Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Vai Taizemē ir klusas tīras pludmales, kur februārī var daudz peldēties un kur nav bērnu?
Vai Taizemē ir klusas tīras pludmales, kur februārī var daudz peldēties un kur nav bērnu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2019-04-235 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар Tana999
par. Phi Phi → Phi Phi Natural Resort 3* Bet līdz tam ir tāls ceļš
аватар V.A.S.
Jē-jū :)) Tāpēc tur maz bērnu!
аватар Andrey111
Ko Kood.
аватар JeryLee
Peldēties var visur. Temperatūras ziņā. Uz salām ir mazāk bērnu. Un pludmales ir tīrākas. Krabi ir daudz salu, kur atpūšas "prim" vecie eiropieši (vācieši, briti ....) bez bērniem. Klusa atpūta veciem cilvēkiem. Piemēram, Ko Siboya. Kamēr mēs tur bijām, neredzējām nevienu bērnu. Bet pludmales tur ir specifiskas. Ar lieliem paisumiem. Kas ne visiem patīk. Un izkļūt no turienes nav nemaz tik vienkārši. Par visu ir jāmaksā. Ja kāds uzstājīgi iesaka "debesis" citiem, tad drīz tur drūzmējas tik daudz cilvēku, ka kļūst arvien vairāk pēc elles... Lai veicas! :-)
аватар galiya1962
Salas noteikti! Koh Samui, Koh Tao utt.
аватар ilona196196
Liels paldies par atbildēm, tāpēc dodamies uz kādu salu. Pagaidām ir maz priekšstatu par Taizemes plūdmaiņām un biedējošiem komentāriem par viļņiem, kuros it kā nevar iekāpt ūdenī.
аватар sk_lora
Apsveriet ceļojumu uz salu. Koh Chang.
Tur visās pludmalēs (izņemot Balto smilšu pludmali) bērnu ir maz un paisumi nav īpaši spēcīgi jūtami. Nebija viļņu, kas neļautu iekļūt ūdenī.
Viesnīcas ar labu pludmali: Ko Chang Park, Cliff Beach Resort (Kai Bay pludmale), Ko Chang Resort (Klong Prao pludmale). Nokļūt šajā salā ir salīdzinoši vienkārši - autobuss no Bangkokas + prāmis. Uz salas ir daudz interesantu vietu, kuras varat apmeklēt gan ar ekskursiju, gan patstāvīgi.
аватар rustalinaaaaa
Atkarībā no tā, uz kuru reģionu vēlaties doties atpūsties. Ja jūs dodaties uz Puketu, tad Similan salas ir ļoti labas un skaistas, un, ja jūs dodaties uz Pataiju, tad, kā tika teikts iepriekš, os. Ko-Kud, to sauc arī par kokosriekstu lagūnu, ir ļoti mierīga un skaista sala, tur arī filmēja Ērgli un astes, kur atpūtās Regīna Todorenko. Bet nekādā gadījumā ne uz Ko-Lan, tas ir briesmīgi, ahaha
аватар Andrey111
Atpūtieties uz Koh Kood. Atceros ar nostalģiju, lai gan tas bija sen (varbūt tagad daudz kas ir mainījies). Vēl viena fotogrāfija - kā redzi, ne tikai bērni, vispār neviena nav, visa telpa ir tava.
аватар galiya1962
Klints pludmales kūrorts (Kai līča pludmale), Ko Chang kūrorts (Klong Prao pludmale)
Šajās pludmalēs jūra ir sekla un peldēšana ir apšaubāma !!! Es neieteiktu šīs viesnīcas.
аватар V.A.S.
Mēnesi kā no Koh Chang, bija daudz bērnu!
аватар ilona196196
Tad izvēle ir starp Siboya un Koh kood. Vai Krabi.
аватар Andrey111
Ja sākat savu atvaļinājumu Pataijā, tad uz Koh Kuda ir ļoti viegli nokļūt. Jūs dodaties uz Tratu un pēc tam ar motorlaivu uz salu. Kad atpūtāmies, bija transfēri tieši uz molu, un atpakaļ no salas uz molu, un tad ar mašīnu tieši uz autoostu (domāju, ka šajā ziņā nekas nav mainījies). Daudzas viesnīcas piedāvā kajaku nomu. Ņēmām un izpeldējāmies gar krastu, piestājot skaistās pludmalēs. Var arī noīrēt skrejriteni, braukt pa salu, ir ko redzēt.
Kopumā jūs varat organizēt sev patīkamu bagātīgu programmu.
аватар JeryLee
Sibojā paturiet prātā, ka ļoti augsti bēgumi un bēgumi. Jūra ir silta un mierīga, kā ezers. Bet ūdens aiziet kādus simts metrus. Un naktī tas atgriežas... Jūra ir tīra, bet smiltis ir nosēdušas no plūdmaiņām. Krastā smiltīs ir milzīgs daudzums dažādu krabju. Dodieties dziļumos kā Baltijas valstīs - nu, ĻOTI tālu... Bungalo tiešām ir - brīnišķīgi. Un arī ananāsu plantācijas. Bet izkļūt tūrē ir grūti. Mierīgākā vieta Taizemē, kur esmu bijusi. Un tas ir tikai - Krabi.
аватар ilona196196
Un kā ar ēdienu? Vai ir kādi vietējie tirgi, veikali, kafejnīcas?
аватар Oleksii64
Tai pilsētā bez bērniem ir arī Ķīnas pilsoņi. Un es nezinu, kas ir sliktāk :)
аватар galiya1962
"Un kā ar pārtiku? Vai ir kādi vietējie tirgi, veikali, kafejnīcas?"
Šis ir nomaļs ciems, veikalu arī nav, ja par veikalu uzskata nelielu šķūnīti. Izsalcis neizbrauksi, kūrortos ir kafejnīca. Man tur nav ko darīt, jūra nav peldama.
"Ķīnas Tautas Republikas pilsoņi"
Tā ir sērga!!! Šausmas!!!
аватар PolikSVT
Tagad esmu atvaļinājumā Taizemē. Khao Lak apgabals. Viens no Tai nacionālajiem parkiem. Izvēlēts pēc principa: pilnīga Relaksācija, bez ballītēm, tukšas pludmales. 100% trāpīts!!! Vācieši un skandināvi atpūšas. Krievu ir ļoti maz. Ķīniešu gandrīz nav. Šeit ir vairākas pludmales. Mēs atrodamies ziemeļos. Droši varu ieteikt Merlin Beach viesnīcas, pavisam jauno Eden Beach Resort.
аватар PolikSVT
Lai apstiprinātu, es pievienoju pludmales fotoattēlu peldēšanās laikā)))
аватар PolikSVT
Un tā 3-4 km))) pārsteidzoša vieta!!!!!!
аватар ilona196196
Galva sprāgst no informācijas :) :) :) Īsāk sakot, pirmajās 11 dienās gribas ienirt Puketas krāsā ar tirgiem, vietējiem ēdieniem un braucieniem uz tempļiem un atrakcijām (tikai bez ballītēm un netīrām pludmalēm), Rawai ? Un tad pavadiet nedēļu klusā savvaļas pludmalē, vēlams pa vidu starp Puketu un Bangkoku, piemēram, Koh Kood salā vai Khao Lak.
аватар galiya1962
Rawai Puketā ir osta un makšķerēšanas tirgus, peldēšana ir netīra un sekla. IMHO.
Koh Kood un Khao Lak atrodas dažādās Taizemes vietās. No Puketas uz Kohu, kur jūs nokļūsit apmēram dienu, ja ne ar lidmašīnu.
аватар max36
https://youtu.be/duP_J7DnFbw
аватар sk_lora
galiya1962
Jūs rakstāt "Cliff Beach Resort (Kai Bay pludmale), Ko Chang Resort (Klong Prao pludmale)
Šajās pludmalēs jūra ir sekla un peldēšana ir apšaubāma !!! Es neieteiktu šīs viesnīcas."
Tā nav taisnība. Esmu apmetusies abās šajās viesnīcās. Ar peldēšanu problēmu nebija. Peldēt varēja gan paisuma, gan bēguma laikā.
Patiešām, gan Klong Prao, gan Kai līča dienvidu daļā jūra ir sekla, un bēguma laikā būs problēmas ar peldēšanu. Bet ne šajās divās viesnīcās, kas atrodas pludmaļu ziemeļu daļā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl