Phuket Island View Hotel 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.310
№17 viesnīcas reitingā Puketa
7.4 Numurs
8.0 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.6 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Maza mājīga viesnīca, kas atrodas pāri ceļam no Karonas pludmales. Ērtā atrašanās vieta ļauj ātri nokļūt Karon & Kata Central naktsdzīves centrā. Viesnīca uzcelta 1988. gadā, daļēji renovēta 2009. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 13 600 m2Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ar garu, tī ru pludmali Andamanu jū ras krastā Viesnī cai ir laba atraš anā s vieta, Karonas skatu laukums, Wat Karon budistu templis, Karonas tempļ a tirgus, iesaku š o viesnī cu. Vidē jā budž eta proporcijā augsta kvalitā te ir tieš i tā izvē le. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar garu, tī ru pludmali Andamanu jū ras krastā Viesnī cai ir laba atraš anā s vieta, Karonas skatu laukums, Wat Karon budistu templis, Karonas tempļ a tirgus, iesaku š o viesnī cu. Vidē jā budž eta proporcijā augsta kvalitā te ir tieš i tā izvē le.
аватар aizulina.albina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar bē rniem 2015. gada oktobra beigā s - novembra sā kumā . Viesnī ca man ļ oti patika - tī ra, sakopta, viss apstā dī jumos un palmā s, pludmale izcils, lē ts restorā ns. Viesnī ca sastā v no divā m 3 stā vu ē kā m, kas viena pē c otras stā v paralē li jū rai. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rniem 2015. gada oktobra beigā s - novembra sā kumā . Viesnī ca man ļ oti patika - tī ra, sakopta, viss apstā dī jumos un palmā s, pludmale izcils, lē ts restorā ns. Viesnī ca sastā v no divā m 3 stā vu ē kā m, kas viena pē c otras stā v paralē li jū rai. Starp tiem ir 2 baseini (ne pā rā k dziļ i (bē rni peldē jā s bez rokā m), kuros tiek radī ts ē nojums no ē kā m un paš ā karstumā var peldē ties patī kamā ē nā . Vienā no tiem ir bā rs ar dzē rieniem un saldē jums. Pirmā s ē kas priekš ā ir vē l viens baseins Visi sauļ oš anā s krē sli gandrī z vienmē r ir bez maksas, jo pa dienu visi dodas ekskursijā s, iepē rkas, uz pludmali utt. . Priekš ā bija arī vairā kas atseviš ķ as vienstā vu mā jas. tuvā kā ē ka.
Dzī vojā m 3. stā vā standarta istabiņ ā . Istabā bija neliels ledusskapis (kurā laiku pa laikam glabā jā m augļ us un ū deni), tē jkanna un kafijas un tē jas maisiņ i, televizors ar simtiem kanā lu, no kuriem 1 bija krievu, balkons ar bī dā mā m stikla durvī m, vannas istaba ar fē ns, gaisa kondicionieris (starp citu, tas neizslē dzas automā tiski, kad izejat no istabas). Tī rī ja regulā ri katru dienu pē c brokastī m, kad devā mies uz jū ru vai ekskursijā s, katru dienu ielika pudeli ū dens uz cilvē ku. Dzeramnauda tika atstā ta 20-40 batu apmē rā .
Istabā nebija nevienas skudras, lī dz mē s atnesā m daž us ceptus riekstus))). Bet, kad mē s š os riekstus nolaidā m tualetē , skudras brī numainā kā rtā pē kš ņ i iztvaikoja. Odu nebija vispā r, kas ļ oti priecē ja. Reiz pē c vē las ieraš anā s no ekskursijas viņ i atrada mazu gekonu, bē rni viņ u izlaida uz balkona un viņ š droš i aizbē ga naktī gar sienu (iespē jams, pie kaimiņ iem)).
Personā ls gandrī z neko nesaprot angliski, bet krieviski vispā r neko! )).
Reģ istratū rā ir seifs bez maksas, tur uzreiz nodevā m pases un biļ etes. Mū su ē kas 1. stā vā ir internets - reģ istratū rā nopē rkat karti, lē ti, precī zi neatceros, vī rs nopirka un pieslē dza, kaut kur 100 bati.
Viesnī ca stā v uz ceļ a, ļ oti tuvu jū rai, pā ri ceļ am ir pludmale. Š is fakts to atš ķ ir no daudzā m citā m viesnī cā m. Satiksme nav ī paš i intensī va, tā pē c nekā du problē mu nebija. Pludmale ir tī ra ar kraukš ķ ī gā m baltā m smiltī m, arī jū ra ir tī ra, ū dens zils un dzidrs. Pludmalē ir sarkani karogi, ja jū s nevarat peldē t, viļ ņ i, straumes un dzelteni karogi, ja viss ir mierī gs.
Brokastis sā kā s, š ķ iet, 6:30 un ilga lī dz 10:00. Ē diens bija garš ī gs, bet katru dienu tas pats: kartupeļ i cepti kubiņ os, rī si ar kukurū zu, sī poliem un burkā niem, vermicelli arī ar daž iem dā rzeņ iem, cepts speķ is, š ķ iņ ķ is, olu kultenis, priekš ā tiek pagatavota omlete, vā rī ta. rī si ar garnelē m vai ar krabju gaļ u vai vistu. Jū s varat pagatavot grauzdiņ us un ē st tos ar ievā rī jumu. Bija arī pankū kas, desiņ as, dā rzeņ i, augļ i, jogurts. No dzē rieniem tē ja, kafija, sulas. Ē dā m pusi dienas.
Pirmā s dienas pieklā jī gi sadedzinā ja visa ģ imene. Esiet uzmanī gi, uzkrā jiet aizsardzī bu! Saule š eit ir ļ oti karsta.
Mē s devā mies uz Phi Phi plus the Bounty, vienas dienas ekskursija, lai bē rni nebū tu tik nogurdinoš i, ir krā š ņ as pludmales, jū ra un dabas ainavas. Peldē š ana ar maskā m, tas viss tiek izdalī ts. Bē rniem ļ oti patika un patika! Viņ i arī sarī koja brī niš ķ ī gu ģ imenes fotosesiju. Š ī ir atmiņ a uz mū ž u, mē s esam jū rā , uz kuģ a, un mū su bē rni vē l ir mazi. Viss par saprā tī gā m cenā m, sarunā ts ar vietē jā uzņ ē muma darbinieci Anyu, ja kas, ieteikš u. Paldies!
Kopumā , bez š aubā m, atpū tai izvē lieties Puketu.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Atpū tā s no 21.02 lī dz 05.03. 12. Viesnī cai ļ oti patika mā jī gā zaļ ā zona labi tī ri dž akuzi baseini. Brokastis patī kami pā rsteidza, bet zupas nebija. Krievu tū ristu ir maz, kas arī ir labi. Es vē los jū s brī dinā t, ka š ajā viesnī cā nav augstā kā s klases standarta apartamentu un villu. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 21.02 lī dz 05.03. 12. Viesnī cai ļ oti patika mā jī gā zaļ ā zona labi tī ri dž akuzi baseini. Brokastis patī kami pā rsteidza, bet zupas nebija. Krievu tū ristu ir maz, kas arī ir labi. Es vē los jū s brī dinā t, ka š ajā viesnī cā nav augstā kā s klases standarta apartamentu un villu. Mums tika iekasē ta maksa par 36 m un dzī vojā m uz 17. Tas ir kauns. Pludmale laba, bet servisa puiš i slinki, atkritumus nemaz netī ra, tikai nogriež naudu. Gultas un matrač i ir veci, bet maksā.100 batus kā jauni. Ceļ š , pa kuru doties uz pludmali, absolū ti nav kaitinoš s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар irishka-sh
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rē jais bija lieliski un š ī ir "lietus sezonā ". Viesnī ca ļ oti viesmī lī ga, apkalpoš ana laba, draudzī ga. "Standarta" numuriņ os (ar skatu uz okeā nu) ir tē jas un kafijas pagatavoš anas iespē ja, kondicionieris, TV (viens krievu val. … Tomēr ▾ Pā rē jais bija lieliski un š ī ir "lietus sezonā ". Viesnī ca ļ oti viesmī lī ga, apkalpoš ana laba, draudzī ga. "Standarta" numuriņ os (ar skatu uz okeā nu) ir tē jas un kafijas pagatavoš anas iespē ja, kondicionieris, TV (viens krievu val. kanā ls), duš as telpā -piederumi mazgā š anai , fē ns, tī ra katru dienu, pludmales dvieļ i mainī ti, atkarī bā no krē pā m vai pē c pieprasī juma. Pludmale tieš i pā ri ceļ am, ceļ š nemaz netraucē ja. jū ra traucē , pie baseina var gulē t, vietu ir daudz, ja pē kš ņ i lietus lietussargi palī dzē s atvē rties. maz krievvalodī go. Kas nav pretenciozs uzturā un neprasa vip-servisu, izvē lies š o viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien, es paliku kopā ar savu vī ru medusmē neš a ceļ ojumā š ajā viesnī cā . viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, tī ra katru dienu, dvieļ i vienmē r tiek mainī ti. Brokastis vienmuļ as, bet izvē le milzī ga, katru dienu var izmē ģ inā t ko jaunu. … Tomēr ▾ Labdien, es paliku kopā ar savu vī ru medusmē neš a ceļ ojumā š ajā viesnī cā . viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, tī ra katru dienu, dvieļ i vienmē r tiek mainī ti. Brokastis vienmuļ as, bet izvē le milzī ga, katru dienu var izmē ģ inā t ko jaunu. Atraš anā s vieta ir vienkā rš i lieliska. Pludmale ir tī ra. Protams, nepietiek volejbola laukuma. Viesnī ca ir skaista un labi uzturē ta. Trī s baseini, divi no tiem bē rniem. Kopumā viss ir 5+.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар deepgreenn
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, tuvu jū rai, lai gan nedaudz kaitina ceļ š ar "nepareizo" satiksmi, kuru katru reizi š ķ ē rsosiet pa ceļ am uz jū ru. ) Citā di viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, tuvu jū rai, lai gan nedaudz kaitina ceļ š ar "nepareizo" satiksmi, kuru katru reizi š ķ ē rsosiet pa ceļ am uz jū ru. ) Citā di viss kā rtī bā .
аватар black_sea2011
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā bija pirmā reize Tai. Viņ i gribē ja tieš i apmē ram. Puketu peldē ties Andamanu jū rā un mans mē rķ is bija nokļ ū t Semilā nas salā s. Tagad par viesnī cu: Viesnī ca patika visā dā ziņ ā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Tai. Viņ i gribē ja tieš i apmē ram. Puketu peldē ties Andamanu jū rā un mans mē rķ is bija nokļ ū t Semilā nas salā s.
Tagad par viesnī cu:
Viesnī ca patika visā dā ziņ ā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Karonas pludmale ir plaš a un ar kraukš ķ ī gā m smiltī m. Daudzi to uzskata par skaistā ko Puketas pludmali. Man tas nemaz netraucē ja š ķ ē rsot ceļ u. Š ī nav š oseja, bet gan divu joslu ceļ š un satiksme tur ir vidē ja intensitā te. Devos uz Kata pludmali. Sauļ oš anā s krē sli ir maksas. Bet tā ir visur. Tā kā visas pludmales ir publiskas. Alus pludmalē ir divreiz dā rgā ks nekā veikalā . Un mē s skrē jā m viņ am pakaļ uz veikalu pā ri ielai. Š ī s ir divas minū tes. Nauda tika glabā ta reģ istratū rā seifā , jo mū su gids brī dinā ja, ka istabā ir bijuš i starpgadī jumi ar naudas nozaudē š anu. Bet mū su uzturē š anā s laikā neviens neko nezaudē ja.
No mī nusiem var tikai izcelt:
1) vecas mē beles istabā . Bet tas mū s netraucē ja.
2.2) liels skaits krievvalodī go tū ristu, (un tas bija ļ oti kaitinoš i. Kauns viņ iem. Bet mē s to izlaidī sim)

Vakarā ieradā mies viesnī cā , reģ istratū rā aizpildī jā m anketu. Viesnī cā neviens nerunā krieviski. Tač u manas vā jā s angļ u valodas pietika, lai ar viņ iem sazinā tos. Atstā j depozī tu 100 USD apmē rā . e. . ko paņ ē mā m, kad izvā cā mies. Man patika brokastis, vienmē r augļ i, zupa, auzu pā rslas, ceptas un vā rī tas olas. Pankū kas, grauzdiņ i un daudz kas cits Tuvumā ir daudz kafejnī cu, kur var paē st gardas pusdienas un vakariņ as. Kreisajā pusē (ja esat ar skatu uz jū ru) ir vairā ki masā ž as saloni (iespē jams, 8 gab. ), mē s veicā m masā ž as 1 un 3. Man vairā k patika 3. kur Taiki ir dzeltenos T-kreklos. un 4-5 kafejnī cas ar gardu ē dienu un lē tā m vē rtī gā m mantā m. Mē s ē dā m lielu omā ru, kas mums maksā ja lī dz 20 USD. e. un, ja jū s atvedī sit savas jū ras veltes, tas bū s vē l lē tā k. Viesnī cas labajā pusē ir arī kafejnī cas un bā ri. Veikali, augļ us var nopirkt, bet to cenas mums ir vienā das. Daudzkā rt dā rgā ks.
Viņ i arī saka, ka Tae ir daudz lē tā k ē st no macaroons, bet ne uz Karon. Piemē ram, bā rā rī su nū deles ē diens ar jū ras veltē m, milzī ga porcija maksā no 80-100 batiem. (3-4 cu) un virsū mazam š aš liku kebabam par š o naudu var paņ emt. Manam vī ram ir viens zobs. Gardas pankū kas ar banā niem un citiem augļ iem. Kopumā par pā rtiku var runā t daudz.
Ir veikalu tī kls 7/11 - strā dā visu diennakti, tur vienmē r var nopirkt ko ē damu. Dzer, papildini kontu pa tel. Tā lr. komunikā cija tur ir ļ oti lē ta. Zvans uz Ukrainu maksā ja mazā k par dolā ru minū tē . Manuprā t, 3 plkst. e. - min. 10. Precī zi neatceros. Gids mums iedeva karti, jo Tai nav pieņ emts, kā Turcijā , pā rraidī t informā ciju caur reģ istratū ru. Tā pē c informā ciju par izbraukš anu vai izmaiņ ā m ekskursijā s mums pa tā lr.
Kur var staigā t tuvā kajā apkā rtnē : baidī jā mies ī rē t velosipē du.
Pareizā k sakot, jau tad viņ i nolē ma, bet Taizemes izplatī tā js mums to neiedeva, uzzinā jis, ka mē s ar to iepriekš neesam braukuš i. Tā pē c netā lu no viesnī cas paņ ē mā m taksi (izrā dī jā s lē tā k nekā tuk-tuk) un devā mies uz Patongu (puketas izklaides centrs), nopirkā m turpat lielveikalā , pastaigā jā mies. Iesaku apmeklē t japā ņ u restorā nu Fuji. Tur ir ļ oti garš ī gi. Atrodas iepirkš anā s centrā JungCeylon.
Mē s devā mies uz View Point - skatu laukumu, kur atveras visa sala, tad š oferis piedā vā ja mū s aizvest uz ziloņ u audzē tavu, lai varam vizinā ties ar ziloņ iem (viņ š no š ī saņ em otkatu) mums vispirms paziņ oja par vienu cenu (es nedaru). neatceros kurš ), bet mē s ilgi kaulē jā mies, jo man lī dzi bija tikai 900 bati. (27-30 USD) galu galā kaulē jā s par š o naudu. Bijā m š ovā "Fantā zija", es nevaru teikt, ka viņ i bija sajū smā.
Es gribē tu pateikt daudz vairā k. Bet š is vairs nebū s apskats, bet gan stā sts par Tai.
вот эту улицу нужно перейти, чтобы попасть на пляж. Тайский суп Том Ям закат на пляже Карон  - безумно красиво! на Симиланских островах рай! свежие морепродукты в кафе  возле отеля сеть кафе возле отеля много таких крабов бегает по пляжу холл отеля находится на улице
аватар Max999
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca nav slikta. Jū ra pā ri ceļ am pretī viesnī cai ar milzī gu pludmali(karon). Estakā dē m uz jū ru maksā.100bahti. Viesnī ca tī ra, daudz ā rzemnieku, numuriņ i tiek tī rī ti katru dienu. ir kondicionieris, ledusskapis, tē jkanna, seifs reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta. Jū ra pā ri ceļ am pretī viesnī cai ar milzī gu pludmali(karon). Estakā dē m uz jū ru maksā.100bahti. Viesnī ca tī ra, daudz ā rzemnieku, numuriņ i tiek tī rī ti katru dienu. ir kondicionieris, ledusskapis, tē jkanna, seifs reģ istratū rā . odi bet mū su lī dzekļ i nepalī dz, jā ņ em Thai OFF utt. Tie ir visos veikalos. Brokastis labas, internets maksas. Apkā rt viesnī cai milzī gs skaits restorā nu, veikali, masā ž as saloni. Ļ oti patika ekskursijas uz Similan salā m, Dž eimsa Bonda salā m, raftings. Mums patika pā rē jais.
тур в тай симиланские острова тур в тай острова джемс бонда черепашка Пхукет тур в тай наш номер
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
atpū tā mies š ajā viesnī cā no 19. maija lī dz 3. jū nijam. . . viesnī ca tieš ā m ļ oti mā jī ga. . . pilnī gi piekrī tu iepriekš ē jai atsauksmei. . . jū ra pā ri ceļ am (tikai viļ ņ i lieli Karon pludmale) 10- Lī dz kata pludmalei 15 minū tes gā jiens, viļ ņ u nav vispā r, nu vai ļ oti mazi. … Tomēr ▾ atpū tā mies š ajā viesnī cā no 19. maija lī dz 3. jū nijam. . . viesnī ca tieš ā m ļ oti mā jī ga. . . pilnī gi piekrī tu iepriekš ē jai atsauksmei. . . jū ra pā ri ceļ am (tikai viļ ņ i lieli Karon pludmale) 10- Lī dz kata pludmalei 15 minū tes gā jiens, viļ ņ u nav vispā r, nu vai ļ oti mazi. 15 minū š u brauciens lī dz Patongai - 300 bati.
viesnī cā ir 3 peldbaseini, viens ar dž akuzi, viens dziļ š , viens sekls, t. i. katrs izvē lē sies ko gribē s.
brokastis ir vienas un tā s paš as katru dienu, bet izvē le liela, tā pē c noteikti paē dī siet. Daudzi krievi atpū š as viesnī cā s, nu vai tā bija tikai tā da ieč ekoš anā s pie mums, vispā r super atpū tā mies, visi bija priecī gi
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta 2010. gada aprī lī . Jū tieties brī vi izmantot š o viesnī cu. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta. Ja ir lieli viļ ņ i, varat doties (apmē ram 15 minū tes ar kā jā m) uz blakus esoš o Kata pludmali. Viļ ņ u ir mazā k. … Tomēr ▾ Atpū ta 2010. gada aprī lī . Jū tieties brī vi izmantot š o viesnī cu. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta. Ja ir lieli viļ ņ i, varat doties (apmē ram 15 minū tes ar kā jā m) uz blakus esoš o Kata pludmali. Viļ ņ u ir mazā k. Neņ emiet š o viesnī cu ar maziem bē rniem! Teritorija zaļ a, ē diens labs. Uz Patongu jebkurš taksis maksā.300 batus, lai gan taizemieš i uzreiz prasa 400, bet vajag kaulē ties. Smiltis pludmalē č ī kst - tieš ā m! Tas ir uzjautrinoš i.
Un, iespē jams, pats galvenais - nebaidieties doties ekskursijā s pa veikaliem uz ielas. Tas ir trī s reizes lē tā k! Tici man, viņ i tevi nepievils. Visi tiek saskaitī ti un apzī mē ti. Mē s ar vī ru kopā braucā m uz Phi Phi salā m par 2500, un mū su gidi piedā vā.2950 par vienu!!! ! ! Tad viņ i devā s vairā k ekskursijā s pa ielu. Viss ir brī niš ķ ī gi. Lai visiem jaukas brī vdienas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums irishka-sh
kas tur ar ēdināšanu, apkalpošanu, kas ir standarta istabā, iespēja samainīt istabu pret labāku, kā ar zādzībām istabās
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums deepgreenn
Es drīz tur došos.)
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Небольшой уютный отель, расположенный через дорогу от пляжа Karon. Удачное расположение позволяет быстро добраться до центра ночной жизни Karon & Kata Central. Отель построен в 1988 году, частично реновирован в 2009-м. Общая площадь территории отеля 13 600 м2

Atrašanās vieta 50 км от аэропорта г. Пхукет, в 15 км от Патонг бич (Patong beach - центр развлечений), на западном побережье о. Пхукет, в бухте Карон.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 50 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

3 бассейна, аренда мотобайков

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

три корпуса, 20 бунгало. Всего 188 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 144 Karon Road, Karon Beach,T. Karon, Phuket, Thailand, 83100
Tālruņi: +66 (0)76 396 452-5
Tīmekļa vietne: Phuket Island View Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.