Radisson Resort & Suites Phuket 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.510
6.5 Numurs
7.3 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.8 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
4 stāvu ēku komplekss. 2000. gadā celtās viesnīcas komplekso renovāciju 2008. gadā veica korporācija Marriott. Iepriekš viesnīca saucās Kamala Bay Garden. Viesnīcas kopējā platība ir 13 950 m2.Vairāk →
аватар _334696
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ī sts apskats. Es esmu cilvē ks, kuram patī k komforts atvaļ inā jumā , bet es neatrodu vainu sī kumos. Mē s izvē lē jā mies no tī kliem, kas ir paredzē ti bē rnu brī vdienā m, jo ​ ​ ceļ ojā m divatā (8 un 5 mē neš i). … Tomēr ▾ Ī sts apskats. Es esmu cilvē ks, kuram patī k komforts atvaļ inā jumā , bet es neatrodu vainu sī kumos. Mē s izvē lē jā mies no tī kliem, kas ir paredzē ti bē rnu brī vdienā m, jo ​ ​ ceļ ojā m divatā (8 un 5 mē neš i). Izlasot labas atsauksmes par viesnī cu, slikto bija maz, un visā di citā di par ceļ u, pa kuru jā iet uz pludmali, jaunā kajā s atsauksmē s sā ka rakstī t, ka ielikuš i satiksmes regulē tā ju, tā pē c nebija š aubu, doties uz viesnī cu, domā jot, ka sabojā t atpū tu Puketā (un tur mē s esam š eit 8 reizes) neko nevar izdarī t, tā pē c mē s drosmī gi lidojā m starpsezonā (8. -29. augusts). Mums patī k ē st augļ us un silto jū ru. Bet tā tur nebija. Teikt, ka esmu satriekts, tas ir par zemu!
Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir pielā gota bē rniem, š ajā zonā ar ratiem nav pilnī gi nekā da sakara, no vā rda vispā r. Bū vniecī ba apkā rt! Uz pludmali jā nokā pj pa mā la akmeņ iem vai metru gariem kā pnē m kafejnī cā Netā lu no pludmales. Ē st var tikai 3 vietā s pie viesnī cas. . . viss....tuvumā nekā nav, viesnī ca atrauta no civilizā cijas.
Lielā kais š oks man bija tas, ka pē c trim dienā m mē s joprojā m nebijā m ē duš i augļ us! Uz kuru jā brauc ar taksi un jā dodas. Pludmalē nekā nav, tikai daž as kafejnī cas, uz kurā m patiesī bā ir grū ti aizbraukt pa smiltī m ar ratiem. Nav ne Ģ imenes marta, ne 7 Eleven, pat aptiekas. Es neiesaku jums doties uz tā du tuksnesi ar bē rniem.
Tū risma operators Biblio Globus atteicā s mainī t viesnī cu bez papildu maksā jumiem, tā pē c viņ i sā ka kaut kā pielā goties, bet pā rē jais bija sabojā ts un ļ oti ierobež ots.
Cerams, ka nepieļ ausi š o kļ ū du.
Vē l viens trū kums paš ā viesnī cā ir vannas trū kums istabā s, dzī voš anai ar mazuļ iem tas ir milzī gs mī nuss. Tur arī krievus nesastapsit, tikai bariņ u kliedzoš u ķ ī nieš u. Baseins netī rs, bē rnistabā sē ž pieauguš ie. Visi š ie mī nusi nesedz darbinieku draudzī go attieksmi, paldies viņ iem.
аватар mamkina_natalya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Otro reizi Puketā , pirmo reizi pirms 10 gadiem, viesnī cā Novotel Patong. Š oreiz pieredze ir pavisam cita! Viss bija pā rsteidzoš s! Kamala - labā kā pludmale - ļ oti daudzveidī ga, lī č a vidū - dzī vī ga, labajā malā mierī gā ka, un, kas lieliski - ē naina! Lī dz pusdienlaikam pludmalē krī t ē na no blī vā m priedē m, un ir kur paslē pties no ļ oti karstā s Taizemes saules : -). … Tomēr ▾ Otro reizi Puketā , pirmo reizi pirms 10 gadiem, viesnī cā Novotel Patong. Š oreiz pieredze ir pavisam cita!
Viss bija pā rsteidzoš s! Kamala - labā kā pludmale - ļ oti daudzveidī ga, lī č a vidū - dzī vī ga, labajā malā mierī gā ka, un, kas lieliski - ē naina! Lī dz pusdienlaikam pludmalē krī t ē na no blī vā m priedē m, un ir kur paslē pties no ļ oti karstā s Taizemes saules : -). Viļ ņ i ir vidē ji, atkarī bā no laikapstā kļ iem, ū denī nav akmeņ u, ieieš ana jū rā ir ideā la. Pludmalē milzī gs skaits kafejnī cu, cenas saprā tī gas, viss ir ļ oti garš ī gs. Nesaprotu cilvē kus, kas š eit ierodas un ē d tikai Eiropas vai ā trā s ē dinā š anas ē dienus, taju ē diens ir ļ oti garš ī gs, daudzveidī gs un nav pikants, var arī paņ emt.
Viesnī ca atrodas uz neliela kalna, pā ri ceļ am (pazemes pā reja), ceļ š ir pilnī gi nenogurdinā ms, tas aizņ em apmē ram 7 minū tes. . Par viesnī cu es nevaru teikt, ka kaut kas tajā ir pā rsteidzoš s, nē . Bet pats galvenais, ka nav mī nusu, nav par ko sū dzē ties, tā teikt : -) Tī rs, skaists, funkcionā ls. Personā ls ir ļ oti pretimnā koš s, draudzī gs un smaidī gs. Tieš i blakus viesnī cai ir lielisks masā ž as salons.
Pasū tī ju arī ekskursijas, atradu labu vietē jo kompā niju ar lielu programmu izvē li par zemā m cenā m, daudz labā k par operatoriem, kur ir dā rgi un par kvalitā ti pā rā k neuztraucas. Aizbraucu uz salā m - tur ir vienkā rš i neparasti zili dzidrs ū dens, dibens redzams pat trī s metru dziļ umā ! Biju uz vietē jo teā tri uz Siam Niramid izrā di, iesaku, informatī vs un krā sains.
Brī vdienas bija lieliskas, iesaku Puketu!
аватар anch90
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ģ imene nesen atgriezā s no Puketas, tā pē c iespaidi ir svaigi. Pirmais iespaids par viesnī cu ir neliels panī kums un nogurums. Uz istabu (treš ais stā vs) ved betona spirā lveida kā pnes ar daž iem aizdomī giem traipiem (pievē roju, ka taizemieš i neveic mitro tī rī š anu, acī mredzot reliģ isku apsvē rumu dē ļ : ). … Tomēr ▾ Ģ imene nesen atgriezā s no Puketas, tā pē c iespaidi ir svaigi.
Pirmais iespaids par viesnī cu ir neliels panī kums un nogurums. Uz istabu (treš ais stā vs) ved betona spirā lveida kā pnes ar daž iem aizdomī giem traipiem (pievē roju, ka taizemieš i neveic mitro tī rī š anu, acī mredzot reliģ isku apsvē rumu dē ļ : ).
Skats uz kalnu neitrā ls, vakaros nedaudz sapuvis.
Mē beles istabā arī ļ oti lietotas, skapji č ī kst un ļ odzā s, duš a tek un SKUDRAS! mazs un izplatoš s VISUR! uz gultas skapjos, koferos, standarta plastmasas vitamī nu burciņ ā...Gekons, kas nobiedē ja manu sievu, netiek galā skapī .
Tu pamosties skudrā s. . . Vispā r ir problē ma ar kukaiņ iem, pa nakti istabā atskan draudī gas nezinā mas izcelsmes skaņ as.
Brokastis labas, bet vienmuļ as. Nav ī paš i izdevī gi doties uz viesnī cas restorā nu vienam paš am. Ne bagā tī gas un ne pā rā k garš ī gas pusdienas (drī zā k uzkodas) bez alkohola č etriem maksā ja 2500 batus.
Taksometru vadī tā jus ar zobiem sasprindzina transporta nepieejamī ba, lai noturē tu cenu 100 bati par kilometru, viesnī cas transports brauc tikai uz Patongu ar iepriekš ē ju pierakstu divas dienas iepriekš , divas reizes dienā , un laiks ir ierobež ots, vadī tā js nevienu negaida, aizbrauc mobilā telefona brī dī .
Man patika trenaž ieru zā le un baseins (vakaros hlorē š ana ir mazliet par daudz).
Pludmale ir salī dzinoš i tuvu (400-500 metri), eja zem ceļ a ir baisa un š aura, pludmale ir kopī ga, pilna ar sauļ oš anā s krē sliem par 50 batiem. Ū dens, atkarī bā no diennakts laika, sā kumā bija duļ ķ ains vai samē rā caurspī dī gs, medū zas iedzē la (kaut kur pirms janvā ra beigā m). Kaitinoš s ā rzemju pensionā ru bars, kas nemitī gi taisa promenā di š urpu turpu pa pludmali. No otras puses, nav daudz citu izklaidi.
Kopumā viesnī ca neattaisno deklarē tā s 4 zvaigznes (izņ emot cenas), tā ir piemē rota pludmales mī ļ otā jiem un kukaiņ u mī ļ otā jiem.
аватар Tulio
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Taizemē pirmo reizi atpū ta izvē rtā s spraiga, bet vispirms par viesnī cu. Viesnī ca mani pā rsteidza jau no pirmā uzturē š anā s mirkļ a, no reģ istratū ras: interjers un, galvenais, aromā ts...Rezultā tā viņ i atveda kaudzi ziepju ar š o smarž u - citronzā les. … Tomēr ▾ Taizemē pirmo reizi atpū ta izvē rtā s spraiga, bet vispirms par viesnī cu. Viesnī ca mani pā rsteidza jau no pirmā uzturē š anā s mirkļ a, no reģ istratū ras: interjers un, galvenais, aromā ts...Rezultā tā viņ i atveda kaudzi ziepju ar š o smarž u - citronzā les. Mē s ieradā mies 7:00, bet tikā m apsē duš ies 10 minū š u laikā . Svarī gi: depozī ts 5000 batu. Plaš ā istaba sastā v no guļ amistabas un viesistabas. Kopumā viss atbilst reklā mas fotogrā fijā m un tū risma operatoru aprakstiem. Turklā t viņ i atrada č ī bas un lietussargu. Pirmais krievu kanā ls. Veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu, kas bija jauki. Tē ja, kafija un 2 pudeles 0.5 ū dens arī katru dienu. Serviss labs. Bezmaksas Wi-Fi nav pieejams, tas ir pieejams franč u restorā nā netā lu no viesnī cas. Brokastis lieliskas, ar visu bijā m apmierinā ti, un, ja nā kat vē lā k, varat apvienot ar pusdienā m...4 veidu augļ i, 3 sulas, 3 jogurti, dā rzeņ i, visuresoš ie ceptie rī si un nū deles utt. Viesnī cā neē dā m ne pusdienas, ne vakariņ as – neko nevaru pateikt.
Lī dz 21.00 patī kama dzī vā mū zika restorā nā radī ja neaizmirstamu atmosfē ru, kuru ir patī kami baudī t sē ž ot pie baseina pie galdiņ a...Baseins nav slikts, nopeldē jos vakarā . Reģ istratū rā strā dā krievu puisis Tihons, kas ļ oti palī dzē ja. Pā rē jais personā ls nerunā krieviski. Un krievu tū ristu viesnī cā joprojā m ir maz. Bet ir daudz ģ imeņ u ar bē rniem, viesnī ca tiek uzskatī ta par ģ imenes viesnī cu: bē rnu baseins, ū dens slidkalniņ š , bē rnu istaba, istabas ar divā m guļ amistabā m un dzī vojamo istabu, kā pē c gan ne ģ imenes brī vdienas? Kopumā viesnī ca ir ļ oti mierī ga, nav stresa ar ī paš u atmosfē ru, kurā gribas atgriezties

Lī dz pludmalei 4 minū tes nesteidzī gā solī pa klusu ielu. Ir pat pluss, ka viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no jū ras. Tajā paš ā pludmalē ir viesnī cas tieš i pie jū ras - tā pē c nav ī paš i patī kami, kad garā mgā jē ji skatā s uz jū su mikrodzī vi.

Netā lu var ē st 2 vietā s: francū zis ir diezgan pieklā jī gs un indiā ņ iem tas nepatika. Bet pludmalē ir restorā nu izvē le.
Es iesaku ē st Pound, kas atrodas pa kreisi gar pludmali.

Netā lu no viesnī cas ir labs veikals: T-krekli, š orti, č ī bas. Cenas ir pat lē tā kas nekā Kamalas veikalos, tā pē c labā k pirkt š eit, tas ir pā rbaudī ts. Arī ekskursijas š eit ir lē tā kas, nebaidieties tajā s doties. Kopumā Kamalā viss ir nedaudz dā rgā ks, pat nekā Bang Tao. Kaulē ties! Divas reizes nedē ļ ā Kamalā treš dienā s un sestdienā s ierodas vakara tirgus, kur ir liela augļ u un lietu izvē le. Tiesa, lietu kvalitā te nebija iespaidī ga. Tur ir viss vietē jais ē diens. Ē dā m bez problē mā m, galvenais, lai netraucē augļ i un jū ras veltes. Garneles mī klā ir ļ oti garš ī gas! Pamazā m iemī lē jos vietē jā č ili mē rcē , saldā ar piparu sē klā m. Tas tiek izsniegts atseviš ķ i mazos maisiņ os. Rezultā tā mē rci nopirku lī dzi uz mā jā m.

Apceļ oja lielā ko daļ u Puketas pludmaļ u ar motociklu. Izī rē : Honda Click, 200 bati dienā un pases fotokopija kā depozī ts. Brauc labi - divi cilvē ki augš ā kalnā bez jautā juma.
Satiksme ir intensī va, ī paš i Patongā , Roads nepā rtraukti iet caur pā rejā m, nobraucieniem un kā pumiem, bet ja brauc uzmanī gi, turoties pa kreiso pusi, tad problē mu nav. Taizemieš i katru otro reizi ievē ro satiksmes noteikumus, bet tā du rupjī bu un augstprā tī bu kā pie mums neesmu redzē jis. Kamera ritenī pā rsprā ga, nomaiņ a 160 bati. Benzī ns 32 bati degvielas uzpildes stacijā un 40 bati pudelē s pie ceļ a. Neiesaku ņ emt pudeles - ā tri beidzas.

Ja bū siet Patongas tirdzniecī bas centrā Jangceylon, noteikti dodieties uz japā ņ u restorā nu, kas atrodas tieš i blakus kuģ im. Ieeja 320 bati vienai personai uz 1 stundu 15 minū tē m. Š ajā laikā ē d visu, ko vē lies: suš i, rullī š us, augļ us, sulas, saldē jumu, un pats forš ā kais ir pagatavot savu zupu! Ap jums ir konveijers ar š ķ ī vjiem, uz kuriem tiek pasniegti visa veida ē dieni: kalmā ru garneles, vistas gaļ a, bekons, liellopu gaļ a, zaļ umi, sē nes, krabji un daudz kas cits. To visu tu vā ri un ē d. Plkst. 17 un 21 lā zerš ovs. Neaizmirstiet kaulē ties visur, izņ emot kafejnī cā s-restorā nos.
Ir arī labs lielveikals Carefor. No noderī gajā m lietā m varat iegā dā ties sagrieztus augļ us, T-kreklus par 99 batiem, lielu č emodā nu izvē li.

Pievienojos vispā rē jam viedoklim: Similans ir kaut kas! Vairā k nekā atmaksā jas 3 stundu ceļ ojumā . Nepatika Bonda sala. Pee-pī ir normā li, bet ļ oti pā rpildī ti, un Similans bū s labā ks. Kur doties ekskursijā s jau rakstī ja.

Puketas pludmales ir daudzveidī gas un atš ķ iras viena no otras. Labā kā s ir Nai Harn un Surin. Starp citu, pē dē jā nav tā lu no viesnī cas ar kā jā m. Apmeklē jiet arī Karonas pludmali ar vē sā m kraukš ķ ī gā m smiltī m.

Diemž ē l 11 dienu laikā es nepaspē ju izdarī t visu, ko gribē ju, bet tagad ir iemesls atgriezties ...

Gatavs atbildē t uz jautā jumiem un pat tik daudz uzrakstī jis.


iemiesojums 10111963
Pastāstiet mums par iepriekš minēto viesnīcu. Kā ir ar infrastruktūru un pakalpojumiem, kā klājas jūrā un vai ir spēcīgi plūdmaiņas?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Комплекс 4-этажных корпусов. Построен в 2000 году, в 2008-м произведена комплексная реновация отеля корпорацией Marriott. Ранее отель назывался Kamala Bay Garden. Общая площадь территории отеля 13 950 м2.

Atrašanās vieta 30 км от аэропорта г. Пхукет, в 10 км от Патонг бич (Patong beach - центр развлечений), западное побережье о. Пхукет, на побережье Камала.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 500 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

8 конференц-залов от 10 до 150 чел. магазины. Автобус до пляжа Patong (12 км) ходит 2 раза в день.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

два 4-этажных корпуса - всего 180 номеров

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese 100/10 Moo 3, Kamala Beach, Kathu Phuket, 83150, Thailand
Tālruņi: +66 76 303 000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).