laba viesnīca

Rakstīts: 22 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 19 — 30 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Pā rskats par jū su uzturē š anos Royal Garden Palace (ex Palace Royal Garden) 5 * viesnī cā Tunisijā Dž erbas salā no 19.10. 2018 lī dz 30.10. 2018. gads
Pirmo reizi vē sturē es ar 22 gadus veco mazdē lu ar tieš o reisu no Minskas ieradā mies lidostā Dž erbas salā no rī ta, pē c 3.5 stundu lidojuma. Viesnī ca 280 personā m ir sakopta, interjers bagā tī gs, personā ls draudzī gs, atpū tnieki gados (nav ballī š u viesnī ca), pā rsvarā franč i, vā cieš i, angliski, maz krievvalodī go. Saruna franč u valodā , viņ a pavadoņ i zina un saprot.
Ē ka ir 3-4 stā vu ar liftu tikai centrā lajā daļ ā . Krievvalodī gie tiek izmitinā ti galvenokā rt 3 stā vu spā rnos bez lifta. Numuri ir lieli, tī ri, labi mē belē ti, ar balkonu.

Istabā s ir fē ns, halā ts, č ī bas, 3 dvieļ i katrā , skū š anā s maš ī na ar krē mu, š ampū ns, zobu birste ar pastu, apavu lī dzekļ i, bet nebija kurpju lā pstiņ as. Istabu katru dienu uzkopa draudzī gs vī rietis.
Ē dieni "viss iekļ auts" daudzveidī gi, pietiekami, kvalitatī vi, galvenokā rt Eiropas virtuve, nekad nav bijis grē mas, bija koš era un diē tiskā ē dienkarte. Augļ i katru dienu ir vienmuļ i, mandarī ni mū su viesnī cā nekad neparā dī jā s.
Jū ra ir krietni sekla, mierī gi labi, bet oktobrī ir vē ji, liels vilnis. Vietē jie stā sta, ka š ogad rudens iestā jies agri un vē ji sacē luš i lielu vilni, kas izsviedis daudz aļ ģ u, grū ti bijis peldē t dubļ ainā ū denī no aļ ģ ē m un smiltī m. Tas aizē noja mū su atpū tu, bet mē s peldē jā mies jū rā visas dienas, izņ emot divas, kad stihija plosī jā s. Vē jš bija lī dz 40 ms, no pludmales tika izņ emti sauļ oš anā s krē sli, jo vilnis sasniedza ē kas un tā s bū tu iepū stas jū rā . Izņ ē ma tonnā m aļ ģ u, bet ā tri viss tika sakā rtots. Jā atzī mē personā la koordinē tais darbs. Š ī s 2 dienas mē s peldē jā mies lielā ā ra baseinā pie bā ra.
Animā cija - mū zika galvenokā rt franč u valodā (tikai viens dziedā tā js izpildī ja krievu dziesmu no Tender May repertuā ra).

Vakarā silta, patī kama atmosfē ra, skaista mū zika un labs vī ns (ko viesmī ļ i vienmē r nes pie galdiņ iem uz ielas), draudzī ga publika, dejas – iestā jas pilnī ga relaksā cija. Tagad par spa viesnī cā . Tunisijas brauciena mē rķ is bija vē lme saņ emt papildus ā rstē š anu sev un mazdē lam. Viesnī cā ir saldū dens baseins, aļ ģ u un dū ņ u procedū ras, pirts, duš a, ļ oti labi masieri. Cenas zemā kas kā ar spa centriem. .
Bet talasoterapija ir spa procedū ru komplekss, kura pamatā ir baseina apmeklē jums ar “burbuļ ojoš u” uzkarsē tu jū ras ū deni ar aļ ģ ē m, jū ras dubļ iem un dū ņ u procedū rā m. Viesnī cā nebija baseina ar jū ras ū deni. Nā cā s ceļ ot un meklē t SPA centru citā s viesnī cā s.
Apstā jos Bio-Spa centrā uz Cesar Thalasso SPA viesnī cas bā zes, 4 *, kas ir 2 minū š u brauciena attā lumā.
Cena bija augstā ka nekā mū su viesnī cā . Masā ž as, epilā cijas un kosmē tiskā s procedū ras tika piedā vā tas kā atseviš ķ as procedū ras, viss pā rē jais tika piedā vā ts kursos no 3 lī dz 6 dienā m vai komplektos. Kompleksu izmaksas atkarī bā no mē rķ a ir no 520 lī dz 1060 dinā riem (1S = 2.8 dinā ri). Daudzveidī gu masā ž u komplekti - 6 gab. , maksā no 340 lī dz 605 dinā riem. Tajā paš ā laikā dā vanā bija baseins ar hidroterapiju (4 gab. ).
Pierakstī š anu veic ā rsts, viņ u sauc Fedi (Fedja), viņ š ir beidzis medicī nas institū tu Krievijā un runā krieviski. Pē c sarunas viņ š mums piedā vā ja ā rstē š anai visvairā k izvē lē to, mū su slimī bā m, individuā los kompleksus 6 dienas un vienlaikus piekrita samazinā t cenu, par ko esam viņ am pateicī gi. Centrā aprī kojums ir moderns, dī vā ni, uz kuriem tiek veidoti aptinumi, ir automatizē ti. Tikai apakš veļ a atstā ja nepatī kamu iespaidu; halā ti nav balti, dvieļ iem bija nepatī kama smaka un tie bija izmazgā ti.

Viņ i to skaidroja ar to, ka ir daudz apmeklē tā ju un liela apgrozī ba. Jā piebilst masā ž as terapeita Mario (kurš veica speciā lo muguras masā ž u manam mazdē lam un masierei Latifai (kura man prasmī gi veica gan klasiskā s, gan specifiskā s masā ž as un limfodrenā ž u) profesionā lo darbu) Patī kams pā rsteigums bija brauciens ar taksi un atpakaļ organizē ja Spa un nodroš inā ja bez maksas.
Kopumā ā rstē š ana noritē ja veiksmī gi, par ko paldies visam draudzī gajam personā lam!!!! ! .
Iesakā m paš iem apmeklē t krokodilu fermu baroš anas dienā , tā ir netā lu (brauciens 2 dinā ri vienā virzienā , ieejas biļ ete 20 dinā ri), pietiek ar 2-3 stundā m.
Mē s iegā dā jā mies dā vanas Carrefour tirgū tuvā kajā Midounas pilsē tā (ceļ ojums 4 dinā ri vienā virzienā )

Atpū ta Royal Garden Palace (ex Palace Royal Garden) 5 * viesnī cā ir labi organizē ta, izņ emot iepriekš minē tos jautā jumus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu