Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Palīdziet man izvēlēties Taizemes pludmales netālu no lidostas. Kur ir lētas kafejnīcas. Jūra ir mierīga. Pirmo reizi ceļoju ar 10 gadus vecu bērnu
Palīdziet man izvēlēties Taizemes pludmales netālu no lidostas. Kur ir lētas kafejnīcas. Jūra ir mierīga. Pirmo reizi ceļoju ar 10 gadus vecu bērnu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2019-03-265 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  47
аватар Pachok
No kuras lidostas? Ir lidojumi uz Bangkoku, Puketu, Koh Samui un Krabi.
аватар natalka_kyiv
Pataja nav tālu no lidostas, ir daudz lētu kafejnīcu, taču tur nevar peldēties - jūra ir ļoti netīra. Ja ir tiešais lidojums uz Puketu, lidojiet tur. Patongas, Karonas vai Katas pludmales. Google meklē, kura no tām tavā laikā ir mierīgāka. Kopš aprīļa uz pāris mēnešiem sākas lietus sezona, es nemaz neiesaku lidot!
аватар ollennka
Cik km robežās ir netālu?
аватар ninok54
Nu lai nebrauktu vēl 2h no lidostas.Lai nebūtu viļņi,protams negribētu bēgumu
аватар ollennka
Nu tad Krabi, piemēram, Aonang beach. Ļoti mierīgi un jauki, viesnīcas, veikali, restorāni gar pludmali. Viļņu nebija. Ceļoja decembrī.
аватар Alex714
Autors nekad nav rakstījis, kurā AE viņš ierodas, bet, ja pludmales nav tālu no AE, tad jūs noteikti neatrodaties Suvarnabhumi. Lai gan līdz Patajai ir jābrauc apmēram 1,5 stundas, es neriskētu peldēties tās pludmalēs, bet es peldētu, vismaz līdz Koh Lan.
аватар ollennka
Cik saprotu, autors vienkārši izvēlas uz kuru lidostu lidot.
аватар lazy_person
Visticamāk, viņš dosies uz Pataju (vieglāk). No Bangkokas līdz Patajai 150 km. (stunda 2...). Protams, labāk ir doties tieši uz pludmales zonām, piemēram (Krabi .. utt.). Bet vai ir tiešais reiss, visticamāk tranzīta lidojums caur Bangkoku. Tas ir dārgāks un lidojums ir garāks, ilgāks ceļojuma laiks.
аватар lazy_person
ninok54
Jūs varat izvēlēties savu pludmali. Uzdodiet jautājumu meklētājprogrammā .. piemēram, Puketas lidosta kartē, Krabi lidosta kartē utt. (Koh Samui lidosta). Skatiet viesnīcu un pludmali tajā pašā kartē. Turp lido tranzīta lidojumi caur Bangkoku vai lidojumi ar pārsēšanos Bangkokā.
Šeit ir attēls ar attālumu līdz Patongas pludmalei - slavenajam Puketas kūrorta centram.
аватар Pachok
Cilvēki nepeld Ao Nang, tas ir netīrs un plūdmaiņas ir mežonīgas. Bet vieta jauka. Ja jums ir entuziasms katru dienu doties ar laivu uz Pranang, tas ir labs risinājums.
Bet šim gada laikam, ar bērnu un tuvu lidostai, es izvēlētos Koh Samui. Šeit drīz sāksies parasta sezona, ļoti mierīga vieta, Lamai un Maenamas pludmales bez izteiktiem bēgumiem. Čavengā tas atkarīgs no vietas, jo tālāk uz dienvidiem - jo mazāk bēguma. Sala ir maza, no lidostas uz jebkuru viesnīcu populārās pludmalēs maksimums pusstundu.
аватар Pachok
Un bērnam ir visas taizemiešu obligātās izklaides un viss ir tuvu - ziloņi, krokodili, un foršs zoodārzs kalna galā, ar pieradinātiem giboniem, briežiem un baseinu ar skatu uz salu un jūru.
аватар ollennka
))) Parasti Aonangā peldējās visi, arī es. Neesmu speciālists bēguma un bēguma jautājumos, varbūt tādi bija, vienkārši trīs līdz piecu metru atšķirība līdz ūdens malai man nav kritiska.
аватар Angelina123
Vispār jautāja par lētajām! Kafejnīcas Puketā ir dārgas! Ceļojam ar 11 gadus vecu bērnu uz Huahinu. Jau 3 reizes. Nav dārgi, jūra ir tīra, un, ja viesnīca atrodas netālu no Lotus vai Blue Port, tad tiek nodrošināts lēts ēdiens. Paņem karti un paskaties. Man patīk Saylom un nākamie
аватар Angelina123
Taksometrs no Bangkokas 2 stundas. Atrodas PATTAYA līmenī, BET OTRĀ Taizemes līča pusē. Ir pat karaļa vasaras rezidence.
аватар V.A.S.
Pilsoņi, šis “ninok54” jau piekto gadu uzdod vienu un to pašu jautājumu, domāju, ka viņš var patstāvīgi tikt pie visām agrāk saņemtajām atbildēm!
аватар ollennka
Tavysho!!!! Un mēs cenšamies, mēs iesakām ((((.
аватар Pachok
ollenka, un ūdens bija tīrs? Un starp aizejošajām laivām nebija jāmanevrē?
Esmu bijis Ao Nang trīs reizes, visas reizes aprīlī, un nekad neesmu tur pirkusi :))) Pranang - jā, lielisks ūdens, dzidrs, tirkīzs, skaistums apkārt, bet 15 minūtes garā asti ir jānokļūst : )
аватар Pachok
Ak, Huahina! Ir ļoti interesanti dzirdēt, kur un kā peldējās atpūtnieki. Bijām tur arī pavasarī, maijā, jūru no vārda nemaz neatradām. Paisums dienas laikā un aptuveni 500 metri, pludmale ir plaša, tieši piemērota izjādēm. No izmisuma viņi apceļoja visu apkārtni - jūs nekur nevarat normāli peldēt. Pat rezervātā. Varbūt Cha-Am, bet tur ir ļoti dubļains, un duša un tualete atrodas suvenīru veikalos pāri ceļam no pludmales.
Bet mājoklis un pārtika patiešām ir ļoti lēti, seksa industrijas praktiski nav, atsevišķi bāri neskaitās. Tīri. Un salīdzinot ar Pataiju - vienkārši sterils :) Lidosta ir tālu.
Puketa ir dārgāka par Huahinu, bet tas nav kritiski, ja Patongā neiedzīvojies pirmajā pieciniekā :) Bet neiesaku cita iemesla dēļ - sezonas beigas Andamanu piekrastē, kas nozīmē, ka ne. tik daudz lietus kā nemierīga jūra un dažu jūras ekskursiju atcelšana.
аватар ollennka
Pačok, peldēšanai ūdens bija diezgan tīrs, netīrajā gan nekāptu. Tīrību es salīdzinātu ar Persijas līci - neskaidrs, bet peldēt ir pilnīgi iespējams.
Laivu nebija daudz, tās stāvēja divās vai trīs grupās. Jūs varat vienkārši attālināties no laivām, kāpēc kāpt "zem riteņiem".
аватар Pachok
Jā, viņi pietauvojas jebkur... Man viss, kas ir dubļains, ir netīrs :)
аватар ollennka
Ak, dievs, ir skaidrs, ka pilnīgi dzidrs ūdens ir patīkamāks)))). Bet smilšainās pludmalēs šis ūdens nenotiek, nav kur iet.
аватар Pachok
Tā, protams, notiek :) Un uz Pranang Krabi, un uz Chaweng uz Koh Samui.
Un arī dubļains ūdens tropos ir bīstams.
аватар ollennka
Nu, tagad atliek tikai doties un pašam pārbaudīt, vai ūdens šajās vietās ir ideāli dzidrs))). Līdz šim Kipras Zelta pludmalē esmu redzējis tikai duļķainu ūdeni ar smilšainu dibenu.
аватар Pachok
Joprojām uz Tao, uz Similaniem un pat uz Karonu nekas līdzīgs ūdenim :)
Un iet vienmēr ir labāk nekā neiet! Man būtu vairāk brīvības un naudas, es nebūtu parādījies mājās :)
аватар ollennka
Taizemē biju tikai nedēļu Krabi. Taizeme ir viena no divām valstīm, kas man aktīvi nepatika. Bet tā kā Taizeme ir liela, un es redzēju tikai gabalu, viņam joprojām ir visas iespējas tikt reabilitētam. Visnopietnākā slodze bija ar pārtiku, viss bija pretīgi salds ...
аватар Pachok
Nu... Krabi ir viena no skaistākajām vietām. Ja jums tur nepatika, iespējams, Taizeme vienkārši nav priekš jums.
Tātad Tunisija un Bulgārija manī neiebrauca.
Un taizemiešu virtuve ir galvenais iemesls, kāpēc mēs tur devāmies atkal un atkal :)))) Mēģinu gatavot arī mājās, bet tas nekādi neizdodas.
аватар lazy_person
Tas viss ir par skaistumu un tīrām pludmalēm. Autore ceļo pirmo reizi. Uzrakstītu kaut vai vienu "pieredzējušu", kāds maršruts tiks veikts ar bērnu, lai tiktu, piemēram, uz Krabi vai Puketu...cik garš ceļš.
аватар Pachok
Jautājuma autors ir no Krievijas, viņiem ir hartas gan uz Puketu, gan uz Krabi. Ceļojuma laiks ir atkarīgs no pilsētas, no kuras būs izbraukšana.
аватар lazy_person
Lakoniska atbilde. Mēs nezinām izbraukšanas pilsētu.
аватар ollennka
Novosibirska, laikam.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl