Tunisija - zelta smilšu un nesteidzīgu kamieļu valsts

17 Jūlija 2018 Ceļošanas laiks: no 14 Jūnijs 2018 ieslēgts 25 Jūnijs 2018
Reputācija: +113.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s ar vī ru atpū tā mies no 14. lī dz 25. jū nijam. Pirmo reizi Tunisijā .

Mī nusi:

- lidmaš ī nā viņ i vispā r neē d (lidojums no Arhangeļ skas uz Monastiru 5 stundas, č arterreisu tū roperatora "Pegas" aviokompā nija "Ikar"), divas reizes piedā vā ja bezalkoholiskos dzē rienus (negā zē tu ū deni)

- Tunisijā nav izdevī gi maksā t ar karti: tiek izņ emti no 3 lī dz 7%

- no 6 rī tā nepiecieš ams aizņ emties sauļ oš anā s krē slus viesnī cas pludmalē .

Un viss pā rē jais ir pluss!

Uz Tunisiju devā mies piesardzī gi, pē c daž ā du atsauksmju izlasī š anas un noklausī š anā s.


Ieradā mies Mirage Beach Club 4 * viesnī cā , iekā rtojā mies 205. istabā (galvenā ē ka, tieš i virs reģ istratū ras) - viss skaisti un brī niš ķ ī gi! Jau no paš a rī ta bijā m izsalkuš i (mū s brī dinā ja, ka ē diens lidmaš ī nā nav ī paš i labs, bet pilnī gu tā neesamī bu negaidī jā m! ), pusdienā m viesnī cā neatradā m laika - skrē jā m uz bā rs, un tur bija kafijas automā ts un atkal dzē rieni - sasaldē jā m tā rpu un sā kā m iepazī ties ar viesnī cas telpu. Vī rs uzreiz ar jauniem paziņ ā m metā s skatī ties futbolu amfiteā trī , bet es - izpē tī t apkā rtni. Pū ta stiprs vē jš : palmas trī cē ja uz visā m pusē m un viss tika aizpū sts. Teritorija liela un kopta, palmas ananā su formā , visur bungalo - visas istabas ir divistabas, stilizē tas arā bu stilā , plaš as un ē rtas ar balkonu vai verandu. Pakeš u logi ar moskī tu tī kliem, bet jā ņ em lī dzi fumigatori (neredzamie vietē jie odi kož naktī laiski un pā rliecinoš i).

Sā kumā jū ra bija vē sa, tač u draudzī ga, un to regulā ri attī rī ja no aļ ģ ē m, ko veica pludmales strā dnieku no rī ta.

Ē diens ir lielisks: viss ir svaigs, garš ī gs, daudzveidī gs un bagā tī gs! Gaļ a: mā jputni, liellopu gaļ a, teļ a gaļ a, jē ra gaļ a; zivis: tuncis un citas, jū ras veltes: garneles, mī dijas. Nacionā lie ē dieni: biezpiena uzpū tenis, sieri, desiņ as, jogurti, zupas-biezenis, kuskuss, briks. Eiropas galds: brokastu pā rslas, piens, bagete, pica, spageti, olu kultenis, olu kultenis, dā rzeņ u/gaļ as sautē jums, cepti/cepti/kartupeļ u biezeni. Augļ i svaigi un sī rupā : zemenes, vī ģ es, ā boli, aprikozes, arbū zs, melone, persiki, nektarī ns, dateles. Deserti: biskvī tu un smilš u kū kas, eklē ri un citi, putukrē jums, pudiņ š , siera kū ka, pī rā gi, krā sains saldē jums - viss ir ļ oti skaisti noformē ts un pasniegts. Vī nu lej no pudelē m, bet tas nav svarī gi, alus normā ls, labas sulas. Trauki tī ri – vienmē r pietika š ķ ī vju, krū zī š u, galda piederumu. Ļ oti gribas domā t, ka kā dreiz gaiš ajā nā kotnē pieradī sim pie viss iekļ auts sistē mas un restorā nos uzvedī simies mierī gi un pieklā jī gi, neveidojot rindas, nesā kot skandā lus un neplū kt produktus pā rpā rē m.

Animā cija visaugstā kajā lī menī : 12 cilvē ki cenš as no rī ta lī dz vakaram (no 10 lī dz 24 stundā m, Saule ir brī vdiena), lai izklaidē tu visa veida tū ristus! Animatori - Tunisijas meitenes (strā dā ar bē rniem) un puiš i var darī t pilnī gi visu: dziedā t, meistarī gi nodejot jebkuras dejas (afrikā ņ u, salsu, boč atu, kalinka-malinka), veikt salto no vietas, jautri startē t baseinā , aqua / step aerobika, staigā t un lē kt pa stiklu, spē lē t visas spē les brī vā dabā , sarī kot uguns š ovu, uzmundrinā t visus un bezgalī gi kustē ties! Labi padarī ts! ! !

Tunisijā nav ielu aģ entū ru, kur varē tu iegā dā ties ekskursijas — pirmo reizi 20 gadu laikā mē s devā mies no tū roperatora Pegas.


Tunisijas ekskursiju ī patnī ba ir tā da, ka gidi ir tikai un vienī gi tunisieš i, kuriem ir tiesī bas runā t par savu valsti kā nevienam citam. Krievu valoda viņ iem ir jauna un grū ta valoda (atš ķ irī bā no franč u valodas, ko viņ i mā cā s kopš.1. klases kopā ar savu dzimto arā bu valodu) - tā pē c sā kumā smē jā mies, tad sasprindzinā jā mies un tulkojā m gida sniegto, un tad nolē mā m ierakstī t balss ierakstī tā js, lai uzmundrinā tu Houses. Daž i gidi diezgan labi runā krieviski, jo viņ i mā cī jā s PSRS. Lū k, cik paveicies.

— Sahā rā divas dienas — lieliski! Oā ze tuksnesī (viesnī ca un termā lā ū dens baseins ir neaizmirstami! ), maigā s zī dainā s smiltis ir nesalī dzinā mas! Neskatoties uz salauzto krievu gidu, viņ š sirsnī gi un sirsnī gi stā stī ja par savu valsti un dzī vi tajā : ​ ​ viņ š apbrī noja Habibu Burguibu, nacionā lo varoni, kurš.1956. gadā atdeva Tunisijai neatkarī bu, aprakstī ja bezgalī gā s un majestā tiskā s Sahā ras unikā lo skaistumu, kuras smiltis. plū st viņ a rokā s un kā zelts rotā kā pas, kamieļ a unikalitā te un maigums - uzticī gs un jū tī gs cilvē ka draugs. Jeep safari - tiem, kam ir stipri nervi.

- Trī s galvaspilsē tas: Kartā ga, Sidi Bou Said, Tunisija - labi. Drupas un pasakas, Sidi Bou Said (viņ š ir tā lu no Santorini), privā ts juristu muzejs-mā joklis ir ziņ kā rī gs par papildu samaksu 4.5 dinā ru apmē rā , Tunisija ir liela mū sdienu zaļ a pilsē ta, ļ oti kontrastē još a, moderna un dzī vī ga, salī dzinot uz visā m iepriekš ē jā m vietā m.

- Phrykia Zoo + Ā frikas š ovs: tuksneš a zoodā rzs un pieticī gs kaž okā du roņ u š ovs karstumā - vā jš , milzī gā teltī ar jaudī giem gaisa kondicionieriem, paipalu vakariņ as ar labu vī nu profesionā lu Ā frikas zulu deju pavadī bā - lieliski!

Bija Yasmine Hammamet (10 minū š u gā jiens gar pludmali). Interesanti vē rot arā bus pē c Ramadā na: kafejnī cā ļ oti skaļ i grab trauki. Apskatī jā m cietoksni un veco medī nu (pā rdoš ana visur ir aktī va, koš a, smarž ī ga un dzī vespriecī ga). Lielveikalā "General" nopirka vietē jos alkoholiskos dzē rienus (piktdien alkoholu nekur netirgo), ne ī paš i lē tus: vietē jo degvī nu "Bukha", vī nu "Magon", dateļ u liķ ieri.

12 dienas atpū tā mies - iespaids bija pilnī gs! Tunisija ir nabadzī ga valsts, cilvē ki nedzī vo viegli, bet viņ i ļ oti cenš as izpatikt tū ristiem - mē s no sirds vē lam viņ ai labklā jī bu! Viesnī ca ir lieliska! Mums ļ oti patika! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums