Brīnišķīgas brīvdienas Puketā

26 Decembris 2016 Ceļošanas laiks: no 05 Decembris 2016 ieslēgts 15 Decembris 2016
Reputācija: +7
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s ar vī ru atpū tā mies 2016.  gada decembrī . Vietu siltai un skaistai atpū tai izvē lē jā mies ļ oti ilgi. Taizeme ir paradī ze ikvienam. Par š o valsti esmu domā jis daudzas reizes.

Ierodoties Puketā , mē s nokļ uvā m vasarā . Uz salas ir daudz pludmales, kas ir piemē rotas atpū tas zonas ar savā m viesnī cā m. Puketas sala ir maza, un lielā kā daļ a pludmales atrodas salī dzinoš i nelielā attā lumā viena no otras. Mē s ar vī ru noī rē jā m automaš ī nu un sava prieka pē c braukā jā m pa salu, mainot peldvietas un sauļ oš anā s vietas. Tā tad tas bija interesantā k nekā standarta braucieni pludmale-viesnī ca-pludmale. Katrai no pludmalē m ir savs skaistums.

Puketa ir Taizemes salu brī vdienu tū risma galvaspilsē ta – ir daudz diskotē ku, bā ru, iepirkš anā s centru, ir kur pastaigā ties.


No tū ristu vidū iecienī tajā m Puketas pludmalē m ir Patong, Kamala, Karon, Kata. Ī paš i mums patika gleznainais Karons. Ū dens ir ļ oti tī rs un silts. Apbrī nojami tī ras zelta smiltis. Ziedoš u eksotisko koku, zaļ umu, gaisa aromā ti. . .

Devā mies arī individuā lajā ekskursijā gida pavadī bā , bija ļ oti interesanti un laiks paskrē ja ļ oti ā tri. Mē s uzzinā jā m daudz jauna par budismu, austrumu kultū ru un dzī vesveidu. Pē c ieteikuma devā mies jū ras ekskursijā uz Maiton salu - tā bija neparasta ekskursija! Tur ekskursijā mū s sagaidī ja savvaļ as delfī ni un notika ī sts priekš nesums. Vakariņ as ē dā m ē dienkartē - garš ī gas, bet nedaudz dā rgas, tā pē c braucā m uz Patongu masā ž ā un vakariņ ojā m ar makaroniem - gan garš ī gi, gan lē ti.

Lī dz š im mums ir domas ar labā m atmiņ ā m par mū su atvaļ inā jumu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums