Jautājums o Puketa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
818 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Iesakiet ziedu tirgus Patongā
Puiši! Vai kāds var pastāstīt par ziedu tirgiem, viņus interesē orhidejas, nevis vairumtirdzniecība, mājas kolekcijai, viesnīcai Patongā, būšu visiem pateicīgs)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2017-02-077 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар kozlova.n
Es kaut kur rakstīju, bet tikšanās laikā atradu kļūdu, tāpēc: Pirmkārt, arhiju eksports, un galvenais, mūsu muitas imports nav apsveicams, nu ja sev, tad dažas spuldzes bagāžā. kanāli viesnīcās, skrējēji skraida ar telefoniem bezmaksas ekskursijās, te uzzināsiet precīzāk, protams, pa ceļam paņems līdzi vēl pāris nevajadzīgas vietas - lateksu, čūskas vai rotaslietas (labāk tur , viņi neliek pirkt, bet tas priecēs aci!)
аватар V.A.S.
Cienījamā kozlova.n!
Orhidejas nav sīpolaugi!
Varat mēģināt to iegādāties tirgū netālu no Jan-Ceilonas. Attiecībā uz eksportu: orhidejas pārdod podos, ogļu augsnē (tas ir svarīgi, pats pods ar zemi tiek nobremzēts uz robežas!), Mēs to eksportējām vienkārši iesaiņojot to papīrā un ieliekot rokas bagāžas somā. , bija ziema.
Draugs lēnām noplūca dažus dzinumus ar saknēm un nesa arī rokas bagāžā, neviens neapskatīja. Ziedēja sešus gadus vēlāk, daudz satraukums. Padomājiet rūpīgi, varbūt vienkārši iegādājieties lielu pušķi Duty Free pirms lidojuma? Tie kalpo ļoti ilgi, vairāk nekā mēnesi!
аватар V.A.S.
Ir arī Orhideju ferma, kur var iegādāties dažādās attīstības stadijās, pat ar anotāciju krievu valodā, bet cenas ir necilvēcīgas :(
аватар kozlova.n
Es nesaprotu šīs puķes šķirnes, bet kas tas par sīpoliem (vai bumbuļiem) noteikti!Paši atveda no Vjetnamas!Un tas, kas tiek plūkts, ir cits stāsts.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Puketa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl