Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Ko labāk izvēlēties pirmajam ceļojumam uz Āziju: Taizemi, Šrilanku, Goa vai Ķīnas Hainanu? Mēs dosimies ekskursijā uz 10-12 dienām
Sanāca martā, lai paņemtu karstu biļeti. Kur ir labākā vieta, kur doties? Vēlamies atpūsties ne tikai pludmalē, bet arī ekskursijās. Būšu pateicīgs par ieteikumiem)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
18 abonenti  • prasīja 2019-11-234 gadā atpakaļ
Atbildes  •  28
аватар Pachok
Taizeme.
аватар sstrelsov
Taizeme, tur ir visi dzīves jaukumi, brauciet uz Pataiju, jums patiks.
Indija ir kaut kas, pēc Taizemes tās ir debesis un zeme, govis staigā tieši gar pludmali.
аватар lana_181
Kādreiz izvēlējos Šrilanku un tagad uz Taizemi negribas!)) Hainaņā ne visur var peldēt,straume ir spēcīga.Uzmanīgi lasiet atsauksmes.Bet braucieni uz turieni ir daudz lētāki nekā citi.
аватар sk_lora
Šrilanka ir ļoti riskanti svētki. Tur un pēkšņi augsti viļņi un malārija.
Goa - skaistas pludmales (South Goa), salīdzinoši zemas cenas. Bet problēmas ar sauļošanās krēsliem pludmalē - par tiem ir vai nu jāsamaksā diezgan dārgi, vai arī jāiet pusdienās kafejnīcā, kurai pieder šie sauļošanās krēsli. Jā, un ūdens Goa nav caurspīdīgs, un patiešām visur atrodas atkritumi.
Hainana - dubļains ūdens, smilšu blusu viļņi pludmalē un žurkas zaļajā zonā starp pludmali un viesnīcu. Viesnīcas personāls nerunā ne krieviski, ne angliski.
Taizeme ir pavisam cita lieta. Šeit var apskatīt gan lielisko Bangkoku (tas aizņem vismaz 4 dienas), gan krāsaino Pataju un izbaudīt atpūtu kādas no salu sniegbaltajās pludmalēs.
Man ļoti patika o. Koh Chang, bet tur jums rūpīgi jāizvēlas viesnīca.
аватар lana_181
sk_lora kāda malārija?)) Kur tu to izlasīji? Vai viļņi ir augsti? Hmm.. tātad ir okeāns.bet ir simtiem līču un pludmales bez viļņiem. Un Goā nav viļņu?)) Nu, pēc tava teksta spriežot, Taizeme ir vislabākā.Bet lai salīdzinātu okeānu ar līčiem.... nu tā-tik salīdzinājums.. Un daba ir skaista visur un visās vietās. Galvenais, kādas ir autora prioritātes.
аватар Apyatka
Taizeme.
аватар ollennka
Pirmo reizi par malāriju dzirdu Šrilankā.
Pirmo reizi ņemiet Taizemi, infrastruktūra ir ļoti attīstīta, būs ērti.
аватар Angelina123
Taizeme, iesākumam Pataja, nebūs laika pludmalē gulšņāt.Uz Taizemi braucam jau 25 gadus un garlaicīgi nekur nav!
аватар lysenko.lau1
Pirmajai iepazīšanai - Taizeme un, ja interesē ne tikai pludmales atpūta, izvēlieties Pataiju. Ekskursijas katrai gaumei un budžetam, salīdzinoši nav dārgas, salīdzinoši nav tālu un nerada stresu. Izvēlieties 3 vai 4 zvaigžņu viesnīcu ar brokastīm un labu baseinu, jo Pataijas jūra nav tā tīrākā, taču tas nesabojā jūsu brīvdienas, varat doties ekskursijās uz tīrajām Koh Samet pludmalēm, militāro pludmali vai uz savu pašu par. Ko Lan. Bet es nezinu par karsto ceļojumu, ziema un pavasaris Taizemē ir sezonas sezona un arī ekskursiju cenas.
аватар Fancase
Āzijā neesmu bijis, bet ja ņemu vērā Taizemi un Hainanu.
Hainan - tikai izmaksu dēļ tas dažreiz ievērojami nokrīt ....
аватар natasha8121980
Noteikti Taizeme!
аватар moy_contakt
Godīgi sakot, ja nekur iepriekš neesi bijis, tam nav nozīmes. Cik cilvēku, tik viedokļu un katram savs. Pērciet to, kas ir jūsu budžetā, un dodieties. Esmu bijis visur no uzskaitītajām valstīm un teikšu tā, visur ir savi plusi un mīnusi, un ir ļoti svarīgi, kā, kur un kad tu tur nokļūsti. Tajā pašā taju valodā jūs varat ļoti neveiksmīgi apmesties, nezinot iezīmes, un jūs vairs nevēlaties doties uz šo valsti. Es ļoti mīlu Goa, Šrilanka nemaz neaizbrauca (viena apmeklējuma valsts, bet tas ir mans viedoklis), es ļoti mīlu taju, esmu bijis daudzās vietās, bet mani mirkļi un to neņemšana konts var sabojāt iespaidu. Hai nan tikko atgriezās, arī normāli, bet tuvākajā laikā noteikti tur neatgriezīšos, citi plāni citām valstīm.
аватар Alex714
Pievienojos tiem kas rakstīja augšā,ja budžets mazs,secinu dēļ mēģinot paspēt uz karsto tūri,tad visdrīzāk stopētu Hainaņas salā,diezgan labas ekskursijas izlaiž tiešā lidojuma cenu.Neesmu bijis uz Ceilonu un GOA, tā kā man labāk patīk pludmales brīvdienas Ēģiptē, netālu un lēts lidojums, es vēlos apmeklēt šīs valstis patstāvīgi un apmēram mēnesi apceļot valsti. Ja gribi lidot uz Taizemi ar budžetu, tad labāk vasarā, cenas zemākas, lietus sezona nav tik biedējoša kā krāso, piemēram, Patajā manas uzturēšanās laikā ilgākā lietusgāze ilga divus stundas, bet radīsies diskomforts parka klimata dēļ, jūs izejat no atdzesētās telpas un nokļūstat vannas tvaika telpā.
аватар Voityshenko
Fakts ir tāds, ka ceļojums uz Hainanu un ekskursija uz Šrilanku pēdējā brīža ekskursijām maksā vienādi. Bet paskatoties, ko ēst Hainaņā, viņi kaut kā nebija īpaši pārsteigti.
аватар moy_contakt
Voityshenko, jo īpaši tāpēc, ka jūs neesat pārsteigts, tad dodieties uz turieni, kas jums patīk vislabāk. Bet šīs valstis nemaz nevar salīdzināt, tās visas ir pilnīgi atšķirīgas, ar savu krāsu, vaibstiem un atpūta ir ļoti atšķirīga. Lai saprastu rjaznicu, jums jāiet un jāpārliecinās pašam un jāizdara secinājumi.
аватар _488073
No VISAS JŪRAS Man patīk ceļojumi uz Vjetnamu.Jebkurā reģionā ir ko redzēt un lieliski atpūsties.Kā arī viņi ražo izcilu kafiju.
аватар hanno4ka
Martā Šrilankā un Taizemē noteikti būs silta un silta jūra, bet Hainaņā vēsāks..
аватар JeryLee
Piekrītu lielākajai daļai atsauksmju.
Šrilanka - ar malāriju nav ko biedēt. Tas ir kā Taizemē - Denges drudzis. Bet viļņi un straumes nenāk par labu tiem, kam patīk peldēt tālu jūrā, nevis bildēties skaistā līcī, uzkāpjot līdz viduklim, lai neaizpūstos.
Goa ir slikta apkalpošana un lēta, ja nav nepieciešams komforts. Ērtai atpūtai cenas ir nepamatoti augstas salīdzinājumā ar citām valstīm.
Hainan - jūra ir dubļaina, smiltīs ir blusas, ūdenī vēl daži nelieli atkritumu kodumi, un trakākais, ka tie nav redzami. Atklāti sakot, salā nav ko redzēt, izņemot Janodu. Tiem, kas baidās no valodas barjeras, Hainana ir šausmīga vieta. Vieglāk ir atrast krieviski runājošu ķīniešu nekā angliski runājošu. Galvenais, ka viņi nesaprot ne tikai runu, bet arī savus hieroglifus, kurus ar roku rakstījuši citi ķīnieši. Tas, kā viņi vispār sazinās, ir noslēpums. :-)))
Taizeme ir mana mīļākā valsts. Es nezinu, kāpēc visi iesaka "sākt no Patajas". Puketā vai Krabi ir ērtāk.
аватар JeryLee
Varat arī apsvērt Malaizijas un Vjetnamas salu. Man patika tur un tur. Malaizijā ir eksotiska fauna un flora, un tā ir vienkārši skaista. Tiesa, valsts ir musulmaņu, bet ne dogmatiska. Un Vjetnamā ir ļoti lēti (jūras veltes), bet apkalpošana minimāla. Kopumā Dienvidaustrumāzija ir dārgumu krātuve. Pirmo reizi apmeklējot to pirms 11 gadiem, bija vērts doties tikai uz turieni. Tas nekur citur nevelk. Visu labu un veiksmi!
аватар ollennka
Ak jā! Es atbalstīšu Malaiziju ar abām rokām. Langkawi ir ideāls pirmo reizi. Otrajai Penangai vai Borneo).
аватар Pachok
Lngkawi no Ukrainas ir apmēram trīs reizes dārgāks nekā Taizemes un Šrilankas dedzināšana :)
Un Ķīna šobrīd ir praktiski uz bumbas.
Tiesa, šeit joprojām nav skaidrs jautājums par zemūdeni, kas vai nu eksplodēja, vai nesprāga, vai vienkārši iemeta radioaktīvos materiālus Dienvidķīnas jūrā.
Un atbalstiet Džeriju Lī Puketā un Krabi. Pataja ir sliktākais variants Taizemē.
аватар ollennka
Langkawi ir ne tikai tik dārga. Vietējo iedzīvotāju ziņā tas ir trīsreiz tīrāks un jaukāks!
аватар Pachok
Varbūt vēl neesmu bijis Malaizijā.
Bet, ja cilvēki gaida nodedzinātas Šrilankas, Taizemes un Goa, tad budžets noteikti nav paredzēts Langkawi.
аватар ollennka
Nu tā ir, vairāk plašai sabiedrībai). Galu galā TurPravda lasa ne tikai tie, kas uzdeva jautājumu.
аватар INNA_L
Tūrisma aģentūra mums ieteica sākt no Šrilankas, tad Goa, tad Taizemes. Kā es saprotu, no servisa palielināšanas puses. Sākām no Šrilankas, ļoti patika, gribas atkārtot, bet ja vēl kaut kas no augšā uzliesmo.... Vispār jau cenas jautājums.
аватар ollennka
Un kas vainas dienestam Šrilankā? Man ļoti patika tur esošās viesnīcas un ekskursijas. Ar restorāniem tikai man personīgi tas bija saspringts, jo varēju piespiest sevi ēst viņu nacionālo virtuvi. Nācās meklēt iestādes ar vairāk vai mazāk eiropeisku ievirzi.
аватар ollennka
Es nevarēju sevi piespiest.
аватар Pachok
Ļoti dīvaini, ka pakalpojumu ziņā Goa tika uzskatīta par augstāku par Šrilanku ...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl