Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Apprecējās. Es nomainīju savu uzvārdu. Nomainīju iekšējo pasi, diez vai līdz izbraukšanas brīdim paspēšu nomainīt starptautisko pasi. Vai es varu lidot ar veco PO uz Tai uz 28 dienām?
Apprecējās. Es nomainīju savu uzvārdu. Nomainīju iekšējo pasi, diez vai līdz izbraukšanas brīdim paspēšu nomainīt starptautisko pasi. Vai es varu lidot ar veco PO uz Tai uz 28 dienām?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2019-12-104 gadā atpakaļ
Atbildes  •  36
аватар moy_contakt
Neteikšu kā ir Krievijā, bet Ukrainā šis veikals ir slēgts un uzreiz ir redzama informācija par uzvārda un pases maiņu... Zinu meiteni, kuru uzgāja lidostā... Ukrainā tu ārzemju pasi var noformēt 7 dienu laikā oficiāli par papildus samaksu.
аватар Natali_NN
Un aviobiļetes arī pirktas uz veco uzvārdu? Viņi raksta, ka svarīgi, lai uzvārds biļetēs un pasē būtu vienāds. Krievijas Federācijā jūs nekur neuzrāda savu Krievijas pasi.
аватар moy_contakt
Aviobiļetes, protams, ir svarīgs punkts, taču lidostā ir arī robežkontrole. Zinu cilvēkus, kuri līdz zināmam brīdim mierīgi lidoja atvaļinājumā pēc uzvārda un iekšējās pases nomainīšanas, bet nu jau gadu noteikti un varbūt pat vairāk redz visu informāciju par kontroli un, ja būtu uzvārda un pases maiņa, tad nav variantu (Ukrainā). Ir iespēja, kad meitene, apprecoties, nemainot pasi (šim jautājumam tiek dotas 30 dienas), dodas atvaļinājumā, un pēc ierašanās nomaina iekšējās un ārvalstu pases. Pārbaudi uz vietas, varbūt Tev būs lētāk un mierīgāk noformēt ārzemju vīzu paātrinātā variantā (esmu pārliecināts, ka to var izdarīt arī Krievijā). Un taisīt izmaiņas biļetēs....atkarīgs no kurām biļetēm, ir kur tarifs paredz datu nomaiņu, ir kur ar sodu, bet ir arī pilnīgi ekonomisks tarifs, kur atcelšana (satiku šo tikai lētākajās biļetēs, bet tā bija). Kopumā pārbaudiet, konsultējieties. Dīvaini, ka šis brīdis jūs satrauca tikai tagad, nevis pirms biļešu iegādes ...
аватар moy_contakt
Natali_NN mēs arī nekur neskatāmies savā iekšējā pasē šķērsojot robežu, bet robežsargs redz visu informāciju.
аватар ollennka
Biedri, Krievijā ar to nav problēmu. Ja uzvārds uz biļetēm un pasē sakrīt, varat mierīgi lidot uz bezvīzu valstīm, izmantojot veco ārzemju pasi līdz tās derīguma termiņa beigām.
Neviens nevienu nepārvērš. Mashuncheg, lai jums lielisks medusmēnesis!
аватар Mashun4eg
Biļetes vēl nav iegādātas. Secinājums ir tāds, ka, tā kā pase tiks veikta brīvdienu nedēļas nogales periadenīta laikā, pastāv iespēja, ka viņi nebūs laikā. Izbraukšana plānota februāra pirmajās dienās, un dati biļetes noformēšanai jāsniedz 2 nedēļas pirms izbraukšanas.
аватар ollennka
Godīgi sakot, jums ir daudz laika. Pases izsniegšanas termiņš ir 1 mēnesis, un nav svarīgi, cik brīvdienas iekrita šajā mēnesī.
Bet pat tad, ja ir pārāk slinks ar to visu nodarboties pirms medusmēneša, tajā nav nekā slikta. Paņemiet biļetes uz savu pirmslaulības uzvārdu un lidojiet ar savu veco pasi. Protams, pareizais ceļš ir savlaicīga nomaiņa mainot uzvārdu un arī ārzemnieku. Bet paradokss ir tāds, ka iekšējo un ārvalstu pasu datubāzes dzīvo katrs savu neatkarīgo dzīvi. Tāpēc, šķērsojot robežu ar pirmslaulības uzvārdu, problēmu nav.
аватар Mashun4eg
Paldies :) tad mēģināsim paspēt :)
аватар Apyatka
Lai iegūtu informāciju, sazinieties ar ceļojumu aģentūru, kurā plānojat iegādāties biļeti. Bet joprojām ir iespējams noformēt ārzemju vīzu, un tas nemaksā miljonu naudu, lai uztraukties par to, ka tiks nokavēts / nepalaists.
аватар ollennka
Jums noteikti nav jāuztraucas, jo visi ir izlaisti cauri. Un Krievijas tūrisma aģentūru darbinieku zināšanu līmenis, diemžēl, ar retiem izņēmumiem, ir ļoti zems.
Forumā "tas, kura vārdu mēs nenosaucam" ir plašs pavediens par šo tēmu, autors, jūs varat to izlasīt.
аватар JeryLee
Krievijā absolūti neviens neapstāsies. Viņiem ir tikai ļaunprātīgu alimentu un kredītu nemaksātāju datu bāzes, un arī tad tās ir nepilnīgas. Un Tae nevienam nav vajadzīgs tavs uzvārds. Lidojiet un atpūtieties. Es nezinu par Ukrainu, bet, ja ir tāda slazds, tad tas ir tikai vietējās pildīšanas idiotisms. Saprotu, nomaini uzvārdu, ja vecais ir ceļošanas ierobežojumu datubāzē un mēģini aizlidot ar jaunu "niku". Un kurš vecajam traucē, ja tas ir tīrs? Iekšējā pase ceļojumā nevienam nav vajadzīga. Kopumā - priecīgus svētkus! Visiem ir labi...
аватар lazy_person
Pēc iekšējās pases saņemšanas (kopējā civilā ar jauniem datiem) ir nepieciešams nomainīt pasi.
аватар moy_contakt
JeryLee, kas nozīmē "vietējās pildīšanas idiotisms". Tie ir pareizi noformēti dokumenti, un, tiklīdz cilvēks ir mainījis uzvārdu, ir jāsaved visi personu apliecinoši dokumenti. Tas, ka ir šādi robu brīži, patiesībā nav labi, jo izbraukšanas brīdī no valsts cilvēks ceļo ar nederīgiem dokiem, lai gan par to zina tikai šo doku īpašnieks un, iespējams, tie, kas ceļo kopā ar viņu. Tas ir absurds. Par absurdu uzskatu arī neiespējamību vienlaicīgi iesniegt dokus, lai aizstātu iekšējās un ārzemju pases, bet te, ak, mūsu realitāte... Ceļojot ar tādiem dokiem, var būt dažādi momenti, vienkāršākais no tiem ir iestāšanās (nedod Dievs ) apdrošināšanas gadījums. Ja viss izdevās un tev ārzemēs visu izdarīja, tad ok. Un ja jau turpinājums ir mītnes valsts teritorijā, tad nekas netiek kompensēts. Neiedziļināšos citos punktos (ķermeņa transportēšana utt.) visi vienmēr gaida, ka viss izdosies un parasti tā arī notiek.
аватар Natali_NN
Jums ir 30 dienas, lai mainītu savu pasi. Šajā gadījumā mēs runājam par iekšējo dokumentu. Tam jāpievieno vēl viens pases izsniegšanas termiņš. Bet ceļojumā var doties uzreiz pēc kāzām – pēc veciem dokumentiem, kuri, pēc likuma, būs derīgi veselu mēnesi. Tad, atgriežoties, varēs mierīgi nomainīt visus dokumentus.
Avots: https://visasam.ru/samotur/passport/smena-zagranpasporta-posle-zamuzhestva.html
аватар lazy_person
Labāk nav pārbaudīt lietu, bet steidzami mainīt pasi. Tā ir vispārēja prasība. Uzvārds mainīts, visi dokumenti, ne tikai starptautiskā pase, jāsaskaņo ar jaunajiem personas datiem.
аватар Natali_NN
Pases nomaiņa mainot uzvārdu caur Valsts dienestu aili: Pases, reģistrācijas, vīzas Pases derīguma termiņš ir no 5 līdz 10 gadiem atkarībā no parauga. Tā kā pase bieži ir jāmaina, priekšlaicīga nomaiņa uzvārda maiņas dēļ ir obligāts nosacījums. Taču, ja pilsonis plāno doties uz valsti, kurā nepieciešama vīza, pase būs jānomaina pirms derīguma termiņa beigām. Izņēmums ir ceļojums uz valstīm ar vīzu kontroli. Ja vīzai pasē ar bijušo uzvārdu vēl nav beidzies derīguma termiņš, ārzemju pase nav jāmaina.
Avots: https://gosuslugigid.ru/passport/zamena-zagranpasporta-pri-smene-familii-gosuslugi.html
аватар lazy_person
Natali_NN
Uzmanīgi izlasiet jautājumu. Meitenei jau ir jauns uzvārds un jauna civilā (iekšējā) pase.
аватар JeryLee
mana_kontaktpersona. Es tikai izteicu savu personīgo viedokli šajā jautājumā. Un tas atšķiras no jūsu. Un tas nemaz nav biedējoši. Šeit nav jāpierāda, ka divi reiz divi ir četri. Tas viss tiek prezentēts. Esmu bijis 41 valstī un tagad turpinu ceļot ar dažādām vīzām un vispār bez tām. Es nesaku, ka dokumentus vispār nevajag mainīt. Nepieciešams. Bet, lai nesabojātu nervus un tāpēc nesaplēstu dupsi, var lidot arī ar veco pasi. ATĻAUJ TIKAI. Bet ja rēķinās ar nelaimes gadījumu un apdrošināšanu, tad vajag palikt MĀJĀS, nevis kāpt uz velna kaut kur pasaulē... Tas atkal ir mans personīgais viedoklis. Visi ir labi!
аватар ollennka
Draugi, kāds ar to sakars citu valstu personīgajiem uzskatiem un praksei? Nav "vispārīgo prasību". Ir Krievijas tiesību akti, kas uzliek pienākumu mainīt dokumentus 30 dienu laikā pēc nosaukuma maiņas. Turklāt, ja cilvēks kavējas ar vecās pases maiņu, tā nekļūst nederīga, ar to var ceļot uz ārzemēm. Par termiņu pārkāpšanu jūs varat saņemt tikai naudas sodu vairāku tūkstošu rubļu apmērā (atkarībā no kavēšanās laika). Bet reāli robežsargs informāciju par uzvārda maiņu datu bāzē neredz, tāpēc varbūtība pat šim sodam sliecas uz nulli.
аватар Natali_NN
lazy_person Jā, es it kā to saprotu un pirmajā ierakstā rakstīju, ka nav jāmaina ārzemju pase, nepieciešamība rodas tikai apmeklējot vīzu valsti, un es ievietoju izrakstu pilnībā, jo domāju, ka tādā lietās labāk koncentrēties nevis uz viedokli, bet uz likumdošanu. Un mums ir viss, kas nav aizliegts, tas ir atļauts ...
аватар ollennka
Arī Krievijas iekšējā pase nekļūst nederīga, ja nokavējies ar tās nomaiņu, vienalga vai uzvārda vai vecuma maiņas dēļ. 20 gadu vecumā nepaguvu nomainīt pasi, nokavēju apmēram gadu. No tā mana pase nekļuva nederīga, turpināju ar to braukt un apkalpot valsts iestādēs, bet tad, protams, no soda nevarēju izvairīties.
аватар Natali_NN
Vai, apprecoties, ir jāmaina uzvārds?
аватар JeryLee
Iekšējā, kam beidzies derīguma termiņš, nebija iespējams lidot ar lidmašīnu (biļetes nepārdeva), un viņi nedrīkstēja iekļūt jutīgās telpās. Pagāja garām... Braucām ar vilcienu un izdevām pagaidu rīkojumus... Varēja arī aizlidot ar pases nozaudēšanas apliecību... Ja steidzami vajadzēja...
аватар ollennka
Tolaik man nebija jālido ar lidmašīnām, bet es mierīgi braucu vilcienos, kasierēm un konduktoriem nebija jautājumu.
аватар JeryLee
Jo Dzelzceļnieku savienības laikā biļetes tika depersonalizētas. :-) Tikai Avia bija ar uzvārdiem un prasīja pasi.
аватар ollennka
Džerijs Lī, nu, es neesmu tik vecs)))) Man apritēja 20 jau šajā tūkstošgadē))).
аватар veritasana
Ieslinka... laikam esmu vecāks...
аватар JeryLee
Olenna. Es apskaužu tevi balti baltā skaudība. ;-) Man jau 40+ šajā tūkstošgadē un tad visur...
аватар ola_lisa1992
Džerijs Lī Un, ja es lidoju uz Taizemi pēc laulībām, 29. diena iekrīt no laulības datuma. Man nav laika attiecīgi mainīt krievu valodu un ārzemju (brīvdienas). Ar ārzemniekiem sapratu, ka viņi nezina, ka esmu mainījusi uzvārdu. Es neņemu līdzi krievu valodu, bet vai viņiem ir dzimtsarakstu nodaļas bāze, varbūt dzimtsarakstu nodaļa iesniedz datus Iekšlietu ministrijai? Patiesībā izbraukšanas brīdī es nepārkāpju 29.dienu, bet atgriežoties jau esmu pārsniegusi 30 dienas par aizvietotāju. Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
аватар Natali_NN
Jā, vispār tā ir tava darīšana, vai mainīt pasi, varbūt nemaz neplāno mainīt uzvārdu. Grūti termiņi tikai pēc noteikta vecuma sasniegšanas.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl