Jautājums o Puketa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
818 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Pastāsti man pliiz, vai ir vērts doties atvaļinājumā uz Puketu no maija vidus...
Pirmo reizi gribam braukt uz Tai no 12.05, sagadījās, ka starpsezonā ir tāda iespēja, bet lasīju baigās atsauksmes par to, ka jūra pēc 5. maija ir vētraina, var noslīkt un arī nebraucu ciemos pie Similaniem.Un tagad jau esmu sarūgtināts,ka nāksies pārcelt braucienu.Ļoti gribu uz Bonda salu.Sakiet lūdzu vai ir vērts šajā laikā braukt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2011-04-1313 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  50
аватар Waldi
Karamel74, maijs ir otrais vasaras mēnesis, bet vēl nav lietus sezona. Oficiāli sākas jūnijā =) Maijs raksturīgs ar viegliem īslaicīgiem un ārkārtīgi reti nokrišņiem (galvenokārt tikai naktīs), rietumu pusē ļoti mazs uztraukums, kas netraucē peldēties jūrā. Similans tiks slēgts, tas jāatzīst. Tie vienmēr ir slēgti aprīļa beigās - maija sākumā, bet Džeimss Bonds ir galamērķis visu gadu. Es domāju, ka ar brīvdienu sezonu jūs nekļūdīsities. Neuztraucieties un sakravējiet somas!
аватар Pachok
Šobrīd es neieteiktu doties uz Puketu. Ne jau lietus ir briesmīgs, bet nemierīgā jūra. Kopš aprīļa vietējos laikrakstos parādās ziņas par noslīkušajiem farangiem. Similans ir slēgts. Ja tā ir Andamanu piekraste, kas jūs piesaista, ņemiet vērā Krabi, tur joprojām būs mierīgāk, varbūt laiks būs labs. Kopumā šis ir laiks Taizemes līča kūrortiem - Koh Samui, Tao, Koh Phangan.
аватар Waldi
Paciņa, tā nav gluži taisnība. Jūs lietojat pārāk skaļus vārdus: "briesmīgi nevis lietus, bet nemierīga jūra", "noslīkuši farangi". Dzīvoju Puketā un ne pirmo gadu. Ticiet man, šī jautājuma tēma man ir zināma no pirmavotiem. Salīdzinot ar janvāra laikapstākļiem, maija laiks nenoliedzami ir sliktāks. Taču vīrietis uzreiz uzrakstīja, ka zina, ka ceļo starpsezonā. Kas attiecas uz Krabi, tad nav izklaides, nav iepirkšanās, vāja ekskursija. Puketā un izklaide, un iepirkšanās, un ekskursijas. Ja ir svarīgi doties jūrā, mēs varam ieteikt Puketas austrumu pusi.
Kas attiecas uz Samui, Tao, Koh Phangan, es domāju, ka tagad tur ir maz patīkama. Visas vietējo varasiestāžu pūles ir vērstas uz plūdos cietušās infrastruktūras atjaunošanu. Par laimi, Puketā tāda stihijas trieciena nebija, un tāpēc šeit nekas nav jāatjauno. Lai kā arī būtu, domāju, ka autors pats izvēlēsies, kur vēlas atpūsties un lieliski pavadīt laiku neatkarīgi no vietas.
аватар Pachok
Valdi, vai jūs maijā bijāt Krabī vai Koh Samui?
Ko es gribu teikt... (nekādā gadījumā nedomājot jūs aizvainot) - katrs smilšpapīrs slavē savu purvu.
Z.Y. Krabi ir gan iepirkšanās, gan laba ekskursija... Ja vien nav tvana gāzu diskotēkas un burkānu ballītes.
аватар Waldi
Pačok, es braucu uz Krabi divas reizes nedēļā. Tātad, ticiet man, tur NAV iepirkšanās. Tādā ziņā, kādā tas ir Puketā. Un labas tūres NAV. Pierādi pretējo. Kas ir tur? Phi Phi, smaragda ezers, termālie avoti, Tīģera alas templis un pāris rezervāti. VISI! =)) Un es arī vairākas reizes apmeklēju Koh Samui. Tur ekskursijas ir vēl retāk =) Neapvainojieties, es arī negribu jūs aizvainot - tas ir tikai fakts =) Jo attīstītāka infrastruktūra un tūristu plūsma, jo vairāk piedāvājumu tirgus sniedz. Tas ir uzņēmējdarbības likums =)
аватар Pachok
Jā, uz Koh Samui ne ekskursijai :))) Lai gan piecas dienas ir ko darīt cieši.
Nu, kā ar Puketu?
Similans maijā ir slēgts.
Viņi turpina Pi-Pi, kā arī no Aonangas,
Khao Sok, tāpat kā ar Ao Nang ..
Nav fantāzijas, tā ir taisnība.
Ir arī brīnišķīga ekskursija no Puketas, kas saucas "KRABI"!:))) Tātad no Krabi uz Krabi ir tuvāk :)))
Bonds ... godīgi sakot, es precīzi neatceros, bet šķiet, ka viņi to piedāvāja arī Ao Nang.
Dažādas lateksa, pērļu un citu švaku "rūpnīcas" es nepiedēvēju ne ekskursijām, ne iepirkšanās iespējām.
аватар Waldi
Salīdzināsim:
kas atrodas Puketā un Krabi:
- Phi Phi
- Džeims Bonds
- Khao Sok
- Krabi salas
Kas ir tikai Krabi:
- Smaragda ezers
- Karstie avoti
- Koh Lanta
- Tīģera alas templis
Kas ir tikai Puketā:
- Khao Lak
- Raftings Phang Nga
- Koraļļu sala
- Račas un Rajas salas
- Khai sala
- Fantāzijas šovs
- Saimona kabarē
- izrāde "Palazzo"
- XXX šovs pieaugušajiem
- Lielais Buda
+ ir milzīgs suvenīru centrs, lateksa rūpnīcas un juvelierizstrādājumu rūpnīcas. Tas Krabi nav tik attīstīts (es to redzu kā plusu), bet kādam TĀDS iepirkšanās arī ir kaut kāda vērtība. Tātad, viss pēc pieprasījuma =)
аватар Pachok
Vai no Puketas ir ekskursijas uz Krabi salām (Poda, Hong u.c.)? Pirmo reizi dzirdu...
Visas līča salas Puketas austrumu pusē ir pieejamas gan no Puketas, gan Krabi, Puketas rietumu krasta salas nav pieejamas ārpus sezonas.
Koraļļi ir Surins? Ar Krabi tā noteikti ir.
Zaudēju šovā, piekrītu. Bet, kas attiecas uz mani, jums nav jābrauc uz Puketu šovu dēļ :) Tos var "apsegt" Bangkokā ceļojuma sākumā vai beigās. Tas pats attiecas uz iepirkšanos – tā būs lētāka un plašāka.
аватар Waldi
Ja salīdzina iepirkšanos ar Bangkoku, tad jebkura cita pilsēta Bangkokā zaudēs =) Ko ir vērts tikai viens Chatuchak vai iepirkšanās centri Siam Paragon, Central World, Central Chidlom utt.
Koraļļi ir neliela sala netālu no Puketas - piecpadsmit minūšu brauciens ar laivu.
Ekskursija uz Krabi salām ietver apm. Hong, un Railay ar Pranang, un Fr. Poda, un Taleweg, un Fr. Puisis.
Surins - aizmirsu uzrakstīt =)) Viņš arī ir no Puketas un Krabi.
Un drīz Puketā (par labu tiem pašiem šoviem) atvērsies Siam Niramit =))
аватар Pachok
VISS, KO GRIBĒJA!!! Laikam 6. maijs :)
Ceru, ka jautājuma autors no mūsu sarakstes uzzināja ko noderīgu :)
аватар Waldi
Vai jūs dodaties uz Krabi vai Koh Samui 6. maijā? =)
аватар Karamel74
Žēl, ka Similans ir slēgts, jo tur ir baltas smiltis un tāds skaistums.Un kāda ir atšķirība starp Bonda un Similans salām?
аватар Karamel74
un lūdzu pastāstiet kāpēc Similans maija sākumā ir slēgts.Paldies jau iepriekš.
аватар Alfini
ospidya ... jā, viļņu dēļ!aprīļa vidū sākas musonu sezona, VĒRTAS.
аватар Waldi
Alfini, es atvainojos, bet es tavā vietā nebūtu tik pārliecināts, ka teiktu, ka musonu sezona šeit sākas aprīlī. APRĪLIS un MAIJS ir divi vasaras mēneši. Un lietus sezona sākas jūnijā. Tāpēc nemulsiniet cilvēkus.
аватар Alfini
Es neko nejaucu. sākas no aprīļa.
nejauc lietus ar vētru.
аватар Waldi
Karamel 74, Similan ir slēgts ar Dabas resursu un vides ministrijas lēmumu. Pirmkārt, tas ir saistīts ar nepieciešamību radīt labvēlīgus apstākļus koraļļu rifu biosistēmas un dzīvsvara atjaunošanai Similānas salu apgabalā. Plus - šajā laikā uz Similans sāk ziedēt planktons - nekas nav redzams. Un planktona dēļ nāk vaļu haizivis =))) Neticami skaistumi. Ļoti maz niršanas laivu (ja tās var saņemt iepriekšminētās ministrijas atļauju) dodas gandrīz līdz maija beigām. Bet vienas dienas ātrlaivu braucieni ir slēgti. Otrkārt, otrais vasaras mēnesis no 20 cipariem iezīmējas ar gadalaiku maiņas sākumu. Vējš pamazām maina virzienu no ziemeļaustrumiem uz dienvidrietumiem un rietumu pusē parādās nelieli viļņi. Ja tas neapdraud zvejas laivas, kas pārvietojas ar bruņurupuča ātrumu, tad ātrboti vienkārši sāk mežonīgi lēkt pāri viļņiem. Tāpēc tūristu drošības labad tiek atcelti tikai ātrlaivu braucieni. Kopumā viļņi ir ļoti mazi. Tāpēc neklausiet visus, kas atrunās un droši ejiet!
аватар Waldi
Cienījamais Alfini, tieši to jūs mulsināt. Es dzīvoju šeit - Puketā, bet jūs - Ukrainā. Es saprotu, ka jūs Ukrainā varat labāk redzēt, kas notiek ŠEIT Puketā aprīlī un maijā. Un es domāju, ka, pamatojoties uz to, ir bezjēdzīgi ar jums diskutēt.
Izlasiet šeit un adekvāti informējiet savus klientus:
http://www.mandarinn.ru/1144/countrys/1012/835/phuket/pogoda_phuket.html
аватар Alfini
par kādiem klientiem mēs runājam? Es pats esmu tūrists, Tae 8 reizes.
Protams, jums, emigrantiem, ir labāk ar tūristiem visos gadalaikos, jo lielākajai daļai no jums tā ir iztika. viens raksta - "visi iet uz čumponu visu gadu", otrs "dod Puketu maijā", trešais - "Pataija ir kūrorts visai ģimenei" :)) viss atkarīgs no tā, kurš kur dzīvo un kā pelna.
Ticu tikai tūristiem un tikai tiem, kas tur nav apmetušies.
аватар Waldi
Lūdzu, ņemiet vērā, ka es neko nereklamēju un neiesaku. Man ir mierīga diskusija. Atbildot jau saņemu plīvuru apvainojumu "ēzelis". Turklāt jūs atkal pārāk idealizējat savas zināšanas par Taizemi. Esiet vienkāršs. Es redzu, ka esat eksperts jebkurā valstī (jūs savā profilā skaidri redzat, uz kādiem jautājumiem atbildat). Tāpēc varbūt dažreiz, kad nezināt precīzu atbildi, skaidri norādiet, ka tas ir jūsu IMHO, nevis 100% aksioma.
аватар Alfini
) Tas ir smieklīgi. Es domāju "ēzelis" - darbības vārds, nevis dzīvnieks!!! Tas ir, emigranti apmetās, apmetās. Vai šajā jums ir kaut kas aizskarošs?
Es vienmēr rakstu tikai to, ko zinu. Par tām valstīm, kur viņš pats bija. IMHO - tas ir, kad cilvēkam ir viedoklis, kad viņam ir pieredze - tas nav IMHO, bet gan PIEREDZE.
Kaut kas ir redzams arī tavā profilā - tu piedāvā uzrakstīt tev personīgā par veikaliem un ekskursijām. Es domāju, ka es pareizi uzminēju par jūsu nodarbošanos Puketā.
аватар Karamel74
Alfini, ja tu nesaproti, kāpēc tu ej uz Tai 8 reizes, tad es PIRMO REIZI rakstīju kā augstāk, un manai neziņai nav ko aizskart.
аватар Waldi
Labdien, lūk! Tu man tagad pārmetīsi krievu valodas zināšanas. Vai ir pagājis ilgs laiks, kopš viņi paši viņu pēdējo reizi nolādēja? Pieredze ir ļoti individuāla lieta, tāpat kā viedoklis. Tāpēc nelejieties ar savu pieredzi, kas atspoguļo JŪSU PERSONĪGO viedokli.
Jūs neko neuzminējāt =) Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus. Es te neko nepārdodu un nepiedāvāju =) tikai iesaku kā, kur un ar ko uz vietas var sazināties, lai kvalitatīvi un komfortabli atpūsties, citādi šķīries, piedodiet, ir tik daudz forumos zina, ka ir pienācis laiks atklāt medību sezonu.
аватар Alfini
Karamel74, Nebydlo parasti saka "paldies" par atbildi uz jautājumu.
аватар Alfini
Kaut kā pazaudēju sarunas pavedienu... Kurš "piesedza" krievu valodu? Kurš pārmeta? kaut kādas muļķības...
Es tevi mazliet lasu. Jums ir uzņēmums Puketā, kas piedāvā ekskursijas. Saprotu, ka "visu zinošie" tev ir ienaidnieki, atņem maizes gabalu :)
аватар Waldi
Alfini, es arī tevi lasu =) Tāpēc arī rakstīju to, ko lasīju (starp citu, kurš aptvēra krievu valodu). Man nav tūrisma firmas. Bet dot cilvēkiem padomus, pie kā vērsties ekskursijās, kā tikt uz veikaliem bez starpniekiem - man neviens neliegs šādus padomus.
Saprotot, ka šī liesma nevienam neko produktīvu nedos, atstāju jums iespēju apsūdzēt mani sazvērestībā (galu galā man ir uzņēmums, kas pārdod ekskursijas) un 9 reizes izbaudīt atvaļinājumu Taizemē. Visu to labāko!
аватар Waldi
Kas attiecas uz iepriekš minētajām ekskursiju cenām, ja mans uzņēmums sezonas laikā veica salīdzinošu ekskursiju tirgus analīzi, lai izvēlētos kvalitatīvus sadarbības partnerus tūrisma operatoriem un netieši piedāvāja šīs ekskursijas mūsu klientiem, tad šīs Ar iemesliem nepietiek, lai domātu, ka es piedāvāju šīs ekskursijas tagad.
аватар Pachok
"Vai jūs dodaties uz Krabi vai Koh Samui 6. maijā? =)"
Un uz Koh Samui, un Krabi, un vēl pāris vietās, ja pietiek laika un laikapstākļi ir labvēlīgi!
аватар Karamel74
Es gribu doties uz Similans, paldies par atbildēm)
аватар 4yuka
Gribēt nav kaitīgi!Labāk palasiet tūristu atsauksmes par 2010.gada maiju.Tas būs daudz noderīgāk nekā lasīt ķildas forumā.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Puketa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl