Fiesta Beach 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 1.010
2.5 Numurs
2.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
2.5 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Džerbas salas jūras krastā, 5 km attālumā no Midounas centra. Houmt Souk atrodas 15 km attālumā no viesnīcas. Viesnīca tika uzcelta 1984. gadā un pēdējā renovācija notika 2013.-2014. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm, kā arī ikvienam, kurš izvēlas aktīvu pludmales atpūtu.Vairāk →
аватар Lana-676
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī ga viesnī ca un attieksme!! ! ! 2019.  gada jū nijs Laba diena. Es vē los dalī ties savos iespaidos par Fiesta Beach Djerba viesnī cu un varbū t izglā bt kā dam ilgi gaidī to atvaļ inā jumu) Gribu teikt, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz fotoš opē tā m fotogrā fijā m un pozitī vā m tū ristu atsauksmē m lī dz 2019. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca un attieksme!! ! ! 2019.  gada jū nijs
Laba diena. Es vē los dalī ties savos iespaidos par Fiesta Beach Djerba viesnī cu un varbū t izglā bt kā dam ilgi gaidī to atvaļ inā jumu)
Gribu teikt, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz fotoš opē tā m fotogrā fijā m un pozitī vā m tū ristu atsauksmē m lī dz 2019. gada maija beigā m, kā arī vē rtē jumu. Diemž ē l viesnī ca 5? ar infrastruktū ru bē rniem Dž erbā netika atrasts, tā pē c man bija jā brauc uz š ejieni. Mū su tū re no 06/03/2019 lī dz 17/06/2019. Es uzrakstī š u sī kā k
Pē c š ī brauciena tagad vē l vairā k saprotu, ka nav vē rts paļ auties uz pozitī vā m atsauksmē m (. Tā kā visi cilvē ki ir daž ā di. Kā ds brauc ar pē dē jā brī ž a biļ eti, un pat nepievē rš uzmanī bu trekniem mī nusiem, kamē r kā ds pieklā jī gi maksā par a. Pienā cī ga atpū ta - un attiecī gi viņ š sagaida. . Pirms tam bija daudz vietu, kur viņ i atpū tā s (Dominikā nas Republika, Taizeme, Riodež aneiro, Maiami, Kuba……………………………………………………… Es nekad neesmu bijis Turcijā un Ē ģ iptē . Pē c Tunisijas esmu vē l vairā k pā rliecinā ts, ka nevē los tur braukt, bet tas ir tikai mans viedoklis)
Tā tad, mē s devā mies ar 5 cilvē ku ģ imeni (es, vī rs, dē ls 7 gadi, dē ls 5 gadi, mā te (vecmā miņ a). Par biļ eti ar lidojumu no Maskavas viņ i iedeva 30.000 ? , plus lidmaš ī nas turp un atpakaļ no Samaras , viņ i paņ ē ma lī dzi 3000 dolā ru.
Tū risma operators (Pegasus) izsniedza 2 istabas: 1 std + 1 ģ imene (par kuru operatoram piemaksa +3.000? )
Mē s ieradā mies viesnī cā vakariņ ā s......un tas arī viss......tas bija BRIESMĪ GI.... Izsalkuš i tū risti skraida ar š ķ ī vjiem, saliek visu pē c kā rtas ar Kalnu (laikam baidā s, ka nedabū s ē st), vecā kais dē ls gandrī z tika notriekts. Nabaga viesmī ļ iem nav laika atnest tī rus š ķ ī vjus, viņ i skraida pa halli ar netī ro trauku ratiem kā Formula 1 braucē ji uz paš montē jama galdauta un arī tevi notriec. Galvenajā restorā nā (ja to tā var nosaukt) nav ko elpot, smacī gs! Visi taisa lielu troksni! HAOSS vispā r! ! Garastā voklis uz nulles, asaras acī s...., , ,
Viņ i apmetā s 408.  namā (1. stā vs, balkons ar skatu uz galveno baseinu) un 701.  ģ imenē (1. stā vs, kaut kur teritorijas vidū ). Viņ i nolē ma mainī t 701. istabu, jo tā izskatī jā s pē c kapenes - ir tumš s, NETĪ RĀ S, pā ri balkonam nepā rtraukti krī t daž i dzelteni ziedi. Devos uz reģ istratū ru, bet pieklā jī gie kungi atteicā s no š ī pakalpojuma, atsaucoties uz pilnu viesnī cu, kas, protams, nebija. Kad piedā vā ju naudu (40$) sā ka parā dī ties cipari. Vispā r no atvaļ inā juma izkrita 2 dienas, jo gaidī ju citu numuru. Pā rvā cā mies no 701 uz 1207 - 1 stā vs, istabiņ a tik tā , bet balkons 2x patī kamā ks, slī dkalniņ i blakus lieli, baseins, tuvā k jū rai, protams, ka nav redzams pa loga 1. stā vs), 1. stā vs ir mū su priekš roka, varbū t ar bē rniem .
Vispā r jau pati viesnī ca nav slikta, 2 mini akvaparki, viens ar maziem slidkalniņ iem, liela smilš u kaste ar nojumi, otrs vecā kiem bē rniem 4 lieli slidkalniņ i - rakstī ts no 12 gadiem, bet mans 7 gadi brauca bez problē mā m . Visus slaidus uzrauga atbildī gs un draudzī gs personā ls. Tā tad ir neliels rotaļ u laukums, mini golfs, pirmsū dens spē ļ u automā ts, galda futbols, gaisa hokejs un liels galds.
Par bā ru baseinā : lasī ju no atsauksmē m, ka cieņ ā ir tikai franč i! Tadaaaam! Tā arī ir (Mans bē rns stā vē ja rindā , franč i tika apkalpoti viņ am priekš ā ! Mē s sā kā m viņ iem dot katru otro dienu, daž reiz katru dienu 10 dinā rus - viņ i sā ka mū s pamanī t un atcerē ties mū su vē lmes! ) Tā pē c iespaids no bā rmeņ iem ir pozitī vs.
Par pā rtiku: bē rniem nav ko ē st! 2 nedē ļ as neviena putra! Lai gan meloju) kā dreiz bija lī dzī ba - ar pienu aplieti cietie rī si (. Mani bē rni 14 dienas brokastoja ar to paš u - virtuļ iem, otrs - pankū kā m, jo ​ ​ izvē le diezgan niecī ga - olu kultenis, olu kultenis, olas vā ri pats, virtuļ i, pankū kas, sviestmaize. Tā das sulas redzu pirmo reizi, noteikti atceros jupijus, bet š o pulveri, ko viņ i sauc par apelsī nu sulu, nav iespē jams izdzert, lī dz slikta dū š a! ! ! dzē ra Ū DENI!
Pusdienas, vakariņ as, pieauguš ie bija diezgan apmierinā ti ar mums, bet atkal bē rniem bija maz izvē les (vecā kais ē da visu pā rē jo spageti un kartupeļ u biezeni, pā ris reizes ē da kotletes. Pā ris reizes vakariņ ā s bija krabji, bet traki vī riņ i ā tri tos sakā rtoja! Ja godī gi, nesaprotu tā dus cilvē kus, kuriem, kad viss ir ieslē gts, viņ i domā , ka vajag bā zt š ķ ī vī un sevī cik grib No malas izskatā s š ausmī gi , bet ī stenī bā neapē d, bet kā dam nepietika. Kū ka garš ī ga. Sarkanvī ns ir Inde! Rozā ir tik Var dzert balto. Rū gto alu. Mojito Briesmī gais(piparmē tras griež kā pē tersī ļ us, tad š ī zā le nokļ ū st mē ģ enē . ) Nav pinokoladas. Visu kokteiļ u pamatā galvenokā rt ir degvī ns vai viskijs.
Animā cijas darbs baseinā visaugstā kajā lī menī ! Labi darī ti puiš i! Viņ i prot izklaidē t un vienkā rš i paaugstinā t garastā vokli, un tajā paš ā laikā viņ i nav uzmā cī gi!
Kontingents galvenokā rt ir franč u pensionā rs, sirdī pionieris)
Tī rī š ana ir pretī ga! ! ! Pat nauda nepalī dzē ja! Viņ i arī viņ ai sā kumā atstā ja 10 dinā rus (tad apstā jā s), bet š ī s sievietes acī mredzot nepamana netī rumus! Reiz viņ i redzē ja, kā viņ a ar otu slaucī ja grī du uz balkona, tad ar to paš u birsti slaucī ja galdu. Grī da ir mazgā ta istabas vidū , stū ros ir putekļ i, zem gultas daž i centimetri putekļ i. Daudz putekļ u. Un jums ir jā sagatavojas ikdienas nelū gtajiem viesiem istabā : 5-7 centimetri COARACKS!
Pilnī gi aizmirsu! ! Kad pā rvā cā mies no 701, uzreiz nepamanī ja, bet izrā dā s, ka mums nozagts mini iPad (ā bols), atradā s seifā.701, uzreiz nedeklarē jā s, domā jā m, ka varē tu atrast kaut kur. lietas pē c pā rvā kš anā s, bet...diemž ē l. Ar Pegasus starpniecī bu uzrakstī ja sū dzī bu.
Saulriets 19-20, tā tad pē c vakariņ ā m uzreiz nakts, vakarā nav ko darī t, animā cija atkal vairā k priekš franč iem.
Pludmale nav slikta, smiltis baltas, ū dens tirkī zzils, bet, ja jū ra uztraucas, bū s daudz aļ ģ u, tad traktors tā s izvā c. Jā dodas tā lā k jū rā , lai peldē tu tī rā ū denī . Bet tā da ir daba, tas mū s netraucē ja).
Pludmalē arī zirgi un kamieļ i netraucē ja, bet tomē r jā saprot, kur viņ i iet uz tualeti..... tā pē c par tī rā m smiltī m nerakstī š u.
Atstā t dvieļ us pludmalē ir bī stami. Kad nonā cā m pie jū ras, sievietes atgriezā s un neatrada savus pludmales dvieļ us, un izrā dī jā s, ka mē s apgū lā mies uz brī vajiem sauļ oš anā s krē sliem, kur iepriekš bija bijuš i viņ u dvieļ i, tantes skaļ i pauda savu neapmierinā tī bu un norā dī ja, ka mē s apgū lā mies savas vietas, uz ko atbildot paskaidrojā m, ka paņ ē mā m bezmaksas sauļ oš anā s krē slus bez sveš ā m lietā m. Vispā r tā du mež onī bu vē l neesmu redzē jis. Spriediet paš i, kā ds tur kontingents no visā m pusē m!
Ekskursijas ir garlaicī gas, tā s bija Sahā rā pirms 10 gadiem, un pat ar bē rniem nav iespē ju. Uz krokodilu fermu devā mies paš i ar taksi 8 dinā ri divos virzienos, par ieejas biļ etē m (2 pieauguš ie 2 bē rni) iedevā m 60 dinā rus, tū roperatora cena 2x lielā ka. Ieradā mies tieš i laikā uz krokodilu baroš anu (16-00). Uz tilta bija MILZĪ GI daudz cilvē ku, kas tik tikko gā ja lī dz margā m, lai bē rni kaut nedaudz redzē tu. Tū ristu grupas, kuras operatori atveda uz š ejieni, bija ļ oti neapmierinā tas, jo pē c ē dinā š anas gandrī z uzreiz tika iedzī tas autobusos, cilvē kiem pat nebija laika aiziet uz veikaliem un pastaigā ties (par š o arī lasī ju, tā pē c devā mies ar taksometru un staigā jā m tik daudz, cik mums patika). Ja braucat ar taksometru, jums jā saka Dž erba izpē tiet.
Nu tagad mū su ATPŪ TAS kulminā cija!! !
Tā nu nonā cu lī dz vietai, kad š ī viesnī ca, pareizā k sakot, reģ istratū ras darbinieki izbraukš anas dienā izsmē la manus nervus! Tā nu mē s ar vī ru dzī vojā m 408, bet vecmamma ar bē rniem 1207. Pulksten 12-45 mums ir transfē rs uz lidostu, nolē mā m iepriekš noī rē t istabu, lai nebū tu problē mu, ko gide Olga mū s brī dinā ja. par. 11-10 nodevā m visas atslē gas divā m istabā m, vī ram pateica, ka viss kā rtī bā , parā du nav. ! Un mē s mierī gi turpinā jā m gaidī t uz dī vā niem blakus reģ istratū rai. Pirmajā diennakts stundā mū s uzrunā ja un lū dza doties uz reģ istratū ru, kur paziņ oja, ka 1207. kabinetā nav pietiekami daudz dvieļ u!!!! ! ! Cik sapratu 1 liels un viens kā jā m! Tas ir, jū s saprotat, viņ i mū s apsū dzē ja, ka esam paņ ē muš i viņ us sev lī dzi. Problē ma bija tā , ka mē s esam 5 cilvē ki, un katram ir savs č emodā ns, kā arī manam vī ram ir liela soma ar golfa nū jā m un liels futrā lis (smiekls, ko pirkā m Dž erbā )! Kopā.7 vienī bas. Un tie jau bija ietī ti plē vē . Otra problē ma ir transports, kuram vajadzē tu ierasties 20-30 minū š u laikā . Es ļ oti ilgi lū dzu uzaicinā t sievieti, kura uzkopa 1207. istabu, lai pajautā tu, kā pazuda dvielis, bet viņ a tā arī neparā dī jā s! ! Es viņ iem izvirzu nosacī jumus, ja tagad attaisī š u koferus, viņ i tos iesaiņ os par saviem lī dzekļ iem! Kas tika liegts! Labi! Es jau gribē ju izkravā t koferus, bet vī rs mani apturē ja, bija jau 15 minū tes lī dz autobusa atbraukš anai, un mū su dē ļ visi pā rē jie bū tu aizkavē juš ies! ! ! Beigā s samaksā ja 45 USD par lietotu dvieli un kā ju dvieli. Gide Olga (Pegazs) nā ca mū su aizstā vī bā . Viņ a arī sastrī dē jā s ar viņ iem, mē ģ inā ja paskaidrot, ka mē s neesam nabagi un ne no tā s tū ristu kategorijas, kas kaut ko ved mā jā s no viesnī cas !! ! ! Uz ko reģ istratū ra viņ ai uzdeva jautā jumu: kā pē c viņ i tad maksā ja, ja viņ i to nepaņ ē ma? Tā ir visa atš ķ irī ba cilvē ku ar daž ā du mentalitā ti domā š anā! ! ! Tas ir, viņ i pat nesaprot, ka mums ir vieglā k samaksā t, nekā.20 minū tē s izpakot un sakravā t 7 koferus, tas nav reā li, pirmkā rt! Otrkā rt, mē s bū tu aizkavē juš i vairā kus desmitus cilvē ku, kas ceļ o kopā ar mums uz lidostu! ! ! Un treš kā rt, man personī gi tas joprojā m ir pazemojoš i!! ! ! Tā pat kā negodnieka pā rbaude! Sasodī ts, galu galā mē s neieradā mies ar 100 USD, š is ceļ ojums mums izmaksā ja 60.000 rubļ u !!! !
Secinā jums: Viesnī ca nav slikta, bet personā ls, it ī paš i reģ istratū rā IESPAIDĪ GI, GUDI, SAMUNATIETIES TIKAI AR FRANČ U MULKO!! ! CERU Š Ī INFORMĀ CIJA NOSNIKS PIE GALVENĀ VADĪ TĀ JA!! ! ! Lai gan tas varē tu bū t viņ u mē rķ is tikt vaļ ā no krievu tū ristiem. . . par to vismaz liecina viņ u uzvedī ba. Viņ i uzrakstī ja divas sū dzī bas Pegasam, redzē sim, kā viņ i reaģ ē s. Olga guide atseviš ķ s Paldies par atbalstu! Starp citu, mē s neesam pirmie, ar kuriem š ajā viesnī cā rodas š ā da situā cija !!! ! ! Bet pie mums TĀ DU pirmo reizi! ! ! Š odien jau ir 24.06. 2019 un manā dvē selē joprojā m ir nogulsnes (((It kā viņ i uzspļ autu! ! ! Es tagad nož ē loju, ka neatvē ru koferus un nepabā zu tos ar degunu! Bet tad varbū t visi pā rē jie, kas kavē jā s ar mums lidostā , uzrakstī tu atsauksmi par viņ iem! Nu, kas izdarī ts, tas izdarī ts!
Ja dodaties uz Dž erbu, uzmanī gi meklē jiet pieciniekus, bet diemž ē l ar infrastruktū ru bē rniem, mē s neatradā m nevienu augstā ku par č etriniekiem (
Bet Fiesta Beach Hotel ar milzī giem tarakā niem un augstprā tī giem administratoriem nav ne pē das attā lumā , un citiem neieteikš u !!! !
Piebildī š u, ka pati apkopē ja labi neizprot savus pienā kumus, dvieļ i visu laiku bija daž ā dos daudzumos, nedomā jā m, cik es saprotu, vai nu paš i atnesa mazā k, vai arī tā ds ir viņ u naudas pelnī š anas veids kopā ar uzņ emš anu. !! !
Mē beles istabā s ir vecas.
Nospiedums uz mū ž u no tā diem svē tkiem, tagad vienmē r viesnī cas strā dnieku klā tbū tnē ī rē š u istabas un skaitī š u dvieļ us. Bet ceru, ka tā vairs neatkā rtosies, TĀ DA PIRMĀ REIZE !!!! !
NEIESAKU HOTEL FIESTA BEACH DJERBA!!!! ! !
аватар ua-krasnova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kā di ir jū su iespaidi par uzturē š anos Fiestā ? Es gribē ju gandrī z nekavē joties doties mā jā s. Pats pirmais, kas iekrita acī s, ir vairā k franč u valoda. Visi darbinieki runā franč u valodā un praktiski nezina krievu valodu. … Tomēr ▾ Kā di ir jū su iespaidi par uzturē š anos Fiestā ? Es gribē ju gandrī z nekavē joties doties mā jā s. Pats pirmais, kas iekrita acī s, ir vairā k franč u valoda. Visi darbinieki runā franč u valodā un praktiski nezina krievu valodu. Pret krieviem izturas ļ oti slikti un visu laiku viesmī ļ u skatieni malā s restorā nā . Galvenais kontingents ir pensionā ri, tā ds iespaids, ka atrodamies pansionā tā . Mē s bijā m 3 pieauguš ie un 2 bē rni. Ē diens pretī gs, bē rnus nav ko ī paš i pabarot. Tē ja tikai no rī tiem, un pusdienā s un vakariņ ā s auksts ū dens vai sulas, pareizā k jupiji, ko nevar dzert bē rni un pieauguš ie, konfektes visas ķ ī miskas, sojas desas, netī ras augļ iem. Rezultā ts no ē diena bija vienkā rš i slims vā rda tieš ā kajā nozī mē un man ļ oti sā pē ja vē ders, bija labi paņ emt lī dzi zā les. Ļ oti kaitinā ja arī tas, ka viņ i smē ķ ē absolū ti visur, pat rotaļ u laukumā pie bē rniem un viesnī cas vestibilā .
Bija jā dod dzeramnauda katru dienu, lai mū su galds tiktu notī rī ts ē dienreizē un iztī rī ta istaba. Vai es kā dam ieteiktu š o viesnī cu? Protams, nē! ! ! Un starp citu, vai par biļ eti samaksā jā m 23.000? + vietē jā s izmaksas. Lidmaš ī nā vispā r nav pā rtikas, ir tikai ū dens. Vai ir iespē jams pasū tī t ē dienu iepriekš par 600? uz cilvē ku un viņ a ir tik-tā (redzē ts ar kaimiņ iem). Ē dienu paņ ē mā m lī dzi.
Ī paš s paldies Pegasus par 9 stundu lidojuma kavē š anos.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Midounas pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Houmt Souk pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Reliģija, Stats, iepirkšanās

Отель расположен на морском берегу острова Джерба, в 5 км от центра г. Мидун. Расстояние от гостиницы до города Хумт Сук составляет 15 км. Отель был построен в 1984 году, а последняя реновация была проведена в 2013-2014 годах. Отель подойдет для семейного отдыха, а также всем, кто выбирает активный пляжный отдых.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Djerba-Zarzis расположен в 28,6 км от гостиницы.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 150 м, ширина – 60 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории есть магазины. Wi-Fi предоставляется бесплатно на ресепшн и в лобби. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 водные горки, детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: дартс, бочча, стрельба из лука, мини-футбол, мини-гольф. Платно: освещение теннисного корта, парашют, водные лыжи, парашют, водный мотоцикл, каноэ, катамаран.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

Отель предлагает 345 Bungalows и 20 Standard Room.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Touristic zone, Midoun BP.N°71, 4116 Midoun, Djerba, Tunisia
Tālruņi: Phone: +216 75 75 80 09 Fax: +216 75 75 74 59
Tīmekļa vietne: Fiesta Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.