Dar Jerba Narjess 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 3.510
6.5 Numurs
3.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
2.5 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca ir daļa no Dar Jerba kompleksa, kas sastāv no sniegbaltu bungalo kompleksa, kas atrodas dārzā. Daži numuri atrodas pirmajā stāvā divās nelielās ēkās. Viesnīcas viesiem ir pieejamas iespējas visā kompleksā. Viesnīca ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri vēlas atpūsties prom no pilsētas trokšņiem. Būvniecības datums - 1972. Pēdējā renovācija - 2017. gads.Vairāk →
аватар kurbetvika2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā s no 7. lī dz 18. jū lijam. Ieraš anā s, viss kā rtī bā , bet lidmaš ī nā viņ us pabaroja tikai ar 2 pī rā dziņ iem, braucot turp un atpakaļ , lidojot cauri karaliskajam lidojumam, nu, lū k ( Viesnī cā ieradā mies vakarā , uzreiz iekā rtojā mies, Nargesā gandrī z visi numuriņ i ir kā bungalo, bet tie visi atrodas blakus. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 7. lī dz 18. jū lijam.
Ieraš anā s, viss kā rtī bā , bet lidmaš ī nā viņ us pabaroja tikai ar 2 pī rā dziņ iem, braucot turp un atpakaļ , lidojot cauri karaliskajam lidojumam, nu, lū k (
Viesnī cā ieradā mies vakarā , uzreiz iekā rtojā mies, Nargesā gandrī z visi numuriņ i ir kā bungalo, bet tie visi atrodas blakus. Tiem, kas nesaprot, ir dā vana djerba zahra un dā vana djerba narjes, zahra ir trī s, un narjes ir č etrinieks.
Restorā ns, ko lai saka, viņ i labi paē da, tas ir vienkā rš i š ausmī gi kopumā , ja tas ir tā pē c, ka mē s atpū tā mies, tiklī dz sezona sā kā s, ja visiem bija vienalga par ē dienu. Pirmajā s 4 dienā s no ē diena bija kaut kas nesaprotams - kaut kas brū ns, zaļ š , pelē ks sautē jumu veidā , it kā blenderī bū tu samalts vienkā rš s ē diens. Es pat nevarē ju uz to paskatī ties, nemaz nerunā jot par ē š anu, mans vī rs izmē ģ inā ja visu un teica, ka vairs nebū s. Es ē du rī sus un gurķ us ar tomā tiem ; ((bet franč i ir tikai š ī ē diena cienī tā ji !! ! ! viņ i to izslaucī ja kā mī ļ u dvē seli.
Es protams visu saprotu, bet bufetei jā bū t bufetei nevis franč u virtuvei ! ! ak jā , tiem, kas nezina, Tunisija ir franč u kolonija pagā tnē . viņ iem pilnī gi viss ir uzasinā ts! Visur un vienmē r bija vienas aknas !! ! ! Es vienkā rš i nevaru to ē st, bet patiesī bā neviens to neē da (bet tā bija tikai gaļ a! 5. dienā ē diens kļ uva normā ls, pusdienā s bija frī kartupeļ i, cepta vista un kaut kas lī dzī gs ē dienam, nevis sautē jums , gan jau arī aknas grū stī ja kur var! nesaprotu kā pē c, bet domā ju, ka bija krievu tū ristu pieplū dums.
Visvairā k mū s bombardē ja viesmī ļ u dē ļ ! Uz galdiem tiek noliktas 2 glā zes un ū dens pudele, kuru pē c tam varat paņ emt. Nu ko pasū tī s kola vai sprite mums bija jā gaida pusstunda! ! ! mē s jau esam paē duš i un esam izslā puš i, daž reiz mē s neuzlē jā m ū deni. Un gaidam, gaidam, tad nervi beidzas, jautā jam vē lreiz, viņ i klusī bā norā da uz citu viesmī li, izrā dā s, ka vajag runā t ar citu viesmī li, jo viņ i strā dā zonā s, viņ i teica citam, viņ i gaidī ja viņ u, š is ir kaut kā ds murgs, tu pats nevari nā kt klajā un znots pats.
Kad restorā ns bija pā rpildī ts un nebija kur apsē sties, stū rī stā vē ja tukš s galds, piegā ju pie viesmī ļ a ar jautā jumu hi, sorry vee ken sit hir? viņ š neizpratnē paskatī jā s uz mani, novē rsā s, neatbildot un sā ka skū pstī ties uz vaiga ar kā du gados vecu francū zieti, es biju š okā ! ! viesmī ļ i skrien tikai pie franč iem, ū deni no pudeles lej glā zē s! viņ i paš i nevar.... un mē s sē ž am kā das 40 minū tes, gaidot dzerš anu (augļ i bija tikai arbū zs-melone, aprikozes ir skā bas, plū mes ir skā bas, un persiki daž reiz ir arī skā bi (
Visas š ausmas ir tajā , ka mū su gide Inese savā ca sū dzī bu no visiem krievu rež isoriem! un tas nekā di nepalī dzē ja!!!!!! !
Jū ra bija auksta, bet pirmā s 3 minū tes, tad pierod un kļ ū st silts, aļ ģ es un viļ ņ i bija tikai pē dē jā s 4 dienas (pirmā s 5 dienas jū ra bija ideā la ! ! ! zem kā jā m nav nekā caurspī dī ga ))))
paš i braucā m uz krokodilu fermu, un ne no sanmaras, ar taksi kā di 2 dinā ri un ieeja vienam 20 dinā ri. mē s tur ieradā mies 16:30 gā jā m pa taisno pie krokodiliem, izstaigā jā m un apskatī jā m 5 sā kā s baroš ana, un tajā paš ā laikā visi stā vē ja rindā , lai nofotografē tos ar mazajiem krokodiliem)
viņ i veica apskates ekskursiju, ne ī sti priekš manis, viņ i mani atveda uz romieš u ceļ u, mē s vienkā rš i stā vē jā m ceļ a sā kumā un gā jā m uz krū kā m, tikai veikals ar krū zē m, rā dī ja, kā top š ķ ī vji un krū ze no mā la, tad devā mies uz muzeju, tad uz tirgu, tur var pazust un viss.
Un tagad es jums pastā stī š u par brī niš ķ ī go krā pniecī bu))))))), uz kuras mē s izpū tā m 90 dolā rus! gide Inese brī niš ķ ī gi izstā stī ja visu par talaso un spa, nopirkā m š ito, gā jā m mums solī ja hammam un masā ž u, tā pē c devā mies uz hammam, pasē dē jā m tur 10 minū tes pā rī , tik tikko noberzē jā m par 5 minū tes un viss, kamon, bet tas nav tā vē rts 22$ no cilvē ka, un masā ž a mani tikai nedaudz saburzī ja, un mans vī rs tika vienkā rš i noglā stī ts un viņ š aizgā ja agrā k, lai gan viņ š ienā ca vē lā k, ī si sakot, tā ir tikai krā pš ana un izsit naudu!
Tī rī ja katru dienu normā li, principā viss OK, ja tunisieš i mū s normā li uztvē ra un vismaz reizē m pasmaidī ja kā franč i, un tikai dusmī gi uz mums skatī jā s!
Animā cija bija laba, pat uguns š ovs bija, bet atkā rtojā s ik pē c 3 dienā m, un kā du dienu mums uzdeva salū tu, kū kas, visu ē dienu uz grila, protams vakariņ ā s, mums ir aizdomas, ka š ī bija dzimš anas dienas viesnī ca, bet nekur nebija informā cijas.
Viesnī cā ir savi sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i par depozī tu 10$, manuprā t, seifs par brī vu, solī ja 15. jū nijā ieslē gt kondicionieri, bet neviens nespē ja paskaidrot. Neviens nerunā angliski, kur nu vē l krieviski!! ! ! izliecies, ka tevi nesaprot un neredz, esi stingrs un neatlaidī gs!
Un nebrī nieties, kad pa pludmali staigā franč u vecmā miņ as ar plikā m krū tī m, viņ ā m tas ir normā li, bet es, godī gi sakot, biju pā rsteigts! Nekur kū rortos neko tā du neesmu redzē jis, turklā t masu akcijā .
аватар mosgor72
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Lai laba atpū ta visiem, kas dodas uz š o viesnī cu! Uzrakstī š u savus iespaidus! Viesnī ca dibinā ta 1972. gadā , viena no pirmajā m viesnī cā m Dž erbā (pē c gida teiktā ), par tā m pastā stī š u atseviš ķ i. … Tomēr ▾ Lai laba atpū ta visiem, kas dodas uz š o viesnī cu!
Uzrakstī š u savus iespaidus! Viesnī ca dibinā ta 1972. gadā , viena no pirmajā m viesnī cā m Dž erbā (pē c gida teiktā ), par tā m pastā stī š u atseviš ķ i. Remonts tika veikts, to var redzē t, bet teikt, ka viņ i bija ļ oti apmulsuš i...nē , tas neietekmē dzī voš anas kvalitā ti istabā s, mē s tikā m pie jū ras! Istabā mini ledusskapis, apkure, ja pa nakti ir auksts, kas nereti gadā s maija sā kumā , divas vienvietī gā s gultas, kas saspiestas kopā , televizors, pults, spogulis.
Teritorija, protams, milzī ga, divas viesnī cas ir apvienotas vienā , 3 un 4 *. Nav nekā du atš ķ irī bu, droš i dodieties ekskursijā trī s un neuztraucieties, nauda iznā k, ietaupot apmē ram 10-12 tr. 4 * ir sava ē damistaba, 3 *, jū s nevarat ē st viens pie otra, tas pats stā sts ar bā ru. Bet mē s, krievi, jau esam ļ oti ziņ kā rī gi un viss, kas mums nav iespē jams, ir interesants) Mē s ar vī ru iegā jā m restorā nā par trim rubļ iem un, diemž ē l, viss ir pa vecam. 3 * teritorijā atrodas iekš telpu baseins (ļ oti hlorē ts), atvē rts nav liels un termisks. Lī dz pludmalei 150m. 4 * viens liels baseins, divi restorā ni, picē rija, bā rs. Maijā puse nestrā dā , sezona sā kas aptuveni no 3. jū nija.
Ē diens no restorā na-ē damistabas ir parasts. Brokastī s nav daudz daž ā dī bas. Putru bē rnam neatradī si, tā nav viņ u stiprā puse. Graudaugi, olu kultenis, vā rī tas olas, pankū kas, virtuļ i, konditorejas izstrā dā jumi, daž i dā rzeņ i un sezonas augļ i.
Pusdienas un vakariņ as ir bagā tī gā kas) gaļ a, zivis katru dienu, tē ja un kafija netiek pasniegta, viss ir bā rā , tā pē c pusdienā s vai vakariņ ā s nevarē siet dzert tē ju ar kū ku. Alkohols, normā ls, kā visur musulmaņ u valstī s.
Pavā ri ir ļ oti dusmī gi un drū mi, acī mredzot Ramadā na laikā , mē s viņ u tikko noķ ē rā m) nupat tie, kas ir pavā ri, reizē m izgā ja zā lē un sveicinā ja izrā di un jautā ja katram galdiņ am, vai mums viss patī k.
Bā rmeņ i un viesmī ļ i, forš i smieklī gi puiš i, slikti runā angliski, runā arī krieviski. Saziņ as valoda galvenokā rt ir franč u valoda, un tas ir nedaudz kaitinoš i. Bet Google tulkotā js mums palī dz, un viss ir kā rtī bā )
Jaunieš u ir maz, pā rsvarā franč u pensionā ri un mū su tante-moč i)
Kas attiecas uz tū roperatoru, mani dā rgie tū risti, tas ir atseviš ķ s jautā jums. Jums jā iet uz sapulci, jā iedod kupons, tas ir tā ds pasū tī jums un vienkā rš i noklausieties visu krā pniecī bu. Visas ekskursijas tiek piedā vā tas pludmalē par puscenu, nebaidieties tā s iegā dā ties, viss ir droš i. Krokodilu audzē tava atrodas 15 minū š u gā jienā no viesnī cas un maksā.20 dinā rus no cilvē ka (400r), operators piedā vā par 22 dolā riem, it kā paglaudī siet mazos un mazos kulinā rus, bez maksas nofotografē siet un redzē siet lielo krokodilu baroš anu. Muļ ķ ī bas! Jū s to visu izdarī siet par 20 dinā riem un atnā ksiet 3os, barosiet 4, cilvē ku ir daudz un, atklā ti sakot, nav ī sti vē rts. Mē s ar vī ru ieradā mies 12, cilvē ku nav, ej, paskaties, iespaidī gi.
No viesnī cas pa kreisi.
Tas pats ar citā m ekskursijā m.
Zivju restorā ns, pilnī gs absurds, nepē rk. Labā k ņ emiet taksi un brauciet paš i, pasū tiet no ē dienkartes un izbaudiet.
Taksometrs pē c metra, apmē ram 5 dinā ri (120r)
Vienmē r esmu vī lusies tū roperatoros, bet tomē r metodiski kā pju uz grā bekļ a)) mē s pieķ ē rā mies zivju restorā nā .
Aizej uz Meduņ u, aizej uz tirgu, aizej uz vietē jo lielveikalu, neierobež o sevi ar tirgu, nav ko ī paš i ņ emt, paskaties. Tirgotā ji ir pieķ ē ruš ies, izliekas, ka nesaproti. Viesnī cā ir Natā lija, kura piedā vā doties uz turku veikalu pē c jakā m un kaž okiem-š ķ irš anā s. Saka labi, patiesī bā , tikai triks.
Vispā r pabeidzu savu stā stu, kam mans apskats noderē s, priecā š os, un š odien lidojam mā jā s, apnikuš i, nokavē juš i mā jas.
Diez vai es atgriezī š os š ajā viesnī cā un arī Dž erbā .
Č au visiem un jaukas brī vdienas!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Midounas pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Houmt Souk pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Reliģija, Stats, iepirkšanās

Отель является частью комплекса Dar Jerba, состоит из комплекса белоснежных бунгало, расположенных в саду. Некоторые номера расположены на первом этаже в двух малых корпусах. Гости отеля могут пользоваться заведениями на территории всего комплекса. Отель отлично подойдет людям которые хотят отдохнуть вдалеке от городского шума. Дата постройки — 1972. Последняя реновация — 2017.

Atrašanās vieta Отель Dar Jerba Narjess расположен в городе Тагермесс, в 17 минутах ходьбы от парка Джерба-Исиселья и в 17 минутах ходьбы от музея Лалла Хадрия.
Pludmales apraksts Пляж Сиди-Мехрез — один из самых живописных пляжей острова Джерба. Он протянулся вдоль северного побережья на 17 км. Вся прибрежная зона, за исключением отдельных участков, застроена отелями, поэтому и инфраструктура практически везде на достойном уровне. В таких случаях имеются и лежаки, и зонты от солнца, доступные, однако, лишь постояльцам.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

По утрам для гостей сервируют континентальный завтрак. Основной ресторан с террасой — международная и местная кухня.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports К услугам гостей частный пляж, открытый бассейн и теннисный корт. В 4-звездочном отеле Dar Jerba Narjess гости могут воспользоваться крытым бассейном и поиграть в настольный теннис.
  • galda teniss
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 325 номеров.

Istabās

Во всех номерах есть сейф (платно), телевизор, телефон (платно), мини-бар (платно), кондиционер/отопление, спутниковое телевидение. В ванной комната ванна или душ. Фен. Балкон/терраса.

Adrese Complexe Dar Jerba ZT Midoun, 4199 Тагермесс, Тунис
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.