Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Kurš uz Tai braucis pats, bez tūrisma aģentūras, no Ukrainas, padalieties ar informāciju
Kurš uz Tai braucis pats, bez tūrisma aģentūras, no Ukrainas, padalieties ar informāciju
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2018-05-226 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар zolotko63
Vai interesējaties par muitošanu, vai jums ir jāpiesakās vīzai caur konsulātu Kijevā? Aviobiļete, viesnīcas rezervēšana utt, apdrošināšana, būšu ļoti pateicīgs!!!
аватар andreyvip
Lidoju no Krievijas, ceļojuma algoritms ne ar ko neatšķīrās no jebkura cita ceļojuma uz bezvīzu valsti (Turcija, Ēģipte). Jūs rezervējat viesnīcu, iegādājaties aviobiļetes, noslēdzat apdrošināšanu, es arī iepriekš izlēmu jautājumu par transfēru, ir ērti, kad viņi tiekas, un cena ir tāda pati, ja vien, protams, neplānojat braukt ar taksometru no lidostas.
аватар andreyvip
ja lidojat uz Taizemi līdz 15 dienām, tad jums tāpat kā mums vīza nav vajadzīga
аватар NatashaS
Ukrainas pilsoņiem ir tiesības saņemt vīzu ierodoties, ja ceļojuma mērķis ir tūrists un uzturēšanās laiks nepārsniedz 15 dienas.
Jābūt pieejamam:
līdzekļi uzturēšanās izdevumu segšanai (ne mazāk kā 20 000 batu (650 USD) vienai personai),
pase (derīga vismaz 6 mēnešus)
2 fotoattēli (4 × 6)
aizpildīta anketa
biļete ar izbraukšanas datumu ne ilgāku par 15 dienām
Vīzas maksa par ierašanās vīzu ir 2000 batu.
http://thaiconsulate.kiev.ua/?page_id=22
аватар andreyvip
tur var nofotografēties ierodoties pat pirms robežsargiem garām, bet labāk ņemt līdzi jau gatavu
аватар veritasana
Es aizgāju ... viss ir vienkārši ... biļetes + apdrošināšana .. te Kijevā ... un viesnīca arī maksāja ar bankas karti ... Hotel Asia Pattaya .... normāli .. lidmašīnā viņi izdalīja vīzas pieteikuma anketa .. pierakstīja ...bija arī foto...pasūtīja pārskaitījumu...caur http://ivan-susanin.com...met...viss bija super..
аватар Oleksii64
Nav nekā īpaši sarežģīta. Jautājums ir ļoti vispārīgs, kas tieši jūs interesē? Saskaņā ar dokumentiem - iepriekš atbildēja. Biļete - paskatījos Momondo agregatorā, rezervēju viesnīcu un samaksāju caur Agoda. Transfērs - ja Pattaya ir autobuss bez problēmām, un Puketa arī. (kā Kijeva-Borispole) Cenas mainās, ienāk jauni lidojumi un aviokompānijas, varbūt paka uz kādiem datumiem būs lētāka, jāskatās. Un tā sāciet ar biļetēm.
аватар Oleksii64
Pataijā autobuss uz autoostu, mikroautobusi no Puketas lidostas ir dārgāki, bet tie piegādā viesnīcām.
аватар Oleksii64
Apdrošināšana - noformēta mājās pirmajā apdrošināšanas kompānijas birojā, kas ieradās pa ceļam. Ja gribi, paņem polisi no firmas, kuras nosaukums ir labi zināms.15 minūtes un nedaudz naudas.
аватар
Jūsu palīgs jūsu neatkarīgajā ceļojumā - Thaiman2006.
#Taizeme# Pataija#gids# vadītājs#ekskursijas# Jūsu personīgais ceļvedis Taizemē#
Mana pamatnodarbošanās ir individuālas ekskursijas vai transfēri Taizemē.
Es neesmu ceļojumu aģents. Varat sazināties ar mani un vienoties par ekskursiju vai transfēru. Iespējams, iezīmēsi savu interešu loku un kopīgi izstrādāsim tieši Tev interesantu maršrutu.
Ir viens ne lētākais, bet ērts un interesants veids, kā ceļot pa Taizemi - ar personīgo krievu gidu. Tie, kam patīk "izpētīt teritoriju" saviem spēkiem, vienmēr var atrast daudz interesantas informācijas par objektu, taču ne vienmēr ir ērti nokļūt ar sabiedrisko transportu vai Taizemes taksometru. Auto var īrēt pats, bet, ja parēķināsi īres izmaksas, degvielu un pieredzes trūkumu vadīt auto ar stūri labajā pusē, tad domāju, ka mans piedāvājums tev būs interesants.
Šis nav tas ceļošanas veids, ko tagad modē dēvēt par "budžetu". Bet, ja tiek izvēlēta cilvēku grupa ar līdzīgām interesēm, tad jūs varat apmierināt parastās autobusa tūres cenu. Bet ar visām privātajām priekšrocībām.
аватар Apyatka
Vīza ierodoties, uz 15 dienām - apmēram 60 dolāri (2000 bati), šim nolūkam jums ir jābūt:
• Ārvalstu pase (derīga vēl vismaz 30 dienas ieceļošanas dienā, ar vismaz vienu brīvu lapu zīmoga ievietošanai)
• 1 fotogrāfija 4x6 (uzņemta ne vēlāk kā 6 mēnešus pirms vīzas izsniegšanas) bildes var uzņemt tieši tur.
• Biļete izbraukšanai no Taizemes. Atgriešanās biļetes (vai biļetes uz trešo valsti) datumam jābūt ne vēlāk kā 15 dienas no ierašanās datuma (migrācijas dienesti pārbauda atgriešanās lidojuma datumu). Biļetes izdruku var veikt uz vietas lidostā bez maksas vai mājās, iepriekš.
• Zināt uzturēšanās adresi Taizemē (dažreiz darbinieks lūdz rezervēt viesnīcu/viesu māju).
• Summa ir vienāda ar 10 000 batu vienai personai/20 000 batu vienai ģimenei (pārbauda reti). Es neesmu pārbaudīts
• Migrācijas karte (izsniegta lidmašīnā)
• Vīzas pieteikuma veidlapa - pieteikuma veidlapu tūristi aizpilda paši, ar roku. Anketu izsniedz lidostas migrācijas dienesti, un šo anketu var aizpildīt arī labu laiku pirms izlidošanas. Aizpildīju mājās, lejupielādēju internetā.
Taizemē ir lidostas, kurās ierodoties netiek izsniegta vīza, taču uz šādu lidostu diez vai lidosiet. Kur tev vajag?
аватар Apyatka
Ja jums ir nepieciešama vīza ilgāk par 15 dienām, tad to varat saņemt konsulātā Kijevā, izmaksas ir 40 USD. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams:
- Pase (derīga vismaz 6 mēnešus) un 1 (identifikācijas) lapas kopija
- Aizpildīta veidlapa
to var lejupielādēt šeit: http://thaiconsulate.kiev.ua/downloads/ ... n_form.doc
- Fotoattēls (3,5 x 4,5)
- Divvirzienu biļete (PILNĪBĀ SAMAKSĀTA). Atgriešanās biļetes (vai biļetes uz trešo valsti) datums atkarībā no pieprasītās vīzas nosacījumiem var būt 90 dienu laikā.
- Bankas izraksts angļu valodā valoda (sākotnēji izdota angļu valodā vai tulkošanas biroja apstiprināts tulkojums) par jūsu kontu stāvokli (20 000 batu vienai personai / 40 000 batu vienai ģimenei, kas atbilst aptuveni 700/1400 ASV dolāriem); vīram un sievai ir atļauts viens depozīts uz 2 personām. Šajā gadījumā konsulātam papildus citiem dokumentiem būs jāiesniedz laulības apliecības kopija.
- Apliecība no darba vai studiju vietas angļu valodā. valoda (sākotnēji izdots angļu valodā vai tulkošanas biroja apliecināts tulkojums). Bezdarbniekiem pietiek ar konta izrakstu.
аватар Apyatka
Kā redzat, neviens no jums neprasīs apdrošināšanu, lai iegūtu vīzu. Daudzas Āzijas valstis (ja ne visas) neprasa apdrošināšanu, taču braukšana bez apdrošināšanas ir liels risks. Es parasti veicu lētu apdrošināšanu Ukreximbank uz 1 gadu. Kādreiz pieteicos Privatbankā, tur tagad cena ir cēlusies, bet vadītāji vismaz saprot, par ko runā. Ukreximbank, lai saņemtu ceļojumu apdrošināšanu no viņiem, jums ir jābūt vienaldzībai un neatlaidībai. Un, protams, ir viņu karte. Viņi jums pateiks, ka jums ir nepieciešama zelta karte, bet viņi paši slikti pārzina pakalpojumu, pietiek ar jebkuru karti, galvenais ir to pierādīt vadītājam)
аватар Apyatka
Es parasti rezervēju viesnīcas vietnē Booking.com. Dažreiz šķiet, ka agoda ir lētāk, bet, samaksājot, parādās procenti, un tā arī iznāk. Man bija iespēja vairākas reizes zvanīt un sarakstīties ar Booking, viss bija operatīvi un skaidri. Un ar Agoda, mainot karti, man bija daudz nepatikšanas, tāpēc tagad par viņiem nav intereses.
Pieredzējuši ceļotāji neko nerezervē iepriekš vai rezervē tikai pirmajai naktij. Es rezervēju iepriekš 90% gadījumu. Man nepatīk tērēt laiku, meklējot naktsmājas. Es nerezervēju tikai tad, ja neesmu pārliecināts par ierašanās-ierašanās datumu.
Lidmašīnas biļetes ņemu tur, kur lētāk, izmantoju momondo meklētājus, air sales, skyscanner, Yandex. Iekšzemes lidojumus Āzijā labāk meklēt uzreiz pie vietējiem pārvadātājiem. Lai tiktu galā ar valodu, atveriet vietnes pārlūkprogrammā Chrome, ir funkcija "tulkot lapu".
Par transfēru no lidostas. Parasti lasu internetā, pirms brauciena, kā var nokļūt no tās vai citas lidostas. Autobuss ir lētākais. Nedaudz dārgāks vilciens (Bangkokā ir). Taksometri ir visdārgākie. Jebkurā gadījumā neviens vēl nav palicis lidostā) Katrs atrada ceļu uz savu viesnīcu) Un jūs to atradīsit.
аватар Apyatka
Īpaši vēlos teikt par MAPS.ME kartēm. Lejupielādējiet šo programmu, tā darbojas bez interneta. Jums vienkārši jālejupielādē detalizētas vajadzīgo reģionu kartes iepriekš, atrodoties mājās.
Atzīmējiet savu maršrutu, sev interesējošās vietas, viesnīcas un dzelzceļa stacijas Google kartē (to ir ērti darīt datorā), pēc tam eksportējiet uz mepsmi (izvēlnē meklējiet vienumu "eksportēt uz KML", saglabājiet failu , nosūtiet to sev pa pastu un atveriet šo failu tālrunī, kurā atrodas Mepsmi). Tas ievērojami atvieglos jūsu uzturēšanos nepazīstamā valstī.
Šeit, piemēram, mana karte https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?hl=ru&mid=1X3B5zkoR0VKhToXeKk4vbuJozUau6koZ Mepsmi nerādīs ikonas un attēlus, bet atzīmēs precīzu atrašanās vietu un saglabās aprakstu . Tāpēc aprakstiet skaidri paši, jo bilde nebūs redzama.
Es novēlu jums brīnišķīgu ceļojumu!
аватар
Labākā Taizemes karte ir Google meklēšana Thaiman2006!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl