Chivatara Resort Bang Tao Beach Phuket 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
3.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
3.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Chivatara Resort & Spa atrodas septiņu minūšu gājiena attālumā no Bangtao pludmales un īsa brauciena attālumā no populārajām Surinas un Lem Singh pludmalēm. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар v_leone
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
__ Vē l svaigā atmiņ ā es rakstu atsauksmi par mū su paš reizē jo atpū tu Taizemē Puketā Chivatara Resort Bangtao Beach 3 *, pē c tam vienkā rš i Chivatara Resort 3 * vai Chivatara. Kā vienmē r, es visu rakstu godī gi mū su ģ imenes vā rdā . … Tomēr ▾ __ Vē l svaigā atmiņ ā es rakstu atsauksmi par mū su paš reizē jo atpū tu Taizemē Puketā Chivatara Resort Bangtao Beach 3 *, pē c tam vienkā rš i Chivatara Resort 3 * vai Chivatara. Kā vienmē r, es visu rakstu godī gi mū su ģ imenes vā rdā . Es rakstī ju daudz, atvainojiet, bet, pirmkā rt, par viesnī cu ir maz ticamas informā cijas, un, otrkā rt, es vē los brī dinā t daž us atpū tniekus no mū su pieļ autajā m kļ ū dā m, lai viņ i neuzkā ptu uz viena grā bekļ a? . Viss bū tī bā bija normā li, bet ne bez muš iņ as. Tā ka interesentiem lasiet tā lā k, kam ne, ejam garā m. Mani neviens neapvainos, tikai nemetiet ar akmeņ iem.
__Tā tad, sā ksim. Mē s atpū tā mies Chivatara Resort 3 * no 2017. gada 16. decembra lī dz 25. decembrim (tas patiesī bā ir izstiepums), bet saskaņ ā ar ekskursijas dokumentiem un nosacī jumiem, kad iegā dā jā mies no Pegasus, mums bija jā atpū š as no 15. lī dz 26. decembrim. ieskaitot (t. i. , 10 naktis + 1 nakts ceļ ā ). Vispā r atkal operatori kopā ar aviopā rvadā tā ju mums nekaunī gi atņ ē ma faktiski 2 un pē c kalendā ra 3 atpū tas dienas.
Pē c cipariem sanā k 11 dienas, bet reā li turp un atpakaļ izlidoja 9.2 dienas, nu, par to tā lā k.
__Š ogad lidojā m trī s: es, mana sieva un meita. Dē ls atteicā s lidot, tā pē c š oreiz nebijā m pilnvē rtī gs sastā vs. Nu, pē c mū su nepilnā s ģ imenes domā m, mē s saņ ē mā m, teiksim, labu atpū tu. Ceļ ojums tika rezervē ts divus mē neš us pirms izlidoš anas, un tā pē c atvaļ inā jums nebija ī paš i dā rgs, bet arī ne lē ts paš reizē jā dolā ra kursa, pā rvadā tā ju un operatora alkatī bas un Taizemes bata pieaugoš ā kursa dē ļ pret rublis. Viesnī ca tika izvē lē ta no fotogrā fijā m, tač u bija satraucoš i, ka atsauksmju bija ļ oti maz, un tas, kas bija tik pozitī vs, nenotika. Nu mē s riskē jā m! Lidojā m, kā vienmē r, ar pozitī vu un labu noskaņ ojumu, bet ar piesardzī bu, nezinā jā m, kā izturē sim aklimatizā ciju. Galu galā mē s pirmo reizi ziemā lidojam atvaļ inā jumā . Velti par to uztraucos - viss gā ja labi.
__Visā ceļ ojumu vē sturē esam bijuš i 2 reizes Turcijā divā s viesnī cā s 3 * un 5 *, 2 reizes Ē ģ iptē Hurgadā.4 * viesnī cā un Š arm eš Š eihā arī.4 * viesnī cā , 1 reizi Kiprā Pafosā . viesnī cā.5*, vienu reizi Tunisijā.3* viesnī cā . Pieredze brī vdienā s ā rzemē s jau ir pietiekama. Š odien mē s uzskatā m, ka atvaļ inā jums Taizemē mums patika vairā k nekā nē . Uz Taizemi lidojā m no tū roperatora Pegasus ar RoyalFlight. Sā kumā izbraukš ana no Omskas tika pā rcelta par 3 stundā m uz priekš u (nevis izlidoš anas plkst. 23:3). Vispā r izlidojā m 3 naktī jau 16. decembrī un ņ emot vē rā , ka lidojums bija 8 stundas ar pusi (vē l +1 stunda taju valodā ) un ceļ š lī dz viesnī cai, mums gandrī z nebija atpū tas dienas. 16, tikai vakarā.
Arī atgrieš anā s reiss mums tika mainī ts pē c pā ris dienā m, no turienes bija jā izlido 26. datumā.16:15 pē cpusdienā (bijā m priecī gi, domā jā m, ka bū s vismaz puse dienas, lai atpū stos un pateiktos ardievu no valsts, turklā t 26. decembris ir mana dzimš anas diena) , bet Pegasus kopā ar aviokompā niju te izvirtuļ oja un mū s vē l uz vienu dienu aprā va, pā rceļ ot reisu uz 26. bet 05:30 no rī ta (vai drī zā k plkst. nakts). Tas tā , mums arī nebija 26. datumā . Bez atvainoš anā s un kompensā cijas mums nekaunī gi tika pilnī bā atņ emtas 2 dienas reā las atpū tas jeb trī s pē c kalendā ra un datumiem, uz kuriem iegā dā jā mies ekskursiju. Un tā lidojums turp un atpakaļ bez problē mā m, lidmaš ī nas nav sliktas, koptas, lai gan daž viet plastmasa saplī susi, Boeing 767-300 (airbusi ar 4 sē dekļ u rindā m centrā un diviem sē dekļ iem sā nos, 2 ejas) smagas lidmaš ī nas, labi paceļ as un nolaiž as, turbulences zonas pā riet bez piepū les. Mums paveicā s, dabū jā m vietas blakus un lidmaš ī nas sā kumā , viņ i tur sē dē ja 4. rindā un atpakaļ.5. rindā.
Es parasti nevaru gulē t lidmaš ī nā s, bet š eit es gulē ju pusi ceļ a kā mazulis. Ē diens bija slikts, bet pā ris reizes lidojumā , neskatoties uz to, ka stjuartes atceļ ā sajauca traukus ar galda piederumiem un salvetē m no devas Karstie ē dieni devai ar dakš ā m un naž iem ar pilnu higiē nas priekš metu komplektu ! ). Divu ē dienu izvē le, kā rakstī ts aviokompā nijas mā jaslapā , nemaz nebija, iedeva tas, ko ē d, kopē jie ietaupī jumi. Nu, tas nav tik nozī mī gi. Taizemē nosē š anā s notika Puketas lidostā (daž i reisi nolaiž as Krabi un tad tū ristiem vē l uz 5 stundā m jā nokļ ū st savā s viesnī cā s Bang Tao, bet mums paveicā s) tā pē c viesnī cā bijā m pusotru stundu - divas stundas pē c. nosē š anā s.
Pie izejas no lidostas mū s sagaidī ja Pegasus gids, pā rbaudī ja mū su vā rdus, pateica autobusa numuru, izsniedza vietē jo SIM karti, lai sazinā tos ar viesnī cas gidu (to varē ja iztē rē t arī.2 minū š u sarunā m ar Krieviju, ko arī izdarī jā m) . Papildinā t SIM kartes atlikumu vē lā k var jebkurā lielveikalā , zvanot uz tā lruņ a numuru un samaksā jot kasē . Atradā m savu autobusu, sagaidī jā m citus tū ristus un braucā m prom.
__Kaut kur ap 16:00 pē cpusdienā , 16. decembrī ieradā mies viesnī cā , reģ istratū rā mums uzreiz izsniedza pā rtikas talonus un karti no istabiņ as, palū dza aizpildī t anketu, depozī tu neņ ē ma no plkst. mums. Š eit es teikš u uzreiz: PUISI MĀ CIES ANGĻ U VALODU!! ! (vismaz angliski), jo taizemieš i sū dus nesaprot krieviski, bet angliski caur vā rdu, un tad ar Google tulkotā ja palī dzī bu. Saprotu, ka tirgotā ji uz ielas var nerunā t krieviski, bet arī to daudzi saprot.
Viesnī cas reģ istratū rā jā bū t vismaz vienam cilvē kam, kurš prot tulkot un runā t mums un viņ iem saprotamā valodā ! Tā nav, un tas ir milzī gs mī nuss vadī tā jam un personā lam! Tas mums bija š oks (un vē lā k mums ne reizi vien iznā ca sā nis)! Tā kā kopā ar viņ iem atpū š as tik daudz krievu, viņ i, mū suprā t, nav uzplaukuma bums. Nevienā pasaules valstī , kur mē s bijā m, š ā das problē mas netika novē rotas! Nu vispā r tā lā k mū su koferus pacē la š veicars un izpalī dzī gi ar roku pamā ja viņ am sekot. Viņ š regulā ri veda mū s uz ē ku ar mū su numuru un uz kā pnē m uz otro stā vu, rā dot, ka mums jā kā pj. Bijā m pā rsteigti, uzzinot, ka mū su pasū tī tajam Super Deluxe numuram, pē c aprakstiem viesnī cas mā jaslapā un kaut kur pē c tū ristu atsauksmē m, jā atrodas pirmajā stā vā (kā plā nojā m), un esam iekā rtojuš ies otrajā stā vā . , nu, nepavisam ne tā , kā gribē jā m. Ejam uz uzņ emš anu un tad atkal nesapratī simies!
Kaut kā izskaidrojot, kas mums ir vajadzī gs, un viņ i, š ķ iet, saprata, ka mē s vē lamies piedā vā t smirdī gu istabu pirmajā stā vā , bet paš ā ē kas malā netā lu no trokš ņ ainas bū vlaukuma, kas atrodas caur ž ogu. Tas, protams, mums nederē ja, bet tā kā citu variantu it kā nebija, tad tomē r nā cā s piekrist otrajam stā vam, lai gan pē c mū su novē rojumiem pirmajā stā vā bija daudz brī vu mū su kategorijas istabiņ u plkst. mū su reģ istrē š anā s laiks, bet kā pē c mē s neuzdevā m mī klu, laikam neiznā ca seja. Š eit sā kā s mū su problē mas š ajā viesnī cā.
Nu vispā r š veicars mū s pavadī ja lī dz vietai un ienesa koferus, ar ž estiem rā dī ja, ka jā , kā un izpalī dzī gi stā vē ja pie durvī m bez divdomī gas mā jienas uz mani, es viņ am kaut kā uz pirkstiem paskaidroju, ka mani nav. tagad un kad mainī š u es viņ am atnesī š u, viņ iem vajag batu un mums ir tikai dolā ri un tad lieli banknotes, ko man viņ am dot?
Nu tā mē s no reģ istratū ras skatoties nokļ uvā m savā.211. istabā labā s ē kas 2. stā vā . Mazliet lietas sakā rtojuš i, viņ i sē dā s ē st, bija izsalkuš i no ceļ a. Mē s zinā jā m, ka ē diens š eit nav VISAS IEKĻ AUTS (un pat neiedomā jā mies, cik tas izrā dī jā s nepareizi! ), tā pē c mā jā s sarū pē jā m sviestmaizes, dabū jā m ē dienu no koferiem un iekosā m. Noguruš i pē c lidojuma un ceļ a, bet jau pilni, sā kā m lū koties istabā : visur flī ž u grī da bija ļ oti slidena, š ķ ietami tī ra. Istaba nav maza, bet par lielu arī nevarē tu nosaukt: ir viena liela divguļ amā gulta ar naktsskapī š iem sā nos un atseviš ķ a mazā ka saliekamā gulta. Istabā ir pā ris pī ti krē sli un tas pats galds ar stiklu virsū (nav skaidrs kā pē c, iespē jams, lai tū risti to nejauš i saplē stu un attiecī gi pē c tam noplē stu naudu), veļ as ž ā vē tā js, spogulis, skapis. Ir vannas istaba ar izlietni ar spoguli, duš u un tualeti.
No pirmā acu uzmetiena š ķ iet, ka viss nav vecs, bet kaut kā nav jauns, bet darbojas. Ū dens duš ā un izlietnē notecē ja normā li, nekā du problē mu nebija. Un te, runā jot par ū deni: nemazgā jiet tajā baltā s lietas vienā mirklī , tā s zaudē s svaigumu un kļ ū s dzeltenas, ū dens ir pretī gs, pat mā jā s sieva nevarē ja nomazgā t ar balinā tā ju sabojā to! Ir neliels ledusskapis, bezmaksas seifs, LCD televizors ar vienu krievu kanā lu Krievija, ir daudz rozetes, tē ja un pagarinā tā js nebija vajadzī gs lī dzi. Kopumā viss darbojā s, viss iedegā s un ieslē dzā s, ū dens bija karsts un auksts bez problē mā m jebkurā laikā . Bija individuā lais kondicionieris, kas strā dā ja diezgan trokš ņ aini, bet normā li, nebija karsti, pat naktī izslē dzā m un tā gulē jā m. Gan klusi, gan ē rti. Bija elektriskā tē jkanna un fē ns.
Ierodoties ielika 2 pudeles ū dens un tad regulā ri papildinā ja kad 2 kad maisos 3 pudeles ū dens, tē ja un kafija ar pienu, pā ris glā zes (paturi prā tā ļ oti trauslas un vienu no tā m droš i salauzā m, par ko mums tad bija jā maksā , nu, apmē ram skatī t zemā k) un pā ris vienkā rš us ar divā m karotē m. Visā m otrā stā va istabā m ir balkons ar skatu uz baseinu, jū ra nebija redzama, tā lu no tā s. Kopumā viss bija normā li. Dzirdamī ba: mē s nemanī jā m lielu troksni no reģ istratū ras un baseina, bet pretē jā pusē esoš ā s telpas durvis nedaudz apslā pē ja skaņ as, cilvē ki koridorā bija skaidri dzirdami un putnu skaņ as no mež a tieš i blakus viesnī ca bija dzirdama diezgan skaļ i no rī ta.
__Viesnī ca. Diezgan mazs. Atraš anā s vieta. Nu, lū k, kā . Es joprojā m domā ju, ka tas nav veiksmī gā kais, jo.
nav kur pastaigā ties, nav izklaides, tuvumā nav lielu veikalu, tikai iepirkš anā s iela ar butikiem, kafejnī cā m un masā ž as saloniem un pā ris mikro veikaliņ iem 7/11 un FamilyMarkt, jā dodas lī kumot cauri ielas lī dz jū rai, lai gan nav tā lu. Pati viesnī ca ir 2 stā vu un sastā v no 2 ē kā m, kas atrodas ar burtu V, un tā paš a baseina. Bū vniecī ba nav skaidra laikā , godī gi! Viņ i nevarē ja atbrī voties no sajū tas, ka viesnī ca ir atjaunota, lai gan daudzi raksta internetā , ka tā ir jauna. Nu nav viņ am sajū ta, ka viņ š ir no nulles: no vienas puses palmā m, kas jau aug, nav gadu vecas, ja paskatā s vē rī gi telpā s un vannas istabā , var redzē t, ka viss ir ietonē ts. un salī mē ts, kaut kas ir diezgan nobruž ā ts. Vai nu viņ i bū vē tā (tad vajag noplē st rokas tā diem celtniekiem) un ī paš nieks diezgan ietaupī ja uz celtniecī bu, vai arī viesnī ca pē c renovā cijas un globā lā remonta tomē r nav jauna!
Bet ā rē ji un no tā lienes tā teikt nevar un izskatā s ļ oti cienī gi zaļ š , skaists un mā jī gs! Viesnī cas teritorija ir tī ra. Apzaļ umojums ir lielisks, iestā dī ti daudzi puķ es un koki, viss zied un smarž o.
__Istabu uzkopš ana. Sā kas no rī ta un turpinā s visu dienu. Mē s tikā m iztī rī ti mū su prombū tnes laikā . Saklā j gultas, reizē m maina dvieļ us, papildina ziepes, š ampū nu, droš i vien arī , bet nesapratā m, tumš ā pudele stā vē ja duš ā plauktā . Viņ i noslauka grī du istabā un vannas istabā , sakā rto lietas plauktos. Mē s neatstā jā m dzeramnaudu vai š okolā des. Par tī rī š anu neko sliktu nevaru teikt, viss ir standarta.
__Viesnī cas darbinieki. Nu, tur ir PROBLĒ MAS! Š ķ iet, ka viņ i cenš as š ķ ist ļ oti jauki, draudzī gi un izpalī dzī gi, tač u, kā jau teicu iepriekš , saziņ a ar viņ iem ir problē ma numur 1!
Reģ istratū rā , ja ir kā da problē ma, viņ i nekavē joties skrien un zvana savam priekš niekam (visticamā k, tas ir vadī tā js Mario pē c aprakstiem), un viņ š aizsmakuš ā balsī sā k mums kaut ko lasī t, abos lauztos pirkstus saliecot. Angļ u valodā un uzskaitot kaut ko savā , ka mē s varam darī t to, ko mē s nevaram, un lī dz mū su uzturē š anā s beigā m nobiedē s mū s ar policiju (jā redz, ka pē c viņ a secinā jumiem mē s vē lē jā mies kaut ko pā rdabisku viņ a ī paš umā ). Tad pa viesnī cu skraidī ja kaut kā ds apkalpojoš ā personā la bā rmenis-menedž eris, tik tievs, tumš matains, tik kaitī gs, ka viņ š vienmē r bija kaut kas tā ds, ko viņ š nepievienoja vai neinformē ja, viņ š klikš ķ inā ja mums ar mē li. Reiz mē s ieradā mies vakariņ ā s ar savu alu, tā pē c viņ š ieskatī jā s somā un iebā za degunu, lai redzē tu, kas mums tur ir.
__Galvenais tū ristu kontingents ir krievi un vā cieš i un daž i ķ ī nieš i. Vismaz pie mums tā bija. Tā pē c krievu valodas problē ma viesnī cā ir neizprotama! Vai varbū t taizemieš iem ir izdevī gi izlikties nesaprotamiem?
__Interneta Wi-Fi. Bezmaksas. Reģ istratū rā , ierodoties, viņ i katrai personai izsniedz karti ar piekļ uves paroli. Š ķ iet, ka noķ erts un pat istabā , bet ā trums vā jš un ļ oti biež i met ā rā . Maz ticams, ka kaut kas nopietns tiks darī ts. Ar radiem reizē m tieš ā m izdevā s parunā ties caur Viber vai WhatsApp, bet bija kā svē tki!
__Uzturs. Oooooooo! Š eit ir atseviš ķ a epopeja, kas ir cienī ga veselas stā sta nodaļ as! Un š eit mē s uzsitā m uz visvairā k tomā tu !! ! Neņ emiet to par stulbumu vai naivumu, bet mē s š ajā valstī esam pirmo reizi un mū s ī paš i brī dinā ja par to, uz kā da grā bekļ a mē s varam uzkā pt, turklā t ar abā m kā jā m uzreiz! Mē s vienmē r esam izmantojuš i visu iekļ auto visur citā s valstī s. Tū risma aģ ents stā stī ja, ka Taizemē pietiek ar brokastī m vien, un pusdienot un vakariņ ot varam uz ielas kafejnī cā s, tač u nekonkretizē ja, kā da bū s atš ķ irī ba naudā . Un paskatoties uz Pegasus, š ī viesnī ca piedā vā ē st ne tikai vienas brokastis (t. i.
BB), bet arī brokastis un vakariņ as, un pat ar plusu (HB + un plus tas ir Pegasus zemsvī tras piezī mē , ka dzē rieni tiek raž oti vietē ji visas dienas garumā , ņ emiet vē rā! ). Nu mē s kā gudri meklē sim ē st kafejnī cā s, ē dī sim un dzersim paš ā viesnī cā un paņ ē mā m HB + (t. i. brokastis + vakariņ as ar dzē rieniem visu dienu) un te mē s izdarī jā m milzī gu stulbumu! Ar mums viss tika izdrā zts uzreiz: Pegasus, klusi klusē , ka mums vē l jā paskatā s uz paš u viesnī cas koncepciju, kurā mē s dzī vosim, ņ emot vē rā viņ u uztura apstā kļ us, un pati viesnī ca, saskaņ ā ar HB + koncepciju, dod mums vakariņ ā s iepriekš ē jo dienu pā rpalikumus un reizi dienā vietē jā alus pudele 0.33 pieauguš ajam un glā ze ū dens! Un tas nekas, ka bijā m ekskursijā s 2 dienas un neņ ē mā m š os dzē rienus, tas, kas pagā jis, ir pagā jis, nav iespē jams atlī dzinā t iepriekš ē jā s neizmantotā s dienas. Par papildus alus pudeli jā maksā.80 bati, savukā rt tuvē jā veikalā tas pats alus, bet ar lielu tilpumu 0.73 kopā maksā.63 batus. Vai jū tat atš ķ irī bu?
Š eit jums visi dzē rieni pa dienu un tā das vakariņ as! Un par š o prieku tū rē pā rmaksā jā m 40 tū kstoš us par trim. Par š o naudu mē s varē tu labi paē st vietē jā s kafejnī cā s. Tā pē c cilvē ki, klausieties labos padomus, ņ emiet tikai brokastis un nekā dā gadī jumā neņ emiet pusdienas vai vakariņ as Taizemē , nu, vismaz, ja dzī vojat š ajā viesnī cā ! Es nerunā ju par to, ka mē s visi tajā saslimā m, un tas bija pē c š ī m briesmī gajā m vakariņ ā m. Pē c pā ris dienā m tā da uztura, uzreiz pē c vakariņ ā m meita saslima, vē ma un, paldies Dievam, dziļ ā k negā ja, tad sievai dabū ja zarnas un vairā kas dienas mocī ja ar sā pē m vē derā un biež ā m vizī tē m. uz tualeti pē c visu zā ļ u krā jumu izdzerš anas, bet beigā s palika slikti, un pipetes tik sliktas, mani arī izskaloja pilnī bā visā s bedrē s, piedodiet. Pā ris dienas vispā r neko nevarē ju paņ emt mutē , tikai viena smaka man lika slikti. Tā pē c spriediet paš i par viņ u vakariņ ā m!
Turklā t viņ i vairā kas reizes ē da ielu kafejnī cā s un citā viesnī cas restorā nā , kur nakš ņ oja ekskursijā s - tas nekur netika novē rots. Mums nekad agrā k nav bijis tik slikti. Mē s zinā m aizliegumu lietot vietē jo ū deni dzerš anai un mazgā š anai, mums par to nav jā runā , kā arī par tī rā m rokā m. Tā tad, kas tas ir? Brokastis bija labas, neko neteikš u, viss ir svaigs un garš ī gs, bija pat daž ā dī ba: bija cepts speķ is, gaļ a, vista, zivs, makaroni, rī si, zupas tik un tā , reiz cepti kartupeļ i, tikai a nedaudz jū ras velš u, 2 veidu mē rces, salā ti, sagriezts gurķ is, ķ irš u tomā ti, sī poli, katru dienu viena veida desa, vā rī tas olas, garš ī gs jogurts, cep pā ris veidu kā rtainā s mī klas maizī tes, sviests, ievā rī jums mazā s iepakojumiem. No dzē rieniem: karsta kafija, tē ja tē jkannā s; atdzesē tas atš ķ aidī tas apelsī nu un hibiska sulas.
Augļ i: apelsī ni, banā ni, sagriezta melone, arbū zs, pū ķ a augļ i, papaija nav saldi. Ē diens ir par mazsā lī ts, uz galdiem ir sojas mē rce, pievieno, kam vajag. Viss ir salī dzinoš i garš ī gs, bet ar daudzveidī bu nespī d. Es pat negribu rakstī t par vakariņ ā m, pretī gi! Te pastā stī š u vē l vienu lietu: kad ieradā mies, mums atnesa ē dienkarti vakariņ ā m uz pā ris dienā m kā kā rtī gā restorā nā un tajā varē ja izvē lē ties ē dienus pē c saviem ieskatiem un par summu, kā izrā dī jā s. , ne vairā k kā.800 bati (jo š ie 800 bati ir sadalī ti vienā di uz mums trim, daž i taizemieš i š ajā viesnī cā zina), un mē s uzzinā jā m š o patiesī bu pirmajā s vakariņ ā s pē c konsultā cijas ar personā lu, kuru vadī ja aizsmakusi Mario un samaksā jā m 25 batus. to, ka it kā esam pā rsnieguš i limitu. Vai varat iedomā ties š o Sabantuju, ja mē s nekā di nesaprotam viens otru ne krieviski, ne angliski?
Nā kamajā dienā viss bū tu kā rtī bā , bet atkal vakariņ ā s sē ž am un ē dam un sieva izņ em no mutes dzelzs skaidas, kas viņ ai nā ca kopā ar karoti zupas (paldies Dievam, ka nenorī ja), mē s uzaicinā m viesmī li ar ž estiem un parā dā m, ka viņ i nomainī ja trauku. Pē c pā ris minū tē m meita to paš u izņ em no sava š ķ ī vja, atkal rā dā m un jau neticī gi un negribī gi atkal maina trauku. Mums likā s, ka viņ i uz mums skatā s kā uz kaut kā diem blē ž iem, bet tas viss bija pa ī stam. Pē c visa tā mums un vē l pā ris ģ imenē m, kuras iekrita vienā un tajā paš ā ē diena koncepcijā , tika atcelta izvē le ē dienkartē un vakariņ ā s viņ i sā ka gatavot vienkā rš ā ko bufeti no pā ris ē dieniem un bez izvē les iespē jā m, uz kurā m mē s sā kā m ē st. saindē sevi. Tā ds ir ē diens š ajā viesnī cā . Es nemeloju, ne vā rda, ticiet man. Es nesaku, ka mums katru vakaru bija burtiski jā izspiež no viņ iem š ī nelaimī gā bezmaksas alus pudele, skaidrojot, ka mums uz to ir tiesī bas!
Mums bija HB+ē diens, tā pē c atnesiet un uzlieciet mums klusiņ ā m uz izrakstī tā s alus pudeles pieauguš ajam un glā zi sulas bē rnam un vienalga vai mē s tos dzeram vai ņ emam lī dzi, dodiet mums to, ko mē s samaksā ju ar procentiem! Š eit mums bez problē mā m lē ja ū deni, un mē s katru dienu spiedā m alu ar sulu un mums tas bija pie velna, ceru, ka jū s mū s sapratā t! Pats restorā ns ir neliels, atrodas viesnī cas vidū tieš i aiz reģ istratū ras, visu vē ju pū sts, slē gts tikai ar celofā na aizkariem. Tajā it kā viss ir tī rs, bet putni lido un sē ž , kur grib, velk no galda. Neiesaku nevienas ielas kafejnī cas, godī gi sakot, man neviena nepatika, mē ģ inā jā m ē st kafejnī cā tieš i iepretim viesnī cai un nedaudz pa labi no Tomjan zupas, viņ š pie mums negā ja , tā lā k pasū tī jā m rī sus ar jū ras veltē m, lai iet, nu, tā -tā . Reiz mē s pusdienojā m Andaman restorā nā pludmalē , tie paš i rī si ar jū ras veltē m nepā rsteidza.
Kopumā pusdienojā m pē c nejauš ī bas principa, kur saldē jums ar kokteili, kur augļ i un kur neē dā m pusdienas vispā r, jo nekas vienkā rš i rī klē neiekļ uva.
__SPA. Viesnī cā par viņ u nav pat ne miņ as. Nekas cits kā sporta zā le! Vispā r sauļ oš anā s un jū ras procedū rā m bija jā sagatavojas paš ai uz ielas masā ž as salonā . Š ķ iet, ka Taizemē neeksistē turku hamam pirts koncepcija. Bet mē s atradā m vienā salonā iepirkš anā s ielā procedū ru Pilna ķ ermeņ a skrubis un masā ž a 1h par 550 batiem no cilvē ka, sarunā ts par 1000 batiem diviem. Meita no š ī s procedū ras atteicā s. Mē s domā jam, ka nauda netika izš ķ iesta. Man un manai sievai tas patika. Salonā š ī m procedū rā m ir atseviš ķ as 2-vietī gas telpas.
Mū s ar sievu izģ ē rba kaili (domā jā m, ka tas viss ir darī ts peldkostī mos), uzlika uz dī vā niem ar apsegtiem dvieļ iem un garu un skrupulozi uzklā ja skrubi ar eļ ļ u, pē c tam aizsū tī ja uz duš u visu nomazgā t un atkal aicinā ja uz dī vā niem. relaksē još a masā ž a ar aromā tiskajā m eļ ļ ā m. Nu gandrī z hammam, noņ ē mā m veco ā du ar skrubi, lai iedegums labi nogulsnē jas un dabū tu labu masā ž u. Viss bija lieliski. Iesaki!
__Peldbaseins. Viena atrodas viesnī cas vidū burta V formā . Dziļ ums 1.75m, pa vidu ir veranda ar tiltiņ u un vienā pusē bē rnu zona ar nelielu dziļ umu. No reģ istratū ras baseinā ir bā rs, bet neviens tajā neko nepasū tī ja. Iespē jams, š ā di viņ i uz mums skatī jā s kā uz mež oņ iem, kad mē s nekaunī gi trakojā mies un pasū tī jā m visiem vienu Pina Colada glā zi par 150 batiem. Tū lī t izritinā jā m par to rē ķ inu, uzreiz vakarā apmaksā ja netaisnī gi.
Peldē ties baseinā var lī dz vē lai naktij, neviens netika izmests. Ū dens tajā , pā rsteidzoš i, nemaz nesmarž oja pē c balinā tā ja un vienmē r bija tī rs. Š ķ iet, ka viņ i izmanto kā du citu tī rī š anas tehnoloģ iju. Pa baseina perimetru redzamas nakts laikā neizslē gtas pisinoš as dzī vnieku figū ras, kuru rī stī š anā s bija dzirdama pat ar aizvē rtā m balkona durvī m. Daž reiz viņ i aizmirsa un domā ja, ka ū dens tek kaut kur vannas istabā.
__Akvaparks. Tā nav viesnī cā un nav pat maza slidkalniņ a bē rniem. Viņ i saka, ka Puketai ir savs ū dens atrakciju parks - mē s nedevā mies, es neko nevaru pateikt.
__Animā cija. Viņ a arī nav viesnī cā . Izklaidē jieties. Ne viesnī cā , ne uz ielas nav ko darī t. Jaunieš iem bū s ļ oti garlaicī gi!
__Pludmale. Bang Tao pludmale ir pasaka. Labs, liels, garš . Smiltis ir mī kstas un tī ras. Pludmalē nav redzamas miskastes, bet starp kokiem periodiski ir melni plastmasas maisiņ i, kuros mē s iemetā m atkritumus.
Pamanī jā m vienu dī vainu iezī mi nekur pludmalē nevar redzē t tualetes! Nav skaidrs, kur cilvē ki nonā k trū kumā . Andamanu jū ra ir vē sa, skaidra, silta, biež i ar viļ ņ iem. Mums tas patika, jo ī paš i mana meita lē kā ja uz tiem. Apakš daļ a ir plakana, bē rniem visvairā k piemē rota lē zena slī pa. Speciā lus apavus nevajag, var peldē t basā m kā jā m. Pludmale ir publiska un apgulties var kur gribi, tur piedā vā daudz sauļ oš anā s krē slu, vidē ji 100-150 bati par solā riju uz visu dienu. Mē s paņ ē mā m no viesnī cas paklā jiņ us, tos mums iedeva pā rsteidzoš i bez maksas, parakstī jā s tikai par saņ emš anu un atdoš anu. Kad nebija spē cī ga paisuma, gulē jā m krastā zem kokiem pie Best Western Hotel, biež ā k gā jā m tā lā k pa pludmali cauri jū rā ietekoš ajai upei lī dz viesnī cai Sunwing. Tur pludmale bija platā ka un smiltis labā kas. Visur ir daudz ū deļ u, kur slē pā s mazi krabji. Mē s devā mies uz Surin Beach, kā jū s atstā jat viesnī cu pa kreisi pa ielu uz kalnu, ejiet apkā rt kalnam kreisajā pusē pa galveno ielu un taisni uz lielo stē lu ar uzrakstu PARK SURIN, kaut kur 1.
5 km no viesnī cas lī dz pludmalei. Nu, es jums teikš u, ka pludmale nebija pā rsteigta. Mē s domā jā m, ka mū su pludmale ir labā ka. Uz Surinas ir kaut kā ds srač s, tur ir daudz tirgotā ju, kas izmet atkritumus turpat zem kā jā m, starp kokiem staigā govis, kuras sagrā bjas jebkur un skatā s, lai nedzī tu mī nas. Ū dens ir tas pats, smiltis ir tā das paš as, tā pē c es nesaprotu, ko citi tū risti tur apbrī noja: jā , tas ir skaisti, jā , smiltis, jā , jū ra. Bet tas viss nav sliktā ks par Bang Tao pludmali, un pat iet tik tā lu. Tā pē c mē s tur devā mies vienreiz un vairs negā jā m.
__Ā rpus viesnī cas. Nav nekā ievē rī bas cienī ga. Normā lai dzī vei ir jā zina daž as vietas un lietas. Ļ oti tuvu viesnī cai ja pagriež as pa kreisi un pā ri ceļ am ir neliels Minimart veikals, viss smird un vecs un dā rgā ks par visiem pā rē jiem. No tiem visu var paņ emt tikai no ledusskapja: tas ir saldē jums, alus un ū dens, ja ir slinkums doties tā lā k uz citiem tirgiem. Visi maksā jumi tiek veikti bā tos.
Labā k ir ņ emt lī dzi dolā rus lielā s nominā lvē rtī bā s USD 100 vai USD 50 (tiem ir vienā ds maiņ as kurss un tie ir izdevī gā ki). Kamē r mē s atpū tā mies valū tas maiņ as punktos, kurss svā rstī jā s no 32.20 lī dz 32.45 batiem pret dolā ru. Pastaigas attā lumā no viesnī cas ir divi valū tas maiņ as punkti: viens izejiet no viesnī cas, pagriezieties pa kreisi, dodieties uz pirmo krustojumu, pagriezieties pa labi, š ķ ē rsojiet tiltu pā r upi un jū su priekš ā ir zaļ a valū tas maiņ as punkts ar uzrakstu Exchange, blakus ir kiosks, kur taisa brī niš ķ ī gus atsvaidzinoš us kokteiļ us par 50 batiem, un, ja augļ u maisī jums ir 70 bati (iesaku mango ar ananā siem, mē s to izmē ģ inā jā m - garš ī gi), jū s varat arī iegā dā ties augļ us no tiem mā jā s maisiņ os vai iegā dā ties no tiem plastmasas traukos. Palū dziet, lai katrs auglis bū tu iesaiņ ots papī ra vai iepakojuma celofā nā.
Nedaudz tā lā k, ja no valū tas maiņ as nogriež aties pa labi un pa iepirkš anā s ielu ejat lī dz BestWestern viesnī cai apmē ram 200 metrus, tad pretī , tieš i blakus minimā rketam 7Eleven (vai 7/11), ir arī vē l viena zilā s valū tas maiņ as punkts. ar uzrakstu Exchange (kursi var atš ķ irties, ejiet tur un tur un izvē lieties kursu izdevī gā k). Mū su atvaļ inā juma beigā s mums bija situā cija: nebija pietiekami daudz batu, mums bija jā samaina nedaudz vairā k, bet mums bija tikai 100 USD banknotes, mē s devā mies pie apmainī tā ja, iesniedzā m 100 USD rē ķ inu un teicā m apmainī t tikai piecdesmit dolā ri (maiņ a tikai 50 USD) , mums tika apmainī ti 50 USD pret batiem un 50 USD tika iedoti sī knauda (š ā dam gadī jumam varat ņ emt lī dzi 50 USD banknotes, jū s nezaudē sit, kurss ir vienā ds). 11.07. tirdziņ ā var iegā dā ties ū deni, saldē jumu, kosmē tiku, alkoholu un daž ā dus nieciņ us. Viss ir tī rs, civilizē ts un aprī kots ar gaisa kondicionē tā ju. Tajā paš ā ielā atrodas lī dzī gs veikals ar nosaukumu FamilyMart. Diapazons ir tā ds pats kā.7/11. Pretī š iem tirgiem ir tuk-tuki, aizvedī s kur vien vē lē sies. Mē s tos neesam lietojuš i, tā pē c par tiem nevaru neko teikt.
Gandrī z uzreiz aiz veikala 11.07. , ejot 20-30 soļ us, ir jauks gaiš i zaļ ā s krā sā s iekā rtots boutique ar nosaukumu Herbal Paradise Folk Medicine (nav kļ ū dī ties, rakstī ts tieš i uz izkā rtnes). Ļ oti labi runā krieviski, saimnieki nā k no Uzbekistā nas. Cenas tajā pat zemā kas nekā nakts tirgū , ziepes pa 30 batiem, aizsargkrē ms ar alveju par 70 batiem. Lē tā k nekur citur neesam redzē juš i, tā pē c š eit droš i var iegā dā ties mā jas ziepes, kosmē tiku, ā rstnieciskā s ziedes un to tradicionā lā s medicī nas priekš metus, iesakā m. Ja ej pa š o ielu vē l tā lā k, tad aiz FamilyMart veikala labajā pusē bū s Baan Jira Massage salons, kurā tikko ierodoties veicā m visa ķ ermeņ a skrubi ar masā ž u. Starp citu, tas ir arī ļ oti populā rs salons, jo klientu vienmē r ir bijis pietiekami daudz.
Pē c viņ a pirmā s vizī tes vienojos ar viņ iem par sekojoš u muguras, kakla un galvas masā ž u 1 stundu par 360 batiem, pē c cenrā ž a bija 400 bati, kaulē jos (starp citu, nebaidieties kaulē ties, jū s varat ievē rojami pazeminā t cenas un visur). Tad es devos uz trim seansiem, es jums teikš u ļ oti labi, masiere atrada pieskaroties visā m manā m problē mzonā m mugurā un kaklā un labi strā dā ja ar tā m! Es biju apmierinā ts. Gā jā m tā lā k pa š o ielu, bet neko interesantu neatradā m. Rajonā ir veikali ar drē bē m, suvenī riem, daž ā das kafejnī cas. Š eit jū s varat kaut ko iegā dā ties, bet labā k ir staigā t vai doties uz patieš ā m lielo Tesco Lotus tirgu un nokļ ū t netā lu esoš ajā Bang Tao nakts tirgū (Tesco Lotus ir atvē rts visu diennakti, un tirgus ir pirmdienā s un ceturtdienā s no 16:00 ). Parunā jā m ar kaut kā diem krieviem, viņ i stā stī ja, ka brauca turp ar tuk-tuku par 350 batiem turp un atpakaļ , tur pat gaidī ja.
Kopumā viņ i prasa 400 batus, bet var kaulē ties. Vē l viens mū su krievvalodī gais kaimiņ š viesnī cā gā ja, teica, ka labi, nepazudī si, ir mazliet tā lu (2.2 km), bet var iet. Mē s devā mies pē dē jā dienā pirms izlidoš anas un ļ oti nož ē lojā m, ka neieradā mies agrā k. TescoLotus visi eiropieš i un mū sē jie, kas dzī vo tuvā k, krā j pā rtiku par ļ oti labā m cenā m. Vesela bā rbekjū vista tirgū maksā.139 batus, un reiz uz ielas kafejnī cā knapi atradā m tā du vistu un nopirkā m par 400 batiem (tā ar mums izturas tū risti). Un vista no tirgus ir lieliska. Izpā rdoš anā ir viss: augļ i, dā rzeņ i, daž i normā li pā rtikas produkti, alkohols, higiē nas preces, mazgā š anas lī dzekļ i un daudz kas cits. Vispā r normā ls tirgus mū su Magnē ta manierē ar normā lā m cenā m.
Ja viņ i bū tu zinā juš i, ka tas tā ir, tad uzreiz pē c ieraš anā s bū tu iegā juš i tajā ar pā rtiku, sabā zuš i visu ledusskapī un neindē juš i savas vakariņ as un neraisī juš i degunu no taju ē diena (piedodiet, bet mums negā ja ne pē c smarž as, ne pē c garš as, neviens no mums nevarē ju apē st, lai gan redzē jā m daudzus krievus, kuri kafejnī cā s ē da savus Tomjanus un PadTai, tā pē c jau č aukstē ja aiz ausī m, ne tas vispā r patika, un mē s bijā m apmierinā ti ar bā rbekjū vistu kā bē rni! ). Nakts tirdziņ ā var iegā dā ties augļ us, eksotiskus gaļ as un zivju izstrā dā jumus, daž ā dus kū pinā jumus, suvenī rus, to zobu pastas, krē mus un eļ ļ as, aromā tiskā s ziepes (100 bati par 3 gab. ), Taizemes saldē jumu ar jebkuriem augļ iem, kas pagatavots tieš i jū su priekš ā . uz ledusskapja par 69 batiem , ko ē dā m ekskursijā uz Phi Phi salu par 99 batiem. Tirgus ir liels un ir vē rts apmeklē t.
Kā tur nokļ ū t: izkā piet no viesnī cas, pagriezieties pa labi un nepā rtraukti ejiet pa galveno ceļ u, nekur nenogriež oties, ceļ š vī sies apkā rt (ceļ os viņ iem vispā r nav loģ ikas, viņ i tos veidoja kā bullis pī pē t), vairā kā s vietā s bū s mazi krustojumi un ievē ro likumu kur ceļ š tur platā ks un jā iet tuvā k ielas galam bū s lī dzvē rtī gs Y formas krustojums, uz tā kreisajā pusē ir dzeltens vairogs un blakus panorā mas spogulis ceļ a apskatei, ņ em to pa labi. Jū s sasniegsiet galveno ielu (sapratī siet, ka tā ir centrā lā , ir daudz automaš ī nu un plata, labajā pusē bū s degvielas uzpildes stacija un valū tas maiņ as punkts), pagriezieties pa kreisi un ejiet pa ceļ u aptuveni 500 metrus plkst. vismaz lī dz straujam pagriezienam pa kreisi, pagriezieties, tad redzē siet lielu lielveikalu ar emblē mu Tesco Lotus, un tirgum pā ri ielai no tā.
Ļ oti iesaku uzreiz pē c ieraš anā s atvaļ inā jumā doties uz š o veikalu, it ī paš i, ja gribas ē st normā lu pā rtiku, tirgū ņ emsi visu, ko sirds kā ro, un pā rē jais izdosies. Bet tur var staigā t, ja netaisies kaut ko smagu nē sā t lī dzi un ja uz ielas nav ļ oti karsts, citā di moki, lī dz viesnī cai vē l tā lu.
__Ekskursijas. Te jā sā k ar to, ka sā kumā uzgā jā m ļ oti pretī gu viesnī cas gidu no Pegasus. Natā lija bija viņ as vā rds. Kavē jā m uz tikš anos, atnā cā m vē lā k, gribē jā m ar viņ u parunā t, sā kumā viņ a ar mums nemaz negribē ja runā t, tad es, redzot, kā viņ a nekaunī gi pā rmet citiem tū ristiem visu priekš ā , ka viņ i it kā nedara. Es š aubī jos, ka negribu no viņ as ņ emt ekskursijas, bet man vajadzē ja. Vai mums vispā r ir tā da tikš anā s ar š o gidu, bet es tomē r nā cu ar viņ u vē lā k runā t. Tā pē c viņ a atklā ti deva mā jienu, ka, ja jū s neņ emat no viņ as ekskursijas, tad viņ a netē rē s mums laiku.
Mū su istabas biedri, arī krievi, ieradā s pirms mums un arī cieta no tā . Gribē ja no viņ as paņ emt bezmaksas apskatu par Puketu, viņ a lū dza aizpildī t anketu un atnest viņ ai, kaimiņ i aizpildī ja, atnesa, bet viņ as nebija, ielika anketu mapē . rakstā mgalds. Pē c kā da laika gide viņ iem atzvanī ja un ļ ā va lamā t kā bē rnus, kā viņ i uzdroš inā jā s viņ ai personī gi neiedot anketas, vispā r kaimiņ i sabijā s un arī aizsū tī ja prom, ka neko vairā k nevajag! Š is bija ceļ vedis. Kā vē lā k izrā dī jā s, viņ a aizvietoja mū su ī slaicī gi prombū tnē esoš o gidi Marinu. Ar Marinu tikā mies vē lā k pirms aizbraukš anas vairā kos jautā jumos, laba, draudzī ga, normā la meitene. Un š ī Natā lija bija absolū ti neadekvā ta, nu, lai Dievs lai ir viņ as tiesnesis.
Starp citu, ja kā dam ir kā di jautā jumi: viesnī cai nav stenda, uz kura izliek informā ciju par izbraukš anu (kā visā s civilizē tajā s valstī s un viesnī cā s), to saņ em katru dienu 17:00 reģ istratū rā , izdrukā t to ā rā , paturiet vai ielieciet Pegasus mapē uz kafijas galdiņ a blakus. Tā pē c noteikti pā rbaudiet izbraukš anas laiku dienu pirms izlidoš anas, lai bū tu gatavs. Kopumā visur, kur mē s atpū tā mies, informā cija par izbraukš anu vienmē r tika ievietota tieš i vienu dienu iepriekš , un nebija nozī mes, kad reģ istratū ra nolē ma to saņ emt un apstrā dā t. Pa dienu pie stenda vienmē r viss jautri, turpat nē , tikai 17:00 viesnī ca pieslē gsies un saņ ems. Mums pat izejot no viesnī cas nebija viss kā rtī bā . Paldies Dievam, ka pā ris dienas pirms izlidoš anas paskatī jos internetā un ieraudzī ju, ka esam to pā rcē luš i no 16:1.26. decembra pē cpusdienā uz 5:30 naktī , arī.26. decembrī , t. i. , izbraukš ana ir iegū ta. agrā k, skaitiet lī dz 12 stundā m, 26. datumā.2 naktī mū s jau vajadzē tu sagaidī t ar transfē ru.
Un viesnī ca informā ciju saņ ē ma tikai pē c 17:0.25. dienas vakarā , nevis pē c dienas, bet burtiski pē c daž ā m stundā m. Un ja mē s aizbrauktu vai kaut kur pastaigā tos lī dz vē lai naktij, nezinot, ka mums tagad ir tik agrs lidojums? Kā tas ir? ! Nu vispā r, sirdī lamā damies, skrē jā m, savā cot mantas dupš u saujā . Un sieva un meita svē tku sā kumā gribē ja mani pā rsteigt un pasū tī ja dzimš anas dienas torti uz 26. decembri. Viņ i gribē ja mū s iepriecinā t dzimš anas dienā , domā jā m, kā cilvē ki var saņ emt bezmaksas komplimentu no viesnī cas, bet tas nenotika, mē s aizbraucā m agrā k un neviens mums neko nedeva. Bet kompliments bija tas, ka par izsistu ū densglā zi mums noplē sa 50 batus. Mana sieva kaut kā istabā , velns izvilka glā zi noskalot pē c sulas vannā un pat nenometa, bet vienkā rš i ielika izlietnē , un viņ š nokrita uz sā niem un salū za, ļ oti trausls, it kā speciā li. Viņ i domā ja, ka varē tu nepamanī t, bet kur tas ir.
Autobuss mums jau ir atbraucis, gaida, un viņ i izņ ē ma karti no istabas un 2 naktī skrē ja pā rbaudī t vai tur viss ir kā rtī bā . Atklā ja pazuduš o glā zi un sakratī sim mū s. Vispā r, daudz laimes dzimš anas dienā Vladam un tavai ģ imenei! Tā nu viņ i devā s prom, nenogarš ojot bezmaksas komplimentu, bet uzdā vinot viņ iem 50 batus kā atvadī š anā s dā vanu (varē ja piedot tā du sī kumu ievā rī juma dienā ). Starp citu, ņ emiet vē rā , ka katrā numurā ir lapiņ a, kas brī dina, kā ds sods jums bū s jā maksā , ja sarakstā pazaudē siet vienu vai otru. Arī š eit mē s to ieguvā m. Viss pilnī bā . Nu es novirzos no galvenā s tē mas. Sā ksim no jauna
__Ekskursijas, dubultā.2. Mē s pieņ ē mā m vienu 2 dienu ekskursiju 3 in 1 (11 salas). Mē s skatī jā mies viņ u video vietnē youtube, pē c tam atradā m tos internetā un, jau atrodoties Taizemē , piezvanī jā m viņ u operatoram un pasū tī jā m. Nu, es gribu teikt par cenu, es sapratu, kā pē c Pegasus gide bija tik saš utusi, ka viņ i negribē ja no viņ as ņ emt ekskursijas.
Mē s samaksā jā m 1.500 batus par trī s + 400 batu kuponu piegā di (uzņ ē mums atrodas Patongā , un tā kā lī dz Bang Tao ir tā ls ceļ š ejams, mums bija jā maksā par kupona piegā di, kā pē c? bet ak, tā joprojā m ir izrā dī jā s lē tā k nekā ņ emš ana no Pegasus), kopā.11900 bati, pā rskaitī jums ir bezmaksas. Pegazā š ā da ekskursija, pā rrē ķ inot no dolā riem uz batiem, mums trim izmaksā tu 1.000 batu. Vai jū tat atš ķ irī bu? Vispā r ekskursijā : mū s aizveda no viesnī cas, atveda uz ostu, aizveda uz š ķ ū nī ti, kur visi satika skaļ o Dimu (krievu zē ns no Ņ iž ņ ijnovgorodas), mū su gidu š ī m 2 dienā m un Ivanu ( arī mū su puika no Ukrainas) mū su fotogrā fs. Tad Dima mums nolasī ja mū su noteikumus un dienas kā rtī bu. Š ajā vietā sā kā s pirmā naudas izkrā pš ana: mums stingri ieteica iznomā t pleznas par 200 batiem par pā ri, jo
pē c Dima teiktā , snorkelē jot mē s peldē sim seklā dziļ umā un varam saskrā pē t un iegriezties uz koraļ ļ iem vai uzkā pt uz jū ras ež iem, vai arī mū s aiznesī s straume, tas viss ir krā pniecī ba, cilvē ki vienkā rš i baidā s, varat droš i neņ em tos, ja vien protams nav pieradis peldē t tikai ar viņ iem, un tad jau tajā procesā , kur viņ i peldē jā s un snorkelē ja, izrā dī jā s, ka tur dziļ ums ir vismaz 4-5 metri lī dz koraļ ļ iem, un gidi paš i ļ ā va tam paslī dē t. Uzreiz piedā vā ja iegā dā ties ū densizturī gus pā rvalkus sī krī kiem un lietusmē teļ us, lai nesamirktu uz ceļ a, nofotografē ties uz palmu fona š ķ ī vim ar fotogrā fiju kā piemiņ u, ko pē c tam nopirksiet gada beigā s. tū re par 200 batiem. Noteikti ņ emiet pā rsegus, ja jums nav sava, laiva ā trumā , kad tā lido pa viļ ņ iem, tajā iekļ ū st daudz jū ras ū dens, tas var nogalinā t jū su aprī kojumu. Lietusmē teli nepaņ ē mā m kā gribi, ū dens jū rā silts, neviens nesasala, aerosols nesasprindzinā ja.
Domā ju, ka nenā ks par ļ aunu nobildē t, bū s atmiņ a, lai gan š ķ ī vis mazs, par š o naudu varē tu uztaisī t lielā ku foto un š ķ ī vi. Tad mē s aizpildī jā m jū ras apdroš inā š anu un organizē tā pulkā devā mies uz piestā tni, lai uzkā ptu uz jū ras kuģ a. Mē s iekraujā mies laivā ar 3 Honda 250 dzinē jiem un aizpū tā m pā ri jū rai, elpa aizrā vā s! Laiva iet labi, bet dzinē ji bļ auj lieliski un mē tā jas pa viļ ņ iem, ā trums ap 60 km/h. Kas baidā s no pitching un ir problē mas ar muguru un muskuļ u un skeleta sistē mu, š ī ekskursija nav domā ta jums, neriskē jiet! Pirmajā dienā apmeklē jā m Bonda salu ar slī pu kalnu, kurā cilvē ki izsaka vē lmes, un kur sala stā v ar apgrieztu pudeli, no skatu platformā m fotografē jā mies.
Pē c tam kuģ ojā m pusdienā s pie š iem č igā niem ciematā uz ū dens, labi paē dā m pusdienas. Viss bija tī rs un kā rtī gs. Tad viņ i parā dī ja salu jū rā , uz kuras taizemieš i uzcē la pili savam karalim. Tad viņ i nolaidā s uz salas ar fallu un dzī vo pē rtiķ u alu. Pē rtiķ us viņ i neredzē ja, bet alu apmeklē ja, tur tieš ā m ir kaudzis visā du daž ā du izmē ru un krā su fallu, un izskatā s, ka tos tur joprojā m nes. Pē c tam ar vistas galvu kuģ ojā m salai garā m un nonā cā m mū su pirmā s snorkelē š anas vietā . Teikš u, ka Andamanu jū ras zemū dens pasaule skaistumā ir ļ oti, ļ oti tā lu no Sarkanā s. Zivju nav daž ā das, koraļ ļ i visi ir vienā krā sā , pelē ki. Tā pē c mē s neizbaudī jā m š o izrā di. Bija arī š ausmī gi neē rti kā pt atpakaļ laivā no ū dens, trepes š auras, ī sas, bez palī dzī bas ļ oti grū ti uzkā pt.
Pē c tam mē s nolaidā mies Phi Phi salā (viņ u vietē jā Ibiza), kur paē dā m vakariņ as, iereģ istrē jā mies Andaman Beach viesnī cā pa nakti un pastaigā jā mies pa salu, izmē ģ inā jā m viņ u alkoholiskos dzē rienus no spaiņ iem par 400 batiem katrs un skatī jā mies uguns š ovu. . Dzē rieni un kokteiļ i nebija ī paš i iespaidī gi, par to paš u naudu dzē ra labā k, arī uguns š ovs bija daudz interesantā ks. Viņ iem viss ir vienmuļ i, nav nekā du š okē još u triku un rozī ņ u, viss ir vienkā rš i apkaunojams, puņ ķ aini puikas visu griež un griež vienā di. Uzreiz blakus viesnī cai, kurā iekā rtojā mies, kafejnī cā izmē ģ inā jā m karstu pankū ku trijstū rī tī tu ar augļ iem, iebiezinā to pienu un š okolā di, ļ oti garš ī gu un viņ u taizemieš u saldē jumu par 99 batiem, kas tiek pagatavots tieš i jū su priekš ā plkst. atdzesē tais galds. Visa sala, veikaliņ i un kafejnī cas ir izkā rtas ar vī tnē m. Kad kļ uva tumš s, kļ uva ļ oti skaisti, visi gatavojā s sagaidī t jauno gadu. Kopumā viņ i bija, piegā ja un atgriezā s viesnī cā , kur viņ i nogura.
Starp citu, ē ka ir pilnī gi jauna, kurā mē s dabū jā m istabu, bet naktī kaut kas bija. Pamodos no tā , ka kā ds steidzas gar griestiem! Es meloju un nesaprotu, kas notiek? Tad man atausa, kad dzirdē ju č ī kstē š anu - tā s ir ž urkas, kas skraida un cī nā s sienā s un griestos aiz drywall, pipetes !! ! Nu, paldies Dievam, manas meitenes to nedzirdē ja. Papildus visam naktī odi sakoda visus. Jā , jā , viņ i ir š eit, mums to nebija viesnī cā Bang Tao, kur mē s dzī vojā m. Tā beidzā s pirmā tū res diena. Otrajā dienā cē lā mies 7:30 no rī ta, nomazgā jā mies un devā mies brokastī s. Pabrokastojā m, 9:00 iekā pā m laivā un lidojā m tā lā k uz Maya Bay lagū nu, kur viņ i filmē ja filmu The Beach ar jaunā Leonardo DiCaprio piedalī š anos. Ļ oti skaista vieta, smiltis kā manna. Izstaigā jā m salu, fotografē jā mies, devā mies uz skatu laukumu, apskatī jā m cupcake salu, tad visi nopeldē jā s. Viņ i rakņ ā jā s ar meitu smiltī s, rakā s un no sevis taisī ja Betmenu.
Tač u pamazā m uz salu sā ka ierasties tū risti, un pavisam drī z cilvē ki sā ka drū zmē ties. Mū s savā ca un devā mies tā lā k uz lagū nu Pele, lai dotos otrreiz snorkelē t un atjaunotos, jo ū dens š ajā lagū nā ir ļ oti sā ļ š un piesā tinā ts ar daž ā dā m minerā lvielā m. Nopirkā m, nirā m no laivas un braucā m tā lā k. Mums rā dī ja salu, kur tiek ievā ktas bezdelī gu ligzdas par gardumu 300 USD vē rtī bā porcijā . Pē c tam kuģ ojā m uz salu, kur dzī vo vē ž u pē rtiķ i, apskatī jā m tos un fotografē jā mies. Pē c tam kuģ ojā m uz Koh Mai Pai jeb Bounty salu, kur vienkā rš i stulbi sauļ ojā mies un peldē jā mies. Skaista sala ar milzī gu pludmali un skaidru jū ru. Viņ i saka, ka uz salas dzī vo monitoru ķ irzakas, mē s to neredzē jā m. Tas arī viss, tā bija pē dē jā sala, tad devā mies mā jup uz Puketas ostu, kur viss sā kā s.
Lū k, pirms mū s visus izsē dinā ja, bija pē dē jā naudas izkrā pš ana, piemē ram, komanda un kapteinis pateicī bā (vai tas ir nelegā ls tarifs? ) Bija jā dod dzeramnauda vismaz 100 bati no cilvē ka (dī vains padoms , piekrī tu, parasti dzeramnauda ir cik var vai cik ž ē l un ne piespiedu kā rtā , bet te uzreiz ar nosacī jumu vismaz 100 bati un Dima pats nā ks ar cepuri visiem), tā pē c esi sagatavojies tam. Samaksā jam, izkā pjam no laivas un dodamies atpakaļ uz š ķ ū ni, tur tu nodod spuras ja paņ ē mi un turpat uz galda atradī si fotogrā fijas uz š ķ ī vjiem par 200 batiem. Nu, tas arī viss. Tā lā k ceļ š mā jup ar minivenu un viesnī cu. Kopumā izcila ekskursija, paņ ē ma un nenož ē loja, lai gan bija nedaudz noguruš i. Daž iem jau otrajā dienā laivā bija slikti, un Dima iedeva viņ iem tabletes pret kustī bu slimī bu.
Ekskursijai ir liela priekš rocī ba – tā vien aptver gandrī z visas slavenā s Taizemes salas, no kurā m daž as tū roperatori piedā vā apmeklē t atseviš ķ i. Ekskursiju ir vē rts apmeklē t, tikai operatori jā brī dina par papildu nestandarta izdevumiem, piemē ram, dzeramnaudu, kas jū s pa ceļ am nokratī s.
__ Nu tas laikam arī viss, laiks beigt un rezumē jot gribu teikt, ka Taizemē var un vajag atpū sties! Lieliska daba un klimats, burvī gas salas, debeszila jū ra, viss ir lieliski! Bet vē rtē jums ir lielisks, absolū ti nav piemē rots Chivatara viesnī cai tieš i š ī s viesnī cas ē diena, apkalpoš anas un personā la dē ļ . Tas viss sabojā ja mū su brī vdienu pieredzi. Paš u viesnī cu uzskatā m par izcilu, bet kaut kas jā dara ar pieeju tū ristu apkalpoš anā!
Mums visiem Taizeme š ķ ita ļ oti draudzī ga un principā tī ra, ja neskatā s uz privā tā sektora teritoriju, kurā redzē jā m daudz atkritumu. Jū ra vē sa, saule ē rta, smiltis mī kstas, tī ras, daba krā š ņ a. Viesnī ca no 3 zvaigznē m un augstā k nevelk, nu, varbū t ar striķ i un č etrinieku, bet tikai dē ļ skaista izskata, tī rā m istabā m un ē rtas teritorijas ar labu apzaļ umojumu, š eit nav nekā du pretenziju. Un galvenajam personā lam ir jā mā ca saprast un runā t tū ristu valodā , kas pie viņ iem ierodas vai reģ istratū rā ir vismaz viens tulks vadī tā js.
Es ieteiktu vadī tā ju Mario izņ emt prom no tū ristiem, izņ emot pirkstu saliekš anu, iejuš anos visā s problē mā s un konfliktu spridzinā š anu, izsaucot vā rdu POLICIJA (vā rds POLICIJA, viņ aprā t, izklausī jā s speciā li iebiedē š anai un bija dabiski saprotami jebkurā valodā , un varbū t lamuvā rdi bija pluss , viņ u valodā mē s nesapratā m) viņ š nezina, kā . Nepatī kams tips, mē s nezinā m, kam viņ š likā s kā mī ļ š (kā ds viņ u apbrī noja agrā k pā rskatos). Tā tad problē mas ar tū ristiem netiek risinā tas, tā da attieksme piedzī vota pirmo reizi un bija š okē ta! Reģ istratū rā bija gara, tumš mataina, tieva jauna taizemiete, tā pē c viņ a centā s darī t visu iespē jamo, lai kaut ko darī tu mū su labā un saprastu, un Mario ir labā k bez viņ a. Tieš i š ā da veida nepatikš anas sabojā ja labo attieksmi pret valsti. Nu lai Dievs ar viņ iem. Š ogad atpū tā mies 200% no ķ ermeņ a, bet ne gluž i ar dvē seli.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Курортный спа-отель Chivatara находится в семи минутах ходьбы от пляжа Бангтао и в нескольких минутах езды от популярных пляжей Сурин и Лем Сингх. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta До международного аэропорта Пхукета 30 минут езды на автомобиле.
Pludmales apraksts Пляж Бангтао в 7 минутах ходьбы, пляж Сурин находится в 1,6 км.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ежедневная уборка номера, бщий лаунж с телевизором, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование,

экскурсионное бюро, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, терраса для загара, места для курения, помощь в приобретении экскурсий / билетов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Поле для гольфа (в пределах 3 км),
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 60 номеров категории: Deluxe Rooms, Super Deluxe Rooms, Family Suite Rooms

Istabās

Кондиционер, холодильник, мини-бар, бутилированная вода (бесплатно), набор для приготовления кофе и чая, кофеварка, балкон, телевизор с плоским экраном и кабельными каналами, Wi-Fi (бесплатно), сейф, ванная комната, фен, туалетно-косметические принадлежности, ежедневная уборка номера.

Adrese 69/55 Moo 3, Cherngthalay, Thalang, Phuket 83110
Tālruņi: Tel: +66 (0) 76 386 603 4 Fax: +66 (0) 76 386 605
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.