Tunisiju, iesaku doties ekskursijā uz Sahā ru. Vienkā rš i super, daudz iespaidu. Paņ ē mā m savu bē rnu, viņ am ir trī s gadiņ i un arī viņ š saņ ē ma daudz iespaidu.


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Midounas pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Houmt Souk pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Reliģija, Stats, iepirkšanās

Отель располагается на острове Джерба, в 6 км от г. Мидун, в 18 км от города Хумт-Сук. Напротив отеля расположено поле для гольфа на 27 лунок. Общая площадь территории гостиницы составляет 14 000 м2. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 25 км от аэропорта Джербы.
Pludmales apraksts До пляжа 200 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории есть магазин. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Мини-футбол
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
Telpu apraksts

Отель предлагает 288 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Zone Touristique Sidi Akkour P.B. 83, Джерба, Тунис, 4116
Tālruņi: Tel.: +216 75 74 57 77 Fax.: +216 75 74 57 69
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.