Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Šeit pirmo reizi domāju par līdzbraucēju/ceļotāju, lai kopā pavadītu atvaļinājumu. Pastāstiet, lūdzu, par savu pieredzi ar svešiniekiem.
Šeit pirmo reizi domāju par līdzbraucēju/ceļotāju, lai kopā pavadītu atvaļinājumu. Pastāstiet, lūdzu, par savu pieredzi ar svešiniekiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2019-10-274 gadā atpakaļ
Atbildes  •  67
аватар klichko
Vai tavs ceļabiedrs zina? Izmitināšana vienā istabā ar svešinieku ārkārtīgi nepretenciozajiem. Vai jūs interesē, kā dalīties? Vai arī nenogalināt vienam otru?
аватар 86jjj
Tas, vai varat dalīt savu atvaļinājumu ar svešinieku, ir atkarīgs no jūsu rakstura. Kaut kā man piedāvāja sievietes koplietošanu pilsētas atvaļinājumā, 2 naktis. Sieviete bija veca un šņāca, un stipri krāca, turklāt viņa nemitīgi turējās pie manis, it kā es būtu devies uz Budapeštu, lai viņai uzturētu kompāniju. Šoruden devos uz Rumāniju, vienu nakti viesnīcā un atkal ar sieviešu izmitināšanu (vīriešai gan nepiekristu :) ). Diezgan paciešami tas netraucēja, tajā pašā laikā ietaupīju uz singlu. Ilgu laiku .. septiņas naktis, piemēram, es pat nepiekristu savai draudzenei, vienmēr ņemu vientuļu jūrā. Un es esmu pati sev saimniece, es ceļos agri, es nevienam netraucēju, neviens mani netraucē, es nevienu negaidu, eju pa istabu pat kaila pēc dušas, atpūšos kā gribu.
аватар moy_contakt
tāds atvaļinājums ir tāda lieta. piemēram, viens smēķē, otrs nē, un viss, galīgi nesanāk, varbūt smēķētājs nesaprot nesmēķētāju un otrādi (es nemaz nevaru ciest to smaku) . Viens gulbasit un no rīta gāž istabā pamodinot otru, tā pati vannasistaba.... viens visur kā pīle-ūdens, otrs uzmanīgāks, viens kaisa savas mantas, otrs sanikno. Ak, tāda lieta ...... vajag 100 reizes padomāt.
аватар Pachok
Kāds krāk, kāds slikti ož, kāds ar prieku grauž nagus, kāds vaimanā ... var turpināt bezgalīgi.
Jūs varat riskēt, ja jūsu nervi ir stipri.
аватар Elenka08
Vismaz iesaku veikt *interviju* ar šo ceļabiedru (tsei), es pat teiktu, ka grūti. Ja jūs nolemjat to darīt. Ceļojuma biedrs, ja kas, ceļojuma beigās (vai varbūt agrāk) varat pateikt, kur doties. Bet, ja tu ej ar draugu, bet ne pārāk gudrs, tu vari iesist ne mazāk, bet tad tev ir jāsastrīdas. Un kaislību intensitātes diapazons var pārsniegt vēlamo
аватар Apyatka
Kopā ar ceļabiedriem ceļoju 3 reizes. 2 pieredze ir pozitīva, bet viena ir tāda. Cilvēki ir dažādi. Jums jābūt gatavam dažādām situācijām. Un visgrūtākais bija ceļojums ar māsu, kuru es ļoti mīlu. Nevis ar svešiem cilvēkiem, bet ar radiem. Droši vien viena un tā pati pieredze ir svarīga un ir nepieciešams uzreiz iezīmēt robežas.
аватар ollennka
Man ir pieredze ceļošanā ar ceļa biedriem. Kas visiem liek domāt, ka ir jādzīvo vienā istabā? Dzīves apstākļi tiek iepriekš sarunāti ar līdzbraucēju, daudzi pamatā dzīvo tikai atsevišķās istabās. Viņi meklē ceļabiedru nevis ekonomijas, bet kompānijas nolūkos valstīs, kur neviens no radiem un draugiem nevēlas lidot (piemēram, Libāna un Argentīna).
Par interviju viss ir uzrakstīts pareizi, vienmēr jāsatiekas klātienē vai vismaz caur Skype (ja no dažādām pilsētām) un jāizlemj, vai šis cilvēks ir tev piemērots vai nē. Arī jūsu kā kompanjona trūkumi ir jāatzīst un godīgi jāpasaka. Krastā vienojieties par budžetu, maršrutu, aptuveno dienas režīmu utt., bet tajā pašā laikā svarīgi, lai abi (nu vai vairāk, gadās) saprastu, ka neviens nevienam nav vergs un tādā gadījumā, ja intereses pēkšņi atšķiras, varat šķirties uz pusi dienas vai dienu.
Un piekrītu, ka ceļojums ar ģimeni var būt daudz lielāks pārbaudījums nekā ar līdzbraucēju.
аватар vedrogvozdey
Visi tik šausmīgi apraksta ceļa biedru - šņāc / pļāpā / grauž nagus / smēķē kā tvaika lokomotīve utt., varētu domāt, ka visi esat ideāli.
Kura autora nezinām, varbūt viņa kādu ceļabiedru sasprindzinās.
Autors, es reiz gāju, tur nav nekā slikta. Sākotnēji meklēju sev interesējošu ceļabiedru, tad tikšanās reizē pārrunājām visus punktus, vienojāmies par uzvedības noteikumiem istabā un lidojām. Viss noritēja bez aizķeršanās. Galvenais ir visu uzreiz pārrunāt un sākotnēji meklēt sev piemērotu ceļabiedru. Lai laba atpūta!
аватар Elenka08
vedrogvozdey, nu, idealitāte ir tāda lieta... kādam kaut kas būs ideāls, un kāds par to būs gatavs pabarot līdzbraucēju.
Man ir arī cilvēki, ar kuriem es ilgu laiku esmu cieši kontaktējies. Bet doties ar viņiem atpūsties - bez maksas.
Bija 2 braucieni ne tikai ar svešiem cilvēkiem, bet es nevaru teikt, ka tuvi draugi arī. Mēs esam pazīstami vairāk nekā 10 gadus, bet līmenī * sveiks, kā iet *. Pārrunāja visus *aizraujošos* mirkļus un brauca prom. Un tomēr lielākā daļa meklē pavadoni, lai ietaupītu naudu. Pat šeit, ceļabiedru sadaļā, var redzēt, ka daudzi cilvēki spiež to palikt vienā istabā
аватар moy_contakt
tāpēc neviens neapgalvo, ka viss būs šausmīgi, bet personīgi es labprātāk uz singlu eju viena (saprotu, ka tas vairāk par taupīšanu), jo man ir daudz momentu, kurus nevaru izturēt. Bet ir cilvēki, kuri absolūti normāli piever acis uz daudzām lietām. Uz priekšlaicīgas apspriešanas rēķina....nu tā arī ir....liekas, ka ir apsprieduši, bet uz vietas cilvēks uzvedas kā uzskata par pareizu un neviens un nekas nav viņa dekrēts ( diemžēl, bet tā ir mūsu realitāte). Ja tas viss ir par taupīšanu, tad jums ir jāaplūko iespējas. Piemēram, es izvēlējos ceļojumu uz Spāniju visai ģimenei (2 + 2 (bērni 7 un 13 gadi) un paņēmu līdzi tēti. Sagrozīju variantus un izrādījās, ka ekskursija tētim (tie vienvietīgie atsevišķa istabiņa ir tikai par 50 eiro dārgāka nekā variants diviem , bet kopumā komplekts - mums ir ģimenes istaba + atsevišķa istabiņa tētim iznāca par 200 eiro lētāk nekā 2 + 1 istaba (7 gadi) un 1 + 1 (13 gadi, bet jau kā pieaugušais).Tie šeit, kas meklē kaut ko.Ja iespēja samazināt izmaksas, šī ir viena puse, vai kopīgiem braucieniem, šī ir cita.
аватар ollennka
Elenka08, ja pavisam precīzi, lielākā daļa meklē ceļabiedrus seksam (arī naudas dēļ) vai tālākām romantiskām attiecībām. Otrajā vietā ir ietaupījumi. Un trešajā vietā ir tie ļoti adekvāti ceļa biedri, kuri vienkārši vēlas kompāniju. Šīs trešās personas ir jāmeklē un jāizvēlas.
TurPravda forums nav tas derīgākais paraugs, no tā grūti izdarīt vispārīgus secinājumus par līdzbraucējiem. Pirmkārt, pārsvarā ir tikai Ukraina, un, otrkārt, liela daļa sludinājumu nav par atvaļinājumu, bet gan par ceļabiedriem, lai nopelnītu naudu. Un, treškārt, TurPravda nepozicionē sevi kā līdzbraucēju pakalpojumu un nerodas meklēšanas vaicājumos. Uzskatu, ka šī auditorija galvenokārt devās lasīt atsauksmes par Ēģiptes-Turcijas viesnīcām un tikai tad atrada foruma sadaļu, īsi sakot, ļoti šauru līdzbraucēju "tirgus" segmentu.
аватар Elenka08
ollennka, esmu tiešām pārsteigts par pirmo punktu (apdullināts smaidiņš).... Tas, ka šeit ir ļoti šaurs segments, piekrītu. Kaut kā es uzgāju internetā, reklāmas veidā, citas vietnes par šo tēmu.
аватар ollennka
Elenka08, jā, jā, viņa pati bija šokēta, cik tad tādu līdzbraucēju īpatsvars. Un labi, ja par to uzreiz godīgi raksta, tad daži nez kāpēc vispirms tiek šifrēti kā normāli līdzbraucēji no trešās kategorijas un tērē savu un citu laiku.
moy_contakt, jā, pat ja viss tika sarunāts "krastā", vienmēr ir neliels risks sastapties ar pārsteigumiem. Tāpēc vienmēr ir jābūt plānam B un jābūt gatavam tam, ka atlikušo atvaļinājuma daļu pavadīsi vienatnē. Bet pēc manas pieredzes šis risks ir minimāls.
аватар ollennka
SPH, ja vēlaties, varu atstāt jums saites uz līdzbraucēju vietnēm.
аватар klichko
Tika mētātas pat versijas. Bet viltība ir tāda, ka TS neizpratnē - "Es domāju par ceļabiedru / ceļabiedru." Šeit ir vajadzīgs cits padoms, jo neizlēmušam vai bi ...
аватар ollennka
klichko, es redzu, ka jūsu pieredze ar ceļa biedriem ir bagātāka nekā mēs visi kopā. Bet labāk šādus padomus sniegt personiski.
аватар klichko
ollennka, atšķiras no dažiem, es atšķiru ģints. Un kas ir labāk, lai lemj moderatori
аватар ollennka
Jā, kaut kāda vulgaritāte virmoja. Arī man ir puse ceļa biedra pie spuldzītes. Un daudzums. Ir biedējoši iedomāties, kurā neizlēmušo kategorijā jūs mani klasificētu.
Galvenais, lai intereses atvaļinājumā sakrīt, un dzimums ir sekundārs. Ar vienu ceļabiedru esam draugi jau trīs gadus.
аватар Alex714
Runājot par nakšņošanu kopā ar nepazīstamu līdzbraucēju vienā istabā, tas bija tikai ceļojot pa Eiropu, un aprobežojās tikai ar nakšņošanu pēc saspringtas dienas, kad bija saspringta iet dušā un gulēt - galu galā "pa kreisi" persona". Un pludmales brīvdienu gadījumā - tikai viens, pat ja lidojam ar lielu kompāniju un ir iespēja nedaudz samazināt cenu, labi, tas ir celms, šeit ar draugiem vai radiem dzīvo vienā istabā uz septītā diena, esmu gatava “sist”, bet ko nu par svešinieku runāt.
аватар vedrogvozdey
Lasu un brīnos, kā var, atpūšoties atvaļinājumā ar draugiem/radiniekiem vienā istabā, gribas viņus "naglot" dažu dienu laikā ??? Varbūt vajag kaut kā vieglāk izturēties pret cilvēkiem, samierināties ar viņu trūkumiem, spriežot pēc ziņām, jūs paši joprojām esat snobi, nu vai tad iedzeriet kādu nomierinošu līdzekli. Lai gan tagad saprotu, lasot atsauksmēs no tiešām labām viesnīcām, ka viss nav kārtībā, pat tiktāl, ka jūrā ūdens bija ļoti sāļš vai vītne izvilkta uz dvieļa.
Cilvēki, jums pašiem nav riebums pašiem, vai jūs nopietni?
аватар Elenka08
vedrogvozdey, un par godu kādiem svētkiem, sakiet, lūdzu, radiet sev problēmas un pēc tam pārvarējiet tās? *vieglāk ārstēt un dzert nomierinošu līdzekli, un samierināties ar svešinieku trūkumu* ?? Es arī saprastu jūsu aicinājumu etm, kurš dodas komandējumos vai studentiem hostelī, kur tas ir neizbēgami. Bet atvaļinājumā, kur cilvēki vēlas iegūt maksimālu buzz un relaksāciju, viņiem ir *pieņemt kāda nepilnības* .... Nopietni???
аватар vedrogvozdey
Jeļena, mans sašutums bija saistīts ar tiem, kuri dodas atvaļinājumā ar radiniekiem un vēlas viņus nogalināt.
Uz komforta rēķina, ja cilvēks meklē līdzbraucēju, tad loģiski, ka viņš vēlas ietaupīt naudu vai ir stulbi/garlaicīgi iet pašam, tad vēl jo vairāk jautājums, kāpēc otram vajadzētu? saviem ietaupījumiem noorganizējiet arī atpūtu ar buzz jums (ne jums personīgi))). Vai tas ir loģiski?
Kurš vēlas atpūsties, zumēt un pliks skraidīt pa istabu, tas principā nemeklē ceļabiedrus.
PS. uz snobu rēķina, tad kārtējo reizi pārliecinos, ka uz turpravda tādu ir gana.
аватар Pachok
Cik jauki. Parasti tik ļoti sašutuši ir nevis tie, kuri ir gatavi samierināties ar citu nepilnībām, bet gan tas, kurš vēlas samierināties ar saviem trūkumiem. Nu, un izglītības iezīmes, protams. Mums ir daudz cilvēku, kuriem kolhozs un personīgās telpas trūkums dūc.
аватар Elenka08
vedrogvozdey, otro cilvēku tur nedzen ar nūju. Viņš iet, ja tas viņam arī ir izdevīgi vai interesanti. Otram cilvēkam NEDRĪKST būt pirmajam, kas paceļas un atpūšas. Viņu vajadzētu (vēlams) izvēlēties tā, lai šī relaksācijas rosība tiktu radīta bez viņa apzinātas līdzdalības. Ja es, piemēram, guļu pilnīgā tumsā un klusumā, un kāds ar gaismu un zem TV, tad es neprasīšu radīt man šos apstākļus, bet es meklēšu kādu, un ne vienmēr kādu citu, bet es prasīšu mans, kurš guļ tādos pašos apstākļos. Es pieprasīšu, lai man radītu rosību, ja šie svētki ir par manu naudu.
аватар Elenka08
Mums ir daudz cilvēku, kuriem kolhozs un personīgās telpas trūkums dūc.****** Pilnīga taisnība. Es zinu cilvēkus, kuri nevēlējās atsevišķu slimnīcas istabu, jo tas bija garlaicīgi. Un kolēģis, kurš paņēma īrnieku nevis naudas dēļ, bet tāpēc, ka vienam dzīvot ir garlaicīgi (traks smaidiņš)
аватар ollennka
Cilvēki, cilvēki, CILVĒKI! Kopš kura laika saziņa ar interesantiem cilvēkiem kļuva par kolhozu?))) Starp citu, ceļabiedram ir vēl viens pluss - viņš atvaļinājumā fotografēsies.
аватар vedrogvozdey
Elenka08, citēju - Un kolēģe, kura paņēma sev īrnieku nevis naudas dēļ, bet gan tāpēc, ka vienai dzīvot ir garlaicīgi (traks smaids), un kas tur slikts ??? Paldies Dievam, ka tu nezini, kas ir vientulība. Un netiesājiet citus (savu trako smaidu, es runāju par šo), dzīve var pagriezties tā, ka jūs pats, traks ar vientulību, brauksiet transportā, lai vismaz ar kādu papļāpātu.
Kolhozs un viss pārējais ir katra personīga lieta, tā kā man reizēm labāk atpūsties kolhozā nekā starp stīvām inteliģencēm, kolhozs var būt ļoti smieklīgs.
аватар ollennka
Ja jūs tagad iebiedēsiet jautājuma autoru, viņa no savas pieredzes nekad neuzzinās, vai šāds atvaļinājuma variants viņai der vai nē.
аватар vedrogvozdey
ollennka, nu, kategorija "no lupatām līdz bagātībām" bieži uzskata tos, ar kuriem viņš vakar runāja, par kolhozu ...
аватар Elenka08
vedrogvozdey, kurš tev pateica ko es zinu un ko nezinu...? Un kam man jāpateicas? Ja tas nav bezpalīdzīgs vecs cilvēks, bet diezgan vesels un jauns, un nevar dzīvot ar sevi ... Es piekrītu iedzīvoties jebkurā, Tās ​​ir acīmredzamas garīgas problēmas
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl