Melissa Kata Beach Resort 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 5.310
4.5 Numurs
4.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
2.5 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Kūrorts atrodas Kata pludmales dienvidu daļā, 450-530 m no jūras (6-7 min gājiena attālumā), 11 km no Patong Beach naktsdzīves zonas (15 min brauciena attālumā). Viesnīca atrodas 10 minūšu brauciena attālumā no Trīs līču skatu laukuma. Viesnīca tika atvērta 2013. gadā, atjaunota 2018. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар moy_contakt
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā vietnē ilgu laiku nav bijuš as atsauksmes par š o viesnī cu. Š ajā laikā viesnī cai izdevā s mainī t nosaukumu, un tagad tā ir Melisa. Tā s jaunie ī paš nieki ir slavenā s Turcijas viesnī cas Long Beach Resort Hotel & Spa5 * & Harmony5 * ī paš nieki (tā s ir divas kopī gas viesnī cas). … Tomēr ▾ Š ajā vietnē ilgu laiku nav bijuš as atsauksmes par š o viesnī cu. Š ajā laikā viesnī cai izdevā s mainī t nosaukumu, un tagad tā ir Melisa. Tā s jaunie ī paš nieki ir slavenā s Turcijas viesnī cas Long Beach Resort Hotel & Spa5 * & Harmony5 * ī paš nieki (tā s ir divas kopī gas viesnī cas). Viņ i to tikai iegā dā jā s, bet daž i Turcijas pakalpojuma momenti jau ir pieejami. Paš as telpas ir mā jī gas, tī ras (ir brī ž i, piemē ram, duš as aizkara veidā , kuru gribē jā s noņ emt un izmest.. ). un viss pā rē jais ir kā rtī bā . Balkons ar ž ā vē tā ju, kondicionieris kas nav vē rsts pret gultu un tā pē c visu laiku ieslē gts, TV ir, strā dā , bet vienu reizi ieslē dzā m, pā rbaudī jā m, ka strā dā un viss. mazs ledusskapis. Fē ns ir balts, bet es to neizmantoju. Bezmaksas seifs numurā . Liela ē rta gulta. Tī rī š ana ir lieliska! Ierodoties viesnī cā mums duš ā nebija jaucē jkrā na, tas tika uzreiz salabots 10 minū tē s. Un gaisma tika nogriezta divas reizes! ! ! tā pat viss tika ā tri salabots.
Duš ā ir plū smas ū dens sildī tā js, un jū s regulē jat ū dens sildī š anas lī meni, kas ir ļ oti ē rti. Divas reizes ziņ ots par zobu pastu, ziepē m, duš as ž eleju, š ampū nu. Brī niš ķ ī gs Wi-Fi numuriņ os un visā tā s teritorijā (skatī jā mies filmas, nepalē ninā jā m!! ) Reģ istrē joties nav droš ī bas, kas ir tikpat lieliski. Baseins, nu mē s lī dz tam netikā m... nevis baseinā , gā jā m peldē ties. Pati viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā . Tieš i uz Femelimarket stū ra! ar karti var maksā t bez ierobež ojumiem. Piemē ram, 11.07. maksā jumā ar karti no 300 batiem. Uzreiz iepirkties ar visā diem krē miem, lateksa spilveniem (nejauš i redzē ju, pirku par 900 batiem, citviet tā pat pā rdod no 1000 un virs). Š ajos divos veikalos ir pilnī gi viss dzī vei un saviem mī ļ ajiem, un dā vanā m, un cenas ir lieliskas. Masā ž a! Vai turpat viesnī cā par 300 batiem -viss ļ oti tī rs, ē rts, kvalitatī vs - meitenes zina savu biznesu! ! ! Ē diens!
brokastis bija mū su kafejnī cā uz vietas. Rī tam ritot, galvenais, kas tika sagatavots pē c pasū tī juma un uztaisī ts karsts. Ja ir par maz, tad pa ceļ am uz pludmali vai tajā paš ā femme market var nopirkt visu, kas tī k, lai nepaliktu izsalcis. Tieš i pā ri ielai no viesnī cas ir neliela zaļ a mā ja, kas tiek atvē rta pulksten 17:00, un vienmē r ir daudz cilvē ku! Š ī ir femeli jū ras velte! š ī kafejnī ca ar jū ras veltē m, par lieliskā m cenā m, pā rbaudī ta! Izvē le kā visur-ierobež ota-2, maksimums 3 zivju sugas, divas bruņ urupuč u sugas, kalmā ri, garneles, krabji. Tas viss tiek sagatavots ā tri un, ja vē las, var izturē t, kā mē s to darī jā m katru vakaru. Un istabā sarī koja ģ imenes mielastu komfortā , klusumā . Pa dienu ē dā m divā s vietā s - ja pretī zaļ ā kafejnī ca ar jū ras veltē m, tad pa kreisi pā ri ceļ am bū s kafejnī ca Tai Tai food. Normā las cenas ir ideā li sagatavotas. Ja izejot no viesnī cas, neš ķ ē rsojot ceļ u pa kreisi 100-150 metrus bū s kafejnī ca Virtuve.
Arī labi sagatavoti, ļ oti draudzī gi saimnieki. Nekā dā gadī jumā neiesaku ē st (protams, izņ emot tā s brokastis, kas ir iekļ autas, te nekur netiksiet) tajā kafejnī cā , kurā tiek pasniegtas brokastis! ! ! ! ! tas joprojā m ir alvas. Viņ iem ir maz apmeklē tā ju, un var gadī ties, ka esat izvē lē jies ē dienu, bet tam nav sastā vdaļ u un š efpavā rs skrien tos pirkt...viņ i var ilgi sē dē t, gaidot ē dienu. Un tas, ko viņ i atnes, nav garš ī gs. Tas pats noslē pums ir nacionā lais ē diens, visi gatavo un viss ir ok, bet te ir problē ma. Reiz, ierodoties, aiz nezinā š anas (tikko atnā cu vakarā , ap 19h, gribē ju ē st, bet nevar nekur aiziet) ...vairā k kā stundu sē ž u gaidu ē dienu, izmē ģ inu pasū tī jumu, uzvilku simtu. un 20 bati par darbu un aizbrauca zaļ ā mā jā pā ri ceļ am, jo ​ ​ redzē ja, ka cilvē ki tur vienkā rš i ir tumsa un visu uzturē š anos Taizemē vakariņ as pasū tī ja tur. No rī ta, pamostoties un paē duš i brokastis, devā mies uz pludmali.
Pa ceļ am iegā jā m atvē rtā veikalā , kur nopirkā m augļ us (tī rī jā m un sagriezā m mango, papaiju, ananā sus utt. , ko vien dvē sele gribē ja), kā arī paņ ē mā m visu pā rē jo. Dodieties ļ oti tā lu uz pludmali, un apkā rtnes izpē tes laikā mē s atradā m interesantu detaļ u. Milzī gais Club Med atrodas gar visu krasta lī niju. To ieskauj ž ogs, bet tā garums ir aptuveni 90% no visas Katas pludmales. Un, ja jū su viesnī ca atrodas aiz tā , tad, lai nokļ ū tu pludmalē , jums ir jā apiet š ī viesnī ca pa labi vai pa kreisi. ) Novē rtē ju pā rgā jiena diapazonu lī dz pludmalei....Lai gan, ja paskatā s kartē , tad liekas, ka š ī ir pludmale, pavisam tuvu...š ķ ē rsoju ceļ u...bet nē....tu vajadzē s apbraukt un š o viesnī cu . Š eit es uzminē ju izvē li, tā pē c Melisa ir pirmā pludmale. Pati pludmale. Viņ a secinā ja, ka izvē lē jusies pareizo atpū tas laiku.
Oktobrī joprojā m ir daudz drū mu dienu, bet novembrī jū ra ir lieliska ar ē rtiem viļ ņ iem un pietiekami daudz saules.
Vairā kas reizes lija lietus, bet tas netraucē ja mū su atpū tai. Bet jo tuvā k decembrim, jo ​ ​ vairā k cilvē ku Katjā un citā s pludmalē s. Bijā m pludmalē no rī ta lī dz 11-12 un gā jā m, tā pē c pa š o laiku pludmale ir kļ uvusi par skudru pū zni ar ķ ī nieš iem un krieviem (tur lielā kā daļ a), vispā r cilvē ki sezonā bū s tumš i , kas neveicina komfortablu atpū tu. Vispā r labi atpū ties, ja neņ em vē rā pielikuma pā rsteigumu ar sē dvietu lidostā.12 stundas izlidoš anā un 15 stundas, varbū t pasē dē ju uz degvielas uzpildī š anu Tbilisi....bet š is ir apskats par aviokompā nija un MOT ....Paš u viesnī cu iesaku. Kuru es neiesaku, tas ir ģ imenē m ar maziem bē rniem. Ir ļ oti neē rti iet no viesnī cas uz pludmali, veikaliem utt, ja ratos ir bē rns. Ietves nav, tu ej pa brauktuvi un tev brauc garā m maš ī nas. Tikai š is brī dis.
Отличный ужин !!! Вот он! Наш чудесный завтрак!!
аватар dmitrijfedorov
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Telpā pastā vī gi bija ū dens pā rtraukumi, tas ir, nē , vairumā gadī jumu ū dens spiediens ir ļ oti vā jš , tā pē c jū s nevarat ī sti mazgā t sevi. Izlietne bija aizsē rē jusi. Vannas istabā ir skudru jū ra, kā arī viesnī cā ir daudz miruš u un dzī vu tarakā nu. … Tomēr ▾ Telpā pastā vī gi bija ū dens pā rtraukumi, tas ir, nē , vairumā gadī jumu ū dens spiediens ir ļ oti vā jš , tā pē c jū s nevarat ī sti mazgā t sevi. Izlietne bija aizsē rē jusi. Vannas istabā ir skudru jū ra, kā arī viesnī cā ir daudz miruš u un dzī vu tarakā nu. Wifi nedarbojā s. Viesnī cas vadī tā js turks uz visu kritiku atbildē ja agresī vi, sakot, ka tā nav viņ a vaina un tu pats esi vainī gs, ka nevari pieslē gties internetam un tamlī dzī gi. Personā ls ir rupjš un nav draudzī gs.
Муравьи в ванной комнате
аватар Ironmen
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena visiem! (Visiem, kas pirmo reizi ceļ o uz Taizemi, tas ļ oti noderē s, neesiet slinki visu izlasī t) Atsauksme drī zā k nav par viesnī cu, bet kopumā par ceļ ojumu uz Taizemes valsti, Siamu un tagad arī Taizemi. Š is ir pirmais ceļ ojums uz tik eksotisku un tā lu valsti. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! (Visiem, kas pirmo reizi ceļ o uz Taizemi, tas ļ oti noderē s, neesiet slinki visu izlasī t)
Atsauksme drī zā k nav par viesnī cu, bet kopumā par ceļ ojumu uz Taizemes valsti, Siamu un tagad arī Taizemi. Š is ir pirmais ceļ ojums uz tik eksotisku un tā lu valsti.
Un tā , rokā s biļ ete diviem uz Puketas salu. Pirkta mē nesi pirms brauciena. Viss ritē ja gludi lī dz dienu pirms izlidoš anas Utair mū s iepriecinā ja: 1. Lidojuma aizkavē š anā s 6 stundas, 2. Lidojam nevis uz paš u salu, bet gan uz Krabi cietzemi (kas atrodas vairā k kā.200 km no salas) . Starp citu, piezemē joties apskatī jā m Krabi piekrasti - paradī ze uz mū su planē tas, tur ir ļ oti skaisti!
Tomē r mē s nolaidā mies saskaņ ā ar grafiku (lidojums 12 stundas). Dabiski, ka visi bija noguruš i, gribē jā s izkā pt no smacī gā s lidmaš ī nas kabī nes paelpot svaigu gaisu. Jā , kur tas ir! Tu runā par "ā trā kajiem" igauņ iem? Ha, vienalga kā ! Visvairā k ir taizemieš i! Viņ i nekad nekur nesteidzas...Ar to mē s saskarsimies vairā k nekā vienu reizi. Tikā m atbrī voti pē c 45 minū š u "marinē š anas" salonā , lai gan pasu kontroles un muitas izieš anas process pagā ja diezgan ā tri. Tač u ā tro caurbraukš anu muitā kompensē ja autobusa vadī tā ja ilga gaidī š ana. Starp citu, Taizemē š ī ir interesanta prakse - bagā ž a tiek pā rvadā ta nevis autobusa bagā ž as nodaļ ā ar tū ristiem, bet gan speciā los segtos pikapos, kas pā rvadā bagā ž u autobusa priekš ā . Tā dā veidā jū s ierodaties viesnī cā , un jū su bagā ž a jau jū s gaida))). Nogaidī jā m kā das 45 minū tes un braucā m prom, kamē r apskatī jā m taizemieš u dabu un dzī vi. Viņ i brauc pa kreisi, tā pat kā Japā nā . 50% dž ipu pikapi, 10% vieglie sedani un 40% mopē di. Maš ī nas nav ī paš i dā rgas, bet visas jaunas, koptas. Gandrī z neviens neievē ro satiksmes noteikumus, un paš as ceļ a zī mes, izņ emot zī mes taju valodā , un kaut kur angļ u valodā vairs nav. Kaut kā aizgā ju lī dz krustojumam un ar punktu centos atrast vismaz kaut kā du prioritā tes zī mi - neatradu. Kā viņ i iznī cina? ? ? Ap 4iem ar autobusu beidzot apstā jā mies pie salas. Paspē jā m iekā rtot tikai pā ris viesnī cas, kad Patongā iekļ uvā m sastrē gumā (! ). Bija jau kā di 18.00, gide stā sta, ka š ajā laikā vienmē r ir sastrē gums, un nekā di nevar. Pē c grū stī š anā s ar citā m maš ī nā m beidzot aizbē gā m. Kad uzzinā jā m, ka esam pē dē jie sū tī jumā , bijā m ļ oti sarū gtinā ti, jo iedomā jieties, cik daudz mums bija jā tur ceļ ā , un te tas ir tikai nedaudz aizsniedzams, anet...(((
Aleluja! ! ! Pā rē jie ceļ otā ji, ieraugot Natā lijas kū rorta zī mi, dziedā ja korī . Bet, lū k, viesnī cas menedž ere mū s "iepriecinā ja", Coral Travel mums rezervē tie numuriņ i ir aizņ emti un uz nakti tiksim izmitinā ti tuvē jā viesnī cā -bunkhouse! ! ! Skandā ls, bet mū su gids no Korā la teica, sak, esiet pacietī gi ((( Godī gi sakot, man pat nebija spē ka strī dē ties. Par istabiņ u mā ju nerunā š u, nevajag, bet nā kamā dienā.2os mū s tieš ā m pā rcē la uz Natā liju. Viesnī ca jauna, ja nemaldos 2010. g. Viss tī rs, viss strā dā , lai gan personā ls nerunā krieviski, un angļ u valoda nav ī paš i laba, lai gan viņ i vienmē r saprata viens otru pē c ž estiem un grimasē m). drī zā k tas ir legushatnik, 10 minū š u gā jiens no jū ras bez asiem pilieniem, ē diens noteikti nav paredzē ts gardē ž iem, bet visu laiku man nav bijis mež onī gs gadī jums, kad es jū tos slikti no "izvē les". Ja atnā cā t paē st, tad viesnī ca nav priekš jums, ja jū rai un jaunai pieredzei, tas ir pilnī gi iespē jams. Mē s tikai brokastojā m, pusdienojā m un vakariņ ojā m daudzos restorā nos un kafiju veikaliem. Parasti pusdienas diviem mums maksā ~600-1000 batu. Nu ja kā ds pretenciozs restorā ns, tad no 1500bahtiem. Starp citu, par vietē jo valū tu BAT, bats praktiski ir vienā ds ar mū su rubli 1 = 1. Padoms ir š is, neņ emiet dolā ru ry, paņ em mū su rubļ us, tur tos viegli samainī t pret batiem un ir daudz apmainī tā ju!
Tuvā kā pludmale ir Kata Beach – liela pludmale, labos laikapstā kļ os daudz cilvē ku. Kad ieradā mies, 3.5 dienas lija lietus un pludmalē bija ļ oti maz cilvē ku. Tiklī dz uznā ca saule, brī ž iem nebija kur spert soli. Pati jū ra visu mū su uzturē š anā s laiku nebija mierī ga, brī ž iem viļ ņ i bija tik lieli, ka daž kā rt bija riskanti iekā pt ū denī . Kata noteikti ir laba pludmale, tač u neesiet pā rā k slinks, lai dotos uz Kata Noi (mazo). Tas ir daudz tī rā ks, mazā k pā rpildī ts un klusā ks. Pā rsvarā tur atpū tā s eiropieš i un austrā lieš i, krievu tur maz. Un zivju tur ir vairā k nekā jebkur citur. Kad atradā m š o pludmali, tad tikai tur devā mies.
Atpakaļ pie taju ē dieniem. Taizemes ē diens


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Курортный отель расположен в южной части пляжа Ката, в 450-530 м от моря (6-7 мин ходьбы), в 11 км от зоны ночных развлечений пляжа Патонг (15 мин езды). Отель расположен в 10 минутах езды от смотровой площадки Три залива. Отель был открыт в 2013г, обновлен в 2018г. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Поездка до международного аэропорта Пхукета займет 45 минут.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 700 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации. Хранение багажа. Специальные диетические меню (по запросу).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
Telpu apraksts

В отеле 40 комфортабельно оборудованных номеров.

Istabās

В числе удобств номеров кондиционер, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, холодильник, чайник, душ, фен и письменный стол. Во всех номерах отеля есть шкаф и собственная ванная комната.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 153 Khoktanod Road, T. Karon, A. Muang, Phuket Kata Beach Tambon Karon, Amphoe Mueang Phuket, Chang Wat Phuket 83100, Таиланд
Tālruņi: 660653859221
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.