Lieliska mājīga viesnīca ar lielisku Wi-Fi un ērtu atrašanās vietu!

Rakstīts: 19 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 7 — 17 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 7.0
Š ajā vietnē ilgu laiku nav bijuš as atsauksmes par š o viesnī cu. Š ajā laikā viesnī cai izdevā s mainī t nosaukumu, un tagad tā ir Melisa. Tā s jaunie ī paš nieki ir slavenā s Turcijas viesnī cas Long Beach Resort Hotel & Spa5 * & Harmony5 * ī paš nieki (tā s ir divas kopī gas viesnī cas). Viņ i to tikai iegā dā jā s, bet daž i Turcijas pakalpojuma momenti jau ir pieejami. Paš as telpas ir mā jī gas, tī ras (ir brī ž i, piemē ram, duš as aizkara veidā , kuru gribē jā s noņ emt un izmest.. ). un viss pā rē jais ir kā rtī bā . Balkons ar ž ā vē tā ju, kondicionieris kas nav vē rsts pret gultu un tā pē c visu laiku ieslē gts, TV ir, strā dā , bet vienu reizi ieslē dzā m, pā rbaudī jā m, ka strā dā un viss. mazs ledusskapis. Fē ns ir balts, bet es to neizmantoju. Bezmaksas seifs numurā . Liela ē rta gulta. Tī rī š ana ir lieliska! Ierodoties viesnī cā mums duš ā nebija jaucē jkrā na, tas tika uzreiz salabots 10 minū tē s. Un gaisma tika nogriezta divas reizes! ! ! tā pat viss tika ā tri salabots.
Duš ā ir plū smas ū dens sildī tā js, un jū s regulē jat ū dens sildī š anas lī meni, kas ir ļ oti ē rti. Divas reizes ziņ ots par zobu pastu, ziepē m, duš as ž eleju, š ampū nu. Brī niš ķ ī gs Wi-Fi numuriņ os un visā tā s teritorijā (skatī jā mies filmas, nepalē ninā jā m!! ) Reģ istrē joties nav droš ī bas, kas ir tikpat lieliski. Baseins, nu mē s lī dz tam netikā m... nevis baseinā , gā jā m peldē ties. Pati viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā . Tieš i uz Femelimarket stū ra! ar karti var maksā t bez ierobež ojumiem. Piemē ram, 11.07. maksā jumā ar karti no 300 batiem. Uzreiz iepirkties ar visā diem krē miem, lateksa spilveniem (nejauš i redzē ju, pirku par 900 batiem, citviet tā pat pā rdod no 1000 un virs). Š ajos divos veikalos ir pilnī gi viss dzī vei un saviem mī ļ ajiem, un dā vanā m, un cenas ir lieliskas. Masā ž a! Vai turpat viesnī cā par 300 batiem -viss ļ oti tī rs, ē rts, kvalitatī vs - meitenes zina savu biznesu! ! ! Ē diens!
brokastis bija mū su kafejnī cā uz vietas. Rī tam ritot, galvenais, kas tika sagatavots pē c pasū tī juma un uztaisī ts karsts. Ja ir par maz, tad pa ceļ am uz pludmali vai tajā paš ā femme market var nopirkt visu, kas tī k, lai nepaliktu izsalcis. Tieš i pā ri ielai no viesnī cas ir neliela zaļ a mā ja, kas tiek atvē rta pulksten 17:00, un vienmē r ir daudz cilvē ku! Š ī ir femeli jū ras velte! š ī kafejnī ca ar jū ras veltē m, par lieliskā m cenā m, pā rbaudī ta! Izvē le kā visur-ierobež ota-2, maksimums 3 zivju sugas, divas bruņ urupuč u sugas, kalmā ri, garneles, krabji. Tas viss tiek sagatavots ā tri un, ja vē las, var izturē t, kā mē s to darī jā m katru vakaru. Un istabā sarī koja ģ imenes mielastu komfortā , klusumā . Pa dienu ē dā m divā s vietā s - ja pretī zaļ ā kafejnī ca ar jū ras veltē m, tad pa kreisi pā ri ceļ am bū s kafejnī ca Tai Tai food. Normā las cenas ir ideā li sagatavotas. Ja izejot no viesnī cas, neš ķ ē rsojot ceļ u pa kreisi 100-150 metrus bū s kafejnī ca Virtuve.

Arī labi sagatavoti, ļ oti draudzī gi saimnieki. Nekā dā gadī jumā neiesaku ē st (protams, izņ emot tā s brokastis, kas ir iekļ autas, te nekur netiksiet) tajā kafejnī cā , kurā tiek pasniegtas brokastis! ! ! ! ! tas joprojā m ir alvas. Viņ iem ir maz apmeklē tā ju, un var gadī ties, ka esat izvē lē jies ē dienu, bet tam nav sastā vdaļ u un š efpavā rs skrien tos pirkt...viņ i var ilgi sē dē t, gaidot ē dienu. Un tas, ko viņ i atnes, nav garš ī gs. Tas pats noslē pums ir nacionā lais ē diens, visi gatavo un viss ir ok, bet te ir problē ma. Reiz, ierodoties, aiz nezinā š anas (tikko atnā cu vakarā , ap 19h, gribē ju ē st, bet nevar nekur aiziet) ...vairā k kā stundu sē ž u gaidu ē dienu, izmē ģ inu pasū tī jumu, uzvilku simtu. un 20 bati par darbu un aizbrauca zaļ ā mā jā pā ri ceļ am, jo ​ ​ redzē ja, ka cilvē ki tur vienkā rš i ir tumsa un visu uzturē š anos Taizemē vakariņ as pasū tī ja tur. No rī ta, pamostoties un paē duš i brokastis, devā mies uz pludmali.
Pa ceļ am iegā jā m atvē rtā veikalā , kur nopirkā m augļ us (tī rī jā m un sagriezā m mango, papaiju, ananā sus utt. , ko vien dvē sele gribē ja), kā arī paņ ē mā m visu pā rē jo. Dodieties ļ oti tā lu uz pludmali, un apkā rtnes izpē tes laikā mē s atradā m interesantu detaļ u. Milzī gais Club Med atrodas gar visu krasta lī niju. To ieskauj ž ogs, bet tā garums ir aptuveni 90% no visas Katas pludmales. Un, ja jū su viesnī ca atrodas aiz tā , tad, lai nokļ ū tu pludmalē , jums ir jā apiet š ī viesnī ca pa labi vai pa kreisi. ) Novē rtē ju pā rgā jiena diapazonu lī dz pludmalei....Lai gan, ja paskatā s kartē , tad liekas, ka š ī ir pludmale, pavisam tuvu...š ķ ē rsoju ceļ u...bet nē....tu vajadzē s apbraukt un š o viesnī cu . Š eit es uzminē ju izvē li, tā pē c Melisa ir pirmā pludmale. Pati pludmale. Viņ a secinā ja, ka izvē lē jusies pareizo atpū tas laiku.
Oktobrī joprojā m ir daudz drū mu dienu, bet novembrī jū ra ir lieliska ar ē rtiem viļ ņ iem un pietiekami daudz saules.
Vairā kas reizes lija lietus, bet tas netraucē ja mū su atpū tai. Bet jo tuvā k decembrim, jo ​ ​ vairā k cilvē ku Katjā un citā s pludmalē s. Bijā m pludmalē no rī ta lī dz 11-12 un gā jā m, tā pē c pa š o laiku pludmale ir kļ uvusi par skudru pū zni ar ķ ī nieš iem un krieviem (tur lielā kā daļ a), vispā r cilvē ki sezonā bū s tumš i , kas neveicina komfortablu atpū tu. Vispā r labi atpū ties, ja neņ em vē rā pielikuma pā rsteigumu ar sē dvietu lidostā.12 stundas izlidoš anā un 15 stundas, varbū t pasē dē ju uz degvielas uzpildī š anu Tbilisi....bet š is ir apskats par aviokompā nija un MOT ....Paš u viesnī cu iesaku. Kuru es neiesaku, tas ir ģ imenē m ar maziem bē rniem. Ir ļ oti neē rti iet no viesnī cas uz pludmali, veikaliem utt, ja ratos ir bē rns. Ietves nav, tu ej pa brauktuvi un tev brauc garā m maš ī nas. Tikai š is brī dis.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар