Jūnija pirmā puse jeb Atpūta ar slēgtām robežām

Rakstīts: 22 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 3 — 17 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s, tā pat kā daudzi mū su tautieš i, lidojā m uz Tunisiju Turcijas slē gš anas dē ļ un, lai aizstā tu Pegasas kuponu. Mē s atpū tā mies Djerba Gold Resort 2021.  gada jū nija pirmajā pusē , lidojā m burtiski ar pirmo lidmaš ī nu, tiklī dz Tunisija tika atvē rta tū ristiem. Krievu valodā atsauksmes par viesnī cu nebija, un mē s ļ oti baž ī jā mies, ka nenokļ ū sim kaut kā dā "atkritumu izgā ztuvē ", jo. lasiet daudz negatī vas atsauksmes par Tunisiju lī dz 2019. gadam, kā netī ru, nabadzī gu valsti, ar nedraudzī gu viesnī cu personā lu, netī rā m ē dnī cā m, tarakā niem, skudrā m utt. Tā tad, š ī viesnī ca - vienkā rš i pā rspē ja visas cerī bas apkalpoš anas, uzmanī bas un draudzī guma ziņ ā pret mums, krievu tū ristiem! Skaidrs, ka pirms mū su ieraš anā s Tunisija stā vē ja 2 gadus, visi bija bez darba, un viesnī ca mū su uzturē š anā s laikā bija nepilna puse pilna, bet cik patī kami bija saņ emt tik daudz uzmanī bas, apkalpoš anas, smaidu! Jauki lieli gaiš i numuriņ i ar visu nepiecieš amo, ļ oti ē rtas gultas, krievu TV kanā li (mā jā s vispā r neskatos, bet te pat skatī jos stand-up pa TNT))). Istabā ir atseviš ķ a tualete ar bidē un vannas istaba, kas principā ir retums. Balkons ar aprī kotu veļ as ž ā vē tā ju, ir arī galds un divi krē sli. No mū su istabas balkona pavē rā s skats uz pagalmu, un valdī ja ideā ls klusums, tikai putni č ivinā ja. Kondicionieris ir centralizē ts, lī dz 12-15 jū nijam tas nebija vajadzī gs, jo. vakaros ē rti, vē jiņ š . Un no 15. tika ieslē gts.
Vispā r par Dž erbu sapratu, ka pati sezona tur sā kas no 10. -15. jū nijam, jo. Pa š o laiku jū ra ir kļ uvusi mierī gā ka, ū dens siltā ks (precī zi 25 grā di), un gaisa temperatū ra arī augstā ka, 28-30 grā di, bet, pateicoties nepā rtraukti pū š oš ajai jū ras brī zei, ir ļ oti ē rti, nav smakš anas. siltumu. No 3. lī dz 7. jū nijam jū rā bija vē sā ks, 21-22 grā di, un vairā kas dienas bija diezgan vē jains, spē cī gi viļ ņ i, aļ ģ es, netī rs. Bet š ajā gadī jumā - ir krā š ņ s baseins! Un te gribu uzslavē t personā lu par to, cik ā tri un rū pī gi iztī ra pludmales! Tunisijas Vidusjū ras specifika ir brū naļ ģ es, kuras biež i tiek iznestas krastā lielā skaitā . Tā tos uzreiz ar traktoru novā c, visu iztī ra, smiltis nolī dzina. No 11 rī tā lī dz apmē ram 3 pē cpusdienā sā kas paisums, pie krasta paliek mazas gravas ar ļ oti siltu ū deni un aļ ģ ē m, apgulieties tajā s - lū k, jums talasoterapija, turklā t pilnī gi bez maksas))
Nu par ē dienu restorā nā var rakstī t ilgi, bet ī sumā : visa kā ir daudz un viss ir ļ oti, ļ oti garš ī gi. Atš ķ irī bā no tā s paš as Turcijas, piemē ram, vienmē r ir vairā ki gaļ as veidi, gandrī z vienmē r zivis un biež i vien arī jū ras veltes. Augļ i - vienmē r un arī brokastī s konditorejas izstrā dā jumi ir tikai pasaka))) Arī pastā vī gas uzkodas pludmales bā rā un no pulksten 4-5 baseina bā rā . Viesmī ļ i vienmē r ir ā rkā rtī gi vē rī gi, pusdienā s un vakariņ ā s tiek pasniegts ū dens un visi dzē rieni, atdzesē ti, tiek ielejami glā zē s, t. i. restorā ns - tikai restorā ns, bez vakarkleitas bija pat neē rti! ))

Dvieļ i tiek izsniegti, iemaksā jot depozī tu USD 10, mainī ti pē c pieprasī juma. Istabas uzkopš ana nav slavē jama. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, grī das vienmē r tika iztī rī tas. Depozī ts tiks atgriezts aizbraukš anas brī dī . Istabā bija š ampū ni un ž elejas, pē c lietoš anas tie tika papildinā ti, fē ns darbojas. To es domā ju, ka nevar ņ emt lī dzi, jo, piemē ram, Nord Wind aviokompā nija, ar kuru lidojā m, koferim vajadzē tu bū t maksimums 10 kg uz cilvē ku! Un tas ir ļ oti stingri. Jā , var pievienot 10 kg rokas bagā ž as, bet tur nedrī kst likt krē mus, š ampū nus, ž elejas utt. Un kā bez tā iztikt, ja atvaļ inā jums ir 2 nedē ļ as? ! Un, uzmanī bu, piemaksa par lieko svaru -3000 rubļ i / 1 kg !!!!!!! ! ! Ar š ā du situā ciju saskā rā mies pirmo reizi un bijā m vienkā rš i š okē ti. Skaidrs, ka daudzas dā vanas-suvenī rus nevar atvest.
Viesnī cā tiek ievē roti visi droš ī bas pasā kumi: apsargi ir visur, gan pludmalē , gan pie ieejas, gan visu diennakti, kā arī ļ oti rū pī gi ievē roti sanitā rā s droš ī bas pasā kumi, visi darbinieki valkā maskas, visur ir dezinfekcijas izsmidzinā mie ž elejas, viss ir visur rū pī gi dezinficē (tas ir, ja kā ds ļ oti baidā s). Tū ristiem ar bē rniem (no 5 lī dz 13 gadiem) bū s ļ oti ē rti, jo. Viesnī cā ir animatori, kas pastā vī gi izklaidē bē rnus. Š eit jums ir dejas, spē les, sports un ū dens aerobika (tas ir arī pieauguš ajiem).
Un par animā ciju – tas ir svarī gi, jo. ā rpus viesnī cas nav absolū ti ko darī t. Pastaigas attā lumā vienkā rš i nav ne promenā des, ne suvenī ru veikalu, ne kafejnī cu. Bet pa dienu var iziet ā rpus vā rtiem, noķ ert taksi un aizbraukt, piemē ram, apskatī t vietē jo sinagogu, vai ar taksi uz vietē jo tirgu ar Decatlon zī mi, vai uz tirgu. Taksometrs dzeltens, maksā jums pē c skaitī tā jiem, viss lē ts: pusi Dž erbas nobraukt ir kā di 12 dinā ri. Nauda tiek mainī ta reģ istratū rā , pē c "valsts kursa". Wi-Fi lieliski uztver vestibilā , restorā nā un pie baseina, lai jū s varē tu iegū t visu nepiecieš amo informā ciju Google tī klā un izveidot sev kā du marš rutu. Tiem, kuri saņ ē ma telpas blakus reģ istratū rai, bija arī Wi-Fi. Jā , tū roperatori piedā vā ekskursijas, bet mē s neesam staigā š anas ar pū li cienī tā ji, un esam daudz vietas apmeklē juš i, tā pē c neko neņ ē mā m.
Nobeigumā es gribu teikt, ka, neskatoties uz to, ka Dž erbā nav nekā ī paš a, ko apskatī t, š ajā vietā ir sava veida maģ ija, kaut kā ds ciemata klusums, klusums un miers. Un tas ir ļ oti svarī gi mums pā rē jiem, lielpilsē tu iedzī votā jiem ar mū ž ī gi trakulī gu dzī ves ritmu, cilvē ku pū ļ iem, troksni un troksni. Un š is

Viesnī ca ir viena no retajā m vietā m, kur es atgrieztos vē lreiz.
PS: Es aizmirsu, viesnī ca nav tikai GOLF. Iepretim pā ri ceļ am ir skaisti kopti golfa laukumi, un golfu var spē lē t ikviens. Cik mē s zinā m, tas maksā : 50 USD stundā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар