Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Kādas ekskursijas apmeklēt un kur doties, lai iegūtu labu ceļojumu pakalpojumu Pataijā 7 dienas, Singapūrā 3 dienas, Koh Samui 6 dienas un Bangkokā 3 dienas?
Kādas ekskursijas apmeklēt un kur doties, lai iegūtu labu ceļojumu pakalpojumu Pataijā 7 dienas, Singapūrā 3 dienas, Koh Samui 6 dienas un Bangkokā 3 dienas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2018-01-106 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар Ikona555
Pataijā dodieties uz jebkuru aģentūru uz ielas. Viņi visi ir vienādi. Jūs varat apiet dažus. Kur labāk pieņemt, jūsuprāt, tur un iegādāties ekskursijas. Noteikti brauciet pa Kwai upi. Jūs nenožēlosiet. Paskaties uz Koh Samet salu. Tas ir, ja pametat pilsētu. Netālu no Patajas atrodas Orhideju parks. Ļoti skaista vieta! Dodieties uz vakara transa šovu. Pašā Pataijā izmetiet dienu, piemēram, uz Patiesības templi. Tas ir viss, kam jums ir laiks.
Singapūra. Neņemiet nekādus ceļvežus! Tu visu apiesi. Pilsēta ir maza. Ļoti saprotami. Noteikti apmeklējiet Sentosa. Super! Tur ir universāls, ja jūs zināt, par ko es runāju. Un vispār diena tur paies nemanot! Pašā pilsētā - viss centrs, Marina līcis, ritenis un tā tālāk. Tad Ķīniešu kvartāls, Indiantown. Ja ir vēlme vai esat kopā ar bērniem, tad noteikti apmeklējiet Singapūras zoodārzu!
Samui. Noņemiet automašīnu. Brauciet pa pludmalēm. Dodieties ekskursijās uz ūdenskritumu, avotiem, pie Budas, uz Paradīzi - krāsaino baložu parku.
аватар Ikona555
Noteikti dodieties jūras ekskursijās uz Koh Samui. Ir neticams skaistums!
Bangkoka. Protams, pats centrs. Pils, Smaragda Budas templis, Atgulošais Buda, Rītausmas templis, Wat Saket templis. Ej pats. Neapmaldieties. Viss ir blakus.
Brauciet pa Chao Phraya upi. Tas ir iespējams vakarā, ar vakariņām. Ļoti patīkama pastaiga. Pērciet to jebkurā aģentūrā. Jūs varat pat uz piestātnēm.
Un, protams, Baiyoke Sky. Kur bez viņas. Varat arī uzkāpt un ieturēt vakariņas tur restorānā.
Noteikti iepērcies. Ja esat nedēļas nogalē, brauciet uz Chatuchak tirgu. Ļoti krāsaini! Ja darba dienās, tad vienkārši klīst pa ielu tirgiem. Ja jums patīk iepirkšanās centri, to ir daudz.
Jūs varat apmeklēt okeanāriju. Bet, ja Singapūrā jūs nokļūstat Sentosā un dodieties uz tur esošo akvāriju, tad Bangkokā jūs nevarat tērēt laiku.
Apskatiet Khao San Road. Bet tas ir vakarā. Jūs to nesīsit tur. Patiesībā es nezinu, kur tu dzīvosi Bangkokā. Jūs varat pierakstīt visu sīkāk.
аватар Kolhoznic
Ikona555, Vai jūs saucat Nong Nooch tropisko dārzu par "Orhideju parku"?
аватар Kolhoznic
Max-dcc, dodieties ekskursijā uz Kwai no Pegasus, jo viņi ir paņēmuši gleznaināko upes posmu ilgtermiņa nomā!
аватар oxana2011
Ļoti glīts ar Kwai upi. Jūs varat sabojāt visu savu pieredzi un 2 dienas. Vispār man liekas, ka šī ekskursija ir pārāk daudz slavēta. Mājas uz upes - nav kanalizācijas. Un priecīgi tūristi, kas peld pa šo upi))))) Varbūt labāk doties uz zoodārzu?
аватар Ikona555
Kolhoznik! Jā, tieši tā, Nong-Nučs domāja. Jūs saprotat) Es neesmu bijis Pataijā gandrīz 10 gadus. Es aizmirsu, kā to sauc. Un vispār es esmu neizpratnē, kāpēc ar šādu programmu Max-dcc ved uz Pataiju? Es ceļoju pa Taizemi augšup un lejup pa kontinentālo daļu. Esmu apmeklējis gandrīz visas salas. Kādēļ, brīnās, ar tādu skaistumu, kas pastāv valstī, tērēt laiku Jaunajai Gelendžikai? Atrodoties Koh Samui, Max-dcc vairāk nekā vienu reizi nožēlos Pataijā un tās apkārtnē pavadīto laiku.
аватар Ikona555
oxana2011! Nu, Kwai ir tāda civilizācija) Jebkurā gadījumā Dienvidaustrumāzija nav civilizācija visur. Nav jābaidās, ka upē kaut kas uzkritīs virsū. Jūs tāpat atceraties, priekš kam! Un tad kanalizācija tiek novadīta arī citās jūrās un citās upēs. Jūs par to nezinājāt? Lai jūs visu mūžu varētu sēdēt krastā) Kwai ir diezgan cienīga ekskursija. Turklāt tūristi pa ceļam apmeklē vēl vairākas interesantas vietas. Beidzot var redzēt, kā dzīvo parastās Taizemes provinces. Tas ir saviļņojums! Zoodārzs? Nu... Ja ar bērniem, tad zoodārzā labāk. Piekrītu.
аватар Max-dcc
Paldies, Taizemē būšu pirmo reizi, tāpēc gribējās vairāk ekskursiju, tāpēc ieteica Pataja. Mēs dzīvosim Bangkokā, tikai Baiyoke debesīs)!
аватар Kolhoznic
Kas tiek rādīts tūres laikā, "kā Taizemē dzīvo parastas provinces", šina!!! Taizemiete sēž un nodarbojas ar "tautas amatniecību", un viņai blakus ir satelīttelevīzijas antena! Vakarā "mēneši" nāk vakariņās, uzstājas un vienbalsīgi pastiepj plaukstas par tūristu ziedojumiem!
аватар lysenko.lau1
Ekskursijas uz Kvai priekšrocība ir tā, ka gids bez apstājas stāsta par valsti, tās valdniekiem, ekonomiku utt. - labākā lieta pirmajā vizītē. Šajā ceļojumā ietilpst arī pārgājieni pa ziloņiem. Pērkot ekskursiju, pievērsiet uzmanību, lai mājās uz ūdens būtu visas ērtības un kondicionieris (ar tādām viesnīcām uz ūdens ir pat baseini). Ja jūs nedodaties uz Kwai, tad varat braukt ziloņu ciematā. Jums nav jādodas uz Koh Samet salu no Patajas, jo jums būs pietiekami daudz tīru Koh Samui pludmaļu. Jā, Nong Nooch dārzs ir obligāts vienas dienas ceļojumam. Nesen tur ir atvērta interesanta dinozauru izstāde, un ziloņu šovs ir lielisks, un tagad tas notiek iekštelpu zālē. Par simts batiem var nofotografēties (ziloņi pacels uz saviem stumbriem), emocijas ir neaprakstāmas. Ļoti interesanti dzīvnieki Khao Kheo zoodārzā un daudzi rokas stiepiena attālumā, ķenguri nāk jums tuvu, brieži, flamingo un dzīvnieku šovi bez dzīvnieku dresētāju līdzdalības uz skatuves - ļoti izklaidējoši.
аватар Ikona555
Kolhoznik! Un vai autobusā palaidīs garām arī "lubokus"? Nu nesmejies)
аватар lysenko.lau1
Ekskursijas uz parku un zooloģisko dārzu ir īsas, 4 stundas gar ceļu, ja nebraucat uz Kvai vai ir laiks, tad dodieties uz kādu transvestītu šovu, piemēram, Kolizeju. Jums viss ir pareizi izplānots, Pataja un Bangkoka ekskursijām un valsts iepazīšanai, Koh Samui vairāk pludmales brīvdienām.
аватар Ikona555
Jūs varat arī doties uz Kwai no Bangkokas. Attālumā pat tuvāk. Tur un netālu no Ajutijas ir arī interesanti iepazīt valsti. Netālu no Bangkokas un karaliskā kūrorta Hua Hin. Zoodārza dēļ doties uz Pataiju joprojām ir prieks. Bet tad atkal es pirmo reizi biju Pataijā, un tieši tad es iemīlējos Taizemē. Es nezinu, bet viss, ko tagad dzirdu par šo pilsētu, mani šokē.
аватар lysenko.lau1
Ja ceļojums jau ir ieplānots un viesnīcas rezervētas, tad līdz Bangkokai tikai 3 dienas, viņiem nebūs laika uz Kwai, iespējams, tūlīt lidos mājās no Bangkokas, ir bīstami rezervēt ekskursijas atpakaļ, jūs nekad zināt, kāda kavēšanās atceļā, un cilvēkiem ir lidmašīna agri no rīta.
аватар Kolhoznic
Max-dcc, Nong-Nuch labāk ņemt vakarā. Tur jūs vizināsiet ar ziloņiem un skatīsities teātra izrādi ar ziloņu piedalīšanos, kā arī vakariņas restorānā un tur pārveidoto priekšnesumus.
аватар Kolhoznic
Ikona555, par civilizāciju: Kwai ir šika viesnīca "Riva-Kwai". Ar visām ērtībām un kanalizāciju. Kas attiecas uz Kvai upes gaitu: pēc Sibīrijas standartiem ūdens upē ir stāvošs ...
аватар Ikona555
Kokhoznik, bet Maskavā straume ir tikai viesuļvētra) Cik cilvēku - tik viedokļu. Es sapratu, ka labāk vienkārši sēdēt Walking Street bāros. Sibīrijā tādu ielu nav...
аватар Kolhoznic
Ikona555, tu pārprati! Neesmu bāros sēdēšanas fans! Esmu jau izbraukājis visu Taizemi. Daudzviet bijis vairākas reizes. Tik vēlu marta beigās man atkal jādodas ar arodbiedrības biļeti uz Huahinu.
аватар Ikona555
Kolhoznik, bet es tevi pārbaudīšu martā ... Un tavs un Hua, un Hin! Nonche Moscow kontrolē visus kuponus)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl