Jautājums o Puketa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
818 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kā nokļūt no Patongas uz citām pludmalēm, izņemot velosipēdu un taksometru?
Kā nokļūt no Patongas uz citām pludmalēm, izņemot velosipēdu un taksometru? Esam ar vīru šeit līdz 16. maijam, ja ir tādi, kas vēlas apceļot Puketas pludmales un apskates vietas, rakstiet, sadarbosimies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2017-05-087 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар 4yuka
Patongas dienvidos, netālu no viesnīcas Absolute, galapunkts autobusam, kas kursē uz Puketas pilsētu. Un tur var pārsēsties citos autobusos, kas brauc uz Karonu, Kata utt.
аватар JeryLee
Nedomāju, ka šīs būs brīvdienas. Un hemorāģiskas, sabojājošas brīvdienas. Tikko atgriezos no turienes. Jau ceturto reizi. Jā, Puketa ir dārga kustības ziņā, tas ir mīnuss. Turklāt tas nav tik liels. Šoreiz. Tāpat augsto ceļa izmaksu dēļ vietējiem taksometru vadītājiem ir ļoti maz darba. Attiecīgi viņi ar prieku gaida jūs tik ilgi, cik vēlaties, braucot turp un atpakaļ vai apmeklējot vairākus punktus pēc kārtas. Ja pēkšņi paužat neapmierinātību - meklējiet citu. Tādu ir ļoti daudz. Tas arī ir pluss. Un vietējās bombiļas ar pastāvīgiem pasūtījumiem nesīs uz pusi lētāk nekā taksometru vadītāji. Un arī gaidīt tik ilgi, cik nepieciešams. Un vispār - ne visi līči ir pelnījuši jūsu uzmanību. Labāk ir apmeklēt, piemēram, Khao Sok ar Chao Lan ārpusē. Vai Wee, Krabi, Daudz iespēju. No Puketas pludmalēm es ieteikšu Karonas ziemeļu daļu "zvejniekam" zem priedēm. Tur smiltis zem kājām dzied un cilvēku ir ļoti maz. Labu atpūtu!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Puketa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl