Seabel Aladin Djerba 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.010
№12 viesnīcas reitingā Džerba
7.0 Numurs
6.0 apkalpošana
5.5 Tīrība
4.5 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Džerbas salas dienvidu krastā. Viesnīca tika uzcelta 1992. gadā, un pēdējā renovācija tika veikta 2014.-2015. gada ziemā. Kompleksa kopējā platība ir 60 000 m2. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai pludmalē.Vairāk →
аватар vera_tsikoliya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Uz Tunisiju devā mies ne pirmo reizi, tā pē c bija ar ko salī dzinā t. Un š ajā viesnī cā ir vieglā k pā ris rindā s uzskaitī t, kas jums patika, nekā simts rindā s, kas bija briesmī gi. Man patika dizains - mazas baltas mā jiņ as teritorijā - kā autentisks Ā frikas ciemats - tas ir ļ oti jauki. … Tomēr ▾ Uz Tunisiju devā mies ne pirmo reizi, tā pē c bija ar ko salī dzinā t. Un š ajā viesnī cā ir vieglā k pā ris rindā s uzskaitī t, kas jums patika, nekā simts rindā s, kas bija briesmī gi.
Man patika dizains - mazas baltas mā jiņ as teritorijā - kā autentisks Ā frikas ciemats - tas ir ļ oti jauki.
Teritorija ir arī zaļ a, kas ir plus.
Un ļ oti patī kama Mauritā nijas kafejnī ca ar turku kafiju, piparmē tru tē ju un ļ oti pieklā jī gu viesmī li.
Nu, reģ istratū rā visi ir pieklā jī gi un gatavi palī dzē t.

Un tagad par slikto.
1) Es izvē lē jos š o viesnī cu, jo atš ķ irī bā no lielā kā s daļ as citu, tajā visā bija Wi-Fi. Patiesī bā viņ š nekur labi neķ eras. Vismaz kaut kā (lai var piezvanī t radiem Viberā un pā rbaudī t pastu) viņ š noķ er vestibilā . Istabā s, bā ros un pludmalē viņ š neķ eras vispā r. Tas ir, š ķ iet, ka tas ir, tač u neviena no jū su ierī cē m nevar izveidot savienojumu ar to.
2) Š ķ iet, ka viņ i š eit nav dzirdē juš i par tī rī bu.
Mamma jau pirmajā dienā ē damistabā ieraudzī ja milzu tarakā nu (tā du mē s savā mū ž ā neesam redzē juš i), kurš mierī gi skraidī ja starp galdiem - viņ a teica viesmī lim - viņ š iesita viņ am pļ auku, it kā nekas nebū tu noticis. Tad mē s savā istabā (! ) saspiedā m tos paš us 2. Teikt, ka tas ir nepatī kami, ir nepietiekams apgalvojums. Pastā stī jā m reģ istratū rā par problē mu, solī ja saindē t un vairs neredzē jā m, bet nogulsnes palika.
Kopumā viesnī cas koplietoš anas telpas (reģ istratū ras bā rs, ē damistaba) ir ļ oti netī ras. Š ķ iet, ka viņ i nemaz neslaucas zem galdiem. Starp maiņ ā m cilvē ki ē damistabā vienkā rš i apgriež auduma galdautus uz otru pusi! Viņ i pat netī ra galdus. Izskatā s pretī gi.
3) Par ē dienu un dzē rienu. Tā da sajū ta, ka viņ i speciā li atlasa visu lē tā ko un nekvalitatī vā ko. Un nē , tas tā nav viss iekļ auts, tā nav taisnī ba! Mums ir ar ko salī dzinā t ....Š eit jū s saņ emat visus dzē rienus no atš ķ aidī tā pulvera, tos lej no aparā ta. Garš o pē c sī rupa un cukura, izdzert neko nav iespē jams.
Arī vī ns nā k no aparā ta, iedomā jieties kvalitā ti...Visu nedē ļ u dzē rā m tikai ū deni, kafiju un viņ u vietē jo piparmē tru tē ju (vienī gais plus punkts)
Un ē diens ir tikai murgs. Tas var patikt tikai tiem, kuri mā jā s var atļ auties tikai makaronus. Š ķ iet, ka viņ i gatavo salā tus reizi nedē ļ ā – un tad tu to ē d visu nedē ļ u. Tie visi ir novecojuš i un novecojuš i, kā arī periodiski pievieno kaut ko tā du, ko vakar neē dā t (piemē ram, tī rradņ u gabaliņ us, kas vakar tika pasniegti karsti). Tas ir pretī gi!!!
Ļ oti slikta zivju izvē le (un, kad tā ir, tā ir maza, kaulaina un neē dama). Mē s neē dam gaļ u un daž reiz vienkā rš i nevarē jā m atrast ko ē damu pusdienā m/vakariņ ā m
Dā rzeņ i, siers, augļ i - pretī gas kvalitā tes, nokaltuš i, novecojuš i, novecojuš i un daž reiz pilnī gi sapuvuš i ...
4) Uz ko visi dodas: jū ra un pludmale. Liela vilš anā s, salī dzinot ar Hammametu pagā juš ogad (tur bija ideā li dzidra jū ra, tī rs dibens un pludmale).
Te dibens akmeņ ains, paš ā pirmajā dienā viena no mums stipri sasita purngalu un kliboja pusi atvaļ inā juma. Viļ ņ i ir briesmī gi, to nevar nopirkt. Un ļ oti netī ra jū ra - no smilš u dibena pacelto viļ ņ u un aļ ģ u dē ļ . Starp citu, viņ i tos "drukā " prom no pludmales - patiesī bā viņ i izkrata tos no pludmales jū rā kopā ar kamieļ u ekskrementiem un ē rkš ķ iem. Un š ī elle pie ieejas jū rā - iedomā jieties, cik "patī kami" ir ieiet.

Un nesakiet, ka saka "par tā du cenu" - pagā juš ajā gadā mē s arī augustā bijā m viesnī cā Hammametā . Viss bija BRĪ NIŠ Ķ Ī GI (jū ra, pludmale, ē dieni, dzē rieni, tī rī ba, serviss, wifi) - bet tas bija lē tā k. Tā pē c cenai nav nozī mes. Š ī viesnī ca vienkā rš i nerū pē jas par saviem viesiem.
аватар utkinara
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labu dienas laiku visiem, nolē mā m pastā stī t par mū su atpū tu š ajā viesnī cā , lai Jū s bū tu lietas kursā un apgū tu zinā š anas, lai labi sagatavotos atpū tai! Mē s ar vī ru esam pirmie, kas dodas uz Ā friku. … Tomēr ▾ Labu dienas laiku visiem, nolē mā m pastā stī t par mū su atpū tu š ajā viesnī cā , lai Jū s bū tu lietas kursā un apgū tu zinā š anas, lai labi sagatavotos atpū tai!
Mē s ar vī ru esam pirmie, kas dodas uz Ā friku. Pirms tam viņ i atpū tuš ies Turcijā , Spā nijā un Grieķ ijā . Pē c ilgiem meklē jumiem apmetā mies Tunisijas pilsē tā Dž erbā , viesnī cā Rym Beach.
Transfē rs no lidostas uz viesnī cu notiek ā tri un bez kavē š anā s. 20 minū tes nav pagā juš as, bet te esam reģ istratū rā .
ieradā mies agri no rī ta, un kā jau ierasts, reģ istrē š anā s viesnī cā sā ksies 14:00, tā pē c, lai nesasprindzinā tos, devā mies brokastī s un tad izstaigā jā m teritoriju, lai iepazī tos ar viesnī cu.
Brokastis vienkā rš as. . . ļ oti vienkā rš as..... vē l vieglā k nekur, domā jā m, ka ar pusdienā m un vakariņ ā m bū s tā , bet nebija! pusdienas un vakariņ as vī riš ķ ī gi sauc par karaļ u svē tkiem. pusdienā s un vakariņ ā s ir katru dienu: daudz daž ā du veidu vai nu ar makaroniem, vai rī siem, bet ir arī vienkā rš i un mū sē jiem pazī stami),
kaut kā di dī vaini grilē ti dā rzeņ i, ir arī atseviš ķ s stū rī tis ar itā ļ u virtuvi - 4 veidu daž ā di makaroni. Gaļ a - liellopu gaļ a, bez cū kgaļ as, bet tā nav katastrofa. Tī tars bija 3 reizes nedē ļ ā daž ā dā s versijā s. Bija pat ceptas karaliskā s garneles. Ņ em, cik vē lies. Visiem garš o jū ras veltes, tā pē c tev tieš ā m ir jā stā v kā jā s, bet tas ir tā vē rts. Tā tad, ir tā ds galds ar nacionā lo virtuvi (pirmo reizi pamē ģ inā ju kuskusu un lē cas - vienkā rš i SUPER! ). liela desertu izvē le! ! daudz veidu augļ i!
Par istabiņ u varu teikt, ka laba. Negaidī jā m superdeluxe, bet vienkā rš i parastu standarta istabiņ u, kur var mierī gi izgulē ties un atpū sties pē c peldē š anā s, dejā m un sporta ar animatoriem, un daudz Ē dienu!! ! tur ir visas ē rtī bas, tehnika strā dā par 5, pat nekur nebija jā zvana! Tī rī š ana istabā ir praktiska katru dienu, nokavē ta tikai vienu reizi, bet tas ir labi!
Dž erbai nav daudz ekskursiju, ko piedā vā t. Mē s domā jā m, ka salā ir daudz vietē jo tū risma aģ entū ru, bet nekā , tikai internetā var atrast labus piedā vā jumus no vietē jiem krievvalodī gajiem ceļ ojumu aģ entiem. . mē s atradā m vietni un atstā jā m pieteikumu un saņ ē mā m tū lī tē ju atbildi! brauciens ar pirā tu kuģ i. . tikai par $20+ par vienu dienu tuksnesī tas bija kaut kas! ! Mē s atradā m labā kos piedā vā jumus vietē jā aģ enta vietnē Tunistrip. com…
Cienī jamie tū risti! JŪ RA ir vienkā rš i burvī ga! ! ! Ū dens no rī ta bija lī dz ceļ iem, bet pē c pā ris minū tē m ā rā negribē jā s. Pludmale tī ra. Daudz sauļ oš anā s krē slu. Jums nav jā meklē vietas vai jā pasū ta! !
Animā cija . ļ oti Aktī vi notiek daudz sacensī bu + daž ā da veida dejas + sports + sacensī bas + diskotē kas utt. ī si sakot, tā s neļ auj garlaikoties ! !
Ekskursijas Dž erba neko daudz nevar piedā vā t.
Varu teikt, ka par nelielo naudu ļ oti patī kami atpū tā mies Ā frikā .
аватар vladimirs79
Pē c daudzu atsauksmju izlasī š anas pirms daž ā du viesnī cu tū res iegā des mē s nolē mā m palikt Seabel Aladin Djerba 3 *. Mē s bijā m č etri, divi pieauguš ie, divi bē rni 15 un 3 gadus veci. Viesnī cā ieradā mies 11. … Tomēr ▾ Pē c daudzu atsauksmju izlasī š anas pirms daž ā du viesnī cu tū res iegā des mē s nolē mā m palikt Seabel Aladin Djerba 3 *. Mē s bijā m č etri, divi pieauguš ie, divi bē rni 15 un 3 gadus veci. Viesnī cā ieradā mies 11.01. 2017. plkst. 21.30, jo aviokompā nija nordwinds aizkavē ja lidojumu par 4 stundā m.
Viesnī cas tika labi uzņ emtas. Lai gan vakariņ as jau bija beiguš ā s, tikā m pieticī gi, bet paē dinā ti un ievietoti istabā s. Mums tika pieš ķ irts bungalo C29 ar skatu uz dā rzu, klusā vietā .
Jo mums ir viens bē rns 3 gadi, mums ļ oti patika, lai gan reģ istratū rā neko neprasī jā m. Mē s samaksā jā m par ledusskapi. trī sgadī gam bē rnam atnesa biezpienu un pā rtiku visam atvaļ inā jumam un nekļ ū dī jā s, jo visu laiku viņ š no viesnī cas ē diena ē da tikai pankū kas. Tā pē c, ja bē rns slikti ē d, ņ emiet lī dzi ē dienu, burciņ as, pienu, biezpienu utt. Ledusskapis (nogalinā ts, bet strā dā ja) maksā ja 20 USD par 9 dienā m.
Istaba: ļ oti, ļ oti maza č etriem cilvē kiem un viss, viss ir flī zē ts, pat naktsgaldiņ i un TV, un pat lielā s gultas galvas balsts un ar asiem stū riem, tas ir ļ oti neē rti mazam bē rnam. Lielā gulta nav koka, bet uz betona pamatnes tieš i no grī das un virs matrač a : )))). Turpat blakus dibenam divas dzelzs saliekamā s gultas, arī ar matrač iem : ))). Iebū vē jamie skapji no skaidu plā tnes ar seifu, ķ eblī ti un 22" LCD televizoru : ))) un VISS. Vannasistaba labi apvienota ar tualeti treš daļ as telpas lielumā , parasta duš a ar paliktni aizklā ta. ar biezu stiklu. Atbraucot iedeva divas burciņ as ar gē lu un divas mazas ziepes-ņ em lī dzi ž elejas, š ampū nus un ziepes. Istabu tī rī ja perfekti, katru dienu, vienmē r kad bijā m pludmalē . Atstā jā m 1dolā rs, 1 eiro vai trī s bati (kas bija). Balkons liels, ar treš daļ u istabas, č etri veci plastmasas krē sli un galds, mazs drē bju ž ā vē tā js, paņ em lī dzi virvi un drē bju š ķ ipsnas. Mums paveicā s ar balkonu, jo nā kamā istaba bija kopē jā koridorā , proti, tu izej no istabas uz pludmali, un kaimiņ i sē ž un smē ķ ē , un tu ej viņ iem garā m (tas ir know-how, iespē jams, to sauc par karidobalkonu : ))).
Ē diens: strā dā ja tikai galvenais restorā ns, viss, ko viņ i raksta savā vietnē , ir meli. Tiesa, no 10.00 pludmalē un pie reģ istratū ras darbojā s bā rs - tikai dzē rieni, t. i. Pa dienu nav kur ē st. Galvenajā restorā nā ē diens ir ļ oti vienkā rš s un nav daudzveidī gs. Dā rzeņ u ir daudz, saldumu daudz, bet ar gaļ u ir lielas problē mas - bū tī bā gaļ a vai nu nav cepta, vai sagriezta tā , ka nevar dzī vot (sugas: tī tars, vista, liellops, fuck un viss ). Jū ras veltes - daž reiz maza cepta zivs vai nedaudz lielā ka zivs VISS ir ļ oti kaulains un ar neiztī rī tā m iekš ā m, kas ir rū gtas. Reiz mī klā bija menca, lieliski viņ ai bija rinda. Kā dreiz iedeva krabjus, kurus izdevā s sabojā t t. i. viņ i gatavoja tos tā , lai tie nesmarž oja patī kami, viņ i nedeva ī paš as ierī ces, cilvē ki tos vā ca ar dakš ā m. Mē s arī paņ ē mā m pā ris, nevarē jā m kā rtī gi atvē rt, sagriezā mies, uzspļ ā vā m uz š o biznesu, izmetā m, kā jau lielā kā daļ a. No pieklā jī gā ē diena bija: pankū kas ar dateļ u medu, virtuļ i, frī kartupeļ i, olas, č etru š ķ irņ u saldē jums pusdienā s un vakariņ ā s, nacionā lā s zupas. Pica, makaroni un desiņ as kaut ko atdeva. Nav iespē jams ē st sierus un desas - svaigas. Vienkā rš i neuzmanī ga attieksme pret gatavoš anu, steigā . Trī s ē dieni. Jū ras veltes nulle ar maziem plusiem. No augļ iem tikai ā boli, bumbieri, plū mes, vī nogas un viss.
Pludmale un jū ra ir lieliski piemē rotas pieciem plus. Pat oktobrī var peldē t bez problē mā m, lai gan vietē jie vakarā velk dž emperus.
Ekskursijas neņ ē mā m, paš i ar taksi braucā m uz krokodilu fermu (tas ir ā rpus vā rtiem, 4 bati). Krokodili bija letarģ iski, bet tomē r interesanti.
Veikals aiz vā rtiem pa kreisi, 500 m un š ķ ē rsojiet ceļ u, kamieļ a piemineklis, tur tika veikti visi pirkumi (fiksē ta cena).
Lielā kā daļ a darbinieku ir draudzī gi un laipni.
Mū s pā rsteidza Pegasus pā rstā ve Tatjana. Tikš anā s notika 18.30 nā kamajā dienā pē c ieraš anā s, kad mē s jau zinā jā m visu, kas mums nepiecieš ams, un nolē mā m, ko mē s darī sim. Š is ir neprofesionā ls darbinieks, kurš neatbildē ja uz mū su jautā jumu bez smī nē š anas un iebiedē š anas. Piemē ram, par internetu, kur labā k ķ eras, atbildē ja kā dreiz labi noķ ers, bet tagad tā s ir tavas problē mas. Vai arī mē s uzzinā jā m divas dienas pirms izlidoš anas caur aviokompā nijas mā jaslapu, ka mū su lidojums bū s 14 stundas agrā k, mē s visi uz divā m dienā m vē rsā mies pie Tatjanas, lai to noskaidrotu, viņ a tikai paskatī jā s pā rsteigta un atbildē ja, ka neko nezina, viss kā rtī bā . . Lai gan aviokompā nijas mā jaslapā viss bija zinā ms jau sen, un divas dienas novē roju laika nobī di plus mī nus stunda. Beidzot Tatjana pacentā s to apstiprinā t vakarā pulksten 19.00, kad lī dz izieš anai no viesnī cas bija atlikuš as 6 stundas. Un, ja mē s nepā rliecinā mies, un kaut kur aizbrauktu, jo pē c grafika mums nā kamajā dienā bū tu jā iziet no viesnī cas 14:30. Un tā pē c mū su lidojums tika pā rcelts uz 14 stundā m (viņ i lidoja 14 stundas agrā k, viņ i nozaga dienu), un mē s lidojā m naktī , prasī jā m viņ ai pusdienu kastī ti, viņ a smejas, var teikt, ka mū s nosū tī ja. Nez kā pē c viņ a teica, ka pulksten 3:00 naktī viesnī cā ir kaut kā ds ē diens, bet tad, mī ļ i nesmaidot, viņ a teica: "Tevi izvedī s agrā k 1:00. " Ar ņ irgā š anos viņ a teica, ka tā s nav viņ as un Pegaza problē mas, sū dzieties aviokompā nijai, viņ a pā rskaitī jumu veica š ā dā veidā , kaut gan Pegasus lī gumā ir 7.7 punkts. Rakstī ts, ka par to atbild gan operators, gan pā rvadā tā js. Viņ a pat nepā rzina pā rstā vē tā uzņ ē muma lī gumu un vispā r neprot komunicē t ar cilvē kiem. Viņ a pastā vī gi nav klā t, vai nu skraida, lejot kafiju bā rā , vai smejas kopā ar vietē jiem jaunieš iem. Vienkā rš i Pegasus ir ļ oti slikts operators (tā pē c arī darbinieki tā di), nepē rciet biļ etes no š ī operatora. Paņ ē mot no mums 122 tū kstoš us uz 9 naktī m, patiesī bā tā s bija 8 naktis (kopā nozaga 18 stundas: bija 4 stundu kavē š anā s, atpakaļ.14 stundas agrā k nekā izlidoš ana un pat naktī ar mazu bē rnu uz vietu pē c izbraukš anas pē cpusdienā , viņ i nekad nezinā tu, ka š ā du ceļ ojumu nevarē s nopirkt). Padoms: skatieties citu operatoru tū res, lidostā mē s runā jā m ar cilvē kiem, citas viesnī cas no citiem operatoriem ir lē tā kas un forš ā kas, nekļ ū dieties kā mē s. Izbraukā jā m pusotru mē nesi, simts reizes prasī jā m par izbraukš anu, mū s brī dinā ja, ka var bū t 2-3 stundu maiņ as, bet nevienam normā lam cilvē kam pat prā tā nevarē ja ienā kt, ka maiņ a bū s 14 stundas uz leju. .
Atpū tā mies ļ oti labi, bet viesnī ca solī da 3. Man patika pati viesnī ca, attieksme arī . Atsauksmē s kā ds rakstī ja, ka 4, š ī viesnī ca nav visos aspektos 3. Bija citā s viesnī cā s, Tunisijā ir č etras č etras. Ja nebū tu nozagtais laiks un kompetents Pegasus pā rstā vis, tad visu svē tku kopvē rtē jums bū tu bijis 4 un tā tad 3.
аватар Tnika
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nopirkā m biļ eti no 18. -29. maijam uz Tunisiju, apm. Dž erba, Seabel Aladin Djerba viesnī ca. 2 dienas pirms izbraukš anas mums paziņ oja, ka viesnī ca vē l nav gatava uzņ emt viesus lī dz 20. maijam un tiksim izmitinā ti uz 2 dienā m Seabel rym Djerba hotelā . … Tomēr ▾ Nopirkā m biļ eti no 18. -29. maijam uz Tunisiju, apm. Dž erba, Seabel Aladin Djerba viesnī ca.
2 dienas pirms izbraukš anas mums paziņ oja, ka viesnī ca vē l nav gatava uzņ emt viesus lī dz 20. maijam un tiksim izmitinā ti uz 2 dienā m Seabel rym Djerba hotelā . Lai gan viesnī ca ir 4 *, bet tas viņ iem vispā r nevelk. Teritorija liela, bet nesakopta. Pludmales dvieļ i par maksu. Wifi darbojas slikti un tikai reģ istratū rā . Tū risma aģ entū ru fotogrā fijas neatbilst realitā tei. Tas ir par Seabel Rym.
Par Seabel Aladin:
Pati Dž erbas sala: Ā frikas kontinenta ziemeļ os, Vidusjū rā . Sala ir nedaudz siltā ka nekā cietzeme. Dž erbai ir sava lidosta. Valū ta: dinā rs un mili. 1 dinā rā ir 1000 (tū kstoš i) mili. 1 dinā rs - apmē ram 32 rubļ i.
20. maijā.10:00 gaidī jā m autobusa kustī bu.
Autobuss ieradā s bez pazī š anas zī mē m, bez gida, bez tū ristu simbolikas, sapratā m, ka tas ir mums, kad viens no tū ristiem jautā ja š oferim, vai š is autobuss atrodas Aladinā . Jā , tas tur nokļ uva. Iebraucā m nezinā majā , mē s ar vī ru jokojā m, ka viņ us vedī s uz plantā ciju vā kt dateles.
Mē s bijā m pirmie tū risti š ajā sezonā Seabel Aladin viesnī cā . Mē s bijā m 50.
Norē ķ ins: izsniedza atslē gas numuriņ am 2. stā vā virs baseina. Mē s ar vī ru pirmo reizi devā mies apskatī ties bez bagā ž as. Mē s esam no tā atteikuš ies. Mē s pa dienu guļ am un bē rni guļ , un tur pa dienu ir ļ oti skaļ š un skan mū zika. Mē s tikā m jauninā ti uz bungalo T24.
Jū ra un pludmale: man patī k jebkura jū ra. Baltas smalkas smiltis. Bija dienas, kad krastā bija daudz aļ ģ u, bet viss bija tī rs. Bija jū ras bē gumi un bē gumi. Patī kama vē sma ir ļ oti mā nī ga. Visas dienas bijā m smē rē juš ies ar aizsardzī bu 50 un tajā paš ā laikā nesauļ ojā mies atklā tā saulē .
Kad viesnī cā sā ka ierasties cilvē ki un viesnī ca bija pilna, strā dniekiem acī mredzami nebija laika. Pludmalē trū kst lietussargu un sauļ oš anā s krē slu, un atklā tā saulē var ā tri izdegt, nav ē nas. Pludmales dvieļ i par depozī tu 10 dinā ru apmē rā . Mē s neņ ē mā m, mē s paņ ē mā m lī dzi dvieļ us.
Ē dinā š ana: galvenais restorā ns, bā rs pretī reģ istratū rai, kur no 10:00 var paņ emt lī dzi arī ū dens pudeles uz istabu.
Pludmales bā rs un baseina bā rs. Brokastis no 6:00 lī dz 10:00, pusdienas no 12:30 lī dz 14:00, vakariņ as no 19:00 lī dz 21:00. Starplaikos uzkodas bā ros un dzē rieni.
Galvenajā restorā nā : pats visu pasniedz, pats arī lej dzē rienus. Salā ti: varē tu bū t vienkā rš ā ki, tikai es tos neē du salā tos.
Gaļ a: daž ā da, patika viņ u nacionā lais ē diens: kuskuss ar sautē jumu un dā rzeņ iem. Eiropas virtuve. Gaļ a, ko viņ i tur gatavo, nav ī paš i laba, tā ir izturī ga.
Konditorejas izstrā dā jumi, kū kas un saldē jums ir vienkā rš i lieliski. Arbū zi, melones, aprikozes, persiki, apelsī ni, greipfrū ti, dateles. Viesnī cā nav sulas.
Pē dē jā atpū tas dienā devā mies uz a'la ratiem. Sabojā ja vakaru un izniekoja laiku. Viņ i pat nezina, kas tas ir. Viņ i pasniedza to paš u ē dienu, ko vispā rē jā restorā nā , un sliktā kas kvalitā tes, un to, ko tur ī paš i neē d. Bē rniem nav pieejamas sulas vai sodas. Tē ja un kafija arī . Ū dens un vī ns. Mē s devā mies uz kopī gu restorā nu un parasti ē dā m to, kas mums garš o. Es, protams, sū dzē jos gidiem un ne tikai man. Ja kā ds vē las just, ejiet. Gids solī ja aprunā ties ar vadī tā ju un pagriezties. Sabojā ja vakaru. Mē s aizgā jā m gulē t. Arī miegs nedarbojā s. Viņ i izvilka skaļ ruņ us uz baseinu un sarī koja tur diskotē ku un karaoke, bezbalsī gas tantes kliedza mikrofonā , tas bija briesmī gi un bija sajū ta, ka zem mū su logiem ir troksnis, lai gan mē s nedzī vojā m tuvu. Cilvē ki sū dzē jā s. 23:20 viss atslē dzā s. Un tas noteikti bū s katru dienu tagad. Mums paveicā s, klausī jā mies tikai 2 vakarus. Dienas pē dē jā dienā restorā nā dē lu pagrū da un uzkliedza ā rzemnieks. Tika galā ar š o viesi ar administrā cijas palī dzī bu.
Nepalaidiet vaļ ā , ja jū su bē rns ir ievainots.
Lidojums bija laikā . Izbraukš ana no istabiņ as pulksten 12.00. Ja jums ir vē ls lidojums vai izlidoš anas laiks ir pā rcelts, varat maksā t papildus USD 25 un neizrakstī ties lī dz izlidoš anai.
Animā cija: puiš i cenš as izklaidē t. Viss ir standarta, kā Turcijā . Bē rniem nav mini kluba. Lai gan ir rotaļ u laukums un klubs, kur pasē dē t ar bē rniem.
Ekskursijas: mē s nedevā mies, mums bija pietiekami daudz pā rvietoties un ceļ ot no un uz lidostu. Drupas, gruž i visapkā rt. Mē s negribē jā m iet un skatī ties uz to. Viņ i jautā ja cilvē kiem, kurš ir lī dzī gs, bet ir vairā k mī nusu. Bet iet vai nē , katrs pats izlemj.
Spa: laba masā ž a.
Pludmalē bez maksas var paņ emt kanoe laivu un dē li ar buru.
Kopsavilkums: viesnī ca ir labi uzturē ta (dā rznieki strā dā labi). Labs bezmaksas wifi.
Jū ra, pludmale, peldbaseins. Vispā r labi. Aiz viesnī cas atrodas veikali. Par samaksu viņ i pieņ em dinā rus, dolā rus, eiro.
Pegazs vada: ne visi piekrī t un daudz ko izpuš ķ o. Vai vē laties vē lreiz apmeklē t š o viesnī cu? Droš i vien nē vai ja daž as lietas tiek likvidē tas.
Tas ir mans redzē jums un viedoklis.
аватар NATALYA-VIKA
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ELDORADOR ALADIN Djerba Tunis apskats Mū su brī vdienas Dž erbā Tunisijā pienā ca jū nija beigā s. Klimats: Pirmā lieta, kas jā atzī mē , ir patī kams klimats. Nav svelmains karstums, maigs vē jiņ š un neparasti silta jū ra! ! ! Naktī s bija ē rti gulē t vienkā rš i ar atvē rtā m balkona durvī m, kondicionieris praktiski netika lietots. … Tomēr ▾ ELDORADOR ALADIN Djerba Tunis apskats
Mū su brī vdienas Dž erbā Tunisijā pienā ca jū nija beigā s.
Klimats:
Pirmā lieta, kas jā atzī mē , ir patī kams klimats. Nav svelmains karstums, maigs vē jiņ š un neparasti silta jū ra! ! ! Naktī s bija ē rti gulē t vienkā rš i ar atvē rtā m balkona durvī m, kondicionieris praktiski netika lietots. Nav kaitinoš u kukaiņ u, vispā r - ž ē lastī ba!
Par Aladin Hotel:
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, kas orientē ta uz ģ imenē m ar bē rniem, bet lē tu. Tā kā internetā atsauksmes nebija, viņ i paļ ā vā s tikai uz tū roperatora padomiem. Liels paldies "Helis-Tour" par stingro ieteikumu doties uz Alladin Hotel. Viesnī ca ***; istabiņ a plaš a, bet nav ne fē na, ne TV (par to jau Maskavā brī dinā ja), te beidzas dzī ves apstā kļ u mī nusi. Paņ ē mā m lī dzi fē nu un vakaros bā rā uz lielā ekrā na skatī jā mies Eiropas č empionā tu futbolā , tas bija vē l iespaidī gā k.
Par uzturu:
Brokastī s - rī su biezputra ar rozī nē m, olu kultenis, olu kultenis, desiņ as un graudaugi, virtuļ i un tortiljas. Bē rnam ļ oti pietrū ka auzu pā rslu un mannas, bet viņ i spieda sulu no svaigiem apelsī niem un ē da arbū zus. Pusdienā s un vakariņ ā s - pā rpilnī ba un daž ā dī ba otro ē dienu: pikanti un svaigi, un sautē ti, un cepti, un gaļ a, un zivis, un vistas gaļ a, un ko ne - kā dreiz viņ i pat gatavoja rapanus. Tur bija gan garneles, gan kalmā ri, gan mī dijas. Daudz dā rzeņ u visā s formā s: gan sautē tu, gan neapstrā dā tu, piedevu un salā tu veidā . No augļ iem: arbū zi, melones, dateles, persiki, plū mes. Saldē jums ir ļ oti ū deņ ains, lī dzī gs mū su š erbetam, bet ļ oti garš ī gi putas, krē mi, kū kas, konditorejas izstrā dā jumi. Cepš ana ir vienkā rš i fantastiska š ķ irne. Garda vienmē r svaigi cepta baltmaize. Vakariņ ā s pasniedz zupas, parasti zupas biezenī , daž reiz arī pikantas. Jā saka, ka vienmē r bija ū dens pudelē s jebkurā daudzumā , atš ķ irī bā no blakus esoš ā s viesnī cas, starp citu ****. Attiecī gi pā rtikas un ū dens netrū ka. Pē cpusdienas tē jai viņ iem ir pankū kas un virtuļ i. Pa dienu tikai ū dens, soda, tē ja, kafija un vietē jie alkoholiskie dzē rieni + alus. Pludmalē ir restorā ns, kur viss jā pasū ta iepriekš - garš ī gi.
Par teritoriju:
Teritorija ir liela ar milzī gu skaitu vienmē r ziedoš u augu un palmā m. Tas ir kā atrasties botā niskajā dā rzā . Nepā rspē jami baseini: iekš telpu, ā ra, izvietoti divos lī meņ os, lai varē tu nirt no viena uz otru kā no torņ a, ar zonu ū denspolo spē lē š anai. Bē rnu baseins ar ū denskritumu. Ū dens ir mē reni hlorē ts. Tā tad, runā jot par ainavu, tikai entuziasma aplausi. Ceļ š uz pludmali vijas starp palmā m, oleandriem un rododendriem gar volejbola, tenisa uc sporta laukumiem.
Par pludmali:
Pludmale ir tī ra un smilš aina. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, ja, protams, ir vē lme pasē dē t pirmajā rindā zem niedru sē nī tes, tad agri no rī ta jā bū t ne pā rā k slinkam, lai aizskrietu uz jū ru un uzliktu dvieli pareizais sauļ oš anā s krē sls. Kompetenti organizē ta personī go mantu aizsardzī ba pludmalē . Tirgotā jiem ir aizliegts tuvoties sauļ oš anā s krē slu zonai. Viņ i pā rdod tikai cigaretes, pareo, palmas un kulonus akmens sirsniņ u formā . Arī jū rā pā rsvarā ir smiltis, bet daž kā rt uznā k lieli atseviš ķ i akmeņ i. Varbū t to var attiecinā t uz mī nusiem, jo. pastā v briesmas netī š ā m savainot kā ju, bet tad ā tri paskatī jā mies, kur cilvē ki pā rsvarā iet jū rā , un atradā m pavisam smilš ainu laukumu. Ū dens ir vienkā rš i maģ isks! Bija viļ ņ i un miers, brī ž iem krasta tuvumā peldoš ā s aļ ģ es nedaudz sasprindzinā jā s, bet nā kamajā dienā tā s vairs nebija. Gumijas č ī bas, kuras pirkā m atpakaļ Maskavā , mums nebija vajadzī gas.
Par ekskursijā m:
1. Ekskursija uz Sahā ru. Par viņ u ir diametrā li pretē ji viedokļ i. Paš i negā jā m, tā pē c objektī vi spriest nevaram, bet pē dē jā skrē jiena tū risti bija pilnī gā sajū smā , un mū su skrē jiena grupa bija vī lusies, varu teikt tikai vienu: lai kā gids gleznotu, tur bē rniem tur nav ko darī t - ir pā rā k karsts un nogurdinoš s.
2. Pirā tu kuģ is. Apmē ram 900 r. pieauguš ais, 450 bē rni. Lieliska ekskursija! Viņ i ar autobusu tiek aizvesti uz tuvā ko ostu, kur vesela eskadra pirā tu kuģ u kuģ o uz tuksneš ainu salu. Peldieties lī dz tai apmē ram 1 stundu. Š ajā laikā pirā tu animatori krā so bē rnus, dejo, uzjautrina cilvē kus ar akrobā tiskiem trikiem, ķ er zivis un krabjus ar tī klu - visiem ir ļ oti jautri. Uz salas katrs kuģ is piestā j pie savas piestā tnes. Krastā ir milzī ga telts ar galdiņ iem. Apmē ram divas stundas peldē jā mies salas otrā pusē , un tad pirā ti mū s cienā ja ar tradicionā lajiem tunisieš u ē dieniem: kuskusu, tortiljā m, salā tiem un zivī m. Desertā arbū zs un tē ja (pusdienas iekļ autas ekskursijas cenā ). Tad pirā ti izklaidē ja pieauguš os, rā dot ž anra ainas, kas bija saprotamas tū ristiem, kas runā jebkurā valodā . Mū su bē rni, un mē s bijā m sajū smā , bildes sanā ca ļ oti krā sainas un smieklī gas.
3. Ekskursija uz krokodilu fermu. Nolē mā m, ka uz fermu brauksim ar taksi, ar laiku sanā ca lē tā k un ē rtā k. Galvenais ir ierasties fermā lī dz pulksten 17:00, jo š ajā laikā tiek baroti krokodili - ļ oti iespaidī gs skats: plē soņ u pū lis grauž svaigu gaļ u ar kraukš ķ ī gumu. Brrr. Iespaidī gi. Iesakā m arī ceļ ot ar č etriem cilvē kiem, jo š ajā gadī jumā jū s iegā dā sieties ģ imenes biļ eti tikai par 30 dinā riem (apmē ram 700 rubļ u). Tas ietvers arī neatkarī gu senā s Tunisijas apmetnes apskati, kas sniedz priekš statu par š ī s tautas dzī vesveidu.
Par taksometru:
Milzī gs skaits dzeltenu maš ī nu, maksa maksā santī mu, aprē ķ ins pē c metriem, t. i. nekā du problē mu.
Par suvenī riem:
Mē s iesakā m tos iegā dā ties tuvā kajā Medunas pilsē tā . Ir liels skaits civilizē tu veikalu ar fiksē tā m cenā m. Tas ir ļ oti ē rti. Tirgū un viesnī cu veikalos var nopirkt vienu un to paš u, bet tur sā kotnē jā cena tiek pacelta tik augstu, ka tad ir ļ oti apš aubā ms prieks kaulē ties lauzī tā franč u valodā . Veikals joprojā m ir lē tā ks un jaukā ks. Papildus tematiskiem suvenī riem visiem vī rieš iem nopirkā m ā das jostas (tā s maksā ap 8 dinā riem - ap 180 rubļ iem), un ā das somas sievietē m (no 15 lī dz 20 dinā riem - 300-500 rubļ i) Iegā dā jā mies arī arā bu tē rpus - ļ oti skaista un sieviš ķ ī ga.
Par Helis-Tour darbiniekiem:
Patī kamā kais iespaids par bē rnu animatoru. Inna ir jū tī gs, enerģ isks labsirdī gs cilvē ks, ar degoš ā m gaismā m acī s. Pat franč u bē rni skrē ja pē c viņ as astes, nemaz nerunā jot par mū sē jo. Pa dienu viņ as pakalpojumus personī gi neizmantojā m, bet principā viņ ai varē ja bezbailī gi uzticē t savu bē rnu. Vakarā bē rniem ir ikdienas "bē rnu bibliotē ka" ar deju programmu. Pie pieauguš o programmas mē s palikā m reti, jo pieauguš o animā cija tiek veikta tikai franč u valodā , bet daž reiz bija ļ oti interesanti un saprotami skaitļ i, piemē ram, dejas, burvju triki, numurs ar č ū skā m.
Kopsavilkums:
Cenas kvalitā tes ziņ ā viesnī cai liktu pamatī gu pieci, pat ar plusu. Personī gi mē s bijā m ļ oti apmierinā ti. Es brī nos par tiem cilvē kiem, kuri turpina braukt uz mū su dienvidiem par to paš u naudu, un biež ā k vē l dā rgā k - viņ i ir traki! ! ! VISI UZ JERBU! ! !


iemiesojums rubezh.vrn
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Midounas pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Houmt Souk pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Reliģija, Stats, iepirkšanās

Отель расположен на южном побережье острова Джерба. Гостиница была построена в 1992 году, а последняя реновация проведена зимой 2014-2015 гг. Общая площадь территории комплекса составляет 60 000 м2. Отель подойдет для пляжного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 45 минутах езды от аэропорта Джерба (30 км).
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды. На территории есть магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровая комната, мини-футбол. Предоставляется оборудование для занятий спортом.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • izjādes centrs
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 318 комфортабельных номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Seabel Aladin Djerba, Zone hôtelière AGHIR, Djerba
Tālruņi: Тел: +216 75 750 180 Факс: +216 75 750 184
Tīmekļa vietne: Seabel Aladin Djerba
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.