Oasis Marine 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.610
№6 viesnīcas reitingā Džerba
8.2 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.3 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sangho ciematā, 13 km attālumā no Zarzis un 45 km attālumā no Džerbas salas. No šejienes jūs varat viegli sasniegt galvenās reģiona apskates vietas. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām, romantiskiem ceļojumiem vai biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар Astra1113
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! Pirms 2 dienā m atgriezos no Tunisijas, dzī voju š ajā viesnī cā . Uzreiz rezervē š u, ka otro reizi mū ž ā atpū tos uz viss iekļ auts (iepriekš ē jā reize bija Marmarisā , Turcijā ) un neesmu pieredzē jis viesnī cu ar š ā du atpū tas sistē mu lietotā js. … Tomēr ▾ Sveiki!

Pirms 2 dienā m atgriezos no Tunisijas, dzī voju š ajā viesnī cā . Uzreiz rezervē š u, ka otro reizi mū ž ā atpū tos uz viss iekļ auts (iepriekš ē jā reize bija Marmarisā , Turcijā ) un neesmu pieredzē jis viesnī cu ar š ā du atpū tas sistē mu lietotā js. Es parasti atpū tos Grieķ ijā (salā , Jonijas salā s vai tā s kontinentā lajā daļ ā ), dodot priekš roku viesnī cā m ar brokastī m un ē dot vietē jos tavernos, kur man tas patī k.

Tā tad, Oasis Marine

3* viesnī ca, nevis 4*. Un viņ i paš i sevi deklarē kā.3 *, un ceļ ojumu aģ entū ra man par to nekavē joties pastā stī ja. Bet viņ i ir labs trio. Bungalo tips. Ir 3 ē kas ar istabā m, bet tajā s, cik saprotu, dzī vo animatori un viesnī cas darbinieki, viesi tiek izmitinā ti bungalo, kas izkaisī ti diezgan plaš ā teritorijā starp palmā m un citu vietē jo augā ju, ko atdala bruģ ē ti celiņ i. Numuros ir dvieļ i, fē ns, ziepju gabals un tualetes papī rs. Visu pā rē jo ņ emam lī dzi vai pē rkam uz vietas. Ir arī gaisa kondicionieris, TV.
Man bija veca, bet darbojā s, kā dam istabā s bija plazma. Manā istabā bija duš a, kā dam bija vanna (bijuš ajā s ģ imenes istabā s uz 2 istabā m, tagad ir iekā rtotas kā atseviš ķ i, starp tā m ir durvis. Aizslē gtas, bet dzirdamī ba labā ka, vai varbū t , kā jums ir paveicies ar kaimiņ iem). Santehnika ir veca, bet laba. Skudras neskraidī ja baros pa istabu, tarakā ni arī nebija manī ti. Ieraš anā s dienā uz priekš kara uzsē dā s kaut kā das vietē jā s dzī vā s radī bas, uz ielas to nokratī ju ar č ī bu un aiztaisī ju durvis, lū k, jautā jums atrisinā ts. Izbraukš anas naktī pie sava bungalo sienas ieraudzī ju gekonu, viņ š bija burvī gs, bet ā tri aizbē ga, kad gribē ju viņ u nofotografē t.
Pā rcelties varē ja, kā ds tā arī izdarī ja, bet mana istaba man piestā vē ja un es paliku.

Parasti, ja jums kaut kas nepatī k, sazinieties ar viesnī cas gidu, viņ š palī dzē s atrisinā t problē mu.
Viesnī ca ir "ieslodzī ta" franč iem (pensionā riem un jaunieš iem, bet bijuš o ir vairā k), ir vā cieš i (mazā k nekā franč i), daž i itā ļ i un krievi. Saka, ka ir kvota krievu nometinā š anai - 20-30%.
Personā ls runā franč u valodā . Lū dzu, ņ emiet to vē rā , pē rkot uzturē š anos š ajā viesnī cā ! Lai nejustos aizskartas tiesī bas un nesatrauktos. Nesaki, kad jau esi tur, ka tevi nesaprot, ignorē , un vispā r, kā pē c viņ i nerunā krieviski, jo es atnā cu pie viņ iem un viņ iem man jā atbild krieviski. Viņ i kaut ko zina vā ciski un noteikti, varbū t ne visi, bet viņ i prot runā t itā liski - es personī gi to piedzī voju, jo skolas franč u valoda jau ir diezgan aizmirsta un itā ļ u valoda nā k priekš plā nā . Apsveikuma frā zes kā ds var runā t krieviski. Manas brī vdienas beigā s visa animā cijas komanda man korī teica: "Č au! Labu apetī ti! " utt.
Deserti, arbū zi, melones, vī nogas, saldē jums. Nez kā pē c apelsī ni ir tikai uz trauku malā m ar dā rzeņ iem/salā tiem. Nav sezona? Vai varbū t es neizskatī jos labi. Vī nu pusdienā s un vakariņ ā s pasniedz rozā , sarkanā , baltā pudelē s. Patī kami. Ū dens karafes.
Nebija laika paē st? Iet uz picē riju, tur ir pica vai sviestmaize.
Dzert, dzert, paņ emt pudeli ū dens? Tad tu ej uz bā ru. Pie baseina vē l kaut ko gatavoja, nezinu. Jū s varat saģ ē rbties vakariņ ā m.
Ir problē ma ar sē dvietā m, bet tas notiek neatkarī gi no tautī bas un meklē jot vienmē r var atrast brī vu vai vienkā rš i brī vu galdiņ u. Daž i franč u viesi vienojā s ar viesmī ļ iem, un viņ i ieņ ē ma galdiņ u, kad viņ i ieradā s. Tad to saprata arī mū sē jie, pā ris maskavieš i, un es ar viņ iem vairā kas reizes apsē dos. Meitenes, paldies par kompā niju!
Ū denspī pes bā rā varat pasū tī t tē jas dzē rienu ar piparmē tru un daudz cukura vai espresso (brū vē ts turku valodā ) un dzert to visu ā ra terasē . Tas arī uztver internetu vai arī varat doties uz viesnī cas vestibilu.

Ir 2 ā ra peldbaseini, blakus lielajam ir trī s duš as un viens iekš telpu talaso centrā pie viesnī cas. Jū s varat apmeklē t talaso centru, iepazī ties ar cenrā di un sniegtajiem pakalpojumiem pie tiem vai no darbiniekiem, kas piedā vā centra pakalpojumus atpū tniekiem viesnī cas teritorijā.

Viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā , pludmale nav ideā li tī ra, bet ir attī rī ta, tai skaitā no aļ ģ ē m.
Par to jū s ī paš i priecā jaties, ka, bū dams kaimiņ u viesnī cas pludmalē , es tikko š ausmā s aizbē gu no viņ iem un, atgriež oties Sv. , izlē mu izlī st jū rā , kā burkā ni dā rzā - daudz un tuvu katram otrs, un tas bija redzams no mū su pludmales, vispā rē jā ekskursijā iedzī votā ji sū dzē jā s par ē dienu tajā viesnī cā , ierobež ojumiem, trauku, galdu trū kumu, pat salveš u nav uz tiem utt. n. viesnī cā Sahā rā , kur mē s pavadī jā m nakti, viņ iem patika vairā k nekā tā , kurā viņ i atpū tā s). Bet es novirzos.
Ieieš ana jū rā ir maiga, vairā kas dienas pū ta vē jš un jū ra satraucā s, bet viļ ņ i nebija lieli. Vienu dienu pirmajā pusē pē c nemieriem jū ra bija netī ra. Un tā , ū dens ir silts, silts, sā ļ š , labs. Pie izejas no pludmales ir duš as un krā ni kā ju mazgā š anai.
Pludmale smilš aina, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli par brī vu, pludmales dvieļ us reģ istratū rā var paņ emt par depozī tu 10 dinā ru apmē rā , bet man bija savs. Kā ds sauļ ojā s smiltī s, kā ds sauļ oš anā s krē slā . Modē ir atstā t dvieli uz sauļ oš anā s krē sla un aiziet, paņ emot to š ā dā veidā.
Reiz es noskatī jos, kā skrien tetovē ta vā ciete, kaut ko runā jot un vicinot rokas, rā dot, ka viņ i ir aizvilkuš i sauļ oš anā s krē slu, nometuš i savas mantas ar pavadoni un kaut ko meklē . Viņ a satrauca franč u sievieš u baru, no tukš ajiem sauļ oš anā s krē sliem izmeta sveš as mantas un dvieļ us un vilka vispirms vienu, tad otro sauļ oš anā s krē slu. Viņ a atgriezā s, skrē ja vē l, kaut ko meklē dama un aizgā ja. Pienā ca kā ds franč u pā ris, paņ ē ma mantas, noklausī jā s franč u sievieš u stā stu, atteicā s no piedā vā tajiem tukš ajiem sauļ oš anā s krē sliem un devā s prom. Es nezinu, kurš š ajā stā stā kļ ū dī jā s, bet, ja jū s saskaraties ar kaut ko lī dzī gu, tad tā nav rusofobija, tie ir cilvē ki, viņ i ir katrā tautā.
4os uz pludmali atnā k vectē vs ar diviem groziem un somu, tirgo pludmales tunikas, stoles, š alles. Nopirku kokvilnas š alli par 5 dinā riem ap 150-200 rubļ iem, turku raž otu, pieklā jī gas kvalitā tes. Vajadzē ja ņ emt vairā k. Un tas ir lē tā k nekā š ejienes veikalos.
Veikalos pie viesnī cas (ir divi) cenu zī me tiek iekasē ta, kaulē ties! Tač u arī tad cena bū s augstā ka nekā veikalā pie viesnī cas. Piemē rs: Gribē ju paņ emt ziepes suvenī riem, veikalā ā rpus viesnī cas tā s maksā.2 dinā rus, viesnī cā.5 dinā rus. Es mē ģ inā ju nopirkt 2 ziepes par 5, viņ i saka, es zinu cenu, tā pē c ī paš nieks nelika mierā un viss, par 8 es doš u divas, bet viņ š smejas, bet nepadodas. Nepaņ ē ma. Izej no viesnī cas un ej, pastaigā jies kā das 5 minū tes. Bū s mazs veikals, strā dā bez pusdienā m, izvē le maza, tad pā ris mā jas vē lā k ir liels veikals, tajā ir pusdienas. Kad tieš i – nezinu, bet pulksten 16 jau ir vaļ ā.
Š eit tajā ir lielā ka izvē le un cenas zemā kas un dod atlaides, nav ļ oti lielas, bet viņ a preces tieš ā m ir lē tā kas. Es negā ju uz veikalu, viņ i piedā vā ja braucienu par 5 dinā riem, laika bija maz, es devos uz Sahā ru uz 2 dienā m, es nenā cu iepirkties.
Cukuru paņ ē mu no viesnī cas gides Anex tū res, 108$ (viņ a bija stulba, bija jā maksā dinā ros), lai gan vē lā k vā cieš i teica, ka 108$ esot "laba cena".
Daudz, protams, ir atkarī gs no ceļ ojuma gida. Man nepatika mū su ceļ vedis. Vispā r izbraukš ana 5:30, brokastis 5 no rī ta viesnī cā pabarotas (kafija, kruasā ni, fabrikas jogurti), virtuve tikko atvē rusies, viens š efpavā rs tikko sā cis gatavot tortiljas, bet neviens man neatsū tī ja. izsalcis š ajā ekskursijā.
Bija daudz transfē ru, mū s izkrā va no autobusa uz prā mja, tad atpakaļ autobusā , tad kaut kā da ū dens dzesē š anas sistē ma, ī sti neatceros, tad uz viesnī cu, pusdienas, aizveda mū s uz kanjonu ar oā ze un ū denskritums (tam nevajag ņ emt dvieli un peldkostī mu, tur nav kur peldē ties - sekls, pavisam nedaudz virs ū dens potī tes), suvenī ri - tur tā kaulē š anā s! , tad tuksnesis, bija dž ipu braukš ana pa marš ruta Dakā ra-Parī ze daļ u, un pa smiltī m, un ekstrē mi, un parasti. Un viņ i mū s atveda uz filmu veidotā ju celto pilsē tiņ u, kur tika filmē ti Zvaigž ņ u kari. Pē c tam mū s atgriezā s viesnī cā . Istabā ir dvieļ i, ziepes, š ampū ns, ž eleja. Viesnī cā ir brī vdabas peldbaseins, un tā darbojas arī naktī . Visa grupa ieradā s un vakariņ oja, devā s peldē ties. Otrā diena, atkal agra celš anā s, brokastis, rī tausmas sagaidī š ana sā lsezerā policijas maš ī nas uzraudzī bā un bruņ umaš ī na ar kaut kā du "lielgabalu" uz jumta...Lī bija ir netā lu, jā , tū risti ir aizsargā ti .
Pē c tam smilš u skulptū ras un alas. Tā lā k izjā des ar kamieļ iem pa smiltī m, apmē ram 40-50 minū tes. Kā man patika! Bet sā kumā tas bija biedē još i. Varē ja noī rē t svī trainu peldmē teli un ietī t galvu ī rē tā š allē vietē jā stilā.
Turpat par papildus samaksu viņ i piedā vā ja kartingu. Neviens nesā ka braukt.
Tā lā k pie berberiem, tur pie izejas lū gs atstā t vismaz 1 dinā ru, troglodī tus un doties mā jā s. Apstrā dā ta ar palmu sulu - bez maksas.
Piemaksā bū s tikai par vienu izmitinā š anu viesnī cā , ja vajadzē s 15, piemē ram, dinā ru, bet mē s vienojā mies ar sievieti grupā un palikā m vienā istabā kopā bez piemaksā m. Un dzē rieniem ū dens-tē ja-kafija-sula-alus un/vai kā ds cits dzē riens - dzē rieni nav iekļ auti cenā visas ekskursijas laikā nekur. Un, protams, suvenī riem ir vajadzī ga nauda.

Tagad par esoš o rotovī rusa problē mu.
Š is jautā jums, paldies Dievam, man pagā ja garā m, bet jau pieminē tie maskavieš i savukā rt saskā rā s ar viņ u un visu "š armu", kas ilga dienu vai divas; viņ i saka, ka viņ u kaimiņ i vā cieš i arī sagrā ba š o vī rusu; No š ī likteņ a paglā bā s arī kā da sieviete, kura atpū tā s kopā ar vī ru un mazmeitu, tač u pā ris dienas cieta viņ as vī rs un mazmeita. Tā pē c ņ emiet lī dzi nepiecieš amos medikamentus, nebū siet noderī gi, palī dziet citiem.

Izbraukš ana no viesnī cas uz lidostu bija 5:00, pirms izlidoš anas uz lidostu, un kā ds ekskursijā (laimī gajiem) 4 - 4:30 tika pabarots ar brokastī m, tā pat kā es vienu pirms Sahā ras.
Lidmaš ī nā mums iedeva pusdienas, lai gan pa ceļ am uz Tunisiju mū s pabaroja tikai ar sviestmaizi. Es domā ju, ka tas ir saistī ts ar lidojuma laiku. Mē s tur lidojā m 15:50 un atgriezā mies 8:20. Starp citu, pē c vakariņ u beigā m mani atveda uz viesnī cu un reģ istratū ra paņ ē ma dokumentus reģ istrā cijai un uzreiz aizveda vakariņ ā s, neskatoties uz to, ka kafejnī ca jau beidza darbu.
Es domā ju, viņ i neatstā s tevi izsalkuš u.
Pē c tam viesnī cas gids teica, ka pā rē jie pasaž ieri no mana lidojuma citā s viesnī cā s vairs nav pabaroti ar vakariņ ā m un viņ i jau seš os no rī ta iebruka ē dinā š anā.

Š is pā rskats ir garš , ja jums ir kā di jautā jumi, droš i jautā jiet.

Rezumē jot, man patika tur atpū sties, labprā t vē l vismaz 3 dienas bū tu ronis š ā dā rež ī mā .
аватар march48
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visvairā k no Krievijas, es nopirku ceļ ojumu Ukrainā ) Tū risma aģ entū ras ī paš nieks ilgu laiku atrunā ja, apgalvojot, ka viesnī ca vē l nav nosū tī jusi uz turieni nepā rbaudī tus tū ristus. BET, nolē mu un punkts) Rakstī t var daudz, teritorija liela, tī rī ba super, personā ls draudzī gs, bē rnu klubiņ š liels, ē diens daudzveidī gs, bet vidē js (jū ras gandrī z nebija pā rtika), no Krievijas neviens nerunā krieviski, tur bija es un mana meita) pā rē jā franč u masā (faktiski visa viesnī ca un koncentrē jā s uz š o tautu), atpū tā s pā ris vā cieš u un divas arā bu ģ imenes. … Tomēr ▾ Visvairā k no Krievijas, es nopirku ceļ ojumu Ukrainā ) Tū risma aģ entū ras ī paš nieks ilgu laiku atrunā ja, apgalvojot, ka viesnī ca vē l nav nosū tī jusi uz turieni nepā rbaudī tus tū ristus. BET, nolē mu un punkts) Rakstī t var daudz, teritorija liela, tī rī ba super, personā ls draudzī gs, bē rnu klubiņ š liels, ē diens daudzveidī gs, bet vidē js (jū ras gandrī z nebija pā rtika), no Krievijas neviens nerunā krieviski, tur bija es un mana meita) pā rē jā franč u masā (faktiski visa viesnī ca un koncentrē jā s uz š o tautu), atpū tā s pā ris vā cieš u un divas arā bu ģ imenes. ). Bē rnam patika animā cija, lai gan viņ i runā ja tikai franč u valodā . Veselu nedē ļ u pavadī ju sauļ ojoties, peldoties, skatoties uz cilvē kiem. Vispā r simtprocentī gi atpū ties no pilsē tas burzmas! un pat komunikā cijas netrū ka (angļ u valodā arī ir ļ oti maz cilvē ku, kas var) ļ oti iesaku relaksē još ai ģ imenes atpū tai. Cena un kvalitā te pilnī bā atbilst! o, gandrī z aizmirsu par jū ru: jū ra ir sekla un staigā t vajag ļ oooti ilgi, lai bū tu lī dz kaklam) krastā ir daudz aļ ģ u, bet tā s bija mū s netraucē
аватар poplavskih
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmais ā rzemju brauciens bija veiksmī gs. Uz Dž erbu lidojā m naktī , ap 5 no rī ta. Mū s sagaidī ja tū risma aģ entū ras pā rstā vis, iesē dinā ja autobusos un aizveda. Kaut kur viņ i nesaprata. Sā kumā viņ i brauca cauri kaut kā dai atkā pei apmē ram 30 minū tes. … Tomēr ▾ Pirmais ā rzemju brauciens bija veiksmī gs. Uz Dž erbu lidojā m naktī , ap 5 no rī ta. Mū s sagaidī ja tū risma aģ entū ras pā rstā vis, iesē dinā ja autobusos un aizveda. Kaut kur viņ i nesaprata. Sā kumā viņ i brauca cauri kaut kā dai atkā pei apmē ram 30 minū tes. . Mū su viesnī ca bija pirmā pa ceļ am. Tas atradā s nost no ceļ a un tieš i pludmalē . Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies istabā s. Lī dz rī tausmai radā s iespaids, ka esam kaut kā dā ciematā , apkā rt dzied gaiļ i un no moš ejas kliedza muezins, pulcē joties uz rī ta lū gš anu. Istaba tika pieš ķ irta vienā no trī s stā vu ē kā m paš ā augš ā , tad mē s to novē rtē jā m. Protams, sā kumā bijā m vī luš ies, lī dz sā ka kļ ū t gaiš s. Un te pavē rā s viss skaistums, skats no balkona uz dā rzu un jū ru bija pā rsteidzoš s. Esam PARADĪ ZĒ . Zaļ i ziedoš s dā rzs un zili zaļ a jū ra. Ko vē l vajag Pē tercam, bā lajam un darba mocī tajam? Tad sā kā s nelielas nepatikš anas. Viesmī ļ i nepievē rsa uzmanī bu, kamē r nesū dzē jā s tū risma aģ entū ras pā rstā vim, viņ u sauc Khedi (mē s viņ u saucā m par Fedju), tad viss bija kā rtī bā . Grī das puiš i bija labi, notī rī ja tī ri un neko neaiztika, pat uz galda atstā to galu. Seifs atradā s reģ istratū rā (20 dinā ri par visu uzturē š anā s laiku). Ē diens nebija slikts, ļ oti garš ī ga kafija, sulas un ū dens cik gribas. Pludmale tika tī rī ta no aļ ģ ē m katru dienu, nevis kā citas viesnī cas. Vakarā bija animā cija, lai arī franč u valodā , bet viss bija skaidrs. Bet krievu viesiem dejoja tā du kazaku, prieks bija skatī ties. Viņ i viņ us atbalstī ja ar tā du svilpi, ka varē tu domā t, ka tur bija 100 cilvē ki, nevis tikai 7. Vā rdu sakot, mums viss patika, mē s varam tur doties vē lreiz.
Первая поездка за границу Первая поездка за границу
аватар poplavskih
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
Первая поездка за границу Первая поездка за границу Первая поездка за границу Первая поездка за границу Первая поездка за границу Первая поездка за границу Первая поездка за границу Первая поездка за границу
аватар SUSANA
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta zaļ ā s zonas un lielā kas pludmales dē ļ ! Ir 3 stā vu ē ka un bungalo, no kuriem izvē lē ties. Pludmale tika tī rī ta katru dienu! Brokastis ir standarta un pusdienas un vakariņ as ir super! (gaļ a, vista, vienmē r daž ā das zivis, dā rzeņ i, augļ i, arbū zi, melones ) Kā dreiz bija garneles 10-15cm svaigas un garš ī gas! Laikapstā kļ i nedaudz pievī la no 10 dienā m 2 bija lietainas bet ne mazā k interesantas (kā Taizemē ! ) Jū ra silta bet nav Sarkans (nav zivju). … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta zaļ ā s zonas un lielā kas pludmales dē ļ ! Ir 3 stā vu ē ka un bungalo, no kuriem izvē lē ties. Pludmale tika tī rī ta katru dienu! Brokastis ir standarta un pusdienas un vakariņ as ir super! (gaļ a, vista, vienmē r daž ā das zivis, dā rzeņ i, augļ i, arbū zi, melones ) Kā dreiz bija garneles 10-15cm svaigas un garš ī gas! Laikapstā kļ i nedaudz pievī la no 10 dienā m 2 bija lietainas bet ne mazā k interesantas (kā Taizemē ! ) Jū ra silta bet nav Sarkans (nav zivju). No alkohola laba alus un laba vī na un stiprajiem dzē rieniem. Ejam vē lreiz! ! !
аватар OlgaZolushka
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas teritorija mums ļ oti patika, bet numuriņ i nevelk uz 4*, apkalpoš ana izcila. Gribē jā m atpū sties uz O. Dž erbā , bet tū roperators pat nebrī dinā ja, ka š ī viesnī ca atrodas cietzemē , otrā vilš anā s ir jū ras aļ ģ u sezona jū nijā piekrastē , principā jū raszā les jū tas kā siens, un, kad izbrauc piekraste, jū ra ir tī ra. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija mums ļ oti patika, bet numuriņ i nevelk uz 4*, apkalpoš ana izcila. Gribē jā m atpū sties uz O. Dž erbā , bet tū roperators pat nebrī dinā ja, ka š ī viesnī ca atrodas cietzemē , otrā vilš anā s ir jū ras aļ ģ u sezona jū nijā piekrastē , principā jū raszā les jū tas kā siens, un, kad izbrauc piekraste, jū ra ir tī ra. Tač u mums nepaveicā s arī ar laikapstā kļ iem: vē jains un jū ra vē traina, vienu dienu lija lietus, bet neviens nav vainī gs. Visus š os pā rsteigumus maksā ja saimnieka labā attieksme, lai gan tur neviens nerunā krieviski, ne visi zina arī angļ u valodu, bet mē s kaut kā sapratā mies. Interesantā kais ir tas, ka mē s trī s bijā m krievi, bet pā rē jie franč i, tad atbrauca arī itā ļ i. Tas bija ļ oti neparasti, interesanti, izcili ē dieni, lieliski animatori. Š ī viesnī ca ir paredzē ta klusā m ģ imenes brī vdienā m, varat droš i doties kopā ar bē rniem, pat ar ļ oti maziem.
Вид из номера Побережье
аватар asiya78
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies š ajā viesnī cā no 05/02/08 lī dz 05/09/08. Man viss ļ oti patika. Viesnī ca ļ oti zaļ a, personā ls uzmanī gs un neuzbā zī gs. Ē diens izcils, sistē ma viss. Bā rā tiek gatavoti garš ī gi kokteiļ i, pusdienā s un vakariņ ā s tiek piedā vā ts vī ns un alus, vī ns netiek likts vienreizē jā s lietoš anas glā zē s, bet glā zē s un vī na pudele. … Tomēr ▾ Atpū tā mies š ajā viesnī cā no 05/02/08 lī dz 05/09/08. Man viss ļ oti patika. Viesnī ca ļ oti zaļ a, personā ls uzmanī gs un neuzbā zī gs. Ē diens izcils, sistē ma viss. Bā rā tiek gatavoti garš ī gi kokteiļ i, pusdienā s un vakariņ ā s tiek piedā vā ts vī ns un alus, vī ns netiek likts vienreizē jā s lietoš anas glā zē s, bet glā zē s un vī na pudele. Ļ oti romantiski. Ļ oti garš ī gi dā rzeņ i, daž ā da gaļ a un zivis, augļ i. Saldumi ir zemā ks par ē ģ iptieš u, bet viss pā rē jais labā ks. Animatori ir smieklī gi, bet viņ i runā tikai franč u vai itā ļ u valodā , jo. pā rsvarā franč u tū risti. Bet tas mū s netraucē ja, bet pat iepriecinā ja. Viss civilizē ti. Pirms pusdienā m un vakariņ ā m dod aperitī vus-kokteiļ us. Pludmale tī ra. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, lai gan lasī ju, ka Tunisijā par tiem maksā . Reizi nedē ļ ā var paē st bez maksas restorā nā ar skatu uz jū ru. Trī s baseini: viens liels un divi mazi. Ir iekš telpu baseins, sauna, trenaž ieru zā le skaistumkopš anas un masā ž as telpas. Var droš i ceļ ot ar bē rniem.
вид аллеи бунгало бассейн


iemiesojums vacha1971
Sakiet man, puiši, vai kāds tūrisma operators sadarbojas ar šo viesnīcu?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums menshovmv
Sastāvdaļu nosaukums.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Midounas pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Houmt Souk pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Reliģija, Stats, iepirkšanās

Отель расположен в поселке Sangho, в 13 км от г. Зарзис и в 45 км от острова Джерба. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей региона. Отель подойдет для спокойного семейного отдыха, романтических путешествий или для бизнес-поездок.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Djerba-Zarzis составляет 52,4 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

На территории есть магазины и открытая терраса. К услугам гостей камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Мини-гольф, амфитеатр, стрельба из лука, каноэ.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 165 номеров.

Istabās

В номере представлено: ванна/душ, кондиционер, ТВ, телефон.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese BP 39, 4170 Zarzis, Tunisie
Tālruņi: Телефон: (+216) 75 680 770
Tīmekļa vietne: Oasis Marine
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.