Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kad ir lētāk lidot uz Taizemi, no kurienes lidot izdevīgāk?
Ļoti gribu uz Taizemi, kad būs lētāk, no kurienes lidot izdevīgāk, dzīvojam Harkovā (varbūt Belgorodā) Paldies visiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2018-06-046 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар Alex714
Vasarā lidot ir lētāk, tūres ir gandrīz divas reizes lētākas nekā sezonā.Tāpat tūristu vīza ir lētāka nekā ziemā.Ja lidojat uz mazāk nekā 15 dienām, ir jēga paspēt uz komplekso ceļojumu, dažreiz jūs varat noķert piedāvājumu ar tiešo lidojumu (visticamāk no Borispoles) par lidmašīnas biļešu cenu, lai gan tas būs divi-trīs, bet tur jūs pavadīsit tikai nakti, bet pārējā laikā - izpētīt" valsti.
аватар Svetochka.linnik73
Liels paldies par labu atbildi
аватар Alex714
Piebildīšu par lietus sezonu, lidoju jūlija beigās un augusta sākumā, lietus sezona izpaužas nevis tajā, ka visu dienu lej kā ar spaini, bet lija no pusstundas līdz diviem un apstājās(naktī uz 80%).Bet tūristu Vietām nav milzu cilvēku pūļi,un arī tirgotāju cenas zemākas.Laiks apmācies,bet var uzreiz izdegt,ekvatora tuvums ietekmē un saule ir ļoti agresīva.
аватар Svetochka.linnik73
Liels paldies Alex714, un tad cits jautajums kaa varetu but "interesanta" cena (saprotu ka viss ir relativs) esam divi pieaugušie un berns 13 gadi un cik tad lai panem naudu ja paņem ekskursija ar brokastīm.Paldies
аватар Alex714
Es nevaru pastāstīt par trim cilvēkiem, es vienmēr lidoju uz Āziju viens. Pagājušajā vasarā es lidoju atpūsties Pataijā par aptuveni 850 dolāriem par 9 naktīm, deuce centrā. Ekskursija ar brokastīm, bet saņēmu tikai vienu, jo brokastis sākas 8-00, un es braucu ekskursijās uz 6-7 stundām. Precīzi par izmaksām nepateikšu, jo gaumes katram dažādas, bet varu saskaņot, ielu kafejnīcas un lielveikali "7-11", Family Mart +/- par cenām līdzīgas kā Kijevas, tikai alkohols būt dārgāks, alus ir aptuveni līdzvērtīgs 70-80 UAH par 0,65 - 0,7 l lielveikalā vai 150 UAH vidējā bārā.Ja brauc ekskursijā, tad pusdienas ir iekļautas lielākajā daļā, un dzērieni, atšķirībā no turku-ēģiptiešu ekskursijas, ir arī tajās iekļautas, un ja pa ceļam būs izslāpis, uz ielas 7-11 satiks vai kokosriekstu tirgotāji.Bet īsumā nevar pateikt, esmu bijis divas reizes, bet ne neredzu arī 5%, bet tas ir tā vērts.
аватар Svetochka.linnik73
Paldies.
аватар lysenko.lau1
Viņi nelido no Belgorodas uz Taizemi, mēs paši dzīvojam netālu - Kurskā trīs reizes lidojām no Maskavas.
Lētāk ir atpūsties vasarā Pataijā, Puketā un vasarā nedaudz dārgāk, un jūra var nebūt mierīga. Paši atpūtušies jūnija beigās, jūlija sākumā Pataijā jau 2 reizes, ar laikapstākļiem viss kārtībā, pirmajā braucienā lietus vispār nebija. Pataijā ir laba ekskursija, bērnam būs interesanti - Khao Kheo Zoo, Nong Nooch Garden (šis ir jāapmeklē), tad ir akvārijs, ziloņu ciemats - vizināties ar ziloņiem vai 2 dienu ekskursijā uz Kwai upe. Tiesa, Pataijā nav tīru pludmaļu, tāpēc labāk izvēlēties viesnīcu ar labu baseinu, atpūtai pietiek ar 3 * viesnīcu.
аватар lysenko.lau1
Iesaku viesnīcās Pataijā Jomtien rajonā, pagājušajā gadā par 14 naktīm 2 ar brokastīm (izbraukšana no Maskavas) 1100 -1200 dolāri. Piemēram, budžeta viesnīcas: Jomtien Thani 3 *, Welcome Jomtien Beach 3 *, Sea Breeze Jomtien Resort 3 *, Pattaya Park 3 *, Grand Jomtien Palace 3 * (šī viesnīca ir dārgāka par citām, bet ļoti jauki baseini), visas šīs viesnīcas atrodas blakus nakts pārtikas un augļu tirgiem, kur var paēst salīdzinoši lēti. Kopā ar jums 2 nedēļas uz 1 personu jums ir nepieciešami vismaz 800 USD, ja dodaties vismaz dažās ekskursijās un iesaku bērnam parādīt Khao Kheo un Nong Nooch dārzu ar ziloņu šovu, izmaksas ir aptuveni 500 bahts vienai personai, tomēr informācija par ekskursijām Pataijā un cenām ir internetā, brauciet ekskursijās tikai ielu aģentūrās, parasti tās nav tālu no viesnīcām.
аватар Svetochka.linnik73
Paldies.
аватар V.A.S.
Standarta aprēķins ir 50 dolāri vienai personai dienā - tas ietver suvenīrus, pārtiku un kādu vidēji dārgu ekskursiju, iesaku jums doties ekskursijās ne vairāk kā "ekskursijas diena - divas dienas atpūtas". Kaut ko globālu, piemēram, Kwai upi, plānojiet uz priekšu, tas maksā 150 dolārus vienai personai.
аватар V.A.S.
Pēc tam par Puketu. Pagrieziena punkts ir jūlija beigas - augusta sākums, cenas ekskursijai varēja būt zemākas, bet Salā samazinājums ir ļoti neliels, taču izvēle ir tikai katastrofa: daudzi veikali ir slēgti, pat divi vai trīs no piecpadsmit strādāja ar suvenīru barhl. Un pastāvīgi vētrainās jūras dēļ daudzas jūras ekskursijas tiek atceltas.
аватар Oleksii64
Saņemot vīzu ierodoties, ir jābūt 600 dolāriem/personai. No trim reizēm – vienreiz prasīja uzrādīt summu. Ar šo naudu 15 dienām parasti pietiek.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl