Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Vai man vajadzētu doties kombinētajā ceļojumā?
Pegasus piedāvā kombinētu tūri - 3 - Pataja, 9 Koh Chang, - 1 - Pataja. Vai tas ir tā vērts? Un vēl .. Kādas vakariņas, ja dodies ekskursijā ar brokastīm + vakariņām?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2017-10-276 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар SarSar1
Tas nav vienāds visiem. Man atceļā labāk liekas 1-1,5 stundas ceļā uz Bangkoku. Kas attiecas uz ekskursijas cenu... arī šeit individuāls lēmums. Kas attiecas uz vakariņām... tas ir jautājums viesnīcai un personīgajam komfortam. Ja negribi staigāt, sēdi viesnīcā un ēd... viss apkārt ir interesanti... ej un izvēlies kur un kura ielenkumā ēst.
аватар JeryLee
Koh Chang ir jauka, skaista sala. No Patajas jūs varat veikt transfēru uz prāmi 600 bati. Prāmji kursē ik pēc pusstundas. Brauciena laiks ar prāmi ir mazāks par 30 minūtēm. Tad tuk-tuk ir lēts. Bet no Patajas līdz prāmim 4-4,5 stundas. Mēs paši ceļojām, iekārtojāmies paši, un paši braucām tālāk uz tālākām salām. Tas ir gadījumā, ja biļete uz Pataiju ir daudz lētāka nekā jūsu ceļojums. Koh Chang viss ir dārgāks nekā Pataijā. Sala jebkurā gadījumā. Iesaku doties uz salas dienvidiem. No turienes ir labas jūras ekskursijas. No ziemeļiem pāri salai uz dienvidiem ar tuk-tuk 45 minūtes. Vakariņas, ja nav bērnu vai specifiskas alerģijas, es neņemtu. Tas attiecas uz jebkuru punktu Tai. Labāk un lētāk pirkt pašam. Brokastis ir vajadzīgas, jo taizemieši no rītiem guļ. Un kafejnīcas "pamostas" vēlu.
аватар myvietnam
Lidojām uz Pataiju, no turienes transfērs uz prāmi. 4-5 stundas ceļā. Ja tas ir garš lidojums un vēl viens pārsēšanās, tas ir grūti vienlaikus. Tāpēc labs variants ir ielidot, kādu dienu atpūsties, tad uz Koh Chang un arī atpakaļ. No Chang iesaku doties vēl vienā ekskursijā uz Koh Rangu un tuvējām salām. Sala vairāk domāta relaksējošu brīvdienu un dabas cienītājiem.
аватар JeryLee
Tā mēs braucām no Patajas. Ne obligāti jau nākamajā dienā. Varat izvēlēties jebkuru un atrasties arī uz Koh Chang, cik vien vēlaties. Tur notika visas jūras ekskursijas. Nekas cits mūs interesētu. Līdz ar to ilgstoša tur "čakarēšanās" var kļūt garlaicīga. Izgriezt sev ērtu "logu" no Patajas, lai mainītu ritmu un atmosfēru, ir pati lieta...
аватар nadegda25
Paldies!
аватар Pattaya-Tours
Neņem līdzi vakariņām, jo ​​ja nepatīk, tad izmet naudu. Koh Chang un Pataya ir vietas, kur paēst
аватар Polanskaya1955
Tikai brokastis! Vakariņas atradīsiet sev, un tādas, kādas vēlaties. Viesnīcās ēdiens vienmuļš.Brokastis var izturēt,lai gan paliek garlaicīgi.Un tad jau labāk ēst dažādās vietās,pats izvēlaties kura garšo vairāk.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl