Jautājums o Puketa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
818 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
vai Taizemē ir vērts taisīt tetovējumu?
Vai kāds to ir darījis, lūdzu, paziņojiet man!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2012-07-0412 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар samuiland
Sākumā uzdodiet sev jautājumu - vai ir vērts to vispār darīt??? Ja "jā" - tad Taizeme ir tieši tā vieta, kur var uztaisīt tetovējumu.. http://zhushman.livejournal.com/40226.html
аватар tasya_abel
Nu, es nolēmu, ka es to darīšu, bet es nezinu Maskavā vai Taizemē, un tas nav maģisks, bet parasts)
аватар sigur62
Pēc dažiem gadiem varēs pasmieties, vērojot līdzjūtīgās tetovētās vecmāmiņas. Padomā, vai tev tas ir vajadzīgs, jo tetovējums ir mūžīgs. Turklāt ilgu laiku tetovējums nav glamūra simbols, bet gan gluži pretēji.
аватар chelsy
Es to izdarīju))) no jaunības un stulbuma. savā pirmajā Tai ceļojumā (2008. gadā). Trešās ielas tetovēšanas salons man uz pleca "iegravēja" mazu ķīniešu rakstzīmi "lai veicas". labi vismaz, ka es to izdarīju pēdējā atvaļinājuma dienā, jo tetovējuma vieta bija nedaudz pietūkusi, un es nevarētu ar to peldēt jūrā un gulēt saulē. Samazināts mazāk nekā divus mēnešus pēc ierašanās.
аватар Smena
Sigurčik, šī nav demobilizācijas ballīte no Magadanas)), ja tā ir skaista, ar mēru un par tēmu, tad kāpēc gan ne?
Es tur bārā redzēju eiropiešu vecmāmiņas, visi tetovējumos pēc vakariņām dejoja hopaku, smaida, smejas, pietrūkst tikai puse zobu)) Ihmo, vispirms jāpamēģina, daudzās vietās krāso ar hennu, tas ilgst divas nedēļas, ja patīk, tad labojiet. Pirms daudziem gadiem atvaļinājumā ielīmēju tulku, starp citu, arī divas nedēļas noturējos, bet tēma neiesakņojās (
аватар sigur62
Bugaga))) Bet tetovētajos uzreiz redzu noziedzniekus. Reflekss.
аватар Viltis
Uztaisīšu sev tetovējumu uz 45 gadiem Taizemē :-) Uz pleca vai uz potītes, vēl neesmu izlēmusi.
Tikko nometu 18 kg, ceru pusgada laikā zaudēt vēl 5-7, tāpēc uztaisīšu sev tetovējumu uz jauna ķermeņa.
Tātad, es esmu ar jums kā tēmu lasītājs :-) Lūdzu, dalieties savos padomos un iespaidos vēlāk.
аватар sigur62
Normāla kustība. Tad tu atkal kļūsi resns, un tetovējums paslēpsies.
аватар panchenko5
Un tad ejiet uz VISU ATLIKUŠAJĀ MŪŽU ATZĪMĒTO. Padomājiet. Labi, ja pēc tetovējuma, tad esi morgā, tuvinieki var tevi viegli identificēt.B-r-rr !!!!!
аватар Viltis
Cik daudz cilvēku cenšas uzspiest savu viedokli un ne vienu vien saprātīgu padomu.
аватар tasya_abel
Piekrītu Viltim
Būšu pateicīgs par atbildēm no tiem, kas tur tetovēja un pateica, vai labi turas, vai ir izbalējis, vai ir kas īsti noderīgs par šo tēmu, neesmu pret visu šo argumentāciju par to, vai ir vērts tetovēt vai nē , bet man tas nav īpaši interesanti, jo es pats pieņēmu lēmumu)
аватар Viltis
Šobrīd meklēju informāciju angļu forumos. uzraksti daudz interesantu lietu. Starp citu, daudzi, tāpat kā Chelsy, iesaka uztaisīt tetovējumu uzturēšanās beigās. Lai karstā un mitrā klimatā neienestu infekciju un lai varētu peldēties un sauļoties.
Ja es atradīšu kādu konkrētu salonu ar labām atsauksmēm, es jums uzrakstīšu.
аватар Viltis
tasya_abel, pārbaudi savas privātās ziņas, es tev tur esmu uzskicējis saites
аватар Andrez
Un es tā arī teikšu. Tas, kā izmantot savu ķermeni, ir katra paša ziņā. Vienkārši jāpadomā, vai Taizemē ir vērts tetovēties pat labā salonā. Pēkšņi kaut kas nav kārtībā, pat nebūs kam izvirzīt pretenzijas. Taču pati doma noteikti ir vilinoša – atnest sev tādu suvenīru no citas pasaules.
аватар Chester1
ir tik jocīgi lasīt!Es neesmu pret cilvēkiem,kas ir pret tetovējumiem!Pati esmu tajos visā un mans viedoklis ir tāds,ka cilvēks pats izlemj ko ar savu ķermeni darīt!kāds viņam caurdur ausis!-nedari tā paši, bet izlemsim paši! Paldies visiem!
аватар rodionov3
Un es nesen ieguvu tetovējumu Taizemē, un es to nenožēloju, un es aizvēru veco partaku, un tas ir skaists un laba atmiņa par pārējo, nu, protams, ar nozīmi!)))
аватар dasha128128
Ak, mans Dievs! JĀ VISI BŪT PAR SAVU VIEDOKLI PAR TETOVĒJUMU, DIEVS!
аватар lelyuh2
Sveiki, Bangkokā uztaisīju tetovējumu un nemaz nenožēloju, izcili meistari, viss tīrs, sterils. Tas ir obligāti jādara dienu vai divas pirms izlidošanas.Es viņiem atnesu savu zīmējumu ar visu, ko vēlējos un pilnībā paļāvos uz viņiem. Un es biju pārsteigts par rezultātu, tas izrādījās vienkārši super. .Iesaku Benz Tattoo visiem. ..
аватар lelyuh2
sveiki!!Bangkokā vispār uztaisīju tetovējumu super nebiju domājusi ka būs tik forši..Lieliski meistari viss tīri sterils,visu dienu te bijām kādas 8h kaut kur.Vienmēr sapņoju dabūt Taizemē un kā saka, nav nepareizi. Es viņiem atnesu to, ko gribēju, un pilnībā paļāvos uz viņiem, un biju pārsteigts, zīmējums bija vienkārši lielisks. ..
аватар amaralez82
Man ir tetovējums Puketā. Mans pirmais tetovējums, ļoti apmierināts ar to. Es gribu turpināt attēlu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Puketa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl