Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kur ir labāk lidot oktobra beigās (Taizeme, Vjetnama, Indija)? Un uz Jauno gadu?
Kur ir labāk lidot oktobra beigās (Taizeme, Vjetnama, Indija)? Un uz Jauno gadu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2018-09-046 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар AllOverTheWorld
Vai esi mēģinājusi iet uz TA?
lai viņi izvēlētos jums ekskursiju
(budžets, atpūtnieku sastāvs, atvaļinājuma prioritātes, dienu skaits)
2 dienu laikā jums ir daudz jautājumu par dažādām valstīm, bet jūs neatbildat uz vadošajiem jautājumiem.
аватар andreyvip
Es neieteiktu šogad apmeklēt Indiju rudenī un ziemā. Tikko bija milzīgi plūdi. Valsts tik un tā nav īpaši tīra, un tagad attiecīgi jūrā ir izskalots atkritumu un atkritumu kaudze. Siltā ūdenī viss dubļi jūtas ļoti ērti. Tas nebūt nenozīmē, ka jūs tur kaut ko paņemsiet, taču iespējamība ir diezgan liela. Tur un parastajos laikos cilvēki, kas pieraduši pie tīrības un komforta, jūtas neērti.
Kas attiecas uz Vjetnamu un Taizemi, tas ir tieši atkarīgs no tā, kā esat pieradis pavadīt atvaļinājumu. Abas valstis ir diezgan piemērotas brīvdienām. Oktobris joprojām ir laimīgs. Formāli šīs ir lietus sezonas beigas. Var izrādīties, ka lietus nemaz neredzēsi, vai arī var pasēdēt viesnīcā pusi dienas. Bet tās ir tropiskās lietusgāzes. Pēc tiem ātri izžūst un pēc pusstundas uz ielas ir diezgan ērti. Jaunais gads un Taim un laikapstākļu dēļ ir prognozējamāki periodi. Lietus un vētras iespēja ir minimāla.
Pataija, manuprāt, ir tūristiskāka brīvdienu iespēja ar vakara izklaidēm un iepirkšanos. Patīkami peldēties var tikai tuvākajās salās.
аватар andreyvip
Tā pati Puketa jau ir kaut kas pa vidu - ekskursiju ir mazāk, lielākā daļa ir piesaistītas jūras iespējām un arī vakara izklaides ir mazāk, bet pati piekraste ir diezgan piemērota peldēšanai.
Vjetnamā tas lielā mērā ir atkarīgs no tā, kur jūs dodaties. Bet ekskursijas jau ir minimums. Visādi kvadracikli, ūdens parki, braucieni ar gumiju utt., ekskursijas neuzskatu. Ir vietas, kur noteikti jāiet tiem, kam patīk vindsērfings vai kaitsērfings. Ir tikai pludmales iespējas.
Izlemiet, ko vēlaties no atvaļinājuma, un pēc tam izdariet izvēli.
аватар Tana999
Ēģiptē
аватар andreyvip
Ēģipte, pat ja neņemam vērā problēmas ar nokļūšanu no Krievijas, ir ļoti nosacīts variants atvaļinājumam NG. Laiks būs labs, bet jūra nav visiem. Ne visiem patīk ūdens 22-23 grādu robežās. Lielākajai daļai atpūtnieku ūdens ir nepieciešams vismaz 25, un tas ir liels izņēmums janvārī.
Taču oktobris Ēģiptei ir labs laiks, taču tas nav sarakstā un cilvēki, visticamāk, nav gatavi eksperimentēt, kamēr ir lidojumu aizliegums.
аватар Apyatka
Jaunajam gadam jebkur) Es dotos uz Vjetnamu. Lēti un skaisti. Nha Trang vai Phu Quoc.
Oktobris ir labākais laiks Taizemē. Vai Vjetnamas ziemeļos. Bet neatkarīgam tūristam labāk doties uz Vjetnamas ziemeļiem. Ir daudz skaistumu, bet ar parastajām pludmales brīvdienām nepietiek)
Oktobrī AAE ir labi.
аватар Natali_NN
Ļaujiet man jums nepiekrist, Nha Trang decembrī-janvārī, ne comme il faut, duļķains un blāvs. Ziemeļvjets ziemā ir paredzēts tikai aizrautīgiem ceļotājiem, kuriem nerūp jūra un saule.
Es ieteiktu Dienvidvjetas, Šrilankas, Dienvidtai un Malaizijas salas no Kualalumpuras
аватар Apyatka
Natali_NN
Tev ir pilnīga taisnība!
Es ieteicu North Viet oktobrī un jā - bēdīgi slavenajiem) Ir tādas skaistules! Un dedzinošas saules neesamība (lai gan arī apstrīdams) ziemeļiem tikai piešķir šarmu.
Bet par Nha Trang NG man ir tādas ziņas, ka tur ir slikti. Viļņi? Netīra jūra?
Tur viss ir tik tūristisks. Un, ja nav taifūna (nevis oktobris-novembris), tad Nha Trang ir laba sezona))
аватар Natali_NN
Pats tur atpūtos februārī, saule sveldina, viļņi pēcpusdienā, jūra pēc ziemas neskaidra, bet galvenais jūra vēl +20.
Mana drauga vecāki palika decembrī. Mākoņains, lietains, drūms.
Mans draugs atpūtās oktobrī-novembrī, lietus dēļ lidojums tika pārcelts uz 2 dienām..
Pieņemu, ja ir iespēja lidot tikai reizi gadā, tad žēl pašam sabojāt atvaļinājumu. Labāk ir izvēlēties vietas ar vismazāko kataklizmu iespējamību, lai gan šobrīd garantijas nekur nav.
Starp citu, es sarakstam pievienotu Kombodzha. Oktobrī jūs joprojām varat lidot uz Bali, NG Bali nav risinājums.
аватар Apyatka
Kāpēc NG Bali nav risinājums? Bali nesezonā līst, bet īss, viss ļoti ātri izžūst.
Bet Bali jebkurā gadalaikā nav īpaši pludmales. Labas pludmales Gili salās un blakus esošajā Lombokā. Un Bali plūdmaiņas ir spēcīgas un dubļi tiek izskaloti krastā. Neskatoties uz to, Bali ir ļoti pasakaina, neticama sala. Visvairāk sāls ir Ubudā, kur nav jūras. Bet tas atkal ir bēdīgi slavenajiem) Un jums nav jādodas uz turieni pludmalē.
аватар Natali_NN
Jā, bet jūra ir ļoti vētraina, tu neiesi iekšā un nesīsi dubļus, jūra veiks vispārēju ražu))))) Par Gili raksta, ka viņš cieta pēc zemestrīces, viņi neatjaunos NG uz šis.
Vispār piedodiet par offtopiku. Bet tavs stāsts par Ķīnu mani vajā. Ļoti gribu uz turieni, gandrīz no ķīniešiem nopirku lidojumu uz Puketu ar pārsēšanos Pekinā, bet vienalga ar 10 stundām ir par maz ((((Padomāsim....
аватар Pepper
Kāds dīvains jautājums... Bez budžeta, bez priekšrocībām. Smaržo pēc troļļa, nav patiesi ieinteresēts.
Katrai valstij ir savi plusi un mīnusi un attiecīgi sava tūristu "auditorija". Ja būtu galamērķi, kuriem būtu tikai mīnusi, tie jau sen būtu miruši.
аватар Apyatka
"Viņi raksta par Gili, ka viņš cieta pēc zemestrīces, viņi neatjaunos NG uz šo."-
Cik skumji, es nezināju. Lomboks ļoti cieta.
"ar pārsēšanos Pekinā, bet tomēr 10 stundas ir par maz" - Pirmo reizi Pekinā arī bija par maz, manuprāt, 11 stundas. Man izdevās tikt uz Aizliegto pilsētu un Beihai parku. Skaistums!) Bet es ļoti gribēju atgriezties)
аватар irishka280451
Vai jūs baidāties no tropu drudža? Viņai ir otrais gads Āzijas reģionā.Vakcinācijas no viņas nav.Oktobrī vajadzētu būt labām atlaidēm Taizemē.Ļoti ērti Taizemē Koh Samui salā.Lamai pludmale.Laba smilšaina ieeja un izklaide,tirdziņš un veikali ar promenādi.KURORTS.Pieticīgi,lēti un ērti.Daudzi tajā ielido 5x. Un Indijā nosmacēsi un gatavosi oktobrī.Uz GOA var lidot tikai no decembra pirmajām dienām, un labāk atpūsties Vecgada vakarā un vēlāk, līdz martam.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl