"Dīvainā un noslēpumainā Taizeme" "Jaunais gads" 1.daļa

16 Janvāri 2019 Ceļošanas laiks: no 30 Decembris 2018 ieslēgts 13 Janvāri 2019
Reputācija: +1262.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Biež i, lasot stā stus, pieredzē juš i un ne pā rā k tū risti, prā toju, kā pareizi uzrakstī t, lai bū tu interesanti un viegli lasī t.

Un tā pē c es nolē mu: " Es rakstu jums...")

un nosauciet viņ a "radī jumu" " Dī vainā un noslē pumainā Taizeme " 4 daļ ā s.

Tiklī dz mū su pilsē tā sā kas aukstā s un pelē kā s dienas, mana mī kstā , piedzī vojumu vieta sā k rosī ties pie datora un skatī ties vietnes ar interesantiem ekskursiju piedā vā jumiem uz "siltajā m zemē m".

Sapnis par Brazī liju paliek sapnis, veselais saprā ts ir uzvarē jis, ka uz NG tā da tū re ir ļ oti dā rga.

Man ir grū ti izvē lē ties atvaļ inā jumu ...kā pē c? alus, klā ja krē sls, jū ra tuvu un sā tī ga maltī te, bet kā ar mani? - Es un Ē ģ ipte esam laimī gi, viss ir, pabarots, padzirdī ts, iztī rī ts, un jū ra - pasaka! ))))

Bet vī rieš a maks, sacī ja Taizeme, nozī mē , ka atslē gas vā rds ir Taizeme-Puketa! )))


Pataijā jau sen atradā s Centara Grand Mirage Beach Resort, un atmiņ ā tika iespiestas ļ oti romantiskas atmiņ as par š o viesnī cu un valsti)

Bet te nebija, novembra sā kumā uz NG aplē su cenu trī s, oooooo super! , viss kā pasakā , lidojam) Jā... bet vajadzē ja rezervē t ekskursiju vismaz pē c 2 mē neš iem, lai maciņ am bū tu vieglā k.

Ideja par divu nedē ļ u ceļ ojuma izmaksā m siltajā Puketā un ar Bangkoku pā rvarē ja ideju par NG svinē š anu mū su valstī . Un cena? tik labi viņ a ... )))

Un sacī kstes sā kā s ar "Turpravda" lapā m un citiem resursiem, pludmales un viesnī cas izvē li ....Apskatiet fotoattē lus, forumus, aprakstus, atsauksmes, vē rtē jumus ...š ausmas ...š ausmas ...

Un tā viņ i nolē ma, izvē lē jā s, un krū š utē - "velns pagalmā " (kā saka)

Pirmo reizi dzī vosim viesnī cā nevis pie jū ras.

Bet saprotot, ka Puketā pludmales ir paš valdī bas, sauļ oš anā s krē sli pā rsvarā ir maksas, NG cilvē ki arī bū s daudz, atkal tas pats veselais saprā ts, č ukstē ja ausī "jū ra blakus, pludmale blakus, civilizā cija (ja tā var nosaukt tas), vai drī zā k - tuvumā barotava , ekskursijas dienā - ņ emiet neizdomā jiet! ")))

Un te, pā rģ ē rbuš ies, vieglā kā s drē bē s, savu "zirgu" atstā juš i stā vvietā , mē s ar koferiem jau esam Borispolē ,

Borispiļ as lidosta 30.12. 2018. gads

Lidosim, sagaidot NG un Ziemassvē tku brī vdienas uz siltas salas! )

"UIA" patī kami pā rsteidza stjuartes ar smaidiem un pavisam jaunu, ē rtu salonu ar segā m un salvetē m uz galvas balstiem. Izbrauca 30.12 plkst. 19.55 un gribas kliegt - Č AU! LAIKĀ ! ) Divreiz pabaroja un garš ī gi, pagulē ja, lidojums ilga 8.40 minū tes. Un te mē s esam Bagkokā . Caurbraukš anas kontrole joprojā m ir ekstrē ma, lai gan vī za ir bez maksas.

Milzī ga rinda, karstums, migrā cijas veidlapu aizpildī š ana, visi grū st, kliedz, kā pj bez rindas, bē rni raud ...murgs vienā vā rdā ! Pā rvarē juš i š o š ķ ē rsli, saņ ē muš i bagā ž u, meklē jam tikš anā s ballī tes "ILVES TOUR" š ķ ī vi ar mū su uzvā rdiem. IR! wow, vē l viena problē ma atrisinā ta.


Un lū k, uz salas iekš zemes reisu lidostu mū s steidzina jauns, ar jaunu taizemieš u š oferi, kurš knapi skatā s ā rā no stū res, ē rta "Toyota". Puketa. Par laimi, viņ i nav iestrē guš i sastrē gumā , un svainis ļ oti veikli manevrē ja starp motocikliem un automaš ī nā m, atveda tos laikā .

Puketas lidosta 31.12. 2018. gads

Reģ istrē jieties vē lreiz, 1 stunda ar ī su lidojumu no AirAsia un vē l 1 stunda ar ī su pā rsē š anos, un š eit ir Diamond Cottage Resort & Spa — Karon Beach.

Nokā rtots ļ oti ā tri un bez depozī ta, kas Taizemei ​ ​ ir dī vaini.

Ресепшн

Mums ir mē rķ is!

plus piecas stundas no mū su laika, un ir pienā cis laiks Jaungada vakariņ ā m, un mē s esam nost no ceļ a ...Ustā lijā , un mā jā s mums par š ī m vakariņ ā m nolaupī ja 140 zaļ ā s naudas uz vienu cilvē ku. Nav izvē les, nomazgā jies, pā rģ ē rbies un auļ ot "svin")

2019.  gada Vecgada vakars ritē ja pilnā sparā.

Krā sainas ainas ar fona apgaismojumu un Ziemassvē tku eglī ti. Galdiņ i, pieticī gi noformē ti, gandrī z visi aizņ emti, bet sē dē jā m, ļ oti labi, skatuve redzama, skaļ ruņ i zem auss nav. "Lady Fights" koš os kostī mos, tikko uzsā ka savu koš o izrā di, dziedā ja un locī jā s kaislī gā s pozā s) Un ko? kur tad vē l tā du kaisli redzē sim? ) Un galvenais bija viesi! Uz skatuves sā ka kā pt puspiedzē ruš ies vī ri, pusno biksē s izkrituš iem caurumiem, kailiem rumpjiem, biezā m ķ ē dē m ap kaklu, dziedā dami, dzerdami un dejodami. Aiz viņ ā m prož ektoru gaismā tā s paš as dzī vespriecī gā s meitenes, saplē stos š ortos, ar 3D skropstā m, nagu pieaudzē š anu un nabas pī rsingu.

Un aiz viņ iem un tantes miesā s š aurā s drē bē s lī dz neglī tumam, nekā sliktā k? tā tad zem daudzkrā sainiem prož ektoriem! Aina trī c. Lū k, laukos pazuduš ie talanti! Mū sē jie prot staigā t....

Un lū k, pirmais iespaids, par spī ti nogurumam vē lē jos lū gt UIA, lai mani paņ em atpakaļ ! )

Nefotografē ju aiz noguruma, bet tas bija jā dara.


Izdzē ruš i trī s, pudeli pussalda vietē jā vī na, "vispā r" par 1250 batiem, paē duš i garš ī gas vakariņ as, nolē mā m doties angliski, uzdodot sev jautā jumu "Kas ir saldā kais pasaulē ? Sapnis! " Mē s aizgaja gulet. Pieķ ē ru sevi pie domas, ka numuru neredzē ju steigā . Un izrā dī jā s, ka nav nekā ds diž ais "Superior", bet gan ļ oti mā jī gs mā jā s, ar skatu uz baseinu, ir viss nepiecieš amais, tī rs, un galvenais - KLUSUMS! ) Gultas ļ oti ē rtas, saldi aizmiga acumirklī un caur mū su miegu tikko dzirdami Jaungada salū ta sprā dzieni! un svinē ja)

Laimī gu Jauno gadu! Ar jaunu laimi!

Laimī gu jauno ceļ ojumu!

Taizemes Ziemassvē tku eglī te

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
аэропорт Борисполь 30.12.2018г.
аэропорт Пхукет 31.12.2018г.
Ёлка в отеле.
тайская ёлочка
Ресепшн
komentāri (18) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums