Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Pastāstiet, lūdzu, kā Taizemē klājas ar mobilajiem sakariem un internetu? Pirmo reizi lidojam, kāds mob. operatoru pirkt?
Pastāstiet, lūdzu, kā Taizemē klājas ar mobilajiem sakariem un internetu? Pirmo reizi lidojam, kāds mob. operatoru pirkt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2019-05-225 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар moy_contakt
Karti pie izejas no lidostas mums iedeva tikšanās puse. Varējām to papildināt ģimenes tirgū, bet mums tas nebija vajadzīgs, viesnīcas iepirkšanās centrā bija lielisks internets. Gids mums zvanīja uz šo numuru un pateica dažādu informāciju.Ja lidojat paši,tad pie izejas ir dažādi stendi-paskatieties kāda cena un koncertu skaits un pērciet.
аватар Alex714
Tai viesnīcās Wi-Fi ir izcils, pieciniekos, divkos, vismaz tajās, kurās bija, bet viņiem ir arī ļoti gudrs mobilais internets, kas gandrīz neizmantoja Wi-Fi, ja lido ar paku , tad starteris jums iedos pārsūtīšanas ceļvedi, piemēram, jūs ievietojat to tālrunī, un tas automātiski konfigurēs. Ja pats lido, tad ir daudz vietu, kur var nopirkt starterus, piemēram, tirdzniecības centrā gandrīz katrā mobilo tālruņu tirdzniecības vietā pārdod pakas un var papildināt, vajadzētu arī no septiņiem vienpadsmit, bet es ne neatceros. Pāris reizes man iedeva paciņas uz bumbas, vienu reizi ekskursiju pārdevējs, kad no viņa nopirku pāris, otrreiz, kad sabojājās viedtālrunis un nopirku sev jaunu, iedeva sākuma. kā slodze.Un tātad, ja plānojat ekskursijas, spriežot pēc otrā jautājuma , mobilie sakari ir ļoti nepieciešami, vismaz, ja atbrīvojaties no grupas, lai piezvanītu pavadošajam gidam un atrastu grupu.
аватар Polanskaya1955
Kopēja Dee Tuck uzņēmuma karte. Ņem jebkuru, aktivizē vai nu ostā, vai veikalā.Labāk lai ir rezerves telefona numurs.Agrāk ar šo karti minūte līdz Krievijai maksāja 7 rubļus,tagad var dārgāk. wi-fi tiešām labs, dzīvojām uz Koh Samui rubļos, es pat pludmalē biju caur telefonu un ārpus viesnīcas viņi zvanīja uz dzimteni izmantojot savu karti, papildināja veikalos par šķēpu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl