Jautājums o Taizeme

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2171 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Pastāsti man, kā atgriezt naudu no uzņēmuma Larussia Tour? Sākumā viņus baroja ar "brokastīm", bet tagad izslēdza telefonus, izslēdza vietni, izgāja no biroja. Kā mēs varam rīkoties?
Pastāsti man, kā atgriezt naudu no uzņēmuma Larussia Tour? Sākumā viņus baroja ar "brokastīm", bet tagad izslēdza telefonus, izslēdza vietni, izgāja no biroja. Kā mēs varam rīkoties?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2021-03-113 gadā atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар Fancase
Es redzu divus variantus. ja starp jums un TA ir noslēgts līgums:
1. Ja zini Tūrisma operatoru, pie kura vēlējies lidot, sazinies ar viņu un mēģini atrisināt šo problēmu, bet tas ir, ja, protams, ceļojumu aģents nav pārskaitījis naudu.
2. Pieteikties Tiesā.
аватар cgistalker
Kas ir rakstīts līgumā ar ceļojumu aģentu?
аватар moy_contakt
Draugiem bija līdzīga situācija (TA nepārdzīvoja Covid problēmas un slēdzās). Bet pati direktore paziņoja saviem tūristiem un pārsūtīja viņus kopā ar TO uz citām TA. Tavā gadījumā viss ir ļoti aizdomīgi un kaut kā ne visai pieklājīgi. iespējams, ka nauda netika pārskaitīta tūroperatoram ar visām no tā izrietošajām sekām.
аватар ollennka
Es pievienojos ieteikumam runāt ar operatoru, iespējams, aģents viņiem samaksāja naudu. Tiesa arī ir iespēja, bet ja tā ir LLC Horns and Hooves, diez vai kaut kas tiks atgriezts.
аватар andreyvip
Izklausās, ka jūsu pirmais solis ir sazināties ar policiju. Ņemot vērā uzņēmuma nosaukumu un uzvedību, esmu 100% pārliecināts, ka tūroperators naudu no viņiem neredzēja un nav fakts, ka viņš pat zināja par to esamību. Tā ir klaja krāpšana. Un tad pa ķēdi. Ja vispirms vērsies tiesā, tad vari atpūsties, ka vispār tādas juridiskas personas vairs nav. Tagad vajag, lai policija no šīs ķēdes meklē dzīvas personas. Nu meklējiet tādus pašus upurus kā jūs, kopā ir lielākas iespējas, lai gan cilvēkus nav grūti iestādīt, bet naudu atdot būs gandrīz neiespējami.
аватар dima_80_
Tikai caur tiesu
аватар wydy5
Fakts ir tāds, ka pirms 5 mēnešiem viņi veica turneju, ņemot vērā daļu naudas, bet kāds ir otrās puses liktenis, tagad nav skaidrs
аватар sergarden
Pērkot ekskursiju, jūs parakstāt līgumu. Līgumā ir iekļauts tūrisma operators. Zvaniet tūrisma operatoram. Nav nekā grūta. Un, ja tas ir Biblio Globus, tad kopumā varat to pārbaudīt pats operatora vietnē pēc rezervācijas numura
аватар wydy5
Kas īsti ir līgumā? rakstīt policijai arī nav risinājums, jo maz ticams, ka viņi iesaistīsies sīkās krāpniecībās, bet ziņos ar atbildēm
аватар veritasana
Līgumā.. Pušu saistības. Un ja ir pirmstiesas regulējums (pretenzijas) .. Vai juridisko personu reģistrā ir uzņēmums .. to ir viegli pārbaudīt .. Saskaņā ar ZKPO kodeksu (Tieslietu ministrijas bez maksas) ..
аватар wydy5
ir pirmstiesas izlīgums, bet no tā praktiski nav nekādas jēgas, ja firmas. un ko tieši skatīties un kādā reģistrā?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taizeme
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl